Islamisering: Marokko stuurt Nederland 45 imams

Screenshot_10

(Door: “Fubar”)

NRC:

Marokko is zo tevreden met haar aanpak van radicale moslims, dat ze die naar Nederland exporteert. Dit jaar met meer imams dan ooit.

Laat dat “aanpak van” maar weg, en wat er dan staat komt een stuk dichter bij de waarheid: Marokko is zo tevreden met haar radicale moslims, dat ze die naar Nederland exporteert.

Ik neem het hele stuk over. Punt 1, omdat je je moet registreren en het dan nu leesbaar is voor mensen die daar geen trek in hebben. En punt 2, omdat ik het vanavond later zin voor zin ga toelichten.

Door Andreas Kouwenhoven 30 mei 2015

Als de Ramadan deze maand begint, is Nederland tijdelijk 45 imams rijker. Het zijn geestelijken die vanuit Marokko worden ingevlogen om hier een maand te verblijven.

Reden van het bezoek? „Ze komen de ‘gezonde’ islam promoten”, zegt Yassin Elforkani van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), de islamitische koepelorganisatie die de trip organiseert. De 45 imams maken een tour langs moskeeën, waar ze zullen preken, met bezoekers praten en workshops geven aan Nederlandse imams. Het zal vooral gaan over radicalisering. Elforkani: „De imams gaan bepaalde begrippen beter uitleggen, zoals wat de jihad betekent.”

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Marokko, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamisering: Marokko stuurt Nederland 45 imams

  1. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
  2. Driek zegt:

    Ik vind het een interessant artikel, maar bij de zin: Ook het Marokkaanse islamonderwijs kan „interessant zijn voor ons”, zei minister Koenders (Buitenlandse Zaken, PvdA) tijdens een ander bezoek, toen had ik alweer genoeg voor de Zondagmiddag. We leren het hier nooit.

    Yassin Elforkani van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), zegt dat die imams de gezonde islam komen promoten”.
    Een gezonde islam bestaat niet, en die ongure Yassin Elforkan wil van Nederland een islamitisch kalifaat. Bert Koenders heeft ze niet op een rijtje, die man is gewoon dom. Maar we zitten er mooi mee.

    Like

  3. luckybee zegt:

    De enige juiste antwoor is , stuur een atoombom naar de Palais van de Sultan van Marokko. Dat zullen ze wel degelijk begrijpen dat wij er niet van gediend zijn.

    Like

  4. Bob Fleumer zegt:

    Minister Koenders moet de koran eens lezen, helemaal, als hij dan nog zulke stomme dingen zegt is hij van kwade wil en moet opstappen.

    Like

  5. Thoth zegt:

    Minder, nog minder, helemaal geen moslim(a) in Nederland. Deze gasten integreren niet. Ze vreten ons verzorgingsstelsel op. Nu weer de ramadan. Vervolgens de suiker promenade. Ik zou zeggen, weg met de sekte, c.q. islam.

    Like

  6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Zijn wij blij ermee met de i mams

    Like

  7. Cathja zegt:

    In dit artikel heb ik meer leugens gelezen dan in de hele vorige week! Verschrikkelijk, dat leden van de Tweede Kamer nog iets ‘positiefs’ kunnen ontdekken in de islamisering van Nederland!!
    We hebben minstens zoveel te vrezen van hen die ons regeren, dan van de islam. Zij die ons regeren geven (na optredens van …..tig haatpredikers) nu weer toestemming om 45 imams een maand lang hier te laten zijn, om zo de ‘gezonde islam’ te promoten.

    WIJ WILLEN HELEMÁÁL GEEN ISLAM IN NEDERLAND!

    Overheid, erken toch eens dat wij een Joods-christelijk-humanistisch land zijn, wat steeds vaker tegen de ellende oploopt die veroorzaakt wordt door de islam! Is het nu nóg niet duidelijk dat er wereldwijd oorlogen woeden en enorme chaos is ontstaan, ‘met dank aan en door toedoen van de islam’? Staat ons land hetzelfde te wachten? Islam staat voor onrust, irritaties, intimidaties, bedrog, overheersing, dwang, onderwerping, maar NIET voor VREDE!

