De ene na de andere graaier uit de pot met publiek geld ontmaskerd

Screenshot_13

GRONINGEN – Het is een slecht weekend voor het vertrouwen in de publieke sector. Zaterdag onthulde Dagblad van het Noorden dat een disfunctionerende oud-directeur van het Hefpunt Albert Huitema (foto) met 9 ton thuis op de bank zit. Vandaag komt RTL met het nieuws dat de oud-directeur van de Ommelander Ziekenhuis Groep sinds zijn vertrek in 2011 ruim 3 ton opstreek.

Ziekenhuisdirecteur Jan Cooijmans zei destijds geen wachtgeld nodig te hebben, omdat hij genoeg zou verdienen met nieuwe klussen. Dat blijkt dus niet het geval.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groningen, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De ene na de andere graaier uit de pot met publiek geld ontmaskerd

 1. toestroom zegt:

  Het graaien gaat gewoon door,en niemand houd het tegen

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Een kleine aanvulling: de graaier van de waterschappen is ene meer Jakob Bartelds. Een politicus van de VVD, stond zelfs op de kandidatenlijst van de tweede slaapkamer. Kreeg zelfs een koninklijk lintje, wegens ????
  En dat is de makke. De meeste graaiers zijn ook politcus. Controleren eigenlijk zichzelf. Direct of indirect en doen dat dus niet. Het zijn er duizenden en met een onafhankelijke pers was het gauw gedaan, maar nu lopen ze zelden tegen de lamp.

  Like

 3. Dicksy zegt:

  Het is een magere troost maar ik weet dat op het einde van de maand mijn karige centen op zijn en dus laat ik niets achter, heb alles opgedaan. Ik leef goed want ik ben tevreden met wat ik heb alhoewel het een ietsje meer mocht zijn.
  Die ‘ nooit genoeg bende ‘ daarentegen graaien zoveel bijeen dat ze het niet meer op krijgen en zullen het zich op hun sterfbed nog beklagen dat ze niets kunnen mee nemen.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Als dit toch ‘algemeen bekend’ is waarom wordt er dan niet tegen opgetreden en overal bij al die lui het geld ‘opgehaald’??

  Like

 5. luckybee zegt:

  TSIA DIE KERELS HEBBEN INDE TUSSEN TIJD ZO’N DIKKE HUID GEKREGEN DAT NIETS ZE STOREN KAN; BEHALVEN MISCHIEN DE hEILIGE GEEST DIE HEEFT DE LICENCE TO KILL.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s