Slavernij is springlevend

Screenshot_114

(Door: H. Numan)

Sneeuwwitje en de zeven Brabo’s, even wakker worden! Slavernij bestaat nog steeds en is springlevend. Hier wat argumenten om die misselijke fluim Quinsy Gario en links mee om de oren te slaan. Want dat is die misselijke fluim: ontzettend laf, egoïstisch en hypocriet. Laf, omdat hij enkel actie durft te voeren tegen kleine kinderen. Dondersgoed wetend dat de politie er voor zorgt dat geen haar luis op z’n hoofd gekrenkt wordt als hij ons nationale kinderfeest loopt te verstieren. Egoïstisch, want hij doet dat uitsluitend om a) naamsbekendheid te verwerven b) als opstapje voor zijn toekomstige politieke carrière bij GL of een Mohammedaanse partij, en c) om een flinke zak Wiedergutmachung op te strijken. Hypocriet, omdat ISIS slavenmarkten heeft in Raqqa en Boko Haram in donker Afrika, waar hij met geen woord over spreekt.

Als een super politiek correcte krant als HP de Tijd daarover schrijft, dan is er echt wat aan de hand. Uiteraard is het (krom)zwaard machtiger dan de pen. Dus blijft het bij dat kleine stukje. Dan doen we een plas. En alles blijft zoals het was. Op z’n best zal politiek correct Nederland een stille mars organiseren in Lulleradeel om die schavuiten mores te leren. Ik zie ISIS nu al bibberen.

We maken ons wel druk over excessief politieoptreden (enkel als die optreedt tegen misselijke fluimen die kinderfeestjes verstieren), of schilderingen op de ouwe koets die een keer per jaar gereden wordt. Maar daadwerkelijk optreden tegen haatbaardjes, ho maar.

Niet alleen ISIS verhandelt slaven, dat doet Boko Haram ook. En (op zeker indirect) de voetbalbond FIFA. FIFA Gruppenführer Sepp Blatter kan nog zo hard jammeren dat hij es nicht gewusst hat, maar maak dat de geit wijs. Niemand die hem durfde te vertellen dat zijn handlangers massaal steekpenningen incasseerden en niemand die hem durfde te vertellen dat zijn WK in Qatar gebouwd wordt door slaven? Als u dat gelooft, dan kunt u van mij de Euromast in Rotterdam kopen. Voor een hele schappelijke prijs.

Slavernij is nooit weggeweest. Na wereldwijde afschaffing is er altijd slavernij geweest tot op de dag van vandaag in Mohammedaanse landen. Meestal verborgen, omdat die kapitalistische koloniale imperialistische overheersers (of kruisridders, als u een fobie voor karbonades heeft) dat niet wilden.

Slavernij werd ook daar afgeschaft, als belangrijkste industrie in ieder geval, onder dwang van wapens. Anders zou het vandaag de dag volkomen normaal zijn. Is kolonialisme goed? Niet direct, maar de afschaffing van de slavernij is wel te danken aan dat kolonialisme.

Zie hier een van de zwakke punten van het Mohammedanisme: het vindt slavernij volkomen normaal en praktiseert het zodra het de gelegenheid krijgt. Het zwakke punt (een van de vele) van het Westen is dat we het nog tolereren ook.

U leest er nauwelijks wat over, hooguit een berichtje onderaan op pagina zeven van de krant. In andere landen, zoals India, Thailand en de Filippijnen, staan regelmatig artikelen op de voorpagina over moderne slavernij in Saoedi-Arabië, Koeweit en de Golf staten. U weet wel, die landen die hun eigen zaakjes niet konden opknappen toen Hussein (die andere, niet Obama)  vervelend werd.

Hoe verstopt men die slavernij? Simpel. Je biedt mensen werk aan tegen een minimaal salaris. En als ze zo stom zijn om dat te accepteren, dan neem je hun paspoort in bij aankomst. In al die landen mag je zonder paspoort niet de straat op. Laat staan je melden bij de politie. Die brengt je dan subiet terug naar je eigenaar, nadat je een stevig pak slaag op het politiebureau gekregen hebt.

