Duitsland 2015: Verkiezingsposters in het Turks

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

De streng islamitische Turkse regeringspartij AKP maakt op dit moment op dit moment met grote verkiezingsposters reclame in grote Duitse steden – zoals hierboven in Keulen – om stemmen te winnen voor de Turkse parlementsverkiezingen op 7 juni. De campagne van de partij van Erdoğan bij de zogenaamde buitenlandse kiezers heeft succes: volgens het Turkse persbureau “Anadolu” gaven tot nu toe ongeveer 413.000 Turken in Duitsland hun stem af.  

Dat zijn bijna viermaal zoveel als tijdens de presidentsverkiezingen van vorig jaar. Uit peilingen blijkt dat de AKP bij de Turkse kiezers in Duitsland op meer dan 50% van de stemmen kan rekenen. Wij vragen ons af: moeten wij in het vervolg maar wennen aan grote Turkse verkiezingsposters in onze steden?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, propaganda, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitsland 2015: Verkiezingsposters in het Turks

 1. joopklepzeiker zegt:

  Turkish Prime Minister: “We will march to liberate Jerusalem”

  During the inauguration of the 55th airport in Hakkari Province, Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu and Turkish President Recep Tayyip Erdogan called for the re-establishment of the Ottoman Empire.

  https://warsclerotic.wordpress.com/2015/05/28/turkish-prime-minister-we-will-march-to-liberate-jerusalem/

  Like

 2. Marie zegt:

  Ik vind het niet verstandig en zeker niet bevorderlijk voor de integratie! En waarom zou dit moeten; de vele Turken en Marokkanen in Duitsland en ook in ons land worden geacht de taal van het land waar ze wonen te lezen en te spreken!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël

  Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk op richten – Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg

  Erdogan (rechts) sprak de Turkse variant uit van ‘Ein Volk, ein Reich, ein Führer.’

  Net zoals de Europese politiek en media in de jaren ’30 van de vorige eeuw de almaar agressiever wordende toespraken van Adolf Hitler niet serieus namen of compleet negeerden, gebeurt nu exact hetzelfde met de islamitische leiders van Turkije, president Erdogan en premier Davutoglu. Bij de inauguratie van een nieuwe luchthaven in de provincie Hakkari verklaarden beide leiders dat Turkije de hele islamitische wereld zal verenigen voor de ‘bevrijding’ van Jeruzalem. Met andere woorden: voor een militaire aanval op Israël. Ook in dat opzicht dreigt de geschiedenis dus op herhaling te gaan, want het zijn wéér de Joden die uitgeroeid moeten worden.

  Is het omdat Turkije op papier nog steeds lid is van de NAVO, of omdat er miljoenen Turken in Europa wonen? Of misschien wel omdat de gevestigde Westerse orde lijkt te hebben besloten om de toekomst van ons continent stap voor stap over te geven aan de islam? Hoe dan ook, als u deze website de laatste tijd hebt gevolgd weet u dat dit beslist niet de eerste keer is dat Erdogan en Davutoglu openlijk spreken over hun imperialistische en oorlogszuchtige plannen voor een aanval op Israël en een oorlog met Europa.

  Mars om Jeruzalem te ‘bevrijden’

  ‘Als Allah het wil is Jeruzalem van de Koerden, de Turken, de Arabieren en van alle moslims,’ sprak Davutoglu. ‘Zoals onze voorvaderen zij aan zij vochten bij Gallipoli, en net zoals onze voorvaderen samen met Saladin Jeruzalem gingen bevrijden, zullen wij samen op hetzelfde pad marcheren (om Jeruzalem te bevrijden).’

  De luchthaven van Yuksekova werd om die reden speciaal omgedoopt in de Selahaddin Eyyubi Airport, vernoemd naar Saladin van de Ayyubiden, de van oorsprong Koerdische moslim veroveraar van ‘Al-Quds’, de Arabische naam voor Jeruzalem, en één van de grote vijanden van het vroegere christendom.

  Ook het Westen wordt verslagen

  Enkele Engelstalige nieuwssites probeerden met een foutieve vertaling de agressieve inhoud van de toespraken te verdoezelen, en beweerden dat deze over ‘eenheid en broederschap’ gingen. De Arabische media gaven echter wél correct weer wat er werd gezegd: ‘Wij zullen opmarcheren om Jeruzalem te bevrijden, zegt Davutoglu bij de naamgeving van de Saladin luchthaven,’ kopt Hasrr.

  Erdogan hield het enthousiast met Turkse vlaggen zwaaiende publiek voor dat hij in contact staat met de ziel van Saladin. Het Turkse Anadolu citeerde de president als volgt: ‘Ik weet zeker dat de grote commandant (Saladin) alle volken van het Midden Oosten in één leger samenbrengt dat de Kruisvaarders (het Westen) verslaat. Hij (Saladin) is er op dit moment in de geest getuige van wat wij hier doen. Ik was in zijn spirituele tegenwoordigheid…’

  ‘Jeruzalem is van de moslims’

  ‘Alle sterke mannen, of ze nu uit het oosten of zuidoosten komen, moedige Anatolen in het oude Turkije, beloven jou, o Saladin, als jij de broeders in het Midden Oosten verenigde, zullen wij dat ook doen. Jij zei: Jeruzalem is niet voor de kruisvaarders. Saladin, jij getuigt daarvan, en ook Allah getuigt daarvan.’

