Zwart racisme bestaat echt

Screenshot_1

(Door: Arnold Karskens)

‘Verbied Zwarte Piet’ wil eigenlijk zeggen ‘Verbied Witte Piet’ 

In Rwanda 1994 was ik getuige hoe honderdduizenden Tutsi’s met nazi-efficiëntie door Hutu’s werden vermoord. Zwart racisme bestaat echt! Nu bespeur ik zinloze haat bij organisatie ‘Kick Out Zwarte Piet’, die vanaf 1 juli actie voert. Want, waarom een geverfd hulpje van een fictief persoon verbannen? En zwijgen over Afrikaanse superterreur in Kongo? ‘Verbied Zwarte Piet’ wil volgens mij zeggen: ‘Verbied Witte Piet’. Naast Islamitische Staat vormen obscure clubjes een serieuze bedreiging. Wees waakzaam!

Bron:
http://cult.thepostonline.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Racisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zwart racisme bestaat echt

 1. toestroom zegt:

  Zwarte Piet kan borst natmaken: nieuw offensief

  De tegenstanders van Zwarte Piet maken zich, na de verloren rechtszaak bij de Raad van State vorig jaar, op voor een nieuw, nog groter offensief tegen de knecht van Sinterklaas. Ze kondigen voor dit jaar nieuwe juridische stappen aan, acties en demonstraties in onder andere Meppel; daar komt de nationale intocht.
  De tegenstanders, verenigd in de groep ‘Kick Out Zwarte Piet’, roepen medestanders op om op 1 juli, de dag van de afschaffing van de slavernij, massaal aangifte tegen Zwarte Piet te doen bij de politie. Ook bundelen ze, vertelt woordvoerder Jerry Afriyie, hun krachten om rechtszaken bij de civiele rechter aan te spannen tegen comités, bedrijven en media die de omstreden figuur nog inzetten. ,,Nederland blijkt een koppig land dus als er rechterlijke uitspraken nodig zijn om Zwarte Piet écht uit te bannen, dan gaan we daarvoor strijden.”

  De organisatie van de intocht in Meppel geeft aan niet af te willen zien van Zwarte Piet, maar wel nieuwe figuren toe te voegen. Volgens Afriyie is dat niet voldoende. ,,Ik begrijp niet dat mensen denken dat ze Zwarte Piet na alle debatten nog kunnen handhaven.”

  Vorig jaar werd hield dezelfde groep in Gouda, waar toen de intocht was, ook een demonstratie. Er werden zo’n negentig mensen gearresteerd. Dat de zaak is geseponeerd, bewijst volgens Afriyie dat er niks mis met het protest was.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk bestaat “Zwart racisme!” Dat weten we allang.
  Om te beginnen kom je het ook al in subtielere vorm sinds jaar en dag tegen: Het is een algemeen bekend verschijnsel, dat in zwarte families, van welke een gezinslid met een blanke partner aan komt zetten, soms meer stampij gemaakt wordt dan omgekeerd het geval is. Dit dan weer omdat zulke scrupules op grond van het “slavernijverleden,” menen, zulke scrupules te mógen hebben, terwijl het blanken meteen op het predicaat “racisme” zou komen te staan. Maar voor de zwarten is dat geoorloofd…..
  Ik denk daarbij ook nog altijd -daar ga i k weer- aan de film “Save the last dance for me,” waarin een blank meisje, dat haar vriend door een zwarte concurrente ingepalmd ziet, op de koop toe nog van een andere zwarte te horen krijgt: “Zij past beter bij hem dan jij: Hij is olie, jij bent melk; dat laat zich niet mengen….”
  Dat l i j k t een wijsheid, maar het is uiteindelijk niets dan een heel bekrompen gemeenheid, een poging tot uitsluiten. En het kàn niet zo zijn, dat blanken dat niet zouden mogen en zwarten wèl.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Hutu’s maken Tutsi’s kapot (en omgekeerd), Igbo’s helpen Hausas om zeep (Nigeria 1967-70), de regio Kivu in Oost-Congo wordt gedurig onder de voet gelopen door allerlei guerillalegers die mekaar afmaken op grond van verschil in ethnische identiteit, en waarin bovendien ook nog buurlanden zoals Oeganda en Rwanda zich in mengen, in Zuid-Soedan moorden de Dinka de Nuer, de Shilluk en de Murle uit. Daar zit voor de president van Zuid-Soedan nu blijkbaar dé prioriteit: na decennia lang gevochten te hebben als één verenigd front tegen de moslim Arabieren van Noord-Soedan wordt het hoogdringend tijd om alle leden van rivaliserende stammen over de kling te jagen !! Dan zwijg ik nog over de Shona die genocide plegen op de Ndebele in Zimbabwe,…enz.

