VIDEO: Moslims in Magdeburg voelen zich gediscrimineerd – hun moskee biedt te weinig comfort

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Er moet uiteraard een nieuwe moskee gebouwd worden. De Turkse gemeenschap staat echter op een grondstuk in de binnenstad, maar heeft slechts over € 100.000,- de beschikking. Dat is natuurlijk discriminatie . . .

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Moslims in Magdeburg voelen zich gediscrimineerd – hun moskee biedt te weinig comfort

 1. joopklepzeiker zegt:

  Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen
  Xander 31-05-2015 14:32- in Christendom, Eindtijd & Profetie, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij

  Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims – Duitse wachtcommandant: Burbach (bij Koblenz) ‘oncontroleerbaar en wetteloos’ door jaarlijks honderden aanvallen van moslims op christenen

  Moet je als christen vanwege het islamitische geweld in het Midden Oosten en Afrika naar Nederland vluchten, krijg je van moslims nog dit soort bedreigingen: ‘We zullen jou vermoorden en de kerk zal jou niet redden’. Inzet: Uit peiligen blijkt steeds weer dat de extremistische minderheid wordt gesteund door 2/3 tot ¾ van de ‘gematigde’ meerderheid.

  De Evangelische Omroep besteedde onlangs aandacht aan een onderzoek van de Stichting Gave, waaruit blijkt dat twee derde van de christelijke asielzoekers in Nederland te kampen heeft met doodsbedreigingen door moslims. Driekwart van de christenen wordt gediscrimineerd, en een derde krijgt te maken met fysiek geweld. Ook in andere landen, zoals in Duitsland, is goed te zien dat Europa met het importeren van honderdduizenden islamitische vluchtelingen en immigranten tegelijkertijd hun haat en permanente oorlog tegen het christendom binnenhaalt.

  De Stichting Gave, die zich inzet voor de christelijke asielzoekers, constateerde na een onderzoek in 28 Nederlandse asielzoekerscentra dat het vrijwel uitsluitend moslims zijn die zich schuldig maken aan intimidatie, bedreigingen van en geweld tegen christenen. Vooral voormalige moslims die zich tot het christendom hebben bekeerd moeten het ontgelden.

  ‘Het is vreselijk dat mensen die vaak vanwege hun geloof naar Nederland zijn gevlucht en hier veilig zouden moeten zijn, hier het meeste worden onderdrukt,’ gaf een geschokte ChristenUnie parlementariër Joël Voordewind als commentaar.

  Centraal Opvang Asielzoekers: Niets aan de hand

  Minister Leers van Immigratie, Asiel en Integratie zei het onderzoek serieus te zullen nemen, maar het links georiënteerde en dus ‘politiek correcte’ Centraal Orgaan voor opvang van Asielzoekers (COA), dat zich vooral inzet voor moslims, zei zich ‘niet te herkennen in de uitkomst van het onderzoek’.

  Een meerderheid van de Tweede Kamer steunde een voorstel van de ChristenUnie om de asielprocedure van vluchtelingen die zich schuldig maken aan bedreigingen en geweld te stoppen. (1)

  Delen Duitse steden ‘wetteloos en oncontroleerbaar’ door moslimgeweld

  Nederland is het niet enige land dat toenemende problemen heeft met islamitische immigranten en asielzoekers. In Berlijn vielen laatst 100 uit Tsjetsjenië afkomstige moslims een huis met 30 Syrische christenen aan en sloegen hen in elkaar. Eind vorig jaar werd een christen uit Tunesië bij een asielzoekerscentrum door moslims vermoord. In april 2015 staken vluchtelingen in Hamburg hun eigen opvangcentra in brand, en gingen elkaar vervolgens met stokken en knuppels te lijf.

  Het zijn bepaald geen incidenten, bericht het Duitse KOPP online. Zo moest de politie in Burbach, bij Koblenz, in één jaar 300 keer uitrukken vanwege geweld van moslims tegen christenen. Een voormalige wachtcommandant van het politiebureau spreekt van een ‘wetteloos gebied’ en een ‘oncontroleerbare situatie’. Belangrijkste reden: overheid en reguliere media willen niet dat de islam in een negatief daglicht wordt gesteld, en kiezen er daarom nog altijd voor de problemen te negeren.

  Europa importeert haat en oorlog moslims tegen christendom

  Met het toelaten van jaarlijks honderdduizenden vluchtelingen importeert Europa tegelijkertijd de haat, het racisme en het geweld waar deze mensen aan gewend zijn geraakt – en dat blijkt vooral geweld van moslims tegen christenen te zijn.

  De meeste reguliere media willen en mogen er nog altijd niet over berichten, bang als ze zijn om voor racistisch te worden uitgemaakt, of door de politieke gevestigde orde op de vingers te worden getikt omdat die -op last van hun meesters in Brussel- koste wat het kost het steeds verder uit de hand lopende ‘multiculti’ sprookje overeind willen houden.

