Vind je het gek!?

Screenshot_119

(Door: “Wans Horst”)

Niet zo huilen dat Rusland jullie niet meer op handen draagt, Rutte en Van Baalen. Jullie hebben beide je uiterste best gedaan als loopjongens voor de Verenigde Staten, in de hoop opgemerkt te worden, om Rusland pootje te lichten. Dat Rusland even geen trek heeft om jullie te zien, lijkt mij niet meer dan normaal, nadat Van Baalen samen met Guy Verhofstad in Kiev het volk opzweepte om zich tegen Rusland te keren. Wat verwachtte men dan van Rusland? Dat het Van Baalen zou bedanken met een bos bloemen?

Niemand heeft zin om terecht gewezen te worden, maar aangezien verantwoording nemen een begrip is waarvoor Nederland Oost-Indisch doof is, moet iemand ze op hun vingers tikken. En ja, als je een machtspoliticus bent, steekt dat even in je ego, maar als iedereen zo op een vrijheidsbeperking zou reageren als Van Baalen en Rutte, dan zou het land te klein zijn. Alle anti-PVV retoriek, nog steeds komende vanuit o.a. de VVD, is evenzeer een persoonlijke aanval op de mensen die de PVV-standpunten omarmen en dat vind ik nog veel erger dan dat een land zegt dat het geen zin heeft in jullie aangetoonde haatzaaierij.

Screenshot_118

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Hypocrisie, Nederland, Rusland, VVD. Bookmark de permalink .

48 reacties op Vind je het gek!?

 1. koloth zegt:

  De waarheid als een koe, geef dat stelletje N.W.O. satanvereerders een koekeje van eigen deeg.

  Like

 2. koloth zegt:

  Gelukkig een nieuw pro Putin artikel, dan kunnen we hier verder met de strijd tussen voor- en tegenstanders ……….

  Like

  • toestroom zegt:

   Koloth ik dacht dat de EU samen met USA ook een lijst heeft met rusia namen van personen die niet welkom zijn in Europa denk maar aan Engeland waar de Rus geboycot word met hun geld dus het spelletje is oog om oog tand om tand. Dus ze moeten niet zo zeiken die Nederlanders van het kabinet, wat Hans schrijft is de waarheid en die kan zeer hard zijn moet je maar die grote meul houden.

   Like

   • koloth zegt:

    volkomen met je meningen betreffende Putin/Rusland eens toestroom en bob moet blijven 🙂

    Like

   • bobzelf zegt:

    ik zou je wel willen zoenen vandaag, maar ik dan val ik net als Putin in de catagorie HOMO-haters
    whahahahahaha
    ik heb toen zo gelachen, wordt er in KIEV een coup gepleegd, , Jan en de klaverjassers hebben dat na 18 maanden nog niet opgemerkt , staat Putin in Sochi op de winterspelen Ireen Wust te zoenen in een oranje traningspak, staat in het holland house, drinkt een biertje met onze opperberoepswerkeloze en nederland neem tdaarna afscheid van een grote vriend, omdat er een Islamdobberneger dat zegt
    Sancties voor Putin , , putin did it,
    wij de USA zijn al 200 jaar volkomen onschuldig, al 220 oorlogen lang ,worden we beledigd
    daarom zijn we nu in Syrie, en Ukraine even ons gram aan het halen
    en !!!!!!!!!!!!!!!!!! u heeft het nog niet gemerkt maar macedonie wordt nu om zeep geholpen en als die hongaarse rare man niet mee wil werken, ontploft er eerdaags een bommetje
    ja , moeten ze maar niet zeuren
    FOLLOW DE FAILLIETE EX WERELDLEIDER EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PUTIN DID IT
    je zou ze toch doodschoppen !!
    wie Rutte
    nee dat mag niet dan ben je Homo hater,

    en bert kijk eens , al dagenlang vedwijnt er onder de reageerders dus het beantwoorden blokje whahaha

    nou niet bij Bob natuurlijk, want er staan nu nog 56 emails in de wacht

    p.s. Koloth ik wilde u danken voor de steun , nou bij deze , want ook daarkan ik niet antwoorden
    gr. Bobbert ,

    gloeiende, gloeiende, met dat gelul gisteren heel mijn optreden bij de klaverjas/zuip groep in het water gevallen
    sorry vrienden

    Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Van Baalen moet de toegang tot Nederland ontzegt worden. Deze vijand van het Nederlandse volk rot maar op naar Eurabia. Heel goed gezien van de Russen. Ik zou goed achterom kijken als ik van Baalen was. De FSB heeft een hele lange arm en de voorraad polonium is onuitputtelijk.

