VIDEO: Moslims in Toronto willen voetballen volgens de sharia-regels

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Canada, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Moslims in Toronto willen voetballen volgens de sharia-regels

 1. win zegt:

  interessant voor je ej?

  memri verwijderd door you-tube

  https://www.youtube.com/watch…
  https://www.youtube.com/user/MEMRITVVideos

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Nou kun je wel zeggen: “Als het je niet bevalt, ga dan lekker terug naar je eigen islamitische zandbak!” maar dat heeft eigenlijk geen zin omdat de moslim de hele wereld wil veroveren en naar zijn hand wil zetten. Dat moet nl. van allah en de ‘profeet’.
  En dat wereld veroveren en onderwerpen lukt niet als je de hele dag met je emmertje en je schepje in je eigen zandbak zand zit te scheppen.

  Aangezien de moslim overal alle medewerking krijgt, is die wereldverovering een fluitje van een cent. Het is helaas alleen nog maar een kwestie van tijd.
  Zelfs als de moslim tussen het bidden door, gewoon op z’n reet blijft zitten, is hij straks ver in de meerderheid gezien zijn verwilderde fokgedrag.

  Like

 3. Mohammed en al zijn handlangers (moslims) discrimineren, kleineren, mishandelen en vernederen vrouwen. En dan zeggen ze dat ze respect voor vrouwen hebben. Bijvoorbeeld hartje zomer moeten moslima’s in al die gewaden en met zo’n doek op hun kop rondlopen. En als je daarover klaagt ben je meteen voor de hele wereld een racist en extremist. De Duivel draait altijd de zaken om!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Bah, óveral in de vrije westerse wereld moeten en zullen die moslims hún wil opleggen aan anderen! Is er ergens ter wereld nog een land wat niet besmet is met de islam?

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Dan verliezen ze elke partij tegen ongelovigen. Immers ze moeten dan ook aantreden in die rare broek of jurk en de vrouwen in burka.

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Kan me geen voorstelling maken van sharia voetbal of het moet iets te maken hebben met die video waar men met hoofden voetbalt …?

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  In eerste aanleg was er geen probleem. Pas bij de rust kwam de moslim voetbal ploeg met bezwaren. Op dat moment stonden ze met twee punten achter in het voordeel van het katholieke elftal. Toen ze eenmaal met twee doelpunten achter stonden kwamen ze met het bezwaar en dwongen af niet door te gaan met de wedstrijd zolang er twee dames in de katholieke ploeg mee voetbalden. In canada is het verboden dames te weigeren in een mannenteam als deze aangeven hierin te willen spelen. Voor moslims is het echter groot gezichtsverlies als zij verliezen van een team waarin dames meespelen. Vandaar dus deze verlate oproep om sharia conform verder te voetballen. Dat zijn de mannen die respect van ons willen hebben. De denkwereld van een moslim is geheel anders dan de onze en niet compatibel met een samenleving die gericht is op gelijkheid der geslachten.

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Die moslims hebben de wedstrijd verloren met 3-1.
  Als je niet tegen meisjes kunt voetballen omdat je eigen ballen je in de weg zitten ben je domme klootzak.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Sharia? ieder overtreding wordt met kopje kleiner bestraft?

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Weet Blatter hiervan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s