Memorial Day in de USA

Screenshot_1

(Door: Peter Rissing)

Memorial Day is vergelijkbaar met de Nederlandse Dodenherdenking. Hierbij worden jaarlijkse alle gesneuvelde Amerikaanse militairen die voor hun land het leven hebben gelaten, herdacht. Gedurende het Memorial Day-weekend, voorafgaand aan de laatste maandag in mei, vinden door het hele land parades en gepaste muzikale evenementen, plechtigheden en feestelijkheden plaats. Gedurende het laatste Memorial Day-weekend vond in Baltimore ook het grootste evenement van ‘gematigde’ moslims in Amerika plaats, een congres van:

– de Islamitische Kring van Noord-Amerika (ICNA), die de mythes over islam wil uitbannen, en de
Muslim American Society (MAS), die er naar streeft de islam uit te dragen met de grootst mogelijke duidelijkheid.

Anyway, om een lang verhaal kort te maken, hieronder een gedeeltelijke lijst van de sprekers op dit feestje van Amerika’s ‘gematigde’ moslims:

Screenshot_2

Nihad Awad Nihad is directeur van CAIR. Het ministerie van Justitie beschreef CAIR als een onderdeel van het Muslim Brotherhood Palestine Comittee, een geheime organisatie opgericht ter ondersteuning van Hamas. Nihad Awad steunt de terroristische Hamas, die hij een ‘bevrijdingsbeweging’ noemt, vanaf 1994.

Siraj Wahhaj Siraj heeft een geschiedenis van extremisme en anti-Amerikaanse uitingen die te lang is om samen te vatten. Een voorbeeld. Al in 1992 sprak hij: “Als moslims slimmere politici hadden, konden zij de USA overnemen en de gekozen regering vervangen door een kalifaat. Als acht miljoen moslims in Amerika zich verenigen, zal het land ons toebehoren”. Na de aanslagen van 9/11 predikte hij: “We hebben nu een te vroegtijdige discussie over de sharia, ‘wij’ zijn nog niet zo ver”.

Screenshot_3

Naeem Baig is voorzitter van ICNA. Onder zijn leiding heeft ICNA er bij de Amerikaanse regering op aangedrongen de Egyptische Muslim Brotherhood te steunen en verder trachtte hij de USA-regering ertoe te bewegen druk uit te oefenen op de regering van Bangladesh om de strijd tegen Jamaat-e-Islami in dat land te beëindigen. Baig ondersteunt het kalifaat, sharia-bestuur en de jihad met name tegen Israël.

Sheikh Yusuf Islahi gaat er prat op in zijn biografie dat hij lid is geweest van de Indiase tak van Jamaat-e-Islami sinds zijn 25ste, als lid van het Centraal Raadgevend Comité. Hij heeft een geschiedenis van anti-Amerikanisme en het ondersteunen van jihad.

Sjeik Mohammad Qatanani is de imam van het aan Hamas gekoppelde Islamic Center van Passaic County. Hij werd gearresteerd en veroordeeld in Israël in 1993 voor zijn lidmaatschap van Hamas en van de Jordaanse Muslim Brotherhood. De Amerikaanse DHS (Binnenlandse Veiligheidsdienst) tracht hem nu uit te zetten vanwege zijn lidmaatschap van Hamas, zijn persoonlijke banden met een militante Hamas-leider en het werven van fondsen voor Hamas. Hij maakte bekend dat het is toegestaan ​​voor moslims om geld te doneren aan de families van zelfmoordterroristen en dat moslims geen kritiek mogen hebben op Yousef al-Qaradawi, een geestelijk leider van de Muslim Brotherhood.

Jamal Badawi onderschrijft zelfmoordaanslagen en  jihad. Hij omschreef Hamas-strijders als ‘martelaren’ en is een goede bekende van Yousef al-Qaradawi.

