Beieren: Islamitische asielzoekers uit Afrika schoppen herrie, omdat ze tweemaal per dag warm eten willen

Screenshot_19

Asielzoekers in hun onderkomen in het Beierse Markt Indersdorf bij Dachau

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De tennishal van Markt Indersdorf bij Dachau werd veranderd in een onderkomen voor veroveraars asielzoekers. Daar bevinden zich op dit moment 77 mannen, allemaal uit Afrikaanse landen zoals Senegal, Mali en Eritrea. Bijna allemaal moslims, zoals zelfs de “Süddeutsche Zeitung” meldt. Ze krijgen ´s middags een warme maaltijd, die door de cateringservice zelfs volgens islamitische halal-voorschriften wordt bereid. ´s Avonds is er een broodmaaltijd.

Maar de brutale Mohammedanen willen tweemaal daags een warme maaltijd, het liefst kip. Daarom schopten ze herrie, rukten aan het hek en gooiden banken en bedden over de versperring. Dit veroorzaakte een grote actie van de politie uit Dachau, die agenten uit naburige districten moest oproepen om de razende menigte onder controle te krijgen.

Tsja, dat gebeurt nou eenmaal als de minderwaardige Kafirs niet zo sporen zoals de heerserstypes zich dit voorstellen. De “Süddeutsche Zeitung” bericht:

Aanleiding voor de opstand van de vluchtelingen is hun opgekropte onvrede over de verzorging. Het eten wordt geleverd door een cateraar, die ook in het centrum voor eerste opvang, de Bayernkaserne, in München en in het district Fürstenfeldbruck de verzorging van de vluchtelingen op zich neemt. Het eten is aangepast aan de eisen van de mensen met het islamitische geloof, waartoe bijna alle vluchtelingen in de tennishal behoren. De 77 mannen zijn afkomstig uit Afrikaanse landen zoals Senegal, Mali of Eritrea. ´s Middags krijgen ze een warme maaltijd, ´s avonds een broodmaaltijd. Maar de vluchtelingen willen dagelijks tweemaal warm eten. “Het liefst elke dag kip, rijst en aardappelen”, zegt Alexander Krug, plaatsvervanger van de districtscommissaris en plaatsvervangend perswoordvoerder van het kantoor van het districtskantoor.

Bovendien kwam er uit een van de vier douches alleen maar koud water, omdat deze defect was. Hoewel de drie andere douches volstonden om de behoefte te dekken, werd de frustratie bij de Mohammedanen blijkbaar steeds groter. Typisch dat alle 77 mannen zijn. De vrouwen schijnen in Senegal, Mali en Eritrea tevreden te zijn.

Met welk recht eisen deze jonge, krachtige mannen eigenlijk asiel bij ons? In Senegal is meer dan 90% van de inwoners moslim, daar wordt geen “ware gelovige” vervolgd. Geen mens is illegaal – in zijn land van herkomst! Alle islamitische Senegalezen onmiddellijk naar hun islamitische vaderland terugsturen!

In Mali is ook meer dan 90% van de inwoners moslim. In het noorden is een islamitische terreurbende onderweg, die uitgerust zou zijn met wapens uit Qatar, een typisch islamitische aangelegenheid dus. Alle moslims uit Mali direct naar huis!

In Eritrea komen religieuze vervolgingen voor, zoals altijd gepleegd door de islamitische meerderheid (60%) op de christenen (37%). Alle moslims uit Eritrea onmiddellijk terugsturen, maar met de dringende waarschuwing de christenen in hun land met rust te laten!

