Het feest van Martin Bosma

Screenshot_16

Martin Bosma

(Door: Rob Kern)

In de Ridderzaal nam Saskia Stuiveling op 28 mei jl. afscheid van de Algemene Rekenkamer. Tegelijkertijd werd in de Oude Zaal van de Tweede Kamer het belangwekkende boek van Martin Bosma ‘Minderheid in eigen land’ gepresenteerd.

Voor de deur van het gebouw stond een zwaar bewapende marechaussee en vormde zich een grote rij goed geklede mannen en vrouwen. Wie niet beter wist, zou denken dat het ging om een boekpresentatie van de VDD of D66. De toegang tot het gebouw was beveiligd als Fort Knox en de veiligheidscontroles waren zoals op Schiphol. Ook hier moesten voor de detectiepoortjes de schoenen uit.

Wij komen om 15.45 uur aan en bereiken de zaal om 16.20 uur. Na ons, nog lange rijen mensen: pers, veel Eerste en Tweede Kamerleden van de PVV en PVV-vertegenwoordigers uit provincies en gemeenten. Bosma kent iedereen en groet hartelijk. Hij is een lange man van vijftig jaar met een jonge uitstraling. Studeerde politicologie in Amsterdam en sociologie in New York. Sinds 2004 is hij Wilders’ rechterhand. Hij is geliefd als ondervoorzitter van de Tweede Kamer vanwege zijn punctualiteit en humor, is charmant maar bescheiden en mijdt publiciteit als het kan.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het feest van Martin Bosma

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  én feest voor wie naar waarheid dorst
  want de last van alle leugens torst
  meestal nog onbestraft geschreven…
  nóg doet hoop leven !
  .
  .

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  #pvv t TERECHTE feest v @Martinbosma_pvv waarin de waarheid over #AfrikaNACMANDELA wrdt onthuld http://wp.me/p1O7aM-nsb via @wordpressdotcom

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  Toch geeft het te denken dat de bewaking daar zo extreem was, het boek gaat over Zuid-Afrika niet over moslims of de import in eigen land van Noord-Afrikaanse “gastarbeiders”.
  Vergeet niet dat deze extreme bewaking ook een methode is om de PVV te isoleren.
  Het is niet zo dat je op een verloren middag kunt denken, kom ik maak van de nood een deugd en ga eens even luisteren bij de presentatie van een boek.

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Geschiedenis van Zuid Afrika is de werkelijke geschiedenis dat door vele westelijke partijen en stromingen gekidnap worde.De Zulu’s waren werkelijk de veroveraars van Zuid Afrika, dat eerst alleen door blanke boeren was bewoond.Tot de Engelsen kwamen, met mede name van hun slaven voor de Mijnen in Zuid Afrika.Nu zijn de ANC de baas; maar voor hoe lange? Ze zijn niet voor de klimaat van ZUID AFRIKA GESCHAPEN.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Dat Jan Pronk geen weerwoord geeft siert hem.
  Hopelijk kunnen ook de andere predikers uit de linkse kerk deze grootsheid opbrengen.
  Van je fouten moet je leren. En dat treft in dit geval vooral de maatschappij- en onderwijsvernieuwlingen die door de “sociale ingenieurs” van de flowerpower generatie zijn aangericht.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  In de laatste alinea werd geschreven over de hoop op afname van zelfgenoegzaamheid en meer honest reporting bij de linkse media, ik denk dat dit ijdele hoop is want een vos verliest wel z’n haren maar niet z’n streken. Het zijn gewoon onbetrouwbare ratten !

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Uitstekend verwoord door Rob Kern! Ik zocht tevergeefs naar de vermeende voorliefde van Bosma voor apartheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s