VS: Bikers tekenen Mohammed

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

Een groep bikers heeft ertoe uitgenodigd om morgen de islamitische “profeet” Mohammed te tekenen, en wel voor de moskee van de beide daders van Texas. In het geval van een aanslag moeten de deelnemers gebruikmaken van hun recht om vuurwapens te dragen.

Op Facebook worden de mensen door de organisatoren Jon Ritzheimer en Flash Nelson uitgenodigd. Daar staat:

De 2e ronde!

Dit wordt een vreedzaam protest voor het Islamic Community Center in Phoenix Arizona. Dat is een antwoord op de jongste aanvallen in Texas, waar twee gewapende terroristen – met contacten met IS – de Jihad geoefend hebben. Iedereen wordt ertoe opgeroepen Amerikaanse vlaggen mee te nemen en boodschappen die jullie willen doen toekomen aan bekenden van de beide schutters. Het Islamic Community Center is bekend als de plaats die de beide terroristen bezocht hebben. Ook worden de deelnemers ertoe opgeroepen om bij de manifestatie gebruik te maken van hun recht volgens het Tweede Amendement van de grondwet [d.w.z. het recht om wapens te dragen – vert.] als ons Eerste amendement [d.w.z. het recht op vrije meningsuiting – vert.] – wat te verwachten is – wordt aangevallen.

1. Datum: Vrijdag 29 mei om 18.15 uur. Daar vindt normaal gesproken hun grote gebed plaats.

2. De bikers ontmoeten elkaar bij Denny´s, 9030 N Black Canyon Hwy Phoenix, AZ 85051, om 17.00 uur. Vertrek om 18.00 uur.

3. Er zal een Mohammed-cartoonwedstrijd plaatsvinden en de winnaar wordt op de After Party bekendgemaakt. Deelnemers moeten de karikatuur tijdens de demonstratie tekenen.

4. Er zal geen catering zijn tijdens de manifestatie, omdat we er geen carnaval van willen maken. De mensen kunnen zelf snacks en water meenemen, maar houd de buurt schoon alsjeblieft.

5. Er zal vanaf 20.30 uur een After Party plaatsvinden bij Wild Bills, 6840 N. 27th Ave Phx, AZ.

Allemaal bedankt voor jullie ondersteuning.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Islam, Islamisering, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, VS. Bookmark de permalink .

28 reacties op VS: Bikers tekenen Mohammed

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hahaaa! Naar het voorbeeld van de eerste cartoonwedstrijd en als -vreedzame- represaille voor de aanslag! Prachtig! Zet ’n op, Jongens; let them have it!

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Jij kent dit lied van Rawhide vast wel 😀:

   Movin’, movin’, movin’,
   Though they’re disapprovin’,
   Keep them dogies movin’, rawhide
   Don’t try to understand ‘em,
   Just rope an’ throw an’ brand ‘em
   Soon we’ll be living high and wide
   My heart’s calculatin’,
   My true love will be waitin’:
   Waitin’ at the end of my ride

   Songtekst van Frankie Laine: Rawhide http://lyricskeeper.nl/nl/frankie-laine/rawhide.html#ixzz3bU1BUinI

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wie dat niet kent, had in de vroege Jaren ’60 Grefo-ouders zonder televisie!
    Rawhide kent íedereen! en Frankie Lane idem dito!

    Like

 2. Daar zou ik graag naar toe willen, en barbaar Mohammed tekenen en schilderen, maar een beetje ver…

  Like

 3. Driek zegt:

  Wij zouden hier ook een dergelijke Mohammed-cartoonwedstrijd moeten hebben, maar die zal dan wel weer worden verboden, want daarmee kwetsen wij de gevoelige zielen der mohammedanen.
  Ik heb dagen dat ik er maar niet over uit kan, dat mijn geboortestad volkomen is verpauperd, en dat ik zelfs hier, in een kleine gemeente, onder de rook van Amsterdam, die hoofddoeken niet uit de weg kan. Het krioelt ervan. Hoofddoeken. Kleine meisjes met hoofddoeken. Somalische vrouwen in extreme klederdracht met kinderwagens. Laat ik er maar over ophouden, lezer, ik ben het zo verschrikkelijk spuugzat.
  Het is werkelijk niet meer normaal dat ons leven steeds meer in het teken staat van de islam. Moskeeën, haatpredikers, gebedsoproepen, dag in dag uit word ik geconfronteerd met islam, het komt me de strot uit. Er wonen hier veel Joodse mensen, en ik zie dan bij mij om de hoek, en bij de Synagoge, politiebewaking, in van die huisjes op palen, dat is toch niet normaal? Wie had dit ooit kunnen denken. En onze bewindslieden gaan maar gewoon door met ons uit te leveren aan een zooitje bedoeïenen met een waanidee. Mohammedanen, ik kots ervan. Straks ga ik de deur niet meer uit, dan laat ik alles bezorgen. Wat een kut maatschappij is dit geworden, het is zo onvoorstelbaar, soms denk ik wel eens dat ik het droom, dat het niet waar is.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Driek, dat is in alle grote steden, zo ver zijn we gevorderd.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Denk dat driekwart van alle Nederlanders er zó over nadenken als jij Driek, ik ga dat islamitische tuig niet uit de weg en ik zoek ze óók niet op. Sommige hoofddoekje zijn zo brutaal geworden dat ze per expres tegen je aanlopen op de markt in Rotterdam. Ze denken misschien dat alle Nederlandse mannen opzij gaan voor een moslima, nou dat kunnen ze vergeten met 1.95 en 112 kilo loop ik ze uit het hoofddoekje met één simpel antwoord sorry ik zag je niet…