Weglopen naar een politiebureau is sowieso onmogelijk voor de FIFA-slaven. De constructiewerkers leven in barakken ergens in de woestijn. Ze worden dagelijks getransporteerd van die barakken naar de stadionconstructie, en die staat niet in het midden van de stad. Uit “veiligheidsoverwegingen” omringd met hekken. Daar wordt gewerkt tot ze er bij neervallen. Dat gebeurt dus vandaag de dag. Hoort u daar veel over?

Dan over de ontdekking van donker Afrika. Dat gebeurde, zo leerde u vroeger op school, in de negentiende eeuw. Livingstone en Stanley zijn de bekendste ontdekkingsreizigers. Die ontdekkingsreizigers ontdekten iets compleet anders dan ze verwacht hadden: Centraal-Afrika was allang ontdekt. En gekoloniseerd. Niet door ons, maar door de Arabieren.

Sterker nog, in geheel Afrika, van Noord naar Zuid en Oost naar West, was een compleet netwerk van controleposten, paden, slavenstations en opslagplaatsen (voor die slaven). De lingua franca was niet een Afrikaanse taal, maar Arabisch. Dat netwerk werd bestuurd vanuit het sultanaat Zanzibar, voor de kust van Tanzania. Dat sultanaat viel onder de jurisdictie van Oman. Een groot deel van die slaven werd daar verscheept naar het Midden-Oosten. De rest werd afgemarcheerd naar het noorden. Voor iedere slaaf die wij westerlingen verscheepten naar Amerika wandelden er drie naar het Midden-Oosten.

Mohammedanen rukten niet alleen op naar Europa en naar India, maar ook naar het zuiden in Afrika. (Kijk even op de kaart waar Zanzibar precies ligt. ) Ze waren intelligent genoeg om dat voor zichzelf te houden. Je moet je vijanden niet slimmer maken dan ze al zijn.

Pas toen de Britten het sultanaat overnamen in 1896 was het afgelopen met de slavernij. Die oorlog duurde precies 38 minuten en staat bekend als de kortste oorlog in de wereldgeschiedenis. Dus als u onder de indruk bent van Mohammedaanse agressie: veel geblaat en bitter weinig wol.

Ik meen me ook te herinneren dat president Hussein (die van Irak, niet van Amerika) iets gilde over ‘de moeder van alle oorlogen’ en dat zijn piloten kamikaze zouden gaan op de Amerikaanse vliegdekschepen. Hussein (die van Irak) werd uiteindelijk gevonden, verstopt in een hol onder de grond en onmiddellijk na het begin van de oorlog vlogen al zijn dappere snorren naar Iran waar ze asiel kregen. De vliegtuigen werden direct opgenomen in de Iraanse luchtmacht. Mohammedanen zijn hele grote helden waar het woorden betreft, maar als het op daden aankomt met slachtoffers die sterker zijn, niet echt.

Wat me echt ontzettend stoort, is de hypocrisie van links. En de 66 dhimmies onder leiding van Achmed Pechtold. Die laatste is een flink stuk erger dan Mark Rutte. Rutte ontkent de Armeense genocide net zo goed, maar is niet zo onbeschoft om iemand op te nemen in zijn fractie die dat glashard en met zoveel woorden ontkent. Pechtold is net zo hypocriet als die misselijke fluim Quinsy, met één verschil: Quinsy zullen we niet snel op het pluche aantreffen en Pechtold zit er al.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Slavernij is springlevend

 1. luckybee zegt:

  Dat heb ik bij IS Boko Harram en Al Shabaab op TV gezien.

  Like

 2. Tempelier zegt:

  Wellicht kan “fluim ” wat gaan schreeuwen in Afrika tegen al de Afrikaanse landen die nu onderworpen zijn aan de islam, even kijken hoelang hij dit volhoud .

