Moslimbroeders vernietigen Duitsland van binnenuit

Screenshot_16

(Door: Alexander Ritzmann – Vertaling: E.J. Bron)

De Moslimbroederschap is de moederorganisatie van de politieke islam. De radicaalislamitische vereniging probeert de regeringen van haar desbetreffende landen van herkomst af te lossen en een radicaalislamitische Allah-staat op basis van de sharia op te richten. Ook in Duitsland zijn de Moslimbroeders actief.

De grondbeginselen van de Moslimbroederschap wat betreft vrouwenrechten zijn glashelder: vrouwen en mannen zijn weliswaar gelijkwaardig voor Allah, maar niet gelijkberechtigd op aarde. Gezinswerkzaamheden en moederschap zouden in het leven van een vrouw de belangrijkste taak zijn en het eigen huis de gepaste verblijfplaats. Vrouwen zouden op grond van hun lichamelijke eigenaardigheden ongeschikt zijn voor veel taken, zouden zich moeten versluieren, en de man zou een recalcitrante vrouw, die niet zou reageren op goed toespreken, ook lichamelijk mogen tuchtigen.

Er bestaan uitzonderingen op deze gulden regels. Op de vraag of een vrouw onder bepaalde omstandigheden haar versluiering af zou mogen doen, antwoordde de rechtsgeleerde en chef-ideoloog van de Moslimbroederschap, Yusuf al-Qaradawi: Ja, ze mogen hun versluiering afdoen. Echter alleen als zij zich vanwege de camouflage onder Israëli´s zou willen mengen om deze en zichzelf op te blazen. Zo ziet emancipatie eruit onder radicale islamieten.

 Ideologische voortdrijvende lading voor extremisten

De Moslimbroederschap propageert echter niet alleen het patriarchaat, maar is veelmeer de ideologische voortdrijvende lading voor extremisten en terreurorganisaties overal ter wereld. De plaatsvervanger van Osama bin Laden, Ayman al-Sawahiri, was eveneens lid van de Moslimbroederschap en riep vorig weekend Hamas, die ageert als politiek-terroristische arm van de Moslimbroederschap in de Palestijnse gebieden, ertoe op om iedere politieke oplossing van het Palestina-vraagstuk af te wijzen en de Jihad net zolang voort te zetten tot al het islamitische land, van Tsjetsjenië tot Spanje, bevrijd en onder een kalifaat verenigd zou zijn.

Een woordvoerder van Hamas deelde daarop met betrekking tot de vredesonderhandelingen met Israël mee dat men haar zonen principieel zou blijven opofferen.

Het doel is een radicaalislamitische superstaat

De Moslimbroederschap werd in 1928 in Egypte opgericht als reactie op de ineenstorting van het Ottomaanse kalifaat. Het doel is de oprichting van een wereldwijde radicaalislamitische superstaat, geregeerd door een kalief onder toepassing van de sharia. Daarbij wordt de islam als onafscheidelijke eenheid van religie en politiek gedefinieerd. “De islam is de oplossing” luidt daarom ook de slogan van de Moslimbroederschap.

Tijdens een proces onlangs tegen de met de Moslimbroederschap gelieerde “Holy Land Foundation” in de VS dook een document op, waarin de strategie van de moslimbroederschap voor het Westen stond vermeld. Het zou gaan om een “maatschappelijke Jihad”, waarbij de westerse beschaving van binnenuit vernietigd zou moeten worden. en het zou de plicht van een moslim zijn om zich bij deze Jihad aan te sluiten, waar de gelovige zich ook mocht bevinden – tot de religie van Allah over alle andere religies gezegevierd zou hebben.

Deze maatschappelijke Jihadisten bestaan ook bij ons. De Moslimbroeders hebben in Duitsland ongeveer 1300 leden, waarbij de “Islamitische Gemeenschap Duitsland” (IGD) volgens de binnenlandse veiligheidsdienst als nationale Duitse vertegenwoordigster kan worden beschouwd.

Haar voorzitter Ibrahim el-Zayat was er door opgevallen dat hij in mei 2007 onuitgenodigd opdook bij de islamconferentie van de toenmalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble. Bovendien leidt hij verschillende dubieuze organisaties in Europa. Het is niet duidelijk of el-Zayat zelf lid is van de Moslimbroederschap. Deze had hem als zodanig opgevoerd, wat voor hem aanleiding was tot een repliek. Daarop kopte de moslimbroederschap op haar website: “Ibrahim el-Zayat zegt geen lid van de Moslimbroederschap te zijn.”

Moslimbroeders in Duitsland

Het optreden van de “Islamitische Gemeenschap Duitsland” is veelzijdig. In het verleden werden bijvoorbeeld vertegenwoordigers van de Moslimbroederschap als sprekers uitgenodigd, leden van de Moslimbroederschap waren en zijn actief in de organisatie. De afgelopen tijd appelleerde de IGD, die ook lid is van de Centrale Raad van de moslims, echter aan haar leden om zich te integreren in Duitsland.

Bij de jaarvergadering dit jaar waren vrouwen zonder hoofddoek aanwezig en de poging om vrouwen en mannen in de Columbia hal in Berlijn van elkaar te scheiden, werd op zeker moment opgegeven. Wellicht zijn dit signalen voor het feit dat er behalve een retorische ook een daadwerkelijke modernisering van de IGD plaatsvindt. Of het is de poging om als paard van Troje de maatschappelijke Jihad, de islamisering van de samenleving van binnenuit dus, te bedrijven.

Radicale islamieten, ook die in een streepjespak, willen totalitaire Allah-staten oprichten en onderscheiden zich vaak alleen maar van radicaalislamitische terroristen door de keuze van hun middelen. Daarom is het een van de belangrijkste taken om geallieerden van vijanden van onze liberale democratie te onderscheiden. Waar de Moslimbroeders staan, is duidelijk. Maar waar staat de IGD?

Bron:
www.welt.de
Auteur: Alexander Ritzmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moslimbroeders vernietigen Duitsland van binnenuit

 1. Pingback: Moslimbroeders vernietigen Duitsland van binnenuit |

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dat valt gemakkelijk te raden: Zodra de moslimbroederschap een grote muil opzet, krímpt de IGD en verdwijnen alle ontluikende verschijnselen van modernisering weer als sneeuw voor de zon.
  Islam=islam.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Het doel is de oprichting van een wereldwijde radicaalislamitische superstaat, geregeerd door een kalief onder toepassing van de sharia.”

  Nou, geef mij dan maar liever dit; een stuk minder gevaarlijk dan die islamitische idioten:

  Like

 4. luckybee zegt:

  Als de Duitsers niet oppassen gebeurt dat ook werkelijk. Pleurt ook de SPD Gr lins en de socialistische partijen in de vuilnis bak; dan zal dat nooit in Duitsland gebeuren.Deze linkse partijen zijn moslims bondgenoten.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Socialisme wordt onze ondergang en let op in Nederland hebben bijna alle partijen een linkse inslag of ze heulen er graag mee !

  Like

 6. vigilante zegt:

  muslim productivity Yusuf al-Qaradawi

  Volgens de politiek leider van MB zijn mohammedanen te dom om te poepen.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Ja en neen, hangt ervan af wat je onder poepen verstaat, ook. Poepen op zijn Nederlands, of poepen op zijn Vlaams, wat “neuken” betekent ?

   😀

   Like

 7. Constance Velthuijs zegt:

  Ja,Ja,Ja, ze kunnen alleen maar ” POEPEN ” !!! VLAAMS !!! En verder NIETS !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s