D66 haalt Turkse Laaf van Erdoğan terug naar Kamer

Screenshot_66

(Door: Van Rossem)

D66’er Gerard Schouw (wie?) verruilt zijn pluchen plekkie in de Tweede Kamer voor een lucratieve baan in de farmaceutische lobby voor nieuwe geneesmiddelen. Stoeltje moet gevuld worden, dus heeft het Grote Roerganger Pechtold behaagd om – geheel in lijn met de zelfislamisering van zijn partij – de Armeense Genocidenontkenner Fatma Koser Kaya terug naar de Kamer te halen. Dat is een volstrekt onbetrouwbare Laaf van Erdoğan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Armenië, D66, Dhimmitude, Genocide, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op D66 haalt Turkse Laaf van Erdoğan terug naar Kamer

 1. Ad de Koning zegt:

  Het is om woest van te worden. En Hans Wijers van D’66 probeerde zijn vriend Rogier van Boxtel van D’66 aan een lucratieve baan in het bestuur van Ajax te helpen maar daar stak Edwin van der Sar een stokje voor, die kan bij mij niet meer stuk.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv PROTEST AANTEKENEN TEGEN ->D66 haalt Turkse Laaf v Erdoğan terug nr Kamer http://wp.me/p1O7aM-nnj via @wordpressdotcom

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, schitterend! Het walgelijke karakter van dat vieze, smerige partijtje D66, onder leiding van dat vieze, smerige mannetje Pech-drol wordt met de dag duidelijker!
  Armeense Genocide-ontkenners, toe maar!
  Nee, natúúrlijk zien ze daar zelf geen kwaad in: Ver van m’n bed show, nietwaar? Als zij maar hun eigen ‘koers’-of wat daarvoor door mag gaan- kunnen varen en lekker de ‘kosmopolitische goedmensch uit kunnen hangen!
  En nu niet gaan zeggen, dat het alleen deze dame betreft: Ze is teruggehaald door de baas himself, dus is de baas géén principiële tegenstander van de genocide-ontkenning en met hem zijn hele achterban niet!
  Ligt het zo simpel?
  Ja. Zo simpel ligt het.

  Like

 4. Hendrik Morren zegt:

  Die Gerard Schouw heeft z’n politieke baan misbruikt om zich de farmacie in te rommelen…
  Pechtold maakt dus gelijk van de mogelijkheid gebruik om een Turkin te installeren, zelfs een Armeense Genocide ontkenner.
  Wel gemakkelijk voor Pechtold, zo’n directe lijn met Erdogan.
  Geen verstandig mens zal nog op die landverrader stemmen.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Pechtold is ook een genocide ontkenner, soort zoekt soort.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ja, Pechtold en z’n D66 een lekker betrouwbaar zooitje, voor op blijven stemmen, door onbenullen groot geworden partij.
  Hoe dom kan je zijn om daarop te stemmen, zelfmoord neigingen misschien ???
  Doe dat dan lekker in je eentje, maar offert niet je landgenoten op.

  Like

 7. Ik schreef dit stuk http://bit.ly/1RpNbbT in September 2010, maar ik had toen blijkbaar nog niet in de gaten dat Pechtold stemmetjes van Turkjes bij mekaar aan het huichelen was. Ik vroeg hem toen alleen nog maar Fatma Koser Kaya als volwaardig mens te behandelen zodat ook zij de kans zou krijgen om ook háár cultuur door zelfkritiek te verheffen.

  Quote
  Ah! De parmantige kabouter Pechtold met zijn ontzagwekkende denkraam! De mollige doctorandus kunstgeschiedenis heeft weer toegeslagen! In zijn Abel Herzberglezing 2010 heeft hij gezegd: “Bij antisemitische spreekkoren niet altijd meteen van het ergste uitgaan”. Het gaat hier natuurlijk over Marokkanen.

  Hij beseft zelf niet dat hij een racist is, een zogenaamde betuttelracist. Dat betekent dat je exotische mensen nooit serieus neemt. Die zijn bijvoorbeeld niet in staat tot Groot Zelfstandig Kwaad. Het zijn volgens Pechtold bruine nepmensjes. Daarom kán het Mohammedanisme ook geen echte fascistische ideologie zijn, ondanks 1400 jaar geschiedenis plus een idem wereldwijde actualiteit van Jodenhaat, jihadistische oorlogsverheerlijking, Mohammed-Führerprinzip en racisme tegen vrouwen.

