Nieuwe wet. Zo gaat Rutte mooi Nederland asielzoekers door de strot duwen

Screenshot_62

Het Drentse Gieten. Nu nog ongeschonden.

(Door: Joost Niemöller)

Er komen steeds meer asielzoekers naar Nederland. En de EU vindt het nog lang niet genoeg. Asielzoekers die aankomen in Griekenland en Italië moeten van Brussel direct doorgestuurd worden naar rijke opvanglanden als Nederland.

Wilt u een asielzoekerscentrum in uw dorp of stad? Waarschijnlijk niet. Wat kunt u ertegen doen? Straks bijna niks meer. Er is namelijk nieuwe wetgeving.

Overal in het land vinden er lokale protesten plaats tegen de komst van asielzoekerscentra, AZC’s. Maar dat zal in de toekomst steeds minder uithalen. Hier ziet u waarom.

Overal in ons land is het gaande.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuwe wet. Zo gaat Rutte mooi Nederland asielzoekers door de strot duwen

 1. luckybee zegt:

  Dit kan alleen Wilders en zijn PVV verandering brengen en niemand anders.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Stuur Rutte II naar huis en nieuwe verkeizingen;geen strategische kiezen meer, maar direct Wilders Kiezen het geeft geen zijn om op de SP of Gr. links te kiezen het zijn Marxisten.En helemaal geen D66, onze Turken partij.

  Like

 3. Marie zegt:

  Luckybee u heeft volkomen gelijk maar wie stuurt Rutte met zijn kliek naar huis?
  Wilders heeft diverse keren een motie van wantrouwen ingediend tegen dit rampzalige kabinet maar niemand gaat met hem mee!
  Hij heeft alle gelijk van de wereld maar krijgt het niet; het wordt hem niet gegund, liever laten ze Nederland naar de bliksem gaan!
  Waarom kunnen al die vluchtelingen eigenlijk niet gewoon met een aantal vliegtuigen naar het land van herkomst worden teruggebracht?
  De meeste landen zijn veilig dus dat is het probleem niet!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Behalve de PVV is geen enkele andere partij bereid om Rutte 2 naar huis te sturen, ze verraden liever Volk en Vaderland…………………
   En dat noemen zich dan volksvertegenwoordigers !

   Like

 4. Hendrik Morren zegt:

  Alles te danken aan het hoogverraad van Jan Peter Balkenende en kornuiten.
  Zij hebben onze soevereiniteit versjachert, dit tegen de wil des volks.
  Stemmers op deze landverraders partijen maken zich medeplichtig aan dit landverraad.
  Alleen Geert Wilders/PVV is voor Nederland en de Nederlanders!

  Like

 5. Joshua zegt:

  Laat de eu minkukels de nieuwe asiel zoekers in hun gigantische euro paleis dumpen dan nog is er ruimte genoeg voor nog meer,meer meer infiltranten.

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Ze komen nu ook in de kleine dorpen dat scheelt.
  Nu gaan die ook ondervinden wat voor ellende dat geeft .
  Ze mogen wel op hun schapen gaan passen.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 8. Jade zegt:

  Yep, Rutte gaat vol op het orgel… Ik denk dan ook niet dat die geitekop
  aan de muur in het torentje ook maar iets te maken had met een automerk…

  Like

 9. opaJoop zegt:

  Nou wel vol op oplossingen hier boven zeg.
  Ben met 2 gezinnen verhuisd van Rotterdam naar een heel klein grens dorpje.
  ik ben al 65 en indien ze hier deze ratten gaan plaatsen steek ik elk onderkomen in de fik.
  Keer op keer, want heb geen zin om mijn kleindochter binnen te houden.
  Denk eens na mensen.
  Een oversteek met een boot kost die gasten 6 a 7000 euro.
  Dat hebben ze niet want daar kan je 7 jaar van leven in die landen.
  dit geld wordt betaald door regeringen van onze ontwikkeling hulp.
  Hup er gaat weer 50 miljoen van Nederland naar Afrika.
  En de vluchtelingen, zijn gewoon Ratten en tuig uit de Arabische gevangenissen.
  Bevolking kom in opstand en fik elk onderkomen af anders zijn wij straks de vluchtelingen.
  Jaag deze regering en landverraders het land uit.
  Grenzen dicht en uit de EU.
  De Europeesche burgeroorlog staat al lang voor de deur.
  Bloed (ook ons bloed) zal door de straten stromen.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Laten we de zaken glashelder houden.
  De EU is een dictatoriaal machtsblok, dat geleidelijk aan alle mach en beslissingsbevoegdheid naar zich toetrekt.
  De regering van de EU zetbazen ( JA (!!!!!!!) onze regering stelt de belangen van de EU ABSOLUUT op de eerste plaats!) voert de opdrachten van deze vervloekte dictatuur zonder omwegen uit, TOT NADEEL VAN DE EIGEN BEVOLKING.
  En de Tweede Kamer, waarvan de leden zijn gekozen via zogenaamde vrije verkiezingen gaat zonder tegenspraak mee in de besluiten van de regering.Hooguit klaagt men ACHTERAF, voor de vorm.
  Ook de meerderheid van de partijen in de Tweede Kamer collaboreert dus met de EU.
  De politieke partijen misbruiken dus in meerderheid het vertrouwen dat in hen werd gesteld door de kiezers.