   Etnisch oog om oog, tand om tand. Grosso modo behoren ze wel tot hetzelfde ras, dus racisme in de echte zin van het woord is het niet. Etnisch conflict dat wel, maar dat is niets abnormaals, dat is van alle tijden. Denk maar aan andere volkeren van hetzelfde ras die conflicten met mekaar hadden / hebben: Hongaren en Roemenen, Oekraïeners en Russen, Chinezen en Japanners en Koreanen, Chinezen en Vietnamezen, Vietnamezen en Cambodjanen, Serviërs en Bosniaken en Kroaten, Tadzjieken en Pasjto’s, Kirgiezen en Oezbeken, en dus ook de volkeren van Europa, wiens landen tegen mekaar hebben gevochten, Spanjaarden tegen Fransen tegen Engelsen tegen Schotten,…enz.

   De linkerzijde wil het altijd doen voorkomen alsof het continent Afrika een grote aaneenschakeling is van onderling solidaire negervolkeren die geen onderscheid maken tussen stammen op grond van geopolitiek gekonkel of vermenging van belangenconflicten, en wil liever niet inzien dat dergelijke conflicten niet zomaar af en toe voorkomen, maar dat ze wel degelijk schering en inslag zijn op dat continent. Dat moet natuurlijk onder de mat worden geveegd. Daar dient links voor.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wij moeten vanaf dit jaar aan iedereen duidelijk maken dat een enorme meerderheid in Nederland gewoon Zwarte Piet naast Sinterklaas wil zien, in plaats van gekleurde Pieten.
  Er zijn nu alweer een aantal opruiers bezig, die op een dwangmatige manier hun wil aan ons willen opleggen. Geven we er aan toe, dan hebben ze hun doel bereikt, en wat zal het volgende zijn?
  Mensen die zich druk maken over Zwarte Piet hebben blijkbaar weinig succes in hun dagelijks leven, en willen eindelijk wel eens iets voor elkaar krijgen. Omdat ‘racisme’ goed scoort tegenwoordig, en iedereen gevoelig lijkt voor dit idiote woord, hebben ze iets gevonden waarmee ze succesvol zouden kunnen zijn: we verbannen Zwarte Piet.
  Als er geen onrust rond de islam is, dan hebben we wel onrust over dat Zwarte Pieten-gedoe!

  Ik word hier doodziek van!

  Like

 4. Het is ook geen betoog, je debatteert en door dat debat moet je wel toegeven, het is onze traditie en als ze dat niet aanstaat,donderen ze maar op, moeten wij hun tradities wel toestaan dan? Je kunt voor deze stelling alles wel invullen, zoals de rechtspraak,die staat je niet aan, veel debatteren en dat houdt in;oprotten ermee of het koningshuis of de overheid,de regering, dit laatste zou wel mooi zijn natuurlijk. Bovendien is het een minderheid en de meerderheid beslist.Dat bepaalde zwarte mensen discrimineren klopt, dat heb ik ook ervaren op het bijstandskantoor in Rotterdam -zuid bij mijn werk,een zwarte beambte ,die zich zeer onbeschoft tegen een turkse oude man gedroeg, ik zei er wat van en hij: het is niet tegen u mevrouw,nee doe het ook niet tegen anderen.Bovendien is het dom, want onze zwarte Piet geweerd, is ook elke zwarte geweerd, je krijgt alleen maar hekel aan die lui, zo werkt dat bij dieven.

  Like

 5. Tom zegt:

  Of zoals ik eens een Surinaamse junk hoorde zeggen : ” Meneer, als je je druk maakt om Zwarte Piet heb je vast een miljoen in je zak.”

  Like

 6. Jan zegt:

  De orgie van zwart geweld tegen blanken en politieagenten waarop jacht gemaakt wordt (en met steun van de junta en de linkse media) laat zien dat zij even rot zijn als moslims die zich eeuwig achtergesteld menen terwijl zij in de watten worden gelegd.

  Sheriff blames deaths of Mississippi officers on Obama’s ‘war on police’
  http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/05/11/sheriff-blames-deaths-of-mississippi-officers-on-obamas-war-on-police/

  Black Criminals, White Victims, and White Guilt
  http://www.aim.org/special-report/black-criminals-white-victims-and-white-guilt/

  Like

 7. Giny zegt:

  Anton Karstens heeft volkomen gelijk!
  In Zuid-Afrika is de ergste rassenhaat op dit moment tussen de zwarte bevolking!!!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Lees Martin Bosma’s boek “Minderheid in eigen land”.
   De felste rassenhaat is die van de zwarten in Z-A tegen de blanken.
   Dat zie ik ook als de motivatie van de zwarte piet tegenstanders.
   En dat alles gebaseerd op jalouzie en afgunst.

   Like

 8. exmarineman zegt:

  Dat zwart racisme bestaat is al jaaarrrrrrreeeeeeeen bekend en het vindt al jaren plaats binnen ons eigen Konikrijk waarbij de blanke Nederlander wordt gediscrimineerd door de Antillianen… In de Ned.Antillen worden wij als makamba uitgescholden en worden inwoners die donkerder zijn door de eigen bevolking negers genoemd en gediscrimineerd omdat ze donkerder zijn dan zijzelf…. Verder mogen wij als blanke Nederlander NIET op de Antillen verblijven ZONDER een retourticket en bewijs van vast inkomen. Heb je geen inkomen meer dan zit je binnen 72 uur op het vliegtuig terug naar Nederland…..