Wiens leven in eigen land wordt bedreigd, eist niet en schopt zeker niet direct herrie. Hij is blij en dankbaar bescherming gevonden te hebben. De moslims in Markt Indersdorf zijn met absolute zekerheid indringers, die willen profiteren van ons gulle sociale stelsel en zich gedragen als typische Mohammedaanse bezetters. Ze denken en handelen net zo zoals hun totalitaire ideologie dit gewoon voorschrijft. Volgens de “SZ” gingen ze bijna volledig door het lint:

De situatie in de noodopvang in Markt Indersdorf zag er donderdagmiddag eerst heel bedreigend uit. Veel van de op dit moment 77 bewoners schudden aan het hek en gooiden banken en bedden over de versperring, aldus medewerkers van de beveiligingsdienst. Deze alarmeerden de politie van Dachau, die vanwege het grote aantal protesterende mensen politie uit naburige plaatsen om hulp verzocht. Toen de politieagenten bij de tennishal aankwamen, bevonden zich nog 30 tot 40 mannen bij het hek.

De veroveraars worden steeds brutaler. Dat wordt nog spannend als er dit jaar nog eens 450.000 ons land bezetten. En niets duidt erop dat de politiek een einde maakt aan dit ongebreidelde asielmisbruik. De bevolking rondom de onderkomens voor asielzoekers moet het gelag betalen voor deze catastrofaal onverantwoordelijke politiek. Steeds meer burgers zijn boos vanwege de ondraaglijke toestanden. Zelfs de minister-president van de deelstaat Beieren, Seehofer, heeft gezien:

“De stemming zal niet kiepen, die is al gekiept!”

Of hij iets durft te ondernemen? Voor zover men de ver naar links afgedreven CSU kent, nee!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Beieren: Islamitische asielzoekers uit Afrika schoppen herrie, omdat ze tweemaal per dag warm eten willen

 1. Jean zegt:

  Ziet u ook die arme sukkelaars met hun iphone zitten?
  Mt dat uitschot alleen maar ellende.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ach, die arme sloebers toch! Eerst zo’n rottige en dure zeereis geboekt die ze amper hebben overleefd, en als ze dan denken in Luilekkerland aangekomen te zijn, en ze iedereen voor zich aan het werk kunnen zetten en eisen kunnen stellen, dan blijkt er weinig van te kloppen. Ze moeten eten wat de pot schaft (er wordt wel volgens de islamvoorschriften gekookt), maar ze willen twee keer warm eten, en dat gebeurt niet.
  Deze ‘heren’ houden er niet van dat hun eisen niet worden ingewilligd, en daarom gaan ze over tot het vernielen van huisraad. Daarmee willen ze het signaal afgeven: “jullie doen wat wij willen, en anders slopen we de boel hier”.
  Het zou me niets verbazen als ze nog veel gekkere eisen gaan stellen, en de tijd zal dat leren.

  Deze ‘heren’ horen per kerend schip Europa te verlaten, en als de sodemieter in eigen land aan de slag te gaan. Zijn ze nou helemaal niet goed wijs om zich hier zo brutaal en overheersend te gedragen?!
  Opzouten!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Ben het helemaal met je eens Cathja, zij horen hier niet…..heel erg, maar ik begin steeds meer een hekel te krijgen aan al die mensen en aan al die mensen die staan te springen om dit soort te helpen….

   Like

   • Marie zegt:

    Ben het helemaal met Anneke eens; heb de gloeiende pest aan ze gekregen! Wij zijn hier in Europa veel te netjes; opdonderen en snel ook!

    Like

 3. Benesha zegt:

  Eens barst de bom bij de autochtonen en dan wordt het niet mooi…

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Ik kan hier alleen maar om lachen, ja u begrijpt het goed,ik lach u uit.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Meteen retour naar het thuisland, onbeschofte lui. Of gewoon laten verhongeren, ze laten smeken om een droge boterham.

  Like

 6. H. Numan zegt:

  Twee warme maaltijden per dag, met een keuze menu. En een auto van minimaal Audi kwaliteit plus Gucci heren kleding. Ja, zo kennen we azielig zoekers. Het ergste is dat ze er mee wegkomen ook.

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Doe je dan in haram land? Ow seen it before. Het wordt tijd voor een moderne Karel Martel.