  Like

  • Assyrier/Syrier. zegt:

   Polionium lijkt mij goed voor zulks honden.Kijk wat ze hebben veroorzaakt.

   Like

  • bobzelf zegt:

   moge uw gebeden snel waarheid worden
   en danwel zo snel mogelijk
   onze lieve kan ook denken aan een ontploffing achter zijn hartkleppen
   van die volgevreten Rolmops
   in ieder geval mocht het gebeuren dat kom ik zeiken en dansen op zijn graf
   ik beloof u met de hand op mijn hart
   Ik zal U de foto’s aanleveren op de site van bert

   gr. Urine Arie

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Twee gemene gore koppen die het ultieme kwaad voor NL vertegenwoordigen.

  Like

 5. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  De waarheid doet pijn….

  Like

 6. Jan zegt:

  De internationale betrekkingen tussen Oekraïne en de Europese Unie zijn tot stand gekomen in december 1991. Op 1 maart 1998 is de Partnerschap- en Samenwerkingsovereenkomst tussen Oekraïne en de EU in werking getreden. Met de Oekraïne werd een associatieverdrag gesloten en werd geen lid van de EU.

  Blijkbaar hang jij een totalitaire staat aan en hebt geen boodschap aan wat het volk van de Oekraïne wilde. Waarom jammer je dan eigenlijk altijd over Brussel als je toch een dictatuur aanhangt?

  Overigens, wat bedoel je met de opmerking Rusland pootje lichten? En hoe kom je er bij dat Van Baalen invloed heeft gehad op wat het volk van de Oekraïne wilde? En misschien wil je ook je VS-lobby eens toelichten.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   EU? Wat is dat? Die illegale organisatie die geen boodschap heeft aan een duidelijk nee van het Nederlandse volk? Welk deel van de wens van de bevolking van de Krim om bij Rusland te horen begrijp je niet? Steekt het dat Rusland wel naar de uitslag van een referendum handelt? En daarmee democratischer is dan je EU vriendjes? De EU heeft geen teken bevoegdheid inzake het door jou aangehaalde verdrag. Nooit gehad. Dat is echt een illusie.
   Je weet zelf ook wel dat als er morgen een referendum gehouden wordt in het Russische deel van Oekraïne wat de uitslag wordt.

   Van Baalen heeft misschien wel- misschien ook geen- invloed gehad op het Oekraïense volk. Feit is dat hij stond te stoken. Je vriendje van Baalen- zingt hij nog steeds het Horst Wessel lied?- werkt samen met Oekraïense Nazi’s. Hij collaboreert met een stel coupeplegers en moordenaars van de Russische minderheid in Oekraïne. En dat zwijn moet Rusland vrije intocht verlenen? Ik dacht het niet ,mijn waarde. De wereld is 11% kleiner geworden voor dat varken. En dat is een goed begin!

   Er valt geen eer te behalen aan het verdedigen van EU functionarissen. Ze worden gehaat van hier tot aan Moskou. Het is misschien lastig maar u kunt het allemaal ook gewoon fout hebben. Geeft niks. We hebben allemaal wel eens foute opinies of inzichten.

   Like

   • Jan zegt:

    1. Je begrijpt de kern van het (warrige) stuk van WH niet eens.
    2. Jij meent dat iemand als Van Baalen ook maar enig invloed heeft op wat het volk van de Oekraïne wil
    3. De EU is geen ‘illegale’ organisatie. Je dient onderscheid te maken tussen de organisatie en verdragen
    4. De volksraadpleging op de Krim stond in het teken van ‘fraude’ en ‘Kremlin’, maar blijkbaar is dit niet tot je doorgedrongen
    ‘In Sevastopol, the largest city in Crimea, turnout for Sunday’s referendum reached an astonishing 123% of registered voters.’
    http://www.forbes.com/sites/davidadesnik/2014/03/18/how-russia-rigged-crimean-referendum/
    5. Rusland is geen democratie maar een staat geleid door de maffia
    Ukraine and Russia as neo-Soviet mafia states
    http://www.kyivpost.com/opinion/op-ed/ukraine-and-russia-as-neo-soviet-mafia-states-119705.html
    6. De EU heeft alle recht een associatieverdrag af te sluiten. Of jij het er mee eens bent is een geheel andere zaak. Dit zijn twee zaken die jij niet wenst te scheiden.
    7. Jouw opmerking dat van Baalen een neo-nazi is is te stupide voor woorden en komt alleen voort uit jouw haat tegen Brussel en dit wederom leidt jou in de armen van de fascisten in Rusland en die van moordenaar Putin. Je bent emotioneel.
    8. De Russische bevolking van Oost-Oekraïne moordt samen met steun van het Russische leger. Jij gedraagt je nu net als een ‘Palestijn’ die joden overal de schuld van geeft.
    9. Het zwijn en de zwijnen zijn toch echt je fascisten en moordenaars in het Kremlin waarvoor jij kruipt; dus in dat opzicht hebben zij hun doel bereikt.
    10. Geen idee wat ‘de wereld is kleiner geworden’ betekent.
    11. Dat de Kremlinmaffia het westen ondermijnt is geen nieuws, doet het sinds jaar en dag, vanaf het moment dat het Oost-Europa bezette en gaat door tot de huidige dag. Was dat nog nooit tot je doorgedrongen? Logisch, want al de staten gelieerd aan het Kremlin zijn economisch waardeloze staten, feitelijk derdewereld landen die niets van waarde voor het westen produceren. Je dient je eens in de economie van die landen te verdiepen.

