Jan Mulder en Frits Barend: twee hypocriete ouwe lullen staren bij Pauw wantrouwend naar Martin Bosma

Screenshot_106

(Door: Martien Pennings)

“De narcistisch-hedonistische domheid en Gutmenschliche zelfverheffings-neurose worden op minuut 51 door Jan Mulder treffend in beeld gebracht en verwoord: ‘Ik voel mij toch niet gediscrimineerd doordat er mensen in de Schilderswijk wonen die ander denken dan ik?’ Even tevoren had Bosma indirect nog eens duidelijk gemaakt hoe de islam Nederland al kapot hééft gemaakt: voor de boekpresentatie, waarbij Wilders aanwezig was, was de oude Tweede Kamer-zaal omgebouwd tot een fort en golden extreme veiligheidsmaatregelen.”

Bij Pauw hebben we op 28 mei 2015 vanaf 35:20 Martin Bosma te gast vanwege zijn nieuwe boek over Zuid-Afrika en met name over de linkse collaboratie in Nederland met de fascistisch-corrupt-racistische moordenaars-maffia-gangsters van het ANC, het African National Congress. Lijkt me een goed boek, “Minderheid in eigen land”, met de ondertitel “Hoe progressieve strijd ontaardt in genocide en ANC-apartheid”. Het vorige boek van Bosma, “De schijn-élite van de Valsemunters” was ook al prima en ik vond dat Bosma terecht Jacques de Kadt als zijn leermeester beschouwde, want die had datzelfde soort . . . . eh  . . . . . . slimheids-intellect.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Eurabië, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, publieke omroep, PvdA, PVV, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, VARA, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

23 reacties op Jan Mulder en Frits Barend: twee hypocriete ouwe lullen staren bij Pauw wantrouwend naar Martin Bosma

 1. luckybee zegt:

  Ik zoek de hele tijd duf naar een oplossing hoe wij die idiote lullen hun mondwerk kan stoppen.

  Like

 2. toestroom zegt:

  Daarom kijke we ook niet naar de rooien zenders er zit een knop op dat ding weggegooid geld die zendtijd

  Like

 3. Luc zegt:

  pijnlijk om te zien hoe ze zichzelf in allerhande bochten wringen om een aantal woorden te vermijden, hoe ze de complete overname van heel der woonzones marginaliseren.
  dankzij dit soort gelul is onze Europese cultuur gedoemd te sterven.
  Islamisme = Fascisme, stop met rond de pot te draaien!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Jan Mulder en Frits Barend tja daar noem je een paar namen op kun je Felix Rottenberg, Rob Oudkerk, Marcel van Dam en nog tal van deze landverraders gelijk er bij noemen vergeet de feministes niet zoals Anja Meulenbelt en de schare misselijk makende PvdA’ers een lijst welke net zolang is van Amsterdam naar Groningen. En maar klagen en selectief verontwaardigt zijn tegen de islamisatie welke ons allen nog danig parten gaat spelen en maar stemmen op de reguliere politiek, denkend dat het dan beter zou gaan is een utopie van kosmische grootte, eerder ligt een dystopie in het verschiet.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Narcistisch-hedonistische domheid is niet dom.
  Die Jan. C:
  Verruilde zijn socialistische principes in 2004 voor een Giroblauw leeuwenpak. De schattingen van de bedragen die hij daarvoor toucheerde, lopen uiteen van €600.000 tot €1 miljoen.
  Het is een blamage, en de wereld draait door.
  Ik kijk niet.

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees op de site van PowNed:

  In de laatste vijf jaar is het aantal leerlingen op islamitische basisscholen met meer dan 22 procent toegenomen. Voorheen kozen islamitische ouders er vaak voor hun kinderen op een openbare basisschool te doen. De islamitische basisschool heeft deze plek nu ingenomen, meldt het AD.

  “Door het huidige klimaat in Nederland zoeken moslims elkaar steeds meer op. Als je een hoofddoek draagt, word je met de nek aangekeken. Op een islamitische school kunnen kinderen zichzelf zijn”, aldus de directeur van een Haagse islamitische basisschool, Abdelsak Maas.

  Kwaliteit
  De islamitische basisscholen kwamen de afgelopen jaren vaak om verkeerde redenen in het nieuws. De cito-toetsscores waren veelal ondermaats. De onderwijsinspectie meldt nu dat zij de onderwijskwaliteit op islamitische basisscholen ziet verbeteren.

  Er zijn in ons land 49 islamitische basisscholen, die in totaal zo’n 11.000 leerlingen onderwijzen. Vijf jaar geleden waren dit nog ongeveer 9.000 scholieren.