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Slavernij is van alle tijden en Nederland heeft zich er in het verleden ook aan bezondigd! Nou is het zo dat een sprookje zoals Assepoester al duidelijk genoeg maakt dat ieder willekeurig persoon het slachtoffer van slavernij wordt en ik heb er zelf in mijn omgeving nooit iets van gemerkt! Niettemin ken ik genoeg voorbeelden uit het meidenblad Tina dat slavernij vaak ook funest is voor de slavendrijvers. Dezen laatsten halen vrijwel altijd bepaalde meisjes in huis die ze als halve of hele Assepoesters behandelen puur uit hebzucht of eigenbelang! Het beste voorbeeld waartoe zelfvernietiging dreigt bij de schurken zal ik verwoorden in een bepaalde strip uit 1983 die toen in de Tina stond.
  Een geheimzinnig en onbekend meisje (waarvan de naam niet bekend was gemaakt) werd in deze strip als huisslavin gehouden door het echtpaar Lemminga die een tropisch landgoed in Nederland bezaten. Door de slechte behandelingen probeerde het meisje constant te ontkomen maar ze werd steeds weer gevangen.
  Op een zekere dag deed het meisje weer een nieuwe uitbraakpoging en hoewel deze mislukte was een ander meisje hier puur toevallig getuige van. Dit meisje, Jolies van der Woude, de dochter van de plaatstelijke smid, was er heilig van overtuigd dat het vreemde meisje bestond en ze probeerde het vertrouwen te winnen van de bioloog Ronald Lemminga. Ze kon haar vader alleen moeilijk overtuigen hoewel Jolies wél in staat was om via de aap Tamo te communiceren met het meisje dat nooit had leren lezen of schrijven.
  Toen Jolies het landgoed van de Lemminga’s niet meer op kon besloot ze om (bijna letterlijk) voor het Paard van Troje te gaan spelen door zich in een paardentrailer te verbergen en zo met de paarden van Lemminga daar binnen te dringen. Jolies vond het uitgebuite meisje en wilde haar bevrijden maar nou vielen ze beiden in handen van de Lemminga’s!
  De politie ging op aandringen van de ouders van Jolies op onderzoek uit en puur toevallig wist één van deze agenten, via zijn eigen dochter, erachter te komen dat Lemminga het verschil niet zag tussen een aap en een lemur. De lemminga’s voelden zich instinctief bedreigd en besloten om de twee meisjes zogenaamd te laten “verongelukken” in een leeuwenkooi.
  Om tijd te winnen slaagde Jolies erin om achter de ware identiteit van zowel het meisje alsmede die van Lemminga te komen. Deze kerel bleek namelijk Lemminga niét te zijn maar zijn misdadige butler Herbert Dieters! Deze laatste was ooit bij de echte Lemminga in dienst geweest, samen met de huishoudster Alida Pauw. Nadat de zoon en schoondochter van Lemminga (net als hij biologen en de ouders van het meisje dat in werkelijkheid Letitia Lemminga of Lettie heette) waren omgekomen bij een auto-ongeluk stierf de echte Lemminga door een hartaanval maar benoemde zijn kleindochter Letitia, die in zijn landgoed verbleef wat alleen de buitenwereld niet wist, als erfgename van diens enorme fortuin. Dieters en Pauw kwamen toen op het boosaardige plan om zelf het landgoed en de erfenis te bemachtigen (hierbij kregen ze later steun van een handlanger, Arend genaamd) en veranderden Letitia in een huisslavin die ze jarenlang gevangen hielden en zij nooit andere mensen zou zien en alleen de aap Tamo als vriend had.
  De moordpoging op beide meisjes werd gelukkig verijdeld door de aangekomen politie en alle apen op het landgoed die een gruwelijke hekel aan de valse Lemminga’s hadden gekregen. Hun rijk stortte in elkaar en ze werden allemaal gearresteerd waarna Jolies en Letitia voorgoed van hun aartsvijanden waren verlost! Letitia kwam einderlijk vrij om als pleegzusje bij Jolies en haar ouders te gaan wonen en zo weer te leren om aan vrijheid en de buitenwereld te wennen.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  DE NEGERHUT VAN OOM TOM