Screenshot_4

Sheikh Abdool Rehman Khan is de voorzitter van ICNA’s Sharia Raad en een lid van de Fiqh Council van Noord-Amerika, die wordt gedomineerd door islamitische radicalen.

Sheikh Omar Suleiman is lid van de ICNA Sharia Raad, hij studeerde onder Sheikh Salah As-Sawy en Dr. Hatem al-Haj. Twee salafistische geestelijken die de zeer radicale Raad van de Islamitische Juristen van Amerika leiden. Deze organisatie stelt dat zij, nu, tegen jihad in Amerika is, omdat “de islamitische gemeenschap daar op dit moment nog niet afdoende kracht voor heeft.”

Imam Suhaib Webb stelt dat moslims moeten weigeren mee te werken met de FBI, tenzij de FBI haar relatie met CAIR herstelt. De FBI verbrak haar banden met CAIR, nadat bewezen was dat CAIR nauwe banden met Hamas onderhoudt. Webb veroordeelde het secularisme als een “radicale, krankzinnige ideologie, het verlies van de goddelijke kracht in de politiek. Alleen de islam en de leer van Mohammed zijn toegerust voor politieke heerschappij van vandaag”, meent hij.

Screenshot_6

Tot zover mijn bewerking van het artikel ‘Moderate’ muslim organisations line-up radicals for conference, waar u nog veel meer verwijzingen vindt hoe rekbaar het begrip ‘gematigd’ is. Hier zien we in ieder geval hoe moslims die de “mythes over islam willen uitbannen” en die de “islam met de grootst mogelijke duidelijkheid uitdragen” hun ware gezicht laten zien.

Het laat ook zien wat een enorme impact de 2% moslims in de USA (durven) hebben op de gemeenschap. En er is geen teken dat het in Nederland of Europa anders is. De keuze van de datum voor de bijeenkomst zegt op zich eigenlijk al genoeg. Op de dag dat Amerika zijn soldaten – die in de strijd voor de Westerse vrijheden, democratie en veiligheid omkwamen – herdenkt, vieren de ‘gematigde’ moslims daar een feestje ter ere van de moorddadige islamitische jihad.

Overigens was CAIR (Council on American Islamic Relations), een als niet-gematigd bekend staande (maar een door Obama zeer geapprecieerde) islamitische organisatie, afwezig in Baltimore. CAIR had voor Memorial Day een ander motto. Zij ventileerde dat niet de Amerikaanse militairen, die in de strijd tegen de islam waren gesneuveld, moesten worden herdacht, maar de islamitische terroristen die omkwamen bij hun jihad.

Screenshot_8

Laat het duidelijk zijn dat er ook vele moslims zijn die vanuit Westerse optiek zich als vriendelijk, betrokken en vredige manifesteren, maar waar ligt de grens? Zijn zij vriendelijk, betrokken en vredig, maar betrekken zij dat op de Westerse waarden of op de islamitische waarden?

Kijk vooral even naar dit videootje. Is het glas van de islam half vol of half leeg met sharia? Stel dat bovengenoemde islamitische voormannen de macht in de USA zouden krijgen, wat zou er dan veranderen aan onze meningsvrijheid en de toepassing van de mensenrechten? Hoe lang nog zullen de Westerse regeringen blijven pretenderen dat het totaalpakket van de islam niet haaks staat op de Westerse cultuur? Hoe lang blijven zij nog roepen dat Jamaat-e-Islami, ISIS, Hamas, Boko Haram, Al-Qaida, Taliban, Al-Shabaab enz, niet onlosmakelijk verbonden zijn aan de islam als wereldreligie? Elke 5 minuten wordt er een christen in naam van Allah vermoord door moslims. Formuleert U hierop maar uw eigen vraag. Hoeveel van de vriendelijk moslims die wij in ons land kennen zijn heimelijk voor jihad en sharia? In hoeverre is Taqiyya ingebed in de islamcultuur en hoe weet je wanneer een moslim deze toepast? Hoe verhoudt “Islam is een religie van vrede” zich tot “tunnel vision“?

