Duitsland: Duizenden niet geregistreerde illegalen in het land

Screenshot_4

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Velen van ons hebben het altijd al vermoed. De ons voorgeschotelde cijfers over de zich illegaal in Duitsland ophoudende personen, graag “vluchtelingen” genoemd, komen niet met de feiten overeen. Nu zijn er eerste bewijzen in de deelstaat Sachsen dat illegalen niet officieel geregistreerd en gewoon over de centra voor eerste opvang in de deelstaat verdeeld werden. De gemeentes worden gedwongen de nieuwkomers onder te brengen en gaan er van uit dat er ook daadwerkelijk een ordelijke asielprocedure volgt, wat echter niet kan bij niet geregistreerde personen.

De asieleisers verblijven dan veel langer in de gemeentes, die daardoor aanzienlijk extra kosten moeten maken.

De MDR bericht:

In Sachsen werden minstens1000 vluchtelingen na hun komst niet goed geregistreerd. Dat blijkt uit onderzoek van de Mitteldeutsche Rundfunk (MDR). De desbetreffende vluchtelingen werden zonder registratie door het Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) doorgestuurd naar een van de centra voor eerste opvang in de districten. Dat gaven zowel de directie voor de eerste opvang als BAMF toe. De aansturingcommissie asiel in de deelstaat Sachsen gaat volgens informatie van de MDR uit van tot 2000 vluchtelingen. Zonder volledige registratie kan geen asielprocedure worden gestart.

Alleen al in het district Bautzen gaat het volgens informatie van de MDR om 200 vluchtelingen, in Dresden waren het begin mei bijna 170, in het district Leipzig 140. In Leipzig gaat het volgens het onderzoek alleen al om 500 vluchtelingen afgelopen jaar. “Deze personen zijn niet eens officieel aangekomen”, zei de chef van AG Asyl van de districten en onafhankelijke steden, Thomas Voigt, tegenover de MDR […].

Alleen al bij de ongeveer 140 vluchtelingen in het district Leipzig werden op grond van de verlengde verblijfsduur ongeveer € 100.000,- extra kosten gemaakt om hen onder te brengen.

Men kan er over speculeren of deze cijfers nu wel kloppen en van hoeveel van zulke gevallen er in Duitsland daadwerkelijk sprake is. Als je op straat om je heen kijkt, als je de dagelijkse horrormeldingen leest en hoort en op de hoogte bent van de zich uitbreidende criminaliteit die uitgaat van illegale indringers, dan moet toch ieder zelfstandig denkend mens op het idee komen dat er wezenlijk meer mensen in het land zijn dan men ons probeert wijs te maken.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland: Duizenden niet geregistreerde illegalen in het land

 1. peterselie1 zegt:

  Tsa dat zelfde geldt voor Nederland, heb dat al eens eerder aangehaald, zo omstreeks 1980 had ik een kennis welke bij de parket-politie Rotterdam werkte, dus ik had dit uit eerste hand. Die kennis vertelde mij dat het aantal illegalen met een factor 5 serieus genomen moest worden, lust u nog peultjes…

  Like

 2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 3. Cathja zegt:

  Hebben wij ooit het aantal ‘vluchtelingen’ serieus genomen dan? We weten inmiddels toch wel dat het er altijd meer zijn dan men vermeldt? Zo proberen ze onrust onder de bevolking te voorkomen.
  Als Duitsland al die ongeregistreerde illegalen meetelt bij het zoeken naar onderdak en zorgt voor medische hulp, dan staat daar geen vergoeding van 6.000 euro per ‘vluchteling’ tegenover uit Brussel. Duitsland zal dus zelf de knip moeten trekken! En aangezien er in Brussel niet daadkrachtig wordt opgetreden om het aantal ‘vluchtelingen’ drastisch terug te dringen, op welke manier dan ook, zullen we in de komende maanden wekelijks zéker enige duizenden ‘zeevarenden’ mogen ‘verwelkomen’.
  Dit wordt/is één groot drama!

  Like

  • toestroom zegt:

   Het is al een drama weet je hoe het gaat 1uit kazastan bouwt een groot huis en er druppelt iedere maan 1naar binnen toen het huis wert gebouwt woont er maar 2 mensen in, na 4 maanden wonen er 8 mensen in,en niet ingeschreven staan bij de gemeente maar wel werken snap u het nog en die Duitser zit thuis zonder werk. Dus wie gaat er goed mee hadden we ook zo iets in Nederland met land en tuinbouw.

   Like

 4. exmarineman zegt:

  Ben verrast door de toch wel enigszins politiek correct opmerking: dat men ons PROBEERT wijs te maken….. Men probeert het niet eens, maar men brengt het gewoon als zijnde de enige echte waarheid. Alle statistieken zijn beïnvloedbaar, hangt er maar vanaf welke cijfers enz je wilt gebruiken. De aantallen ECHTE asielzoekers en daarmee ook de ILLEGALEN worden al jaaaaaaaaaaaaaren verkeerd voorgesteld. En dat niet alleen in Duitsland maar ook in Nederland en de andere landen.

  Like

 5. luckybee zegt:

  En hoveel duurzamen leven er bij ons?Ik heb de indruk, dat onze bevolking qua kleur gaat veranderen?

  Like

  • luckybee zegt:

   Zijn wij dan nog wel immuun tegen onze climaat?

   Like

  • Pegidafan zegt:

   Hahahahaha wel eens boodschappen gedaan bij een supermarkt in Rotterdam , nou als jij alleen maar de indruk hebt ben je waarschijnlijk kleurenblind ,dit is Nederland allang niet meer , we zijn weggeven en uitgekotst door onze eigen regeringen . Maxima zei het goed de Nederlandse cultuur bestaat niet , nee niet meer . Met dank aan onze smerige elite . Die willen een volk die zich niet vast klampt aan zijn cultuur ,zodat het vierde rijk het echte een Europa verwezelijkt kan worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s