“Vluchtelingenverrijking” (deel 2)

Screenshot_121

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals aangekondigd hieronder deel 2 met meer verwijzingen naar de activiteiten van zogenaamde “vluchtelingen” of wellicht al ingeburgerde medeburgers in de afgelopen dagen. Deze keer met het zwaartepunt op criminaliteit – zoals altijd zonder enige aanspraak te willen maken op volledigheid.

In de PEGIDA-stad Dresden hebben twee “Zuidlanders” een 52-jarige, zwaar gehandicapte vrouw, die in een rolstoel onderweg was, overvallen. Het slachtoffer werd vastgehouden, bedreigd en van haar portemonnee beroofd. Een van de onbekenden rukte ook nog haar gouden halsketting van haar hals. Uit Bremen werd een statistiek betreffende zogenaamde “langskomdieven” gepubliceerd. In 2014 werden er 220 verdachten geregistreerd, waarvan 191 mannelijk en 29 vrouwelijk. Drie vierde deel van hen was volgens de politie geen Duitser. Een groot deel van de daden wordt gepleegd door zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen (UMF). Zoiets wordt ook vanuit Münster gemeld: zaterdagavond ging een kleine, donker gekleurde dief op een bij de buishalte Bahnhofstraße wachtende passagier af. Met de woorden “Hello, you´re cool man” omarmde de dief de 48-jarige busreiziger en ontfutselden hem daarbij zijn portemonnee uit zijn binnenzak. Een nieuwe truc (daders: donker gekleurden) is eveneens in Münster te bewonderen: zondagmorgen maakten twee mannen ruzie voor een kroeg in de Berliner Straße. Een 32-jarige wilde tussenbeide komen. De beide onbekenden maakten abrupt een einde aan hun ruzie en sloten “vrede” met de man die tussenbeide kwam. Tijdens het afscheid schudden ze hem meerdere malen de hand en omarmden ze hem. Toen hij wegliep, renden de daders weg richting Promenade en Achtermannstraße. Toen pas merkte de gedupeerde dat zijn portemonnee en HTC-smartphone gestolen waren.

In Aalen werd een 18-jarige Algerijn gearresteerd, die binnen twee dagen na zijn aankomst een trotse zeven delicten had gepleegd. Hij wordt o.a. beschuldigd van een inbraak in een kantoor en van het openbreken van vier personenauto´s in de nacht naar dinsdag in de Konrad-Adenauer-Straße. Bovendien wordt de jongeman ervan verdacht maandag een winkeldiefstal in het stadsgebied en dinsdag een gsm-diefstal in de LEA te hebben gepleegd. In Karsruhe mislukte het twee donker gekleurde jongeren een 18-jarige zijn mobiele telefoon af te pakken. In Biberacht wordt naar een Afrikaan gezocht die een dronken man overvallen en diens portemonnee gestolen heeft. In Hamburg werden Marokkaanse jongeren gearresteerd. Een 17-jarige wordt er van beschuldigd op 19-03-´15 samen met nog andere daders een straatroof in de Struenseestraße in Hamburg-Altona te hebben gepleegd. De drie daders gooiden eerst een 15-jarige van zijn fiets en sloegen en schopten daarna op het op de grond liggende slachtoffer in. De 17-jarige pakte daarna van de weerloze jongen diens Samsung Galaxy S5 en zijn portenmonnee af. Toen hij te voet vluchtte, werd hij door de 17-jarige en zijn handlangers achtervolgd.

In Leer zoekt men een messenstekende “Zuidlander”: om tot nu toe onbekende redenen werd een man uit Leer tegen 16.30 uur in het zuidwestelijke deel van het park aangesproken door twee mannen en onmiddellijk met een mes aangevallen. Daardoor raakte de man aan zijn bovenlichaam gewond. Daarna vluchtten de onbekende daders met de portemonnee van het slachtoffer richting de Friedhofstraße. In Frankfurt wordt eveneens gezocht naar een “Zuidlander”, die in de ochtend van 1 februari een 61-jarige Frankfurter met een mes aangevallen en levensgevaarlijk verwond had.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Vluchtelingenverrijking” (deel 2)

 1. luckybee zegt:

  Mijn Wielwijk ziet net zo zwart als Noord Afrika, en er komen als maar meer van ze.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Deutschland schafft sich ab, gaat goed zo daar en steeds sneller.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Oppakken en terug sturen, dat is de enige mogelijkheid. Zeker die rifapen met hun dubbele paspoort.

  Like

 4. Pingback: “Vluchtelingenverrijking” (deel 2) |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s