    Ik verdedig niets, ik wijs je alleen op je fouten en je blindheid voor de de Kremlinmaffia en de figuren die met haar heult.

    Like

   • toestroom zegt:

    Jan we kunnen het ook zo invullen woorden.
    Ik verdedig niets, ik wijs je alleen op je fouten en je blindheid voor de de EUmaffia en de figuren die met haar heult. Dat is USA

    Like

   • koloth zegt:

    JAN JE SNAPT ER GEEN ZAK VAN,
    Het kan natuurlijk wezen dat je gewoon een nazi trol bent hé.
    Want je blijft maar onzin uitkramen.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    @Jan:
    Het commentaar van Perfide Albion lijkt mij geen woord Russisch. Wat mensen met hun vrijheid van meningsuiting doen dien jij niet te dicteren.

    De EU is een monster dat via volksverlakkerij en het overdragen van soevereiniteit aan vreemde mogendheden, hetgeen strafbaar is in Nederland, aan z’n macht is gekomen. Wat je begrip ook mag zijn van het woord “illegaal”, democratisch of rechtmatig is het niet.
    Wat is jouw referentie als je het over democratie hebt? Toch niet Nederland hoop ik.
    Welke opmerking “is is te stupide voor woorden” en bevalt je dus niet? Als ik alleen al zie hoe veel (taal)fouten je hier maakt ben ik geneigd te denken dat jouw taalgebruik voortkomt uit haat en emotie. Juist Brussel wil de EU uitbreiden, jij kennelijk ook. Bij dit landjepik is de EU (dus) duidelijk de agressor. De Russen die in het gebied wonen dat als in 1954 als vriendschappelijk gebaar is overgedragen door Chroesjtsjov aan Oekraïne hebben het volste recht te beschikken over zichzelf, stond er in de democratisch afgeschoten Europese Grondwet, later herzien als Verdrag van Lissabon, niet dat landen het recht behielden uit de EU te treden? Als je de geschiedenis van de Krim nagaat is het de facto een onafhankelijk land. Iedere bevolkingsgroep zou een (stuk) land onafhankelijk moeten kunnen verklaren als zij daar bij meerderheid voor kiezen. Om die reden vind ik ook dat stukken van Nederland onafhankelijk mogen worden als bijvoorbeeld islamitische ghetto’s ervoor willen kiezen de sharia in te voeren, dat is toch immers de culturele verrijking die de Nederlandse overheid zo lang heeft gefaciliteerd? Nederland dient de gevolgen van haar acties eens onder ogen te zien.

    Wat een taalgebruik weer, geweldig 🙂 Waarom beschuldig je iemand van het hebben van een dubbele agenda, alsof we in de Koude Oorlog zitten, dit is een forum om te discussiëren. Als het je te heet wordt onder de voeten, raad ik je aan wat rust op te zoeken in plaat van ongefundeerde beschuldigingen te uiten. Dat staat je niet namelijk.

    Rusland zal wel 11% van het aardoppervlak bedekken. Het artikel ging over Van Baalen die een land niet meer in mocht, dus jij bent dus degene die het “warrige” artikel niet begreep.
    Je verdedigt wat je kent, dat is heel normaal voor jonge mensen om te doen omdat er een angst voor het onbekende is, dat wordt minder naar mate je meer levenservaring hebt. Misschien zit je in het dagelijks leven wel op een ministerie in Den Haag, bevolkt met wereldvreemde piepkuikens die desondanks menen de wijsheid in pacht te hebben, wat goed zou verklaren waarom jouw zienswijzen wereldvreemd zijn. De hand die je voedt bijt je immers niet.

