ISIS-ringen, bestemd voor “Palestina”, geconfisqueerd door Israël

Screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

Israëlische douaneambtenaren ontdekten eerder deze maand 120 ringen met het ISIS-logo die bestemd waren voor een juwelierswinkel in Ramallah, de feitelijke hoofdstad van de Palestijnse Autoriteit.

Net zoals alle goederen die via de luchthaven Ben Gurion voor de Palestijnse Autoriteit bestemd zijn, werd ook dit particuliere pakketje van een verkoper uit Turkije onderworpen aan een strikte controle.  

Tijdens deze controle ontdekte een Israëlische agent, die de Arabische taal kent, de beroemde ISIS-logo´s en waarschuwde onmiddellijk zijn meerderen.

De Israëlische douane zal de ringen vernietigen om zodoende een eventueel succesvol bezwaarschrift van de Palestijnse koper te verhinderen.

Maar dat maakt de bezorgdheid niet minder over het feit dat er in de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde gebieden kennelijk een markt is voor spullen die de ISIS-ideologie promoten.

“Het idee dat er mensen zijn die zichzelf identificeren met een moorddadige agenda zoals die van ISIS is gewoon schokkend”, zei een van de douaneambtenaren tegenover het Israëlische Ynet news. “Een groot aantal ringen betekent dat er kopers zijn. Het is angstwekkend en schokkend om te weten dat er in de gebieden van de Palestijnse Autoriteit mensen zijn die deze moorddadige organisatie steunen.”

Bron:
www.israeltoday.co.il
(h/t A. M.)

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Moslims, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op ISIS-ringen, bestemd voor “Palestina”, geconfisqueerd door Israël

 1. BertG. zegt:

  We heard one case of a 20-year-old girl who was burned alive because she refused to perform an extreme sex act. We learned of many other sadistic sexual acts. We struggled to understand the mentality of people who commit such crimes.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/05/isis-toont-zijn-meedogenloosheid-seksslavinnen-die-niet-meewerken-worden-levend-verband/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Palestijnen zijn ook gewoon terroristen, net als Isis !!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik heb gedacht de IS ideen zijn allang palesita’s ideen?Staat toch alles in hun Koran beschreven?Medina predikkingen?

  Like

 4. Pingback: ISIS-ringen, bestemd voor “Palestina”, geconfisqueerd door Israël |

 5. Heeft Obama ook niet zo’n zegelring of is dat er één met de sjahada er op?

  Trouwens; ” van een verkoper uit Turkije”.
  Erg logisch allemaal.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Als je hier in nederland met die ringen op een braderie gaat staan, denk ik dat je zo los bent. Gelijk een graadmeter hoe het met de isis aanhang gesteld is. En ze (de slapende) zijn gelijk herkenbaar. In dit gekke henkie land is alles mogelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s