  Like

 9. Bertje zegt:

  De oorsprond van Zwarte Piet in onze cultuur wordt OPZETTELIJK niet uit de doeken gedaan door de gluiperige, door ons gefinancierde NPO. De bedoeling is ZWART tegen BLANK op te zetten…….
  De film van Arnold-Jan Scheer en Roy Dames over dit onderwerp werd daarom NIET vertoond.
  Zie hun website:
  http://www.arnoldjanscheer.nl/

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Even een heel domme reactie . In “74 of ’75, toen Suriname haar onafhankelijkheid kreeg , hebben destijds ook heel veel Surinamers er voor gekozen om het NLse staatsburgerschap te behouden , op voorwaarde dat men dan ook naar NL zou moeten verhuizen/emigreren. (tot zover geen probleem natuurlijk) . De mensen die destijds kozen om naar NL te verhuizen/emigreren , wisten dat men in NL , SINTERKLAAS wordt gevierd . Het werd (en misschien nog) ook in Suriname , Antillen en zelfs Indonesie gevierd.
  Als je dus bij voorbaat al weet , dat er een “racistisch” feest wordt gevierd of je bent het er NIET mee eens dat dit gevierd wordt,….vraag ik me toch af , ” WAAROM , kom je dan naar NL ? ”
  Was dan verdorie in Suriname gebleven , als het je hier niet bevalt. Met andere woorden en even ter vergelijking : ” Je hebt bijv. een lactose alergie , zo ernstig dat het bijv. je dood zou kunnen betekenen. Toch drink je melk en nuttig je andere melk produkten , omdat je het lekker vind. Komt in het ziekehuis terecht enz enz ….Daarna , ga je de producent/distributeur van melk en melk producten voor het gerecht dagen omdat het/de product(en) niet goed zijn voor je en je het wil laten verbieden.
  Terwijl het anderen die deze alergie niet hebben , (en dat is toch echt wel het overgrote deel van de NLse bevolking) er enorm van genieten . Dat strookt toch niet met elkaar lijkt me zo , of zie ik dit nu verkeerd ?
  Ook lijkt het me , dat wanneer een advocaat , die dan de voorstanders van Zwarte Piet , verdedigt , kan zo’n man niet met dit soort simpele vergelijkingen eens aan een rechter uitleggen , dat die Choco-prins van Surinaamse afkomst of waar vandaan dan ook , zich eens moeten realiseren dat men destijds een keuze heeft gemaakt (om naar NL te komen) en nu achteraf NIET moet gaan lopen zeuren en zeiken.
  Ook niet over ander vermeend “racisme” gepleegd door NL jegens de Surinamers , Antillianen , Indischen en Molukkers . ( Laatste 2 etnische groeperingen hoor je er trouwens niet over , daar zij zich namelijk niet zo behandeld voelen.)
  Dus wat betreft , die Surinamers en Antillianen , die zich WEL racistich/discriminerend bejegend voelen , …..” De NLse staat (indien ik me niet vergis , zelfs Beatrix) heeft excuses aangeboden aan deze mensen en er worden al enkele decennia lang herstelbetalingen uitbetaald aan deze landen , ivm schadevergoeding vanwege de “geroofde” grondstoffen en het mensonwaardig behandelen van de toenmalige slaven.
  Dit houdt dus in dat men “de schuld van NL heeft AFGEKOCHT” , en de betreffende partijen , die daar destijds over hebben onderhandelt , zijn akkoord gegaan met een ” X-bepaald bedrag per jaar” . De slavernij is indien ik het me goed herinner in 1863 geheel afgeschaft. Dit in combinatie met de herstel betalingen , zou meer dan voldoende moeten zijn , om op gelijke voet verder te gaan cq kunnen.
  Indien het voor de Surinaamse mensen in NL NOG STEEDS niet voldoende is , zal men er waarschijnlijk ook nooit over uitgedebatteerd raken, en zullen zij zich altijd in die “slachtofferrol” blijven plaatsen . In dat geval , zeg ik…”Dan moet de NLse staat ook al die herstelbetalingen TERUG vorderen van de betreffende landen , lijkt me zo. Is toch fair.
  Verder , voor zover mij bekend , is alleen NL zo gek om aan dit soort herstel betalingen te voldoen. Heb nog nooit gehoord dat de Britse Koningin cq U.K. dit soort betalingen aan landen doet die ze ooit gecolonialiseerd hebben / tot op heden deel uitmaken van Great Brittain / Common Wealth . En dan kom ik dus uit bij die muts (naam even ontschoten), die in 2013/2014 , zo’n ophef maakte bij de VN , ivm het NLse SINTERKLAAS feest dat het racistisch zou