  In vijf jaar zijn er dus al weer tweeduizend leerlingen bijgekomen, de islamisering is gewoon beangstigend. Ze doen er werkelijk alles aan om van Nederland een kalifaat te maken.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 8. Joost Visser zegt:

  Bosma zit aan de tafel met heren die allemaal dankzij links hun zakken gevuld hebben. Wonen ver weg van azielzoekerscentra en probleemwijken. Net als politici: wat ondervinden zij nu van de echte wereld.

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Ik zie Jan Mulder hier nog wel eens in Winschoten. Dan heeft hij altijd een te duur pak aan. Te duur voor Winschoten. Jan valt hier uit de toon. Ook in de Haagse Schilderswijk valt Jan uit de toon. Als hij op bezoek mag bij de koning dan moet hij een nog duurder pak aan. Maar die kan hij dan slechts één maal dragen, want anders loopt hij overal uit de toon. Daar laat je je niet mee op tv zien.
  Dag Jan, het gras bij WVV staat er goed bij.

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Winnie en Stompie: wie maalt er nog om, evenals onze steunbijdrage aan het ANC met boycot van wat was het ook weer? Zoals in de brand steken van en met behulp van een Groen-Linkse klojo: Duyvendak? Winnie kwam er mee weg en hij in politieke zin..

  Ach ook Suha Arafat: http://nl.wikipedia.org/wiki/Suha_Arafat

  En tot vandaag de dag, leeft ze gelukkig en eert ze de Palestijne zaak, gesubsidieerd door o.a. NL.
  De propagandapers maakt (ge/mis)bruik van de latente geheugenstoornis van het kijk/stemvolk .

  Like

  • Jaantje zegt:

   Was het die boycot tegen de blanke boeren van Zuid- Afrikaanse wijn die u bedoeld?
   Frankrijk blij maar ja sinds 1990 stroomt de wijn weer richting Europa en dat voelen die Franse wijnboeren heus ha ha ha.

   Like

 11. eg regs zegt:

  In een kranteninterview http://www.volkskrant.nl/politiek/pvver-bosma-haalt-uit-naar-mandela-en-diens-vele-fans~a4041426/ zegt Bosma:”De oude apartheid was verwerpelijk en immoreel. Drie strepen eronder. Plus uitroeptekens.”

  Zo krijgen de mensen voor wie hij het veinst op te nemen nog even een trap na;hun nobele motieven miskend,de rechtvaardigheid van hun zaak meer dan verdacht gemaakt.

  De zgn ‘grote apartheid’ regelde de staatkundige scheiding van de bevolkingsgroepen en de zgn ‘kleine apartheid’ scheidde de dagelijkse levenssfeer van deze bevolkingsgroepen.De omverwerping van de eerste pilaar was de absoluut noodzakelijke voorwaarde die aan de ANC-dictatuur vooraf ging.Het schrappen van de ‘groepsgebiedewet’ en de ‘wet op die aanwysing van aparte geriewe’ faciliteerden vervolgens in hoge mate de genocide die zich nu voltrekt.

  Je zou Bosma willen vragen welke materiële uitwerkingen van de apartheid hij precies ‘verwerpelijk en immoreel’ vindt.Is het het blanke bestuur,of is het de blanke veiligheid?

  De aangebrachte link met ons eigen kleurlingenvraagstuk is interessant maar nodigt in het licht van het voorgaande niet uit tot optimisme (dwz tav ons eigen blanke bestuur en blanke veiligheid).Denaturalisatie en deportatie zouden ons uit de penarie helpen.Maar om de één of andere reden denk ik niet dat we mogen verwachten dat Bosma (of de PVV) zulks ooit zullen bepleiten -te racistisch,te ‘verwerpelijk en immoreel’.

  Like

 12. tijluylenspiegel zegt:

  Een best wel verrassend sterk optreden van Martin Bosma die daar rustig zat met het volle besef meer van de materie te weten dan enig ander daar aanwezig persoon. Dat bleek ook wel uit zijn woorden waar niemand écht iets tegenin dorst te brengen aangezien ze op hun klompen aanvoelden dat hij er meer van wist dan zij. Tegelijkertijd waren ze natuurlijk ook een beetje bang dat als je in de stront gaat roeren het almaar harder gaat stinken want Links Nederland en daarmee zeker de Vara! hadden nou niet bepaald schone handen.
  Het enige dat ik jammer vond was dat er niet meer van Mandela werd verteld namelijk dat die voordat hij gevangen werd gezet ook niet zo’n heel fris baasje was. En Mandela is met name door Links Nederland zo’n beetje heilig verklaard, iets waar je grote vraagtekens bij kunt zetten.

