“Vluchtelingenverrijking” (deel 1)

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

Hieronder het eerste deel van enkele verwijzingen naar de activiteiten van zogenaamde “vluchtelingen” of wellicht al ingeburgerde medeburgers in de afgelopen dagen, “verrijkingen” van A tot Z – zoals altijd zonder enige aanspraak te willen maken op volledigheid.

In Tübingen werd een 33-jarige door iemand met een donkere huidskleur verkracht. Ongevraagd begeleidde de onbekende de vrouw verder in richting Lustnau en sprak permanent op haar in. Toen de vrouw kort na de Lothar-Mayer-Bau een parkeerplaats overstak richting Wächterstraße, werd ze door de onbekende tegen de grond gegooid en verkracht. In Simbach werd een 26-jarige vrouw maandagochtend vroeg op de weg naar huis van een Pinksterfeest door een onbekende buitenlandse man op een weiland geslingerd en betast. In Gießen wordt gezocht naar een Turk of een Arabier die een vrouw in een bus seksueel heeft lastig gevallen. In Bondorf wordt gezocht naar een man met een donkere huidskleur die ´s middags een 48-jarige vrouw seksueel lastig viel en betastte.

In Wenen werd een asielzoeker uit Kosovo in een tram doodgeschoten. De reden was blijkbaar een vete tussen twee Albanese families. In het asielzoekerscentrum in Wülfrath (district Mettmann) werd een 21-jarige Algerijn door een landgenoot neergestoken. Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum in Osterburken heeft een Syriër onder invloed van alcohol drie Afghaanse mannen verwond. In Ellwangen flipte een dronken “vluchteling” door toen zijn getuigenverklaring vanwege een diefstal door de politie werd opgenomen. In het asielzoekerscentrum in Gießen hebben vier bewoners blijkbaar herrie geschopt en doelbewust een ruzie met andere bewoners van het onderkomen uitgelokt. Blijkbaar vormde zich een grotere groep personen om tegen de vier mannen op te treden. Meerdere politieagenten konden de “onruststokers” daarna arresteren en in de cel stoppen om nuchter te worden. eveneens in Gießen heeft een 29-jarige “vluchteling” herrie geschopt in de bus. Daarbij verzette hij zich blijkbaar ook tegen een medewerker van de beveiligingsdienst. Hij viel de man aan met een stok met een scherpe punt.

(Binnenkort volgt deel 2)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Vluchtelingenverrijking” (deel 1)

 1. BertG. zegt:

  Een vrouw in Jönköping is afgelopen zondag (24 mei) beroofd en bewusteloos geslagen na weigering van een lift van drie mannen in een witte Saab. De politie heeft het signalement van de drie daders maar weigert dit aan het publiek bekend te maken.

  – Nee, dat wil ik niet, zegt een woordvoerder van de politie tegen Frya Tider.

  Het was ongeveer vier uur in de ochtend toen de 20-jarige vrouw op de Hällstorpsvägen (De Hällstorpsstraat) in het zuiden van Jönköping liep en een voorbij passerende oude witte Saab, met drie mannen in de leeftijd van 20-25 jaar, plotseling stopte en de vrouw een lift aanboden, wat ze afslaat.
  https://rommelig.wordpress.com/2015/05/27/zweedse-politie-weigert-signalement-overvallers-vrij-te-geven/

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zijn ze eigenlijk nog wel eens autochtóón, de criminelen?

  Like

 3. Driek zegt:

  Zojuist op de site van De telegraaf:

  Verdacht gedrag Joodse instellingen

  Bart Olmer
  AMSTERDAM –
  Er is een groeiend aantal verdachte handelingen bij Joodse objecten, constateert de Joodse veiligheidsorganisatie Bij Leven en Welzijn (BLEW) in haar dreigingrapportage 2015.
  De veiligheidsdienst zegt „ondanks de extra inzet van politie en Koninklijke Marechaussee een sterke stijging te hebben waargenomen van voorbereidingshandelingen voor een aanslag, met name vermoedelijke voorverkenningen rondom scholen, synagogen, maatschappelijke instellingen en andere objecten van de Joodse gemeenschap”.
  BLEW-voorzitter Dennis Mok stelt dat zijn organisatie voorbeelden kent van „vreemd gedrag”: „Onbekenden die zich op verdachte wijze en met onduidelijke redenen in en rondom gebouwen begeven of dat proberen.” Dergelijk gedrag is waargenomen door BLEW-medewerkers en vastgelegd op beelden van bewakingsvideo’s.
  Opvallend
  Stichting Bij Leven en Welzijn, het adviesorgaan ter bescherming van de Joodse gemeenschap in Nederland, benadrukt dat er geen reden is voor paniek, maar noemt het wel opvallend. „Onze operationele veiligheidsorganisatie neemt een sterke stijging waar wat betreft mogelijke voorbereidingshandelingen door informatieverzameling.”
  BLEW wil de beveiliging van Joodse objecten verder opschroeven. Een jaar geleden werden bepantserde politiecontainers neergezet bij Joodse objecten in de Randstad. Na aandringen van BLEW werd ook de Koninklijke Marechaussee ingeschakeld.
  Nog steeds niet genoeg, aldus BLEW-voorzitter Dennis Mok: „De opleiding, middelen en bevoegdheden zouden verder moeten worden aangescherpt. Dit is met name van belang op het moment dat ingegrepen moet worden bij een aanslag. Daarbij lopen ook politieagenten serieus gevaar bij een aanslag. Hun opleiding en ervaring is in de meeste gevallen ontoereikend voor de huidige dreiging en het geweld dat bij eerdere aanslagen gebruikt is. Ook daarom pleiten wij voor speciaal getrainde en bewapende politieagenten, die niet alleen de Joodse gemeenschap maar ook zichzelf kunnen beschermen.”
  Aanslag
  Volgens BLEW neemt de kans op een aanslag op de Nederlandse Joodse gemeenschap toe: „Gezien het stijgende aantal terroristische geweldsincidenten in de landen om ons heen, waar de aanwezigheid van regulier gewapend politiepersoneel niets heeft uitgehaald, is het naïef en onverstandig om te denken dat dergelijke situaties zich in Nederland niet zullen voordoen.”
  Een deel van de bewaking moet zelf worden betaald en dat legt volgens BLEW „een onevenredig hoge druk op de Joodse gemeenschap”.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ Driek, dit is een zorgelijke ontwikkeling! De beveiliging móet opgeschroefd worden!
   Het is toch niet normaal dat de Joodse gemeenschap vreest voor een aanslag (en we weten door wie), beveiliging nodig heeft en dat ook nog eens deels zelf moet betalen!
   Laat de overheid maar eens wat geld inhouden van Ontwikkelingssamenwerking. Dan kunnen ze daarmee de beveiliging van Joodse instellingen betalen.

   Moslims, ‘bedankt’!

   Like

  • fleckie zegt:

   AANVALLERS meteen naar hun toekomstige maagden schieten[ en ook niet naar een ziekenhuis laten vervoeren, als er ‘…’waarschuwingsschoten’…gelost zijn.

   Like

   • Kraftavilqa zegt:

    Vanwege de gestegen prijzen van munitie los ik geen waarschuwingsschoten meer, ’t is gericht vanaf het eerste salvo.

    Like

 4. Pingback: “Vluchtelingenverrijking” (deel 1) |

 5. Jade zegt:

  Tjonge, hij gaat lekker zo…(not)

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Als het hier ook gebeurd dan komt dat toch op/in de gecensureerde media.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 8. Jan zegt:

  3000 snackbar-schreeuwers bij begrafenis van criminelen Ahmad und Aziz Aref*. Locatie: Berlijn, Neukölln

  Veroordeeld wegens drugshandel, afpersing, geweldpleging, wapenhandel en aanzetten tot prostitutie.
  http://www.bild.de/regional/berlin/bestattung/berlins-unterwelt-trauert-um-ihre-paten-41047932.bild.html

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zó rukken zij op, ‘t is onze Vrijheid die trekt
  en nog steeds heeft “de Macht” hier geen ramp in ontdekt
  negeert zwijgend wat nu is geboden
  en verraden tellen wij steeds méér doden…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ze horen hier helemaal niet thuis that zie je aan ze, ze zijn zwart, geschikt voor temeperaturen van boven de 40 graag celcius en niet voor het koude climaat van Europa.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  We hoeven alleen al naar opsporing verzocht te kijken, de dader “een getinte man”💃

  Like

 12. Jansy zegt:

  Nederlandse mannen doen dat niet!

  Like

 13. Pingback: “Vluchtelingenverrijking” (deel 2) | E.J. Bron

 14. Pingback: “Vluchtelingenverrijking” (deel 2) |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s