    Like

  • bobzelf zegt:

   Jan ouwe klaverjasser was het leuk gisteren ??
   Beste Jan je moet zelf zoeken , en niet alles aan andere vRAGEN DAT ROEP IK AL 18 MAANDEN TEGEN JE
   MAAR :

   DEZE GEWELDIGE TRUC die ook nu gefaald heeft, hebben je USA vrienden in 2000 al een keer eerder gedaan, HET HEETTE “DE ORANGE REVOLUTION “”

   MAAR UITERAARD HEB JE OOK DAT GEMIST
   DUS GA GLOEIENDE , GLOEIENDE je tabeltjes innemen

   google : orange revolutie , en leef je uit

   kom dan een keer sorry zeggen , en roep , jezus 2.0 wat weet ik toch weinig

   en probeer eens iets na te lezen , dan op te slaan , en niet iedere keer met die stomme vragen te komen

   probeer het is, zou ik zeggen

   hoe laat is het klaverjassen, en hersenswegzuipen vandaag ?

   moet ik weer langskomen

   gr. bob

   Like

   • Benesha zegt:

    Waar die malle Jan het over heeft? Geen idee. Waarschijnlijk uit één of ander CIA handboek over desinformatie voor de argeloze wereldburger.
    Voor de rest. Verhofstadt vond zijn inreisverbod een teken dat Rusland een dictatuur was, daarbij ongewild toegevend dat de EU evenzeer een dictatuur moet zijn want vele Russische politici hebben al een jaar een inreisverbod aan hun broek of rok. Ze mogen fier zijn Verhofstadt en Van Baalen als je ziet tot wat een puinhoop Oekraiëne verworden is na hun optredens.

    Like

   • bobzelf zegt:

    nou ze staan beiden gelukkig nu op putins lijstje
    en daar wil je niet graag op staan
    die ouwe KGB gabbert , die vraagt ooit aan je , kan kort dan wel lang duren !!
    HOE BEDOELDE JE DAT NOU ??
    NOU VERSTAAT HIJ PERFECT DUITS
    DUS MET ;
    wir haben es nicht gewusst,
    gaan ze niet wegkomen

    gooh, wat een mooie droom , als die nou eens snel waarheid werd !!
    2 van die lelijke mannen , hangende aan de poorten van de stad
    als waarschuwing voor de rest !!
    Enig idee, waar deze neurenberg 2.0 liefhebbers, zich ooit willen gaan verbergen
    nou ik kom meezoeken hoor
    whahahaa

    groeten Winnetou ,

    die naam is iets verbasterd, daar de indianen vroeger niks te doen hadden als de bizons niet in de buurt waren
    dus die vonden touwtrekken een leuke bezigheid
    nou Win het touw, was uiteindelijk de winnaar
    maar dat is in de volksmond een beetje verbasterd tot Winnetou

    toch fijn he, dat iemand dat af en toe even uitlegd !!

    dooeee kleine Hiawatta

    Like

 7. luckybee zegt:

  Ik hoop nog altijd dat de moslimlanden in de Kaukasus , Zuid Rusland en Zuid Siberie, hun früḧjaars opstand gaan beginnen.

  Like

 8. koloth zegt:

  Het is je toch wel bekend dat er een staatsgreep heeft plaatsgevonden ?
  En dat Oekraine nu ook onder V.S. curatele staat ?

  Like

  • bobzelf zegt:

   dank voor uw zeer hoog gewaardeerde reactie op heel hoog niveau
   Theresa Uw nieuwe lid voor de klaverjasleden/zuipverreniging heeft zich zo juist gemeld
   kan hij voor de registratie Jezus 2.0 effe bellen
   of slaapt die nog ??
   nog 2 nieuwe leden en jullie kunnen voor paaseieren of een kalkoen klaverjassen
   hij woont in Alphen ,wat ook trouwens toevallig op mijn vakantie bezoek lijst stond

   hij moet alleen nog even het adres doorgeven ,

   whahahaha, dit verzin je toch niet, whahahaha

   weer een echte vriend erbij

   dooeei Bob

   Like

   • bobzelf zegt:

    deze leden uitnodiging is voor mijn vrien Kohler in Alphen hoor, !!
    waar sprinht mijn reactie nou naar toe
    dooei

    bob

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goh, had je het tegen mij?
    En ik zéi niet eens wat! (Ja, nu wel dus.)