  Bovendien moeten er van de Europese Unie honderdduizenden vluchtelingen uit voornamelijk islamitische crisisgebieden worden opgenomen. Kritische tegenstemmen worden onmiddellijk weggezet als ‘extreemrechtse populisten’ en ‘racisten’. Dus mocht u door dit nieuws boos zijn geworden: dat kan en mag niet, want volgens onze regenten is er nog steeds helemaal niets aan de hand met de islam en dus ook niet met de volgelingen van deze immer ‘vreedzame’ en ‘tolerante’ religie.

  Meerderheid steunt extreme minderheid

  Natuurlijk zijn niet alle moslims geneigd tot geweld, maar het blijft nog altijd ijselijk stil van de kant van de veronderstelde meerderheid (??) van ‘gematigde’ moslims. Peilingen laten zelfs keer op keer zien dat de extremisten ‘stiekem’ gesteund worden door 2/3 tot ¾ van deze ‘gematigde’ moslims.

  Xander

  (1) Gave via Balder Blog via Shoebat
  (2) KOPP
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Toestroom-vluchtelingen-Nederland-en-Europa-importeren-moslimoorlog-tegen-christenen

  Like

 2. Cathja zegt:

  Met het toelaten tot Europa van honderdduizenden moslims per jaar, bieden wij geen veiligheid aan de gevluchte christenen (schande!!!), maar worden wij mogelijk bij een (burger)oorlog betrokken die niet zou ontstaan als wij uitsluitend vervolgde christenen hadden opgevangen.
  Moslims komen enkel en alleen naar ons toe om christenen tot in alle uithoeken van de wereld te achtervolgen en zo mogelijk af te slachten, precies zoals in dat rottige handboek van de islam beschreven staat!

  OVERHEID, DOE HIER IETS AAN, EN GEEF DE CHRISTENEN MEER BESCHERMING!

  Het is toch onbegrijpelijk dat wij hier mensen in nood amper willen opvangen (Teeven wilde slechts 250 Syrische christenen opvangen), maar wel luie zwarte Afrikaners, volgevreten jonge gasten, goed gekleed, dure schoenen en mobieltjes, onderdak bieden en hen leefgeld, maaltijden en gezondheidszorg aanbieden, terwijl hun drijfveren zijn om de christenen op te jagen en af te slachten?! Denk alleen maar eens aan wat ze tegen christenen zeggen, als dreigementen! En zijn we vergeten dat op de Middellandse Zee christenen overboord gegooid zijn, waardoor ze zijn verdronken?
  Het COA moet zich helemaal doodschamen! Zij behoren te weten (en zij weten het wel, maar ontkennen het) dat de moslims de stoorzenders zijn, maar ja, die hele vluchtelingen-industrie verdient zo goed, dus het zou jammer zijn als daar een eind aan gemaakt zou worden. In mijn ogen zijn de mensen van het COA keiharde lui, die met hun koppen door betonnen muren heen gaan om hun zin door te drijven.

  Deze organisatie zou per direct moeten ophouden te bestaan. Alle gelukszoekers kunnen sowieso terug, en dan zal de rust wel weer terugkeren.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Voor elke nieuwe moskee in Europa eisen we een nieuwe christelijke kerk in het M.O.

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Ze vinden dat ze gediscrimineerd worden, omdat ze over te weinig financiële middelen beschikken om een stuk grond met gebouw in het centrumgebied van de stad te kopen. Ze willen dat de burgemeester voor hen een oplossing bedenkt om het financiële verschil op te heffen.
  Alsof het om een vergunningaanvraag gaat die onder een verbodsbepaling valt, maar waar het verbod door ontheffingverlening kan worden opgeheven. De burgemeester ziet geen reden om deze mensen tegemoet te komen omdat ze te weinig geld hebben en omdat zij moslim zijn vinden zij dat ze gediscrimineerd worden.
  Iedereen met te weinig geld kan zich geen luxe veroorloven. Dus daarin worden ze niet gedicrimineerd.
  Zelf broek ophouden, he.
  Uh Akbar?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Moslims moeten overal in Europa , niet prettig vinden van mij mogen ze verdwijnen allemaal wat mij betreft naar de Kalifaat bij IS en Kalief Ibrahim alias El Baghdadi.

  Like

 6. Hans zegt:

  Zet ze maar in een varkensstal, daar horen die terroristen thuis.
  Nee!, dat neem ik terug, varkens zijn op zich schone beesten en what you see is what you get.
  moslims wassen zich vooral ritueel, en dat ruik je.
  Conclusie, ze horen met hun smerige geloof onder de varkensstal, in de gierkelder.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Als je je gediscrimineerd voelt in ons land wat let je dan om te vertrekken ???
  Je uitkering ????
  En laten we eens stoppen om bezetters, vluchtelingen te noemen !!

  Like

 8. Jean zegt:

  Laten we die barbaren verplichten dagelijks een glas varkensbloed te drinken, weigeren ze dan dadelijk het land uitzetten met als afleveradres “zandbak noord Afrika”.
  Bpost gaat het druk krijgen in Vlaanderen…

  Like

 9. Fred zegt:

  Dan is het toch niet meer normaal dat de autochtone dhimmizotten daarvoor betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s