    Nederland heeft een regering die alles verwelkomt wat niet Nederlands is. Alles wordt maar binnen gelaten, alles wat met de islam te maken heeft heeft hun instemming, nergens rust een taboe op, zolang het woord ‘islam’ er maar bij betrokken is.

    Bah, wat een rot land is dit aan het worden!

    Like

    • hendrikush zegt:

      Met dank aan de predikers van de linkse kerk.
      Voor het eigenbelang van de liefdadigers worden we uitgebuit door antisociale misbruikers van onze voorzieningen.

      Like

  8. tjonge zegt:

    laat allemaal maar komen, stop het verzet.
    waarom zou je denken ? laat die “islamitische” bom maar barsten hier in nederland, des te eerder zal ons slapende volk wakker worden.
    .
    net zo als geenstijl.nl de haatimams telkens tegen houden, m.i. zeer dom !
    laat ze preken, ga er undercover heen, film stiekem de haatpreken en maak DAT zoveel mogelijk openbaar via de media !
    DAN zullen de comateuze goedmensen pas wakker worden !
    .
    kort gezegd, verbieden van haatimams is dom, je moet ze juist ontmaskeren !

    Like

  9. guusvelraeds zegt:

    Heeft ooit iemand nagedacht over het kale feit dat het noodzaak is in allerijl nieuwe benamingen te zoeken voor de meest totalitaire religie ooit. Er is maar een noodzaak en die luidt kost wat kost de niet islamitische samenlevingen misleiden. Een gezonde islam is hetzelfde als roepen ik verkoop jullie gezonde heroïne. Islam is het grootste maatschappij en individu vernietigend geestelijk gif ooit door mensen bedacht. Ik verafschuw die politici die het mogelijk hebben gemaakt deze waanzin in Europa te importeren. Verdienen ze niet de doodstraf dan toch op zijn minst levenslang. Natuurlijk zijn er politici geweest die aan het begin van het Europees islamiseringsproject te goeder trouw zijn geweest. Maar nu de rampen die de islam veroorzaakt binnen de diverse Europese bevolkingsgroepen zich gaan aftekenen blijven velen misdadig volhardend in hun islam politiek. De berichten in onze media in kongsi met foute politici evenals de diverse talkshows laten het aspect van de wreedheid en de aanspraak op wereldheerschappij van de islam bijna volledig weg en verspreiden een beeld van een vreedzame islam die nergens bestaat en nooit in de geschiedenis bestaan heeft. Het grote zwijgen over het gevaar van de islam, de vele verdraaiingen en de leugens zullen in Europa een toestand van burgeroorlog gaan scheppen. Is dat wat ze willen? Als er straks in het Europa van over pak weg tien jaar her en der schermutselingen uitbreken aan de randen van de islamitische enclaves dan is dat misschien het beoogde doel van de bureaucraten in Brussel. In die situatie wordt het voor hun namelijk gemakkelijk de nationale wetten op te heffen en een centraal Europees Brussels bestuur uit te roepen. Nieuwe centraal Europese bestuursvormen opzetten die de bevolking niet wenst kunnen alleen bereikt worden door de niet gewenste nationale staten te destabiliseren. Als Belgen en Nederlanders, Duitsers en Fransen niet meer met elkaar op de vuist gaan dan biedt de import van de islam uitkomst. Als het zover is hoop ik dat de resten van de Europese legers die nog over zijn de zijde van de Europese bevolkingen zullen kiezen.

    http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/zwijgen-is-halal

    Like

  10. Kraftavilqa zegt:

    Islam in een gemeenschap is als urine in drinkwater iedere hoeveelheid is teveel.

    Like

  11. louis portugal zegt:

    Ik vind het ergerlijkdat ik noooooooooooooooooooiiiit iets van die preken kan lezen omdat nooit iemand van de overheid de moeite neemt om het ons te vertellen.
    Het enige waar we iets van kunnen opsteken is van MEMRI en dat is erg genoeg.

    Like

  12. Pingback: Import-imams; de oude baarden hebben gewonnen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s