    Like

 9. Dicksy zegt:

  Verafstoot zegt dat Rusland is afgegleden naar een staat zonder respect voor de burgerlijke vrijheden ! Hoe noment hij dan het weigeren van Russische diplomaten in de EU ? Heeft België onder zijn 8 jaar bewind als premier volledig uitverkocht en het geld dat er gespaard werd met allerhande bezuinigingen door ramen en deuren gegooid en uitgedeeld behalve aan zijn eigen bevolking. Rusland had hem beter binnen gelaten en nooit meer buiten dan waren wij er van verlost. Siberië zou een goede plaats voor hem geweest zijn.

  Like

 10. fbookelman zegt:

  jan loop jij met een muts op ofzo. weet je niet dat usa een fascist als president heeft geinstalleerd in oekraine. weet je niet dat de zoon van usa vice president biden de ceo van gazprom is. weet jij niet dat usa de eu in een oorlog met rusland probeert te manoevreren. nee weet je dat allemaal niet. nou blijf maar lekker doorgaan met onaneren. komt allemaal goed schaap.

  Like

  • bobzelf zegt:

   nee ,dat is een kap met draden
   dat is voor shocktherapy , om mochten er nog hersens zijn
   ze weer op een rijtje te krijgen
   alleen kunnen ze bij Jan na langdurig 18 maanden gezocht te hebben
   er niet genoeg vinden om een rijtje te maken

   tevens gaan er geruchten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   dat jan waarschijnlijk uit het klaverjasteam gegooid zal worden
   aangezien hij :
   bij het laatse spel , 7 troeven had , allen de 8 miste
   en de toen de 7 uitkwam
   daar schijnt de pleuris toen bij uitgebroken te zijn
   nou ja Jezus 2.0 wakker
   en de drank was op
   zelfs geen water om in een flessie wijn te veranderen ???
   een hoop gezeik natuurlijk

   dit is alleen voor ingewijde klaverjassers

   groeten bob

   Like

 11. toestroom zegt:

  Verhofstadt mag van Poetin Rusland niet meer binnen

  UPDATE De Russische president Vladimir Poetin heeft Guy Verhofstadt (Open Vld) op de zwarte lijst gezet. De topman van de Europese liberalen mag het land niet meer binnen. “Dit is het zoveelste bewijs dat Rusland onder Poetin is afgegleden naar een totalitaire staat zonder enig respect voor de burgerlijke vrijheden”, reageert Verhofstadt. Ook zijn collega in het Europees Parlement Mark Demesmaeker (N-VA) mag Rusland niet meer in.

  De reden dat Guy Verhofstadt op de zwarte lijst staat waardoor hij het land niet meer binnen mag, is zijn zeer uitgesproken steun voor de Russische oppositiepartijen. Alle Russische oppositiepartijen en bewegingen zijn formeel gelieerd met de Europese liberale partij, waar onze voormalige premier de fractieleider van is. Het gaat onder meer om Parnas van de zopas vermoorde Boris Nemtsov, Yabloko en de anti-corruptiebeweging van Aleksej Navalny die momenteel onder huisarrest staat.

  Maidanplein
  Ook Verhofstadt’s optreden op Maidanplein in Kiev zou een factor kunnen gespeeld hebben in de boycot. De liberale topman sprak vorig jaar daar in Oekraïne zijn steun uit voor de betogers. De protesten daar startten omdat de bevolking woedend was toen voormalig president Yanukovitch besloot meer toenadering te zoeken tot Rusland in plaats van de Europese Unie (EU). Maar dat is niet de hoofdoorzaak dat Verhofstadt nu een njet krijgt van Poetin. Die is vooral te zoeken in het feit dat hij actief de oppositiebewegingen steunt en bijstaat met raad en daad door regelmatig naar Moskou af te zakken. Dat laatste zal hij dus nu niet meer kunnen.
  Mark Demesmaeker
  Het is tamelijk ongezien dat een topman van de Europese politiek zo’n boycot krijgt. Ook Europarlementslid Mark Demesmaeker (N-VA) mag Rusland niet meer binnen, zo maakte hij vandaag bekend op Twitter. Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders heeft hem dat per brief laten weten.

  Ook de Nederlander Hans van Baalen (VVD) krijgt geen toegang meer tot het Russische grondgebied. Serveas weet niet waarom Rusland hem op de lijst heeft gezet. “Het is tamelijk absurd.” De VVD’er sprak zich vorig jaar krachtig uit tegen de Russische interventie in Oekraïne. Hij was een paar keer in Oekraïne onder meer als waarnemer bij verkiezingen.

