Erdoğan woedend op New York Times: “Ken jullie plaats!”

Screenshot_59

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan

(Door: Tommy Thijs)

Dat de Turkse president Erdoğan zenuwachtig is voor de verkiezingen over twee weken, staat vast. Nu krijgt ook The New York Times er van langs, omdat de krant het aandurfde vraagtekens te zetten bij de vervolgingen die de journalisten in het land riskeren als ze te kritisch over de president berichten. “Ken jullie grenzen. Ken jullie plaats!”

Behoorlijk kritisch was het editoriaal van The New York Times van vorige week wel, waarin Recep Tayyip Erdoğan door de mangel gehaald werd. De hoofdredactie van de Amerikaanse krant plaatste ernstige vraagtekens bij de omgang van Turkijes machtige politieke elite met kritische kranten en journalisten. “De heer Erdoğan lijkt steeds vijandiger te staan tegenover diegenen die de waarheid zeggen. De VS en Turkijes andere NAVO-partners moeten bij hem aandringen om dit destructieve pad te verlaten.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, NAVO, Persvrijheid, Turkije, Vrijheid van meningsuiting, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Erdoğan woedend op New York Times: “Ken jullie plaats!”

 1. Marc zegt:

  Haha, die Erdogan. Hij blijft een moslim, natuurlijk, daar met die grote bek van ‘m. Zielepoot!

  Like

 2. Die joker trekt wel een grote broek aan met zijn illegale paleis;hij vergeet zeker dat de geldstroom richting Turkije drijft en niet andersom!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Erdogan begint om zich heen te slaan. Zou hij zich toch niet helemaal zeker van zijn zaak voelen?
  En waarom mag Amerika zich niet met de ‘binnenlandse politiek’ van Turkije bemoeien, terwijl Erdogan zelf niets anders doet dan zich met de politiek in andere landen bemoeien?! Hij geeft Turken in het buitenland zelfs stemadvies!
  Als hij dan zegt dat journalisten van de New York Times hun plaats moeten weten, dan mag ‘meneer’ Erdogan eerst wel eens bij zichzelf beginnen!
  De pot verwijt de ketel…….toch?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  ???? Dictators hebben toch altijd een grote muil.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Die man leeft al in een wereld waarin hij zich kalief kan noemen en iedereen heeft daar maar rekening mee te houden. En ze pikken het ook nog.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je begint met verontwaardigd te worden en te denken: “Ken jullie plaats? Hoe haalt die hufter het in z’n kop?!” Maar al doorlezende komt er een aap uit een mouw: Hij knijpt ‘m doodgewoon!
  Tja, 52% van de stemmen, net als Morsi destijds, die nu ter dood veroordeeld is…..Dat geeft te denken, hè, Erdo’tje?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Erdogen meent dat ze nog Ottomanen waren?Niet vergeten ze zijn overal uit Europa uitgepleurt allen door Bill Clinton naar Europa teruggehaald.

  Like

 8. likoednederland zegt:

  Voor wie nog niet weet hoe extreem moslimfundamentalistisch Erdogan is; hij wil Jeruzalem met Jihad veroveren:

  http://likud.nl/2015/05/turkije-jeruzalem-mag-alleen-van-moslims-zijn/

  Like

 9. hans zegt:

  O, wat zou het genieten zijn als dat varken met z`n strontdoek teef door zijn eigen bevolking net zo gelyncht zou worden als destijds Ceausescu.
  Schadenfreude als al die Turken hier zich dan gecastreerd voelen. Ik denk dat dit gaat gebeuren, want hij onderschat de bevolking. Er zijn er genoeg die een grondige haat koesteren tegen dit sujet. Het begin van het einde als ze paleizen voor zichzelf gaan bouwen.
  Deed die Meneer van Roemenië toch ook?
  Amerika trekt op een gegeven moment na die Obozo ook zijn handen er van af.

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Het valt ook niet mee als je last hebt van een grootheidswaan en dan ook nog last hebben van een kafirfobie, heel verwarrend .

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Zou zijn grote vriend de paus hem heilig verklaard hebben ? Ik zie op de foto een stralenkrans rond zijn hoofd !

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Erdogan????? Is dat niet die “president” van Turkije die zich over en in de gehele wereld bemoeit met de binnenlandse politiek in andere landen? Die honderden journalisten en andere (politieke) tegenstanders w.o hoge legerofficieren gevangen heeft gezet? Die verkiezingscampagnes voert in Duitsland en Nederland en daarmee zich bemoeit met de interne politiek van beide landen? Is dat ook niet die “president” die illegaal een paleis heeft laten bouwen van ONZE belastingcenten? Die Europa wil islamiseren en de Turken in de EU heeft verboden ONZE wetten te accepteren en niet te assimileren? Die Noord–Cyprus bezet houdt en de nieuwe “regering” aldaar al heeft bedreigd als Cyprus weer 1 land wordt??? En die durft dan een buitenlandse krant te (be)dreigen met de woorden “weet en ken uw plaats”? Zeg kereltje Erdogan zou je niet eerst eens in de spiegel gaan kijken en tegen je zelf staan praten en afvragen: wie ben ik echt, door wie ben ik gekozen en waar bemoei ik me toch overal mee. Wat ben ik aan het doen, wat heb ik gedaan.
  Als je dan al die journalisten en andere criticasters VRIJ laat, kijk dan heb je pas recht van spreken. Voor de rest moet je gewoon je grote bek houden, antisemiet dat je bent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s