  Feitelijk beweerde Erdogan dus de gereïncarneerde Saladin te zijn en dezelfde doelen na te streven: ‘Jeruzalem is van de moslims, niet van Israël. Waarom zouden wij vrienden blijven met degenen die met hun laarzen Masjid al-Aqsa (het Tempelplein) betraden? En dan houden ze vol dat wij (met Israël) vrienden moeten zijn? Ik zeg nee!’

  ‘Eén volk, één vlag, één natie, één staat’

  Al jaren werkt de Turkse leider toe naar het herstellen van het Ottomaanse Rijk dat alle moslims moet verenigen. Hij wees zelfs impliciet op het Kalifaat toen hij zei dat de moslims ‘één volk, één vlag, één natie en één staat’ zullen worden. (1) Mocht u dit bekend voorkomen: Ein Volk, ein Reich, ein Führer.

  De drang van de moslimlanden om Jeruzalem te veroveren bestaat al sinds de oprichting van de islam. Zo claimen de Palestijnen Jeruzalem als hun ‘hoofdstad’ en krijgen daarbij de steun van bijna heel Europa en inmiddels ook de Verenigde Staten.

  De islamistische AK Partij van Erdogan en Davutoglu blijkt electoraal flink garen te spinnen met de ‘bevrijd Jeruzalem’ strategie. Een door Turkije geleide moslimaanval op Israël is dan ook het centrum geworden van de verkiezingscampagne van de partij. (2)

  Aanval op Israël in Bijbel voorzegd

  In de Bijbel wordt voorzegd dat de leider (‘Gog’ = prins) van Magog (op de plek van het huidige Turkije) in de eindtijd een coalitie zal vormen (het 8e wereldrijk, het ‘rijk van het beest’) die Israël zal aanvallen met de bedoeling om Jeruzalem te ‘bevrijden’ en de Joodse staat compleet van de kaart te vegen. Deze aanval zal volgens de Bijbelse profetieën de laatste wereldoorlog (het beruchte ‘Armageddon’) ontketenen, waarin de aanvallende moslimlanden totaal zullen worden vernietigd.

  Xander

  (1) Shoebat
  (2) Shoebat

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Turkse-premier-en-president-beloven-gezamenlijke-moslimaanval-op-Isral

  Like

 4. Thoth zegt:

  Jazeker, maar dan moeten ze wel terug naar hun thuisland, Turkije. Dus als de mensen gaan stemmen, c.q. het nederlandse paspoort afpakken en met de Turkeys Airlines (Erdogan : korting 30%…) naar huis toe.

  Like

 5. Pingback: Duitsland 2015: Verkiezingsposters in het Turks |

 6. Cor Ozinga zegt:

  Voor moslims gelden andere regels dan voor autochtonen. Zowel in NL als Dld.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Belachelijk, die posters! Stel dat iedere politieke partij van iedere nationaliteit bij ons zijn verkiezingsposters gaat opplakken, wat een zooitje zou dat worden.
  Ik hoop niet dat het hier zover gaat komen. Laat Erdogan het maar lekker in zijn eigen land uitzoeken, en Turken in het buitenland met rust laten.
  Ze zijn niet vanwege de welvaart en de democratie in Turkije naar elders vertrokken.

  Like

 8. Doc zegt:

  I volk ein reich ein cock……hey willempie?

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Tja en geen enkele Duitse politicus die daar tegen protesteert, geen lokale politicus die daar tegen op laat treden……Waarom???? Ja dat laat zich raden: onrust, protesten, demonstraties, dreigementen, persoonlijke bedreigingen enz. En vervolgens laten wij wel toe dat men 2 paspoorten/nationaliteiten kan en mag hebben. Met als gevolg: Turken (en Marokkanen) komen stemmen voor het parlement in hun eigenland EN voor ons parlement (2e kamer) en dus ook invloed op ONS kabinet/regering. Ja we financieren zelfs de dienstplicht van de Turken…….we hebben dus geoefende Turkse militairen in ons midden…. Het wordt tijd dat iemand die géén afstand kan of wil doen van zijn nationaliteit NIET (meer) de Nederlandse krijgt en dus OOK GEEN stemrecht (meer) heeft voor de Nederlandse politiek. In het land waar ik nu woon kan ik nog zolang blijven wonen als ik wil, maar ik zal hier als buitenlander zijnde NOOIT stemrecht verkrijgen voor welke verkiezing dan ook. Ook niet voor de lokale burgemeester en gemeenteraad.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Kölen is een katholieke stad; wat de Paus Fransicus zegt is wet.Hij is tollerant dus is Köln ook tollerant ondanks de 10 Geboden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s