Sjeiks krijgen eerste keus, elke maand 4 nieuwe meisjes en des te jonger hoe beter: de waanzin van de IS-seksslavenhandel

Screenshot_52

(Door: Jonathan Goris)

Bijna dagelijks bereiken ons berichten van de barbaarse praktijken van Islamitische Staat in Syrië en Irak. Ze moorden de bevolking uit in ware slachtpartijen, onthoofden aan de lopende band en verwoesten oude monumenten van onschatbare waarde. Zainab Bangura, een VN-vertegenwoordigster die seksueel geweld in ’t conflictgebied volgt, deed een boekje open over de gestructureerde manier waarop IS vrouwen verkracht en tot seksslaven maakt. Haar verhalen doen je de rillingen op het lijf krijgen.

“IS institutionaliseert seksueel geweld. Ze gebruiken het als een terroristische tactiek om hun strategische prioriteiten (rekrutering, fundraising etc.) te bevorderen, om orde en discipline op te leggen en om hun radicale ideologie door te drukken”, vertelt Bangura aan de krant Middle East Eye.

Achter de handel in seksslavinnen zit volgens haar een heel georganiseerd systeem. Eenmaal een dorp door IS is aangevallen en ingenomen worden alle vrouwen gescheiden van de mannen. Jongens en mannen ouder dan veertien worden simpelweg geëxecuteerd. De jonge meisjes worden daarna apart genomen en onderworpen aan een vleeskeuring: ze worden uitgekleed, hun maagdelijkheid wordt gecontroleerd en daarna krijgen ze een “rating” voor schoonheid en cupmaat. De jongste maagden die als “de mooiste” worden beschouwd, gaan voor hoge prijzen de deur uit en worden meteen naar Raqqa, het grootste bolwerk van IS, verscheept.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Seks, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Sjeiks krijgen eerste keus, elke maand 4 nieuwe meisjes en des te jonger hoe beter: de waanzin van de IS-seksslavenhandel

 1. Hendrik Morren zegt:

  73% der moslims in Nederland vindt IS wel ok, dus stemt volledig in met deze barbaarse behandeling van meisjes en vrouwen.
  De islamitische meisjes en vrouwen in Nederland met hoofddoek zeggen daarmee dat ze met deze islamitische barbarij en antisemitisme instemmen.
  Verzoeke bedrijven te mijden waar het personeel dit barbarisme en antisemitisme openlijk steunt.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  WALGELIJK !!!
  Maar wel naar het voorbeeld van de ‘profeet’ Mohammed.
  Dus zuiver islamitisch, conform Koran en Sharia. Islam-proof.
  Drijf dat ISIS-tuig bijeen op een plein en drop er een neutronenbom op.
  Inclusief de Europese Jihad-Syrië-gangers.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. luckybee zegt:

  Eigenlij heel logisch, deze regering interresseerd zich allen voor de Handel, en Sheiks hebben heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel geld (Olie dollars); Islam dat hebben ze nog nooit van gehoord.Of ze doen als of ze nog nooit van gehoord hebben.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +

  UN Report says there are more than 25,000 ‘foreign terrorist fighters’ from 100 countries in jihadi conflicts, who pose an ‘immediate and long-term threat’

  http://www.theguardian.com/world/2015/may/26/islamist-fighters-drawn-from-half-the-worlds-countries-says-un

  +

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het word hoog tijd dat er definitief afgerekend gaat worden met IS. Maar dit zal wel een vrome wens blijven. Er heerst een weerbarstige politieke onwil bij het westen om eens een daad te stellen.
  Een soort van vuile politiek. Voor het oog van het kerkvolk gaan bombarderen, met in het achterhoofd de wetenschap dat het IS maar bitter weinig schade zal berokkenen. Ergo; IS expandeerd geweldig. Sommigen ramen het leger IS soldaten op 100.000 strijders. Dat was mijn inschatting vorig jaar al. Als het aan mij lag, werden in ieder geval Irak en Syrie met A-bommen van de kaart gevaagd, inclusief Iran. En natuurlijk de totale vernietiging van de bedevaartsplaatsen van Moslims, Mekka en Medina.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “sjeiks krijgen de eerste keus”

  Zijn die ‘sjeiks’ ook al bevriend met ‘ons’ ‘koningshuis’?
  Zal toch wel?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vast. Jammer, dat Bernhard niet meer leeft; die had z’n genot nier opgekund!
   In de Jaren ’60 was-ie daar al goed in: Vliegtuigen verkwanselen in Zuid-Amerikaanse bordelen!Dit zou weer eens wat anders voor hem geweest zijn. En verandering van spijs doet eten.

   Like

 7. Tempelier zegt:

  Weer geheel naar het voorbeeld van die Mo. De zelfbenoemde profeet had toch wel een minderwaardigheidscomplex , om vrouwen zo te behandelen om je ego en macht te misbruiken en te ventileren.
  Een pure sadist !!
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTmdbdOHnXNtAnuFCS3477vcZIKyoVy12AKZBD9UmKaXFDJhzhzg

  Like

 8. Andre L zegt:

  Tja, als je jezelf tot Untermensch wilt verlagen is dit één van de vele zieke mogelijkheden die we tot nu toe gezien hebben. Beesten zijn het

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s