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Memorial Day in de USA

 1. toestroom zegt:

  hoeveel mensen moeten er nog sterven.

  Like

  • koloth zegt:

   Die puntige paal op de achtergrond (zogenaamde vrijheidssymbolen) dat zijn nou satanspalen hier om aan te geven: wij geloven in de satan en deze mensen hebben we daarvoor geofferd.
   Ja het is idd. vreselijk en nog veel erger dan je je kan voorstellen.
   Alle ellende op deze wereld hebben we te danken aan die satanvereerders.

   Like

   • BertG. zegt:

    Voor jou is een kruis aan de muur al een teken van satan.
    Daar kan je verder ook niks aan doen door je jehova achtergrond.
    En geloof me, ik heb me nichtje zo achterlijk zien doen, met der vingertjes gekruist en kssst kssst roepend, bij der eigen grootouders, daar hangt er namelijk 1, nadat ze voldoende was gehersenspoeld door aanhangers van de koninkrijk zaal en der moeder. Verpest voor het leven. Dat komt dus nooit meer goed.

    Like

   • koloth zegt:

    Beste Bert als je zo iets voor het eerst hoort klinkt het idd. belachelijk, heb ik ook altijd gevonden.
    Maar ik wilde wel eens weten waar al die ellende nou vandaan kwam en ben daar al jaren mee bezig.
    Uiteindelijk kom je bij de illuminatie terecht, deze gasten willen de hele wereld naar hun hand zetten, alle oorlogen en ellende wordt door hun gecreërd om er beter van te worden.
    Maar ze kunnen ook niet alles en hebben hulp nodig, die krijgen ze dan ook maar niet zo maar.
    Ze moeten mensen offeren en een verbond met de duivel sluiten, dan krijgen hun veel rijkdom en roem (zolang het duurt)
    Bert verdiep je er eens in, er is nl. meer tussen hemel en aarde dan we kunnen zien.
    En daar kunnen alle hooggeplaatste regeringsleiders en andere hotemetoten over meepraten (skulls and bones/bilderbergers)
    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9118:mh17-nederland-veroorzaakt-ultieme-offering&catid=69:occult&Itemid=81

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis.

    Albert Einstein…

    Like

   • BertG. zegt:

    Uiteindelijk ga je er aan voorbij dat een kleindochter zo iets uithaalt bij der grootouders thuis omdat jij dit normaal geaccepteerd gedrag vind.
    Zij doen niet eens aan een geloof, dat kruisbeeld aan de muur was een geschenk toen ze trouwde. Maar voor een jehova aanbid je dan de duivel.
    Je begrijpt hoe hierdoor de onderlinge sfeer behoorlijk verpest is. Of niet.
    Ook jij, mag net zo als dat bij moslims verboden is, ook niet omgaan en vrienden worden met ongelovigen.
    Dan wordt je gecorrigeerd door de gemeenschap en voeren ze een gesprek met jou hierover wanneer ze jou op zo iets betrappen. Noem dat maar vrij zijn.
    Dat woord komt niet eens voor in jou woordenboek. Jij laat je leven onder de noemer van een godsdienst die meent de waarheid in pacht te hebben.
    En helaas heeft niemand de waarheid in pacht.
    Geen enkel geloof, daarom heet het ook zo. Je gelooft ergens in.
    Bewijzen kan je niets, jij wacht totdat ze je opstralen samen met je andere vriendjes.

    Like

   • koloth zegt:

    Beste Bert het probleem tussen je nichtje en haar opa en oma vindt je zo erg dat het je hele verstand in beslag neemt, als iemand iets tegen je zegt dan hoor je niet eens meer wat hij tegen je zegt. Je verstaat iets over geloof en de stoppen slaan tegelijk helemaal door.

    Geeft niets ik begrijp het wel

    Like

   • BertG. zegt:

    Ook deze reactie is gelijk aan 1 van die een moslim ook zo zou beantwoorden.
    Je hebt het er verder niet meer over maar zegt dat andere het niet goed begrijpen.
    Ook voor jou geldt, dat het leven pas begint als je dood bent.
    Voorlopig moet je het nog even zien uit te houden tussen al die ongelovigen.
    En nou maar hopen dat het niet meer zolang duurt voor je, want daar gaat het uiteindelijk toch om.
    Je hoeft mij er echt helemaal niets meer over uit te leggen, ik heb er genoeg zo naar de vernieling zien gaan, uitgesloten door een gemeenschap waar ze voorheen mee weg liepen. maar toch even van een eigen mening er op na dorsten te houden.
    En dan lig je er uit, of klopt dat ook niet?
    Ouderlingen zijn de baas bij jullie en bepalen jou gedrag. En o wee als je daar tegen in gaat. dan sta je alleen.

    Like

   • koloth zegt:

    Bert je raaskalt maar door, wat scheelt mij je nichtje nou helemaal niets.
    Je moet reageren op wat ik zeg,ik probeer je iets te vertellen, maar er komt 1 stroom aan frustraties uit die kant nog wal raken.
    Ik begin bob al beter te begrijpen: heb je je pilletje al ingenomen en een doek over die kooi want je bent net een dolgedraaide papagaai

    Like

   • Luchtpint zegt:

    “Bewijzen kan je niets, jij wacht totdat ze je opstralen samen met je andere vriendjes.”

    “Beam me up, doctor Scot.” Daar lijkt koloth zich op voor te bereiden. Heel erg Star Trek, indeed, BertG.

    Like

 2. Thoth zegt:

  Het zal nog wel enkele decennia duren voordat de moslims uit de VS zijn verdreven en naar hun thuisland zijn gegaan. Helaas, het is niets anders. Jammer.

  Like

  • Jean zegt:

   Thoth, uitgaande van de reacties onder de westerlingen zal dat m.i. snel gaan plaatsvinden, ook in Europa want IEDEREEN met een geweten en iets ontwikkeling ziet dedra.a’s op ons afkomen met die import van Afrikanen en islam barbaren, de hele samenleving is reeds zwaar ontwricht door die parasieten met maar een eigen kenmerk “barbaars geweld”.

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  Ach god o god wat is er gebeurd in de afgelopen decennia, dat het eens zó trotse natie volgens Francis Scott Key ‘Land of the free and home of the brave’ ingestort is tot een verwaarloosde maatschappij waar de minderheden het bijna voor het vertellen hebben.

  Nog even en de burgeroorlog v2.0 staat voor de deur, het zelfde geldt natuurlijk óók voor Europa waar de straten van de grote steden óók rood gaan kleuren van het bloed na 70 jaar relatieve vrede. Margaret Thatcher zou eens gezegd hebben: there is no such thing as civil society, nou daar zijn de gewone Britten dan klaar mee.

  Maar óók Nederland heeft zo’n verraderlijke teef als Evita Máxima Zorreguieta Koningin der Nederlanden welke óók zo’n godvergeten rot opmerking had gelanceerd: Er bestaat niet zoiets als ‘de Nederlander’ kan men nagaan hoe er over het gewone volk wordt gedacht door de bestuurlijke elite welke de touwtjes nog stevig in handen heeft.

  Verschrikkelijk vind ik deze islamitische invasie en kolonisatie van eens het trotse, fiere westen, alles is door deze ideologische moordenaars en het islamisme verraden, verkocht en verwaarloost. Er is volgens mij géén weg meer terug naar de situatie van 10 jaar na WW 2 toen men nog zonder de misselijk makende hoofddoekje gewoon op straat kon lopen zonder je er aan te ergeren.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Onze politiek is wat de islam betreft volledig de weg kwijt, we worden ‘bestuurd’ door gekken en dwazen, die Nederland en z’n bevolking rechtstreeks naar de ondergang voeren !

  Like

 5. Cathja zegt:

  Die rottige islam zit overal en is bijna wereldwijd bezig om landen ‘in hun bezit’ te krijgen! Er zou massaal verzet moeten komen tegen deze verregaande brutaliteit van deze overheersers!
  Ik weet: dit gebeurt niet. Onbegrijpelijk dat zo weinigen het grote kwaad -wat de islam is!- willen erkennen!

  Like

 6. Jean zegt:

  NOOIT zal ik moslims aanvaarden in Vlaanderen.
  NOOIT zal ik moslims respecteren in Vlaanderen
  NOOIT zal ik moslims tolereren in Vlaanderen.
  NOOIT zal ik aan activiteiten deelnemen waarin moslims betrokken zijn in Vlaanderen.

  Like

  • toestroom zegt:

   Jean ze zitten overal.

   Like

   • Jean zegt:

    Toestroom, daarom dat ik ze zal blijven bestrijden al kost het mij het leven, ik wil een veilig leefbaar Vlaanderen nalaten aan mijn kinderen en kleinkinderen en met die barbaarse perverse smeerlapperij momenteel “voorlopig nog” aanwezig zal dat niet lukken, dus…

    Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Ik begin steeds meer in te zien dat de enige weg voor de mensheid het totale opheffen van de islam is. Hoe men het ook bekijkt, de islam is georganiseerde misdaad. Er is telkens weer een slachtoffer en er zijn mensen die er geld aan macht aan ontlenen. De islam is misdadig en kan met de bestaande wetten van elk land ter wereld worden bestreden.

  Wat er gedaan moet worden is dat men afstapt van verbanden leggen tussen de islam en religie, het heeft niets met elkaar te maken. De islam is georganiseerde misdaad die zich voordoet als een religie. Maar dat is heel erg gebruikelijk in de misdaad, zo komt een oplichter het huis binnen en zo wint men het vertrouwen.

  Er zijn een paar strategen in dienst van de islam. En overal waar een manier van werken succesvol blijkt gaan anderen dat nadoen. Eerst kwam er een bootje met vluchtelingen, en toen tienduizend. Eerst was er één Turk in de WAO en nu zijn dat er honderdduizend. Eerst ging er één Marokkaan terug naar zijn eigen land met behoud van de uitkering en nu zijn dat er vijftigduizend en weet je wat het leuke is, zo komen daarna weer terug ook! Vlak voor het pensioen komen ze in Nederland wonen omdat dit méér geld oplevert.

  Het lukt de islam om met een leger van mensen die te stom zijn om voor de duvel te dansen om jaarlijks honderden miljarden Euro’s binnen te halen. Steeds weer vind de georganiseerde misdaad manieren om geld te vervreemden uit de beschaafde wereld. De eerste stap die men moet maken om de islam te stoppen is om op te houden met grapjes te maken over “islam is religie van de vrede” want de islam is géén religie!

  Like

 8. Pretty Rose

  Two weeks ago I saw the most beautiful
  woman on the earth while a Memorialization
  of Dutch soldiers who were killed in the
  Second World War. I made a photo of her and
  now I’ve made a painting of the pretty one!!!

  Jack Terrible

  Like

 9. Beste Luchtpint… op mijn Facebookpagina te bereiken via mijn website http://www.jackterrible.com door daar op Facebook te drukken staat het 12de berichtje door naar beneden te scrollen het schilderij van Pretty Rose die ik gemaakt heb vanaf mijn foto van haar. De foto staat er ook op vlak onder het schilderij. Of alleen het schilderij is te zien via Twitter; @JackTerrible en dan naar het zesde berichtje naar onderen scrollen. En de foto van het schilderij van Pretty Rose staat ook op Google+ (Jack Terrible)!!! https://www.facebook.com/hans.vantamelen.9

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s