  De Negerhut van Oom Tom is altijd één van mijn favorietste romans geweest waarin de gruwelijke slavernij in Amerika uit de 19de eeuw werd veroordeeld. Oom Tom, de hoofdpersoon, wordt noodgedwongen door zijn goede meester Shelby aan de valse slavenhandelaar Haley verkocht maar hij komt in handen van een andere goedaardige meester, Augustine St. Claire, wiens dochter Eva op een slavenboot door Tom wordt gered van de verdrinkingsdood.
  Een andere slavin van Shelby, Eliza, gaat er echter vandoor omdat haar zoontje eveneens verkocht dreigt te worden aan Haley en zij vindt haar man George Harris terug die eveneens is ontsnapt aan zijn akelige en tirannieke meester Harris, een kerel die ironisch genoeg dezelfde achternaam heeft!
  Ze worden door de “Kwakers”, een geloofsgemeenschap van slavenjagers gered en één van hen, Tom Loker, komt later alsnog tot inkeer. Eliza, George en Harry ontsnappen gelukkig hierna aan de overige slavenjagers en ze belanden uiteindelijk veilig in Canada.
  Helaas komt Tom, na de wrede dood van Eva (die sterft aan leukemie) en haar vader, die omkomt door een messteek, door toedoen van zijn vreselijke en kleinzielige racistische vrouw, Marie St. Clare, in handen van de gewetenloze Simon Legree, een brute sadistische plantagehouder, die zijn negers als beesten behandeld en wreed uitbuit. Legree blijkt ook nog de moeder van Eliza, Cassy, gevangen te houden en de mulattin Emily, die beiden in het huishouden van Legree werken.
  Daarna probeert Legree om Tom tot collaboratie te bewegen door hem als hoofdopzichter aan te stellen dat inhoudt dat deze zijn christelijke geloof moet afzweren, andere slaven moet gaan afbeulen, daarvoor een beter leven krijgt en hij zo de slaven nog beter in Legree’s greep kan houden. Tom verafschuwd echter, tot woede van Legree, zijn nieuwe “baan” daar hij beslist géén goed leven wil ten koste van anderen en de Bijbel wil en hij verzet zich er geestelijk fel tegen.
  Als het Legree echter tot driemaal toe niet lukt om Tom te verleiden en deze ervoor zorgt dat Cassy en Emily ontsnappen, wordt Tom doodgemarteld door Sambo en Quimbo, twee negers die wél tot opzichters werden benoemd en zij beiden aanvankelijk Tom haten omdat hij hoofdopzichter over hen zou worden maar beiden komen tot inkeer als ze merken dat hij nóóit een bedreiging voor hen vormde en hen alles via God vergeeft.
  George Shelby, de zoon van Toms eerste meester, kan niet voorkomen dat Tom overlijdt maar hij neemt wraak op Legree (die in feite met Tom het paard van Troje binnenhaalde) door deze voor de ogen van diens slagen af te tuigen! Cassy, die nog niet gevlucht blijkt, neemt hierna op haar beurt wraak op Legree door zich als diens moeder te verkleden en zo zijn leven in een ware hel te veranderen. Legree wordt uiteindelijk krankzinnig en sterft waarop Cassy weer wordt herenigd met haar dochter Eliza. George laat als nagedachtenis aan Tom alle slaven vrij en hij probeert de slavernij in Amerika voorgoed af te schaffen. De nicht van St. Claire, Ophelia St. Claire, ontfermt zich dan over het ondeugende slavenmeisje Topsy.
  Het is natuurlijk geweldig om in dit verhaal te lezen hoe Legree hier ten onder gaat maar die klootzak van een Harris (de jaloerse, wrede en voormalige meester van George Harris) hadden ze natuurlijk wat mij betreft eveneens al zijn tanden uit zijn smerige bek mogen slaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s