  Moord op Nemtsov
  In maart deed het Europees Parlement de oproep voor een internationaal, onafhankelijk onderzoek naar de moord op Nemtsov. En dat zint Poetin duidelijk niet. Even daarvoor was de Letse Europarlementariër Sandra Kalniete (christendemocraat) tegengehouden bij Russische grens. Zij wilde de begrafenis van Nemtsov bijwonen.

  Uit de brief van Reynders aan Demesmaeker blijkt dat Rusland tegen alles samen 89 personen een inreisverbod uitgevaardigd heeft.

  Dan deze uitspraak van Verhofstadt
  ‏@GuyVerhofstadt
  Sepp #Blatter & Marine #LePen are more welcome than me in #Russia

  Dit is het zoveelste bewijs dat Rusland onder Poetin is afgegleden naar een totalitaire staat zonder enig respect voor de burgerlijke vrijheden
  Guy Verhofstadt

  ‏@markdemesmaeker
  Poetin heeft me op zijn zwarte lijst geplaatst. Te veel eer voor mij meneer Poetin!


  Ook Mark Demesmaeker mag Rusland niet meer binnen.


  Verhofstadt in Kiev (februari 2014).


  Guy Verhofstadt in het gezelschap van zangeres Ruslana.


  Wat hebben we lol over al die doden.

  Citaat. Dit is geen actie van Poetin, maar een reactie. De Europese Unie heeft enkele weken geleden meer dan vijftig Russische politici en zakenlui een inreisverbod gegeven voor heel de Europese Unie. En vandaag doet Poetin iets terug: hij geeft een inreisverbod aan de hardst roepende EU-politicus – de man die met zijn optreden op het Maidanplein van Kiev de burgeroorlog in Oekraïne heeft aangewakkerd, en zo verantwoordelijk is voor honderden Oekraïense doden.

  Drie Nederlandse parlementariërs mogen Rusland niet meer in. Dat meldt het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag. “De Russische lijst ontbeert elke fundering op internationaal recht en is niet transparant”, reageert de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders.

  De slappe hap van Nederland
  Sanctielijst
  Rusland heeft een lijst aangelegd van personen uit de Europese Unie die het land niet meer in mogen. Rusland noemt het volgens Buitenlandse Zaken een gerechtvaardigde reactie op de sanctielijst die de EU heeft ingesteld na de annexatie van de Krim door Rusland en de Russische inmenging in het oosten van Oekraïne. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de betrokkenen op de hoogte gesteld van het inreisverbod nadat de ambassade in Moskou de lijst gisteren had gekregen.

  Het gaat in Nederland om de Tweede Kamerleden Louis Bontes (Groep Bontes/Van Klaveren) en Michiel Servaes van de PvdA. De derde is Hans van Baalen die voor de VVD in het Europees Parlement zit. Zij weten niet waarom zij op de sanctielijst terecht zijn gekomen. Ook Belgen Guy Verhofstadt en Mark Demesmaeker mogen Rusland niet meer binnen.

  Nederland “scherp verontwaardigd”
  De Tijdelijk Zaakgelastigde van Rusland in Den Haag is vandaag door Nederlandse minister Bert Koenders ontboden op het ministerie van Buitenlandse Zaken. In het gesprek is “de scherpe verontwaardiging overgebracht” over het inreisverbod dat Rusland heeft ingesteld.

  De Russische diplomaat is er door de Nederlanders op gewezen dat “dergelijke beslissingen transparant dienen te zijn, inhoudelijk onderbouwd en dat de mogelijkheid moet bestaan een besluit aan te vechten”. Ook is hem gevraagd opheldering te verschaffen waarom het drietal op de sanctielijst is geplaatst.
  Nederland overlegt met andere EU-landen om de kwestie in Moskou aan de kaak te stellen.

  Citaat. Normaalste zaak van de wereld na de door Big Brother Washington geforceerde EU sancties zonder reden. Of mogen alleen de VS en de EU zoiets doen als zelfverklaarde wereldheersers?

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je niet begrijpt hoe het werkt met “beantwoorden” zegt dat meer over jou (en je gebrek aan intelligentie) dan over de site van E. J. Bron. Die zit goed in elkaar, inclusief het veld “beantwoorden”.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. anna zegt:

  dat Van Baalen niet welkom is kan ik wel begrijpen …. een grote opruier …..