  Volksvertegenwoordigers met een goed werkend verantwoordelijkheidsbesef hadden deze EU slaven in het kabinet AL LANG NAAR HUN MOETEN STUREN.

  Maar het o’ zo domme kiezersvolk dat de misleiding die hier plaats vindt allang electoraal had moeten afstraffen, kies TRADITIEGETROUW of uit STRATEGISCHE overwegingen steeds weer de partijen die hen in de steek laten.

  Alleen een stem op de PVV kan voor verandering zorgen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   CORRECTIE:
   Volksvertegenwoordigers met een goed werkend verantwoordelijkheidsbesef hadden deze EU slaven in het kabinet AL LANG NAAR HUIS MOETEN STUREN.

   Like

 11. bigljohn zegt:

  Er word volgens mij een bepaalde tactiek toegepast door de overheid, om Nederland langzaam maar zeker te overspoelen met islamieten. Eerst de kleine dorpjes volpompen met Islamieten. De paar mensen die daar wonen kunnen zich toch niet verzetten. En het zijn altijd de kleine dorpjes die ze er voor uitkiezen. Vervolgens komen de grote dorpen aan de beurt met per dorp nog veel meer Islamieten. En als Nederland (op de grote steden na) verzadigd is van de Islamieten, zal er ondertussen wel een kalifaat ingesteld zijn. De grote steden lopen nu al sowieso al vol met Islamieten.

  Like

 12. Jan zegt:

  Inbreken in andermans huis betekent dus dat het huis van eigenaar is veranderd.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte doet me precies denken aan een rubber varken dat door de akelige EU in Brussel wordt opgeblazen om de onzalige plannen met de asielzoekers dor te zetten maar zo zag Adolf Hitler de Noorse collaborateur Vidkun Quisling (1887-1945) ook maar of de laatste erg gek op moslims zou zijn geweest zal helaas niemand weten.
  De EU gedraagt zich wat de autochtoonse Europeanen en de asielzoekers betreft op een manier die me aan het verhaal over ‘De soepsteen’ doet denken. In dit verhaal kwam een soldaat, die uit dienst was en weer als kok wilde gaan werken, in een streek en een verpauperd dorp waar de mensen hun saamhorigheid waren verloren door jaloezie, somberheid en egoïsme. Iedere groep mensen verbouwde zijn/haar groente en fruit of fokte boerderijdieren en dan voornamelijk voor eigen consumptie. Dit ergerde de soldaat zo mateloos dat hij een plan bedacht om de mensen weer samen te brengen. Hij ging op het dorpsplein staan, hield een gladde steen omhoog en beweerde dat dit een toversteen was waarmee een overheerlijke soep kon worden gekookt. Een paar kinderen (die graag iets anders wilden eten dat alleen maar eentonige groentes of vlees) brachten de soldaat een ketel water waarna hij hier een groot vuur onder stokte. Hij gooide de zogenaamde soepsteen in het water en vroeg toen om zout om de smaak te versterken waaraan meteen werd voldaan. Telkens weer bleef de soldaat vragen om ingrediënten voor de soep zoals uien, tomaten, prei, erwtjes, wortels, kool, aardappels en vlees en iedereen werkte zo enthousiast mee dat ze allemaal een kom soep kregen die zo heerlijk smaakte dat zij werkelijk gingen geloven dat de steen een toversteen was! De saamhorigheid in het dorp keerde terug en iedereen was bereid om weer eten met elkaar te delen wat ook het doel van de soldaat was geweest.
  Helaas probeert de EU met een “soortgelijk” beleid de Europeanen in hun soep gaar te koken en zal deze soep heter zijn dan dat ze wordt opgediend daar wij al de desbetreffende asielzoekers, radicale moslims en de EU-bestuurders meer dan zat zijn en het niet lang meer duurt voor de eerstgenoemden dadelijk uit Nederlandse gemeentes worden verjaagd waar ze ongevraagd worden ingestopt. De soep wordt voor dat uitschot iets te zuur omdat ze niet moeten verwachten dat zij dit altijd gratis cadeau krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s