Senaat van Brazilië erkent unaniem de genocide op de Armeniërs

Screenshot_126

(Vertaling: E.J. Bron)

De Senaat van Brazilië heeft op 27 mei 2015 unaniem de resolutie 550/2015 aangenomen en de volkerenmoord op de Armeniërs officieel erkend.

In de resolutie staat: “De Senaat van Brazilië erkent de volkerenmoord op de Armeniërs en diens 100e herdenkingsdag die op 24 mei 2014 werd gevierd. Hij bewijst de slachtoffers van de genocide zijn respect en waardeert de bijdragen van de duizenden Armeens-Braziliaanse erfgenamen van Armeense vluchtelingen aan het economische, sociale en culturele leven in Brazilië. De Senaat benadrukt dat geen enkele genocide vergeten mag worden, opdat zij niet herhaald wordt.”

Bron:
https://haypressnews.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Brazilië, Genocide. Bookmark de permalink .

8 reacties op Senaat van Brazilië erkent unaniem de genocide op de Armeniërs

 1. luckybee zegt:

  Tegen de wil van Paus Fransiscus?

  Like

 2. VarAway zegt:

  Nu D66 en Erdogan kontkusser Marcus Ruttos nog,
  O wacht, nee toch maar niet. Stel je voor dat onze
  turkse 5de brigade van Troje boos zou kunnen worden.
  Slappe Hap zonder ruggegraad.
  Jeroentje kan beter snel nog wat extra’s overmaken
  naar de bodemloze put der EUSSR in Brussel..
  Zodat lieve Oma haar koekje bij de koffie wegbezuinigd
  wordt in het rusthuis. Daarrrr hebben we geen geld voor!
  Om te KOTSEN deze wegkijkende Haagse Prullenbak.

  Like

 3. Lis zegt:

  Er zijn dus ook nog fatsoenlijke politici. Een positief bericht op de vroege zaterdagochtend. Hopelijk krijgt dit navolging bij andere landen.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Van dictator Erdogan noch de Turkse minister van buitenlandse zaken niets gehoord. Maar ja Brazilië is een wat groter christelijk land, ver weg van Turkije en laat zich niet zo makkelijk door die tiran beïnvloeden. Die zullen hun ambassadeur uit Turkije terug roepen en hem vertellen dat hij zich NIET met de interne Braziliaanse politiek moet bemoeien. Onze rubberen Rutte laat zich in het openbaar tijdens een persconferentie nog de les lezen door die antisemiet met zijn hoogwaardigheidsgevoel…..

  Like

 5. hendrikush zegt:

  We moeten elke dag de genocide door mohammedanen herdenken.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Helaas zijn er nog maar weinig landen die nog durven reageren tegen de islamitische leugens. Bravo Brazilië.

  Like

 7. Benesha zegt:

  Als het met die moslimgelukszoekers die dagelijks een reis boeken bij Frontex verder blijft doorgaan mogen we binnenkort ons boeltje pakken richting Brazilië of Argentinië. Ik voorspel het al lang. Waarschijnlijk het lot van onszelf maar zeker het lot van onze kleinkinderen. Over 30 jaar is Europa 1 grote vuile, vieze, achtergestelde puinhoop. O ja, ik vergeet Rusland nog. Ook een land dat gespaard zal blijven van de moslimvernietiging. Die Russen zijn niet zo dom die vaatdoeken een duimbreed toe te geven.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Tien jaar geleden heb ik al een 3e wereldoorlog voorspeld en dat het een godsdienstoorlog zou zijn. Hoewel het een paar jaar later gaat gebeuren ben ik er niet trots op dat het gaat gebeuren. Maar het feit dat zoveel miljoenen Nederlanders maar ook tientallen miljoenen Europeanen het zo simpel en eenvoudig over hun kant laat gaan is voor mij een hele grote teleurstelling. Ondanks alle waarschuwingen, beelden en voorbeelden op TV in de kranten, op internet, blijft men maar inactief en ik hoor het velen van hun nog zeggen: het raakt mij niet, ik heb het nog goed en voor de rest boeit het mij niet. En ze doen toch wat ze willen…….
   Onbegrijpelijk en als er dan verkiezingen zijn stemt men weer op die linkse gutmensch partijen. Het zand van het Scheveningse en Katwijkse strand is kennelijk al genoeg om ze ziende blind en horende doof te maken.
   En in Den Haag, Brussel, Washington, Midden-Oosten en bij de Bilderbergers lacht men zich rot hoe simpel het allemaal toch gaat…… En precies zoals Juncker het al::: zei: we brengen iets naar voren en als er geen al te grote tegenstand komt beslissen we het. En dan gaan we een stap verder…. enz enz enz enz. Totdat we het HELE lichaam binnen hebben.
   Ik neem aan dat jullie Nederlanders het spreekwoord toch nog wel kennen van: we geven ze een vinger en voor je het weet hebben ze je hele arm………..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s