  Like

 8. luckybee zegt:

  CSU schop ze er uit net als eens deTurkse criminele jochie, uit München.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Vragen jullie je nu nooit af wat het plan is achter al deze fucking booslim dobbernegers??
  Ze gaan straks in Europa net zo huishouden als in hun kloterige vaderlanden, dus christenen uitmoorden en de hele christelijke cultuur vernietigen, dat is volgens bartje de enige bedoeling van dit alles. Er wordt een heel booslim leger binnengelaten of zelfs hierheen gebracht om als de tijd daar is een bloedbad aan te gaan richten.
  Mensen bewapen u voordat het te laat is en op naar den Haag om grenzen te sluiten.
  Trouwens, waar is de enorme strijdlust van de Duitsers??

  Like

  • Marie zegt:

   Drs.P Er zit inderdaad een plan achter, een heel boosaardig plan! In 2008 is er een geheim plan van de EU bekend geworden dat het de bedoeling is om 50 miljoen werkloze Afrikanen naar Europa te halen! In het jaar 2012 riep de speciale gevolmachtigde van de VN voor migratie Peter Sutherland de EU ertoe op om de homogeniteit van de Lidstaten te ondermijnen! Volgens de peilingen zullen tot 2050 “800 miljoen zwarte Afrikanen naar Europa komen!”
   Te lezen in een artikel van 30 mei jl op deze site!

   Maar onze MP wuift nog steeds breed lachend alles weg! Gaat u maar rustig slapen er is niets aan de hand!

   Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Hüggin en Münnin, de twee raven van Wotan.

  Geheugen en Mening, de twee boodschappers van de Woede.
  Geheugen zegt “het zou zo moeten zijn”. Mening zegt “het is niet zo”. Woede groeit aan.

  Wotan (Wut an) is woede aan hebben, omdat je geheugen zegt het zou zo moeten zijn. Je ziet iets anders en zegt het is niet zoals het zou moeten zijn. Daardoor groeit je woede (Wotan) en wordt je boos. Dan is het wachten op meer boosheid door Hüggin en Münnin aan Wotan verteld. Wotan bepaald het weer, is Heer van de lucht, de stormgod. Het wordt nog zwaar weer bij de Germanen.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Twee warme maaltijden per dag, nou ze durven nogal. Maar goed, lekkere erwtensoep met een varkenspoot. Ook niet goed, lekker opgewarmde blik hondevoer met kip. Hmmm en smullen maar. Oftewel gewoon hard optreden. En terug sturen.

  Like

 12. marijke zegt:

  Idd oprotten, zelfs de burgers. hebben nog niet, wat hun al hebben, ondankbaar zooitje. weg ermee, horen niet in de eu, wij moeten ons ook redden, en ons aan de regels houden. we worden steeds meer uitgelachen..

  Like

 13. Water en brood… halal genoeg voor die gasten. Bedden en banken over het hek gooien? laten liggen, zien ze maar waar ze gaan zitten en liggen… Zoek het uit met die opvreters en help degenen die het echt nodig hebben, maar dan liefst wel eerst de eigen landgenoten!

  Like

 14. Mulders zegt:

  Herries schoppers gewoon terug sturen. Maar diegene die het echt nodig hebben goed begeleiden.

  Like

 15. willem zegt:

  Wat een ondankbaar Tering volk is her toch !!! Een gratis dak boven je hoofd en 3 x daags eten of wat dan ook het is nooit genoeg ..Ze willen alles overnemen want wij zijn de heidenen en moeten sterven volgens hun geloof.hier begint het mee..Wees wijs en terug ermee

  Like

 16. Monique zegt:

  Hebben ze bij hun in hun vaderland twee warme maaltijden alwel als dat zo is moeten ze maar terug gaan niemand houd hun tegen , en hebben ze bedden om te slapen ginds denk het niet , vind dat ze veel noten op hunne zang hebben wij moeten zo niet doen ginder we zullen nogal een post pakken

  Like

 17. Pingback: Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding | E.J. Bron

 18. Pingback: Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding |

 19. Pingback: Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s