PVV vs D66: moet je maar wennen aan niet-westerse meerderheid?

Screenshot_2

In de Haagse Schilderswijk wonen 110 verschillende nationaliteiten samen.

(Door: Léon de Jong en Robert van Asten)

Accepteer dat straks een meerderheid van de inwoners van Den Haag en andere steden een niet-westerse afkomst heeft”, zo zei de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen onlangs in Trouw in een interview over de Schilderswijk. De fracties van D66 en de PVV in de Haagse gemeenteraad meldden zich na dat interview samen bij deze krant om elk een opiniestuk te schrijven over de oproep van Van Aartsen. D66 is de grootste coalitiepartij in het Haagse gemeentebestuur. De PVV is de grootste oppositiepartij in Den Haag.

Nee: Stad kan massa-immigratie en islamisering nu al niet meer aan
(Léon de Jong, Fractievoorzitter PVV in Haagse gemeenteraad)

Alleen dwazen leggen zich neer bij nog meer criminaliteit, nog meer uitkeringsafhankelijkheid en een nog verdergaande islamisering van Den Haag. Want dat is wat er zal gebeuren als wij ons neerleggen bij een niet-westerse meerderheid.

Onze stad kan de gevolgen van de massa-immigratie nu al niet meer aan en de gevolgen van nog meer islamisering zullen desastreus zijn. De islam staat namelijk haaks op vrijheid. Juist hetgeen wij, met alles wat wij in ons hebben, zouden moeten koesteren en verdedigen, maar waar de laffe elite onder aanvoering van Jozias van Aartsen in haar daden weinig mee op heeft. Althans als het gaat om de vrijheid voor de autochtone bevolking.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, co-existentie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, D66, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op PVV vs D66: moet je maar wennen aan niet-westerse meerderheid?

 1. toestroom zegt:

  Ik zou zeggen plaats ze allemaal in Den Haag, ruimte zat daar. Denk maar aan Paleis Huis Ten Bosch in de tuin en bouw er dan een hele grote muur omheen.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Off Topic:

  Weer eens een typisch voorbeeld om als minister president op het VVD-congres voor de bühne de oude versleten Neoliberale schoenen aan te trekken, tja je moet toch wat wanneer je voor zo’n zaal vol met volbloed egoïsten een speech hield. Ja ze zijn het al een tijdje niet gewend om de woorden van de hoogste landverrader van Nederland te horen, welke natuurlijk als muziek in de oren klonk.

  Goh wat een misselijk makende scene’s om dat stelletje smerige ras gluiperts aan het werk te zien. Nederland verdient veel beter maar er is niets beters voor handen op dit moment, alle krachten worden gebundeld om Wilders weg te zetten als de grootste haatzaaier van Nederland, en het lukt deze smeerlappen gelukkig niet helemaal. Het ergste leed van de neoliberalen is toch wel dat Wilders uit hun eigen gelederen opgestapt is en voor zijn zelf begonnen is, niet het mislukte Catshuis overleg vergeten dat zijn ze bij de VVD allemaal niet vergeten daar zit óók de meeste pijn welke maar lekker doorzeurt in de VVD rijen…

  UWV-uitspraak Rutte ‘een premier onwaardig’

  Roemer noemt die uitspraak “een premier onwaardig”. Volgens hem geeft het aan hoe ver de premier van de samenleving afstaat. “Hij heeft met zijn kabinet een enorme chaos gecreëerd op de arbeidsmarkt, kijk alleen al naar de zorg waar tienduizenden mensen hun baan zijn kwijtgeraakt”, zegt Roemer. “En dan krijgen ze dit te horen. Dat is echt te triest voor woorden.” Hij wijst er bovendien op mensen verplicht zijn om binnen een week het UWV te bellen, anders verspelen ze het recht op een uitkering.

  Ikke

  Rutte zei dat hij een hekel heeft aan de “grote dikke ik-mentaliteit” (lees hieronder), maar die heeft hij volgens de SP-leider zelf gecreëerd met de instelling dat iedereen het zelf maar moet uitzoeken. Roemer doelt daarmee onder meer op ouderen die langer thuis moeten blijven wonen.

  Rutte sprak ook over “energietrekkende verhalen” van mensen die klagen dat ze langer moeten werken. Roemer zegt daarover: “Ik moet er bijna om lachen als het niet zo ernstig zou zijn. Jongeren zitten werkloos thuis en mensen boven de 65 moeten langer doorwerken, niemand in de samenleving snapt dat.” >>> http://stopdebankiers.eu/uwv-uitspraak-rutte-een-premier-onwaardig/

  Like

 3. Cathja zegt:

  Met instemming heb ik het gedeelte van de PVV gelezen. De mening van D66 over dit onderwerp mist elke realiteitszin. Het lijkt er op dat D66 willens en wetens voorrang wil verlenen aan mensen van buitenlandse afkomst. Ze dwepen ermee. Dat veel autochtonen uit de Schilderswijk zijn weggetrokken, daarover hoor je hen niet.
  Ik zou het niet normaal vinden als er in Nederland ‘geen Nederlanders’ meer zouden wonen! Maxima heeft het voortouw genomen door ooit eens te zeggen: “DE Nederlander bestaat niet”.
  Eigenlijk zou zij zich moeten schamen voor deze uitspraak. Júist de echte Nederlanders zijn trots op hun land, en op hun ouders die er na WOII de schouders onder gezet hebben om er weer een mooi en leefbaar land van te maken. We zijn trots op onze democratie, die helaas JUIST door toedoen van al die vreemdelingen om zeep geholpen gaat worden!
  En dan zouden wij blij moeten zijn (en trots?) dat in Den Haag zoveel nationaliteiten samen leven?
  Ze leven eerder gedwongen bij elkaar dan uit vrije wil. Nederland is een klein land, en is overvol. We wonen vaak op een kluitje, en velen zien geen kans om te verhuizen, terwijl ze dat dolgraag zouden willen.
  Ooit had men naar de oude koningin Juliana moeten luisteren, toen zij zei dat Nederland met 12 miljoen inwoners VOL was! Tóen al hadden de grenzen gesloten moeten worden voor immigranten.
  Ze had gelijk.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Het is Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en er zijn vast wel meer steden waar ik niet meer kom omdat ik ze niet versta. De vermenging is al op grote schaal gaande en het lage niveau ook. Dat komt de elite goed uit. In Groningen zijn er ook al straten vol. Zolang men zich aan onze cultuur aanpast en het gewone werkende gezinnen zijn, is het te doen. Maar de manier waarop het nu toegaat, loopt uit de hand. Maar dat ligt dan wel aan de partijen die ons regeren.

  Like

  • Regerings partijen die door het volk gekozen zijn. Laat het volk eerst maar eens nadenken en de zittende partijen weg schoppen. Laat Wilders het roer maar overnemen daar is Nederland meer bij gediend.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Verschil schijnt er nou eenmaal te moeten wezen.
  Een burqa in de auto, geen probleem. Een bivakmuts in de auto, wel een probleem.

  Eerder in Studio PowNed: Het kabinet heeft afgelopen week ingestemd met een verbod op de gezichtsbedekkende kleding. En dat betekent dat boerka’s, bivakmutsen en integraalhelmen straks verboden worden op scholen, openbaar vervoer en andere overheidsgebouwen.
  http://www.powned.tv/overpowned/aankondiging_studio_powned/2015/05/vanavond_studio_powned_test_bo.html

  Begin dit weekend heeft de politie van Veenendaal een man staande gehouden die in zijn auto reed met een bivakmuts op. De man verklaarde later een grap te willen maken met de boevenmuts.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/bestuurder_met_bivakmuts_maakt.html

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Den haag is niet de enige stad, vele grote steden kampen met dit probleem. En het wordt alleen maar erger.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Zoals gewoonlijk houdt de D66-vertegenwoordiger een prachtig theoretisch verhaal waarbij hij stráál voorbijgaat aan de praktijk. Temeer daar die praktijk onder meer inhoudt, dat -ja, het wordt vervelend- de islam een ideologíe is, die méér van de gelovige vraagt dan de gemiddelde religie.
  Om dat aan te tonen is het helemaal niet nodig om spectaculaire voorbeelden aan te dragen: Het gegeven dat autochtone bewoonsters van de Schilderswijk door de allochtone worden geïntimideerd en gedwongen, zich ‘decent’ te kleden is een relatief klein, maar niettemin ernstig feit, dat helemaal niet zou mogen vóórkomen. Dat had trouwens ook wel door de PVV-afgevaardigde aangehaald kunnen worden, die uiteraard gelijk had, daar niet van, maar overwegend in de ‘grotere’ dingen bleef steken, terwijl zulke kleinere zaken juist essentieel zijn voor het leefklimaat in een stad en daarom zo ernstig.
  Een ‘nieuwe meerderheid’ zou inderdaad niet zo bezwaarlijk hoeven zijn als die ‘nieuwe meerderheid’ de ‘oude minderheid’ maar niet haar normen zou gaan opleggen. En dat gebeurt nu juist wèl, omdat het de islám betreft.

  Like

 8. koloth zegt:

  Een paar procent van de Nederlandse bevolking is voorstander van dergelijke multi culti iedeën,
  Dus die paar procent zal wel even beslissen hoe we Nederland er uit gaan laten zien en de rest moet gewoon ze kop houden, want dat zijn allemaal racisten volgens links.
  Het lijkt me beter dat die buitenlanderslovers want dat zijn het, vertrekken naar zo’n buitenlands paradijs dan zijn ze in 1 keer in hun utopia.
  En laat hier de boel zoals de meerderheid het wil.
  Het is toch te gek voor woorden dat een paar duizend mensen meer hebben te vertellen dan miljoenen.

  Like

 9. Giny zegt:

  Als je als Westerse vrouw in Saudi hardop zei dat ze daar maar aan onze
  kleding moesten wennen, werd je terplekke opgepakt en midden in een grote
  winkelstraat je hoofd kaalgeschoren!
  Onder het mom van “Als je op wil vallen helpen wij je wel een handje”
  Hier ook maar instellen!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Stem niet op partijen die uit zijn op onze ondergang zoals D66,PvdA,SP, Groen Links, VVD,
  CU, CDA het zijn allemaal dhimmitude partijen, die de autochtone bevolking van Nederland al bij voorbaat hebben opgegeven ! Het zijn Landverraders !

  Like

 11. Jean zegt:

  Zet die van aarsten in een mosselkeet met gesloten deuren want in dat stadhuis maakt hij er een puinhoop van. Eigelijk verdiend die de strop door zijn misdadig anti Nederlands beleid maar wel volledig pro islam reetlikkerij.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Koloth dat noemen ze democratie. Doordat er van die miljoenen te weinig naar de stembus gaan, krijg je scheve verhoudingen. Zo kunnen die paar duizend hun zin doordrijven. De Nederlandse bevolking heeft het nóg niet voldoende door. Ik vraag mij af, wanneer wel.

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. de Nederlandse bevolking heeft totaal geen interesse in politiek, alleen in goede tijden/voetbal en nog meer bullshitt programma’s, daar is de regering echter wel blij mee.

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Lees ook het commentaar van de lezers (staat niks van mij bij!) en zie hoe velen een grote haat koesteren tegen de PVV en tegen hun kinderen. Want Nederlanders mogen van de wegkijkers gerust een minderheid worden. Alsof niemand kan weten hoe moslims zich gedragen en alsof niemand kan bedenken dat de groep handophouders te groot wordt om te onderhouden en anarchie en burgeroorlog hierna zullen volgen.
  Verder lees ik Trouw niet; ze doen er aan censuur en staatspropaganda. Vandaar.

  Like

 14. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Mag de waarheid nog gezegd worden?

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Zulke gasten heten vroeger landverraders, toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s