  Like

 14. Jan zegt:

  @Wans Horst zegt: 30 mei 2015 om 11:15

  Het commentaar van ‘Perfide Albion’ is een mening en niet gebaseerd op feiten. Dat jij het met hem eens bent zegt genoeg over jezelf wat overigens al uit je chaotisch schrijfseltje naar voren kwam, mening en niets anders. Probeer eens iets met feiten te onderbouwen.
  Ik dicteer niets, ik wijs op denkfouten van jullie omdat jullie daaruit conclusies trekken die kant noch wal raken.

  Als jij valt over mijn taalfouten (wijs deze aan), dien jij eens te letten op je miserabele interpunctie en geen foutieve woorden te gebruiken als ‘Wat je begrip ook mag zijn’. Het is ‘begrip hebben voor’ en ‘wat je mening mag zijn’, dus een fout hulpwerkwoord en contaminatie. Ook ik kan dus zeveren over jouw taalgebruik en bovendien als jij hierover zevert laat dit zijn dat je je betoogje niet feitelijk kunt onderbouwen, maar slechts op de persoon kan spelen. Daarom is je stukje niets anders dan een emotioneel flutstukje.

  Dat de Oekraïners bij de EU willen gaat jouw geen barst aan, totaal niets. Ieder land is daarin vrij en als een vrij land hierin gehinderd wordt door criminele staat als Rusland, geleid door de maffia en de FSB en vervolgens oorlog gaat voeren vindt jij dat doodnormaal. Vervolgens kom je met de idiotie aanzetten dat Rusland recht heeft op dit gebied want het was eens geschonken. Je bent zodanig diep in het riool afgedaald dat je zelfs diefstal verdedigt. Daaruit mag ik concluderen dat jij geestelijk niet in orde bent en rijp bent voor een gesticht. Ook al hierom. Citaat: “Om die reden vind ik ook dat stukken van Nederland onafhankelijk mogen worden als bijvoorbeeld islamitische ghetto’s ervoor willen kiezen de sharia in te voeren.”
  Overigens, het meervoud van ghetto is ghettos, dus de s er aan vast. Over taalgebruik en intellect van jouw gesproken. Inmiddels tikt het aantal fouten van jouw kant aan.
  Citaat: “dus jij bent dus degene die het “warrige” artikel niet begreep.”
  Ik: Jij bent dus niet in staat mijn commentaar te lezen. Emotioneel? Niet kunnen verdragen dat je kritiek krijgt?

  En zie, daar is je laatste alinea die samenhangt van kolder en onzin en suggesties waar ik werkt. Wat zei je over mij? Zodra bij jou argumenten ontbreken speel je op de persoon. Dit laat weer zien dat je een emotioneel schrijfseltje hebt ingeleverd maar geen samenhangend betoog onderbouwd met feiten. Dat je er een andere mening op na houdt interesseert mij niet, maar je schrijft een meninkje en meent dat dit feitenmateriaal vertegenwoordigt.
  Dat je niet begrijpt dat als je een stuk inlevert, wat jij dus deed, dit zodanig dient te zijn dat het geheel duidelijk is en geen vragen oproept.

  Beterschap de volgende keer. Ik kijk er alvast smachtend naar uit.

  Like

  • bobzelf zegt:

   ki zeg doen veel doek en veel knijpers
   het meest angstaanjagende is
   dat deze rare man, ook nog een mislukte schoolmeester is

   dus deze man zal je kinderen een paar jaar onderwijzen ???

   jezus christus , wat een gevaar voor de gemeenschap

   eng, heeel eng
   doooei, zet de knijpers goed vast , en eerst het tuigje om hee

   dddooei bobbeerrttttt

   Like

  • Perfide Albion zegt:

