EU-mensensmokkelaars brengen 4000 illegalen naar Europa

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds afgelopen vrijdag mag Europa zich verblijden over meer dan 4000 nieuw aangekomen mogelijke “Neo-Plus-EU-burgers”. Bij een Frontex mensensmokkelaars reddingsactie, waaraan behalve Italiaanse en Ierse eveneens Duitse marineschepen deelnamen, werden ongeveer 4.200 personen richting Europa “gered”, zoals onze media euforisch berichten. Het Duitse fregat “Hessen”, dat sinds begin mei in de Middellandse Zee wordt ingezet als mensensmokkelaars reddingsschip nam 590 illegalen op. In totaal kwamen er vrijdag 22 “noodoproepen” binnen, laat de Italiaanse kustwacht verluiden. Sinds het begin van dit jaar drongen overzee alleen al 40.000 illegalen Italië binnen.

Die Welt” bericht:

In de Middellandse Zee werden vrijdag meer dan 4000 in nood verkerende vluchtelingen gered. Bij de acties in het kader van de missie van het EU-grensagentschap Frontex zouden ongeveer 4.200 vluchtelingen zijn gered, verklaarde de Italiaanse kustwacht. Volgens informatie van de Italiaanse marine werden bovendien 17 lijken geborgen. […].

De kustwacht kon niet zeggen of het bij het aantal geredde vluchtelingen vrijdag om een dagrecord ging. Het is echter tot nu toe het grootste aantal in dit jaar. Op 12 april werden 3.791 in de Middellandse Zee gered, 2 mei waren het 3.690. […].

De “reddings”acties direct voor de Libische kust werden door de mensensmokkelaar-maffia begroet en zwengelen de volksverhuizing naar Europa nog eens extra goed aan:

In 2014 kwamen er driemaal zoveel als in de recordjaren daarvoor, hiertoe bijna uitgenodigd door de Italiaanse kustwacht, die direct voor de Libische kust patrouilleerde en schipbreukelingen op betrouwbare wijze uit het water viste. De mensensmokkelaars calculeerden deze hulp in. Ondertussen brachten ze hun boten opzettelijk tot zinken. Op deze manier hebben de mensen van de kustwacht de handel zelfs nog aangewakkerd. Een waanzin, die maandelijks 9 miljoen euro verslond. Officieel werd het programma om financiële redenen gestaakt.

Al in 2008 werd een geheim plan van de EU bekend, dat graag 50 miljoen werkloze Afrikanen naar Europa wil halen. In het jaar 2012 riep de speciale gevolmachtigde van de VN voor migratie, Peter Sutherland, de EU ertoe op “haar best te doen” om de “homogeniteit” van de lidstaten te “ondermijnen”.

Volgens peilingen zullen tot 2050 alleen al 800 miljoen zwarte Afrikanen zich op weg naar ons begeven.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU-mensensmokkelaars brengen 4000 illegalen naar Europa

 1. toestroom zegt:

  Van de week zij iemand tegen me het word tijd dat wij maar naar Afrika gaan emigreren.

  Like

  • Benesha zegt:

   Brazilië, Argentinië, daar gaan nieuwe steden, gebieden ontstaan van blanke vluchtelingen. De Europese grond van onze voorvaderen zal verloren zijn tenzij wij strijden en onze volksverradende politici voor een volkstribunaal brengen.

   Like

 2. koloth zegt:

  Gods gloeiende gloeiende wat een stelletje smerige schoften zijn het toch ook.
  Wanneer kunnen we nou eens wat actie zien van die talloze zgn. verzetsclub’s ?
  PATRIOTTEN leven jullie nog ? of stelt het geen zak voor ? alleen maar neuzelen.
  Jullie moeten dat binnenhof in de fik steken, anders hebben jullie toch de hele dag niets te doen dan jammeren op die computer.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Stelletje halve zolen !!!

  Like

 4. Marie zegt:

  Heb ik het nou goed begrepen; worden we willens en wetens voor de gek gehouden?
  Zijn het geen zielepoten die zonodig gered moeten worden?! Is het een groot misdadig plan achter de EU? Wel gvd nog 50 miljoen Afrikanen naar Europa!!!
  Als dit echt waar is waarom wordt dit niet veel groter bekend gemaakt op tv en in de kranten?!
  Dat zou ik wel eens willen weten!

  Like

 5. toestroom zegt:

  Maar ik had het al eens hier neergeschreven 50 miljoen vluchtelingen tot het jaar 2050 moet van de EU ook dit heb ik al meerdere malen al geschreven op de telegraaf. Maar dan is het niet waar door die bekende eurofielen ook heb ik al een paar jaar geschreven dat het pensioen naar Brussel gaat. En maar voor die EU blijven stemmen.

  Like

  • Inge Janssen zegt:

   Ja, het is onbegrijpelijk; ik zou willen dat mijn kinderen met hun gezinnen naar Australië of Nieuw Zeekand emigreren want Europa is verloren! Maar zij stoppen ook hun kop in het zand en ik moet niet zo negatief zijn! Tja!

   Like

 6. BertG. zegt:


  Het Turkse leger heeft een nieuwe ceremoniële brigade gevormd die uitgedost is in Osmaans tenue. De militairen zullen op verzoek van president Erdogan de feestelijkheden opluisteren rondom de 562e viering van de inname van de stad Istanbul (destijds: Constantinopel) door de Osmanen.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/05/erdogan_heeft_osmaanse_eenheid.html

  Like

 7. opaJoop zegt:

  Het is te laat.
  Niets meer aan te doen, dit gaat nog vele jaren door.
  In de 1e en 2e kamer zitten trekpoppen van Brussel die hopen op een baantje in Brussel.
  De media is in handen van de staat.
  Ongemerkt zijn we al tientallen jaren een dictatuur.
  Wil de laatste autochtoon straks het licht uit doen?

  Like

 8. A.M. de Pree zegt:

  Het is jammer, dat de provincie Zeeland de veerboten, die node gemist worden, heeft verkocht. Hadden ze dat niet gedaan, dan konden ze gewoon gebruikt worden voor een veerdienst over de Middellandse zee. Is goedkoper dan al die “reddingsboten”. Europa moet nu toch echt maatregelen gaan nemen om deze onzin te stoppen. Al die lui terugsturen en die bootjes vernietigen. Geen opvang bieden, want dat is een uitnodiging. Ook de landverraders, die de vijfde colonne toestaan om hier hun tentenkampen neer te planten, gevangen zetten. Dat zal ons en zeker onze meiden een veel veiliger gevoel geven. We moeten in de voetsporen van Mr. Churchill gaan stappen.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik las ergens dat we straks gedwongen worden die mensen in huis te nemen. Een remedie: je huis volhangen met kruisbeelden, dat haten ze, dus maken ze dat ze weg komen.

  Like

 10. Pingback: Duitsland: Aantal asieleisers in mei verdubbeld | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s