   Like

   • Jean zegt:

    Peterselie, zelfs een sorry krijgt die vuiligheid niet, negeren is de beste methode want voor mij is het gelijk aan hondenstront op straat.

    Geliked door 1 persoon

 4. Hoe lang rijden is het naar die moskee? 😉

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Slaat nergens op, maar ik wil de cartoonisten graag in de stemming brengen:

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Houdt de bikers tot vriend, ook al zitten er hier en daar wat erg stoute jongens tussen. Maar dat kan bij iedere vereniging of groot bedrijf ook zo zijn. We kunnen ze nog wel eens hard nodig hebben. Zet hem op daar in Texas.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Bikers niet verwarren met Hells angels of de bandito,s .

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nee hoor. Hoewel die foto aan het begin van het artikel stamt van wat ik eerder zei, de rit naar Washington tegen de islam, Dat was de plek waar ze zich verzamelde tegenover de moslims, die dan maar de benen namen. Daar zat van alles aan bikers bij ook Hells Angels. Bandido’s net, want dat zijn in de VS echte criminelen en meestal afkomstig uit Mexico en nog zuidelijker landen.
    Dan is er een grote biker groep die heten The Patriot Guard. Hier is een video van ze waar ze de begrafenis van een marinier tegen de zogenaamde christelijke babtisten beschermen.
    Thugs Tried To Ruin A Marine’s Funeral, Watch These Bikers Set Em’ Straight

    Like

 7. tjonge zegt:

  “After Party plaatsvinden bij Wild Bills”
  .
  oeps, RIP wild bills 😦

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Gaaf, hier moeten we het doen met een paar rotte HELL’S angels, ofwel duivels (als die, of engelen al bestaan) en aanverwante criminele bendes, die zich wettelijk en sociaal totaal misdragen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Peter Rissing 29 mei 2015 om 02:00

   Hells Angels zijn onschuldige pasgeboren baby’s vergeleken met de aanbidders van allalala en diens pedo-pro. Hoe zou het zijn als alle Hells Angels ter wereld zich zouden verenigen om de planeet te verlossen van die vreselijke islam?

   Like

 9. luckybee zegt:

  Now Bikers geef de Mohamedanen flink van Katoen; om te willen beslissen hoe wij moeten leven.

  Like

 10. Pingback: VS: Bikers tekenen Mohammed |

 11. koddebeier zegt:

  🙂

  Like

 12. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 13. Ad zegt:

  Waar zou de politie hier in Nl. mee komen als we hier zoiets zouden doen?

  Met het argument van opzet en uitlokking verwacht ik. (punt 1 van de vijf) Ik verwacht ook dat de politie in Arizona daar mee zal komen. Zo niet, dan is dat weer een geweldige opsteker voor mij.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Texas zul je bedoelen. Nou nee, daar zal de politie er niet mee komen. Dat zou tegen de constitutie zijn aldaar. Bovendien doen die bikers het dan toch, die laten zich de mond e.d. niet verbieden. Je herinnert je misschien die rit naar Washington, die Obama verboden had? Nou er kwamen er een paar miljoen uit heel de VS. De politie hield zelfs de straten voor ze vrij.

   Like

 14. vanhetgoor zegt:

  We hebben het tekenen van de zogenaamde profeet wel weer gezien, er wordt wel getekend maar er wordt geen beeld neergezet. Echt een karikatuur is het niet. De persoon van de profeet is ook iets te plat. Het was iemand die wel geld wist te peuren uit de domme Arabieren, maar meer ook niet. Het hele karakter van de profeet is met een klein aantal woorden op papier gezet. Er is geen diepgang en ook niets verheffends.

  Het wordt tijd dat we nu een tweede stap gaan maken, het beschrijven van het uitermate slechte karakter van de profeet, en uiteraard zijn bijzonder domme volgelingen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ vanhetgoor 29 mei 2015 om 10:32

   De voorste zou mo, de ‘pedo-pro’ kunnen voorstellen en de anderen zijn dan z’n volgelingen.

   Like

 15. Ché zegt:

  Soww das pas goeie straffe aktie ik ben benieuwd of het écht is en geen hoax, desalnietemin een heel goed argument van de stoere bikers RESPECT😎💪🏼

  Like

 16. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s