   @Jan zegt:
   30 mei 2015 om 08:02

   1. Ik vind dit schrijfsel van Wans helemaal niet warrig. De kern heb ik heel wel begrepen.
   2. Juist niet. Ik vind van Baalen een smerige oorlogshitser.
   3. De EU is harstikke illegaal. Je ziet toch dat de meerderheid hier zegt dat het een illegale organisatie is…Zullen we anders een poll doen? (EJ?)
   4. De volksraadpleging op de Krim was eerlijk. (wellus- nietus lekker puh)
   Forbes vind ik een verdachte bron. Forbes kan beter de fraude van de Democratische partij in de VS onderzoeken.
   5. Nederland en de EU zijn staten die geleid worden door oorlogshitsers en criminelen.
   6. De EU heeft geen enkel recht een associatieverdrag af te sluiten.
   7. van Baalen is een neo-nazi . Jouw verdediging van deze rat is te stupide voor woorden en komt alleen voort uit jouw blinde haat tegen Rusland en Poetin. Je bent emotioneel..
   8. De aanhangers van de nazi ” regering” van Oekraine voeren een agressieve aanvalsoorlog tegen de bevolking Oost-Oekraïne. Zij moorden samen met steun van de EU en van Baalen. Jij gedraagt je nu net als een ‘rooie rat’ die joden overal de schuld van geeft.
   9. Het zwijn en de zwijnen zijn toch echt je fascisten en moordenaars in Brussel en Den Haaf waarvoor jij kruipt; dus in dat opzicht hebben zij hun doel bereikt.
   10. Geen idee wat ‘de wereld is kleiner geworden’ betekent. Die 11% van het landoppervlak van de aarde, stupid!
   11. Dat de EUmaffia het westen ondermijnt is geen nieuws, doet het sinds jaar en dag, vanaf het moment dat het Oost-Europa bezette en gaat door tot de huidige dag. Was dat nog nooit tot je doorgedrongen? Logisch, want al de staten gelieerd aan de EU zijn economisch waardeloze staten, feitelijk derdewereld landen die niets van waarde voor het westen produceren. Je dient je eens in de economie van die landen te verdiepen.

   Truste Jan..

   Like

  • bobzelf zegt:

   is een mening en niet gebaseerd op feiten ???
   ZEGT ONZE VOLKOMEN BETROUWBARE JAN ,

   whahahahaha, ik ben een flink uurtje over de grond aan het rollen geweest van het lachen
   ben effe wezen douchen daarna
   want zo’n lachstuip gaat niet in je kouwe kleren zitten
   dat begrijpen mijn leden van de PUTINVOORUIT PLOEG NATUURLIJK WEL !!!

   dus de man , die maandenlang alleen maar vuiligheid, onwaarheden , holomodor feiten 1920 , stalin kreten 1905 het net op pleurt dan wel vervuild !!!!!

   WE PRATEN TENSLOTTE OVER PUTIN 2015 !!!

   35 dagen geleden roept deze klaverjassertttttt Putin valt ukraine binnen ,nou wij vandaag voorzichtig naar KIEV !!
   Ja, alles kan , zitten de terrassen helemaal vol, duizenden mensen langs de kant
   ik denk nog , ???
   zouden die mensen het nieuws niet vernomen hebben van Jan
   en daarna Vederso de stille klaverjasser op de achtergrond , die het nieuws vanwege de lekke banden een stief maandje daarna nog 1 keer stiekum plaatste

   moest van brussel denk ik ??

   ZIJN ZE ER GLOEIENDE, GLOEIENDE NOG NIET ??

   Ze schijnen opgehouden te zijn omdat ze een nederlandse snackbar tegen waren gekomen en die staan al die tijd al al de croquetten op te vreten

   EN DIE MAN , DIE KLAVERJASSERT,” DIE GEVAARLIJKE SCHOOLMEESTER “”?

   die durft hier op dit blog de woorden :

   EEN MENING , IS NIET GEBASEERD OP FEITEN !!

   maar blijf deze man een podium geven hoor,

   geweldig al die onzin

   gr. Stalin 1905,

   Like

 15. wouteenhoorn zegt:

  Mensen doe toch geen moeite om Jantje te antwoorden. Hij lacht zich waarschijnlijk te pletter en vind zich zelf erg interessant.. Is hij ook maar dan voor een psychiater.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Echt iets voor de telegraaf om te blijven schrijven de geannexeerde republiek….
   Zijn zeker vergeten dat nog voordat de Turken voor Wenen stonden ,de Rus al vocht tegen diezelfden Turken om de…Krim (deel van Oekraïne).
   Maar goed eenmaal de Turken bij de EU zal men er zeker op terugkomen en de Krim weer aan het Ottomaanse rijk willen toevoegen?
   Goten Gouden Horde Het kanaat Krim en veel meer best een geschiedenis die bewogen en complex is.
   Boeiende geschiedenis ook met een veelvoud aan volkeren meestal door verovering en overheersing verkregen op hun beurt weer verdreven krijg de indruk dat ze zwaar pech hebben door hun gewilde ligging.
   Hopelijk krijgt de Krim rust desnoods met behulp van Rusland.

   Like

   • bobzelf zegt:

    maak je geen zorgen
    er is zelfs een brug gepland in 1 x naar Rusland
    doooeei
    bobbbeerrtttttttttttttttttttttttttttttttttt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s