Sjeik al-Qarni was ongewenst vreemdeling, maar kreeg toch een Schengen-visum

 

(Door: Carel Brendel)

Zoals te verwachten gaf de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel (PvdA) gisteren weinig zeggende antwoorden op raadvragen van LPF, CDA en D66 over de komst van Saoedische sjeiks naar de Al-Fourqaan moskee. Hij kon moeilijk anders. Een burgemeester gaat immers niet over de toelating van buitenlandse bezoekers.

Van Gijzel gaat over de openbare orde. Als een omstreden sjeik is binnengelaten, moet hij er gewoon voor zorgen dat zijn optreden ordelijk verloopt. Verder moet hij als bestuurlijk hoofd van de politie in de gaten houden of de spreker de wet niet overtreedt. Het afgelasten van een conferentie in verband met maatschappelijke onrust of mogelijke protesten van tegenstanders is in zo’n geval het grootst denkbare zwaktebod.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Sjeik al-Qarni was ongewenst vreemdeling, maar kreeg toch een Schengen-visum

 1. luckybee zegt:

  Mischien was de sheik ook een reike olie barron? is altijd goed voor de bussinees toch?vergeten dat ze ook je keel door snijden kunnen?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Het is nu Woensdag om 1400 Uur, snachts maar de zon schijnt.ik raak een beetje inde war?Het moet nu toch pick donker zijn?Midden in de nacht?

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Als er voor de openbare orde door de burgemeester voetbalwedstrijden afgelast worden, of zonder publiek moeten spelen, kan burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven ook dat stuk vergif van een sjeik Al Ouarni de toegang tot de stad verbieden. Maar ja, sinds Straatsburg, de motie Halsema en vele politiek linkse burgemeesters, leven wij voortaan in een rare wereld !

  Like

 4. Marc zegt:

  Fuck islam!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het school voorbeeld van onbehoorlijk bestuur !!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Grappig nieuws maar bloedserieus bedoeld zoals alle idiotie van moslims:

  Wie masturbeert krijgt een zwangere hand in het hienamaals

  A Turkish, Muslim televangelist has told his followers that masturbation will lead to a pregnant hand in the afterlife.

  “Turkish preacher Mücahid Cihad Han told viewers that masturbation was forbidden in Islam.”

  “One hadith states that those who have sexual intercourse with their hands will find their hands pregnant in the afterlife, complaining against them to God over its rights,” he said during his program on private television station 2000 TV, according to The Hurriyet Daily News.
  http://www.truthrevolt.org/news/muslim-cleric-if-you-masturbate-your-hand-will-be-pregnant-afterlife

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s