  Deze pratende kunstkwast zou eens een echt geschiedenisboek moeten lezen, zoals Edward Bostoms “Legacy of Jihad” en “Legacy of Islamic Antisemitism”. Deze in feite ongeletterde domkop en poseur discrimineert de islamitische medemensen, want hij geeft ze niet dezelfde culturele kansen. Waarom mogen moslimse medehumanisten het niet precies zo heerlijk in het eigen hoofd krijgen als de blanke meester Pechtold zelf? Laat ook de islamitische medehumanist genieten van de morele superioriteit die je krijgt wanneer je jezelf boven je islamitische cultuurgenoten verheft door de Jodenhaat, het imperialisme, kolonialisme en racisme waar jouw eigen moslimse cultuur zich schuldig heeft gemaakt – en nog altijd maakt – gloriërend aan de kaak te stellen. Gun dat civiele prachtrecht ook aan de brave moslim! Leer ze hoe fijn het is voortdurend as op het eigen hoofd te strooien en ach en wee te roepen over eigen verleden en heden. Help de moslim de eigen cultuur te ondermijnen! Doe net alsof het christenen met een geweten zijn, Pechtold!

  Pechtold heeft al eens eerder zo’n voorbeeld van racisme ten beste gegeven. De Turkse dame Fatma Koser Kaya, tweede op de D66 lijst voor de Tweede Kamer, maakte hij onmondig door op de televisie plechtig te verklaren dat zij geen mening hoefde uit te spreken over de Armeense genocide. Pechtold vond dat ze dan “door een extra hoepeltje moet springen”. Maar als Pechtold wil dat zijn knuffelallochtoontjes het niveau ontstijgen van misbruikte circusdiertjes die door papa Pechtold beschermd moeten worden, dan moet Pechtold ze juist wél door nog veel meer hoepeltjes laten springen. Dan doet pappie Pechtold alsof het Turkse vrouwtje al net zo hoog gestegen is als de Westerse mens. Met hetzelfde recht tot vernietigende kritiek op de eigen cultuur. Kunnen we dat niet afspreken, pratende kunstkwast Pechtold?

  Unquote

  NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT AND OFF TOPIC

  Ik heb voor het eerst gereageerd op een artikel op“De Vrije Chroniqueurs (DVC): http://www.vrijechroniqueurs.nl/te-uwer-attentie/#comment-155668

  Martien Pennings zegt: 28 mei 2015 om 04:10

  Ik reageer hier voor het eerst. Dat moslim-reet-neukende varken in de rechterbovenhoek vind ik heel erg smakeloos. Radicaal zijn is iets anders dan extreem plat. Waarom begin je eigenlijk een eigen website, Rommel? Kon jij je als verfijnde kroniekeur niet vinden in bijvoorbeeld de beschamende platheid van dat . . . . . . eh . . . . . . ja, ik kan het toch niet subtieler zeggen: moslim-reet-neukende moskee-varken? Ik hoop overigens niet dat ik nu met deze wat stevige taal zondig tegen de huisethiekwette die je als nieuwkomer pontificaal-officieel moet onderschrijven en aanvaarden.

  Like

  • IK WIL JULLIE DE UITWISSELING MET ROMMEL OP DVC NIET ONTHOUDEN:

   rommel zegt:
   28 mei 2015 om 14:36
   Onvergefelijke fout.
   Voortaan zullen we onze illustraties eerst naar de zedencommissie van de Heer Pennings sturen voor een eventuele goedkeuring van plaatsing.

   Martien Pennings zegt:
   28 mei 2015 om 15:02
   Ha, die Rommel!
   Nee hoor!
   Ik ben niet van de zedencommissies – (tenzij de Commissie Ter Bevordering Van Alle Vormen Van Liederlijkheid : de CTBVAVVL-commissie) – maar van een zo ruim mogelijke Vrijheid voor de Mens en van de Meningsuiting.
   Dus bestiale seks vind ik bijvoorbeeld prima, maar . . . . . . wel met smaak!
   Een neger met een heel grote lul die een hertje neukt, bijvoorbeeld.
   Of mooie blonde vrouwen met paarden: ook altijd goed.
   Maar dat varken op de rug van die baardaap!
   Bèèèh!
   Dus vandaar dat ik even kwam melden dat ik bij een verfijnde Louis-Couperus-Hagenaar als “Filantropius” – (dat is toch nog steeds de baas hier?) – niet had verwacht dat reetneukende moskeevarkens binnen zijn ethisch-esthetische kaders zouden vallen.
   Oh ja: vrijheid voor allen en voor veel, behalve voor de islam die moet vandaag nog totaal verboden worden in al zijn materiële en immateriële uitingen.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Heeft Fatma Koser Kaya niet al eens Bert Bakker uit de tweede KAMER VERDEVEN?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s