  Like

 13. louis portugal zegt:

  Goed stuk Martien.
  Ik was er in 1984 .dus nog de tijd van apartheid.
  Er woonden toen ongeveer 21 miljoen zwarte en 5 miljoen blanken.
  Nu begrijp ik dat er meer dan 40 miljoen zw. en 4 miljoen blanken waarvan ongeveer 1 milkjoen in erbarmlijke omstandigheden.
  Men vertelde toen al dat er van die zwarten maar een klein gedeelte oirginele zuid-afrikanen waren en het verre overgrote deel kwam uit de buurlanden
  .
  Ik zou wel eens een stel van zwarten stiekem willen vragen of het toen of nu beter was en is.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb geen tv abonnement meer en ik ga het desbetreffende fragment maar niet bekijken want dan loop ik de rest van de week weer te koken. Het is zó ontzettend moeilijk en energie-vretend om steeds maar weer te moeten opboksen tegen domheid, tegen linkse landverraders met hun volgelingen…

  Like

 15. Dat ‘rood’ destijds het ANC heeft gesteund en nu een beetje verontwaardigd reageert als blijkt dat ze een monster hebben zitten steunen, is erg typisch.
  Met alle gemak worden die acties even weggezet als zijnde ‘we hebben dat met de beste bedoelingen gedaan’ of ‘we wisten niet beter’.
  Typisch omdat dat hun antwoord toen was, nu is en altijd zal blijven.
  Het wil er maar niet in bij die kliek.
  Als ze niet meer om de feiten heen kunnen zal hun reactie altijd verontwaardigd zijn.
  Want zij handelen in hun eigen visie altijd vanuit het goede ‘voor iedereen’.
  Heden ten dage is ‘voor iedereen’, voor hun, de islam en de steun aan de islamisering.
  Dat mag best ietsjes meer om de zaken gelijk te trekken, volgens hun.
  Wederom, niet wetende welk monster ze nu weer in het zadel helpen.

  Het moet maar eens afgelopen zijn met die verontwaardiging of ‘Wir haben es nicht gewusst’.
  Bijltjes-dag moet zeer zeker eerder komen dan ‘when the shit hits the van’.
  Als die dag al niet is aangekomen.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Ik ben nog nergens tegengekomen dat die 49 Islamitische scholen, de komende tijd snel uitgebreid moeten worden met nog minstens 20 scholen erbij. Dat betekent dat de komende tien jaren plusminus een miljoen Afrikanen zullen afreizen naar Nederland. En wat Jan Mulder betreft; niet lullen, maar poetsen ! De plaat poetsen wel te verstaan.

  Like

 17. david_1973 zegt:

  Die Jan Mulder komt er waarschijnlijk nooit meer achter, maar zijn zoon Youri zal het misschien nog meemaken dat zijn kinderen, dus de kleinkinderen van der Jan als vuile honden worden behandeld door een Islamitische meerderheid. Dan zal dus Youri erachter komen dat die “andersdenkenden” waardoor der Jan zicht niet gediscrimineerd voelde hem op basis van hun alles overheersende, verzengende en kapotmakende ideologie wel zullen discrimineren, en discrimineren is dan de zachte term van alle ellende die op hen neer zal dalen. De zaak van ons volk is reeds verloren. Dit komt niet meer goed. Dit land is verkocht en kapot gemaakt. Zelfs al komt het tot een bloedige strijd dan zal dit Nederlandse volk niet in staat zijn om het tij te keren. Het is gedaan hier. Het is over klaar en uit, en eigenlijk moet ik er om lachen, zoveel dommigheid en de morele superioriteit der dwazen. We hebben 30 a 40 jaar in relatieve rust gekend. Dit komt nooit meer terug en de rekening zal bitter zijn. U wordt allen gegroet!

  Like

 18. topsporter zegt:

  De zeer eenzijdige houding, in Nederland vooral bij links goed waarneembaar, komt overduidelijk door de aanwezigheid alom van de onderwijzer, die weinig intellectuele kennis in zich heeft, en moraliseert bij o.a de Vara en de daarop lijkende media.
  Luister naar een type van Jan Mulder en je beseft hoe je door apen in een te duur kostuum wordt voorgelicht.
  Met weinig intellectuele kennis zie je hoe onderwijzers een verdienmodel exploiteren!

  Like

 19. wouteenhoorn zegt:

  Ach Mulder een zakkenvuller eerste klas. Lult met iedereen mee waarvan hij denkt dat er wat te halen valt. Op de VRT zegt hijzelf over het Belgische voetbal ,,met de spelers die wij en dan bedoelt hij Belgen hebben kunnen we ver komen. ,Lust U nog peultjes En de Belgen lopen met hem weg. Ja als je maar slijmt bij die Belgen dan komen de uitzendingen vanzeflf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s