Regensburg: Syriërs scanderen in het Arabisch – “Geen uitzetting naar Hongarije!”

Screenshot_3

Vluchtelingenkamp in Hongarije

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

In de historische binnenstad van Regensburg demonstreerden ongeveer 100 “asielzoekers” uit Syrië en scandeerden hun eis in het Arabisch. De autochtonen zullen het wel niet begrepen hebben, want zij waren eerder verbaasd en angstig met het oog op de protesterende buitenlanders. De autochtonen zullen ook niet begrijpen waarom deze Syriërs in Duitsland zijn, hoewel deze binnenkwamen in een veilig derde land, namelijk Hongarije, en nu in Duitsland hun asielaanvraag indienden.

Nu heeft de administratieve rechtbank in Regensburg beslist dat er regelmatig Syriërs naar Hongarije uitgezet dienen te worden. Dat is juridisch gezien juist, want hierbij is sprake van het toepassen van het Dublin II-akkoord. Dat deze Syriërs niet graag terug willen naar Hongarije, zou ook kunnen liggen aan het feit dat Hongarije een andere procedure voor vluchtelingen toepast, die niet de aantrekkelijke verzorging en liberaliteit zoals in Duitsland garandeert.
(Bron: www.wochenblatt.de)

Screenshot_1

 Demonstrerende Syrische “asielzoekers” in de binnenstad van Regensburg

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Regensburg: Syriërs scanderen in het Arabisch – “Geen uitzetting naar Hongarije!”

 1. luckybee zegt:

  Daar heeft Karel de Grote ook vaak geresideerd, de Klein zoon van Karel Martel de moslims vernieler de killer van de Laatste Kalief der Omayaden inde slag bij Tours.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  De donkere dreiging van de islam over Europa wordt almaar erger, wanneer is het genoeg regeringen? Moeten we echt met z’n allen aan de bedelstaf voordat hier een eind aan komt?
  We moeten echt straat op, woorden zijn niet meer genoeg om onze regering op het goede pad te brengen!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Duidelijk geen echte vluchtelingen, deze herrieschoppers. Uitzetten naar Syrië is mijn voorstel. Ga maar meehelpen je land te verdedigen. Als je écht moet vluchten voor oorlogsgeweld, stel je geen eisen en dreig je niet. Dan ben je dankbaar voor alles wat je KRIJGT!

  Dit zijn mensen die voor de luxe gaan. Geen vluchtelingen. Ze verraden zichzelf.

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Oeps , zijn die even compleet door de mand gevallen , Vluchtelingen ????

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Vluchtelingen amme roestvrij-stalen hoela, kolonisten veroveraars zijn ’t en de gutmensch zag dat ’t gut was. Een knetterend godverdomme is hier op z’n plaats. Excusez le mot.

  Like

 6. fleckie zegt:

  een goede zet van die administratieve rechtbank in Regensburg,waarschijnlijk heeft Hongarije een ‘behoorlijke ‘uitzet-procedure’waar ze op kunnen ‘terugvallen’, [het zou niet gek zijn dat men in andere landen onder meer ‘onder voorwaarde van’ een clausule kon aanbrengen, ter uitzetting van ‘ niet gewilde binnendringers’. ]

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Zet deze bezetters het land uit, retour eigen land !

  Like

 8. Jean zegt:

  Er is maar 1 oplossing: eruit met die rotzooi.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Wacht maar tot ze 67 zijn en AOW moeten krijgen……dan bent u met zijn allen uw spaarcentjes (en dus ook opgepot pensioengelden) kwijt. De EU heeft nu al geheime voorbereidingen getroffen het contante geld af te schaffen en dus kan men vrijelijk en simpel uw bankrekening en spaarcenten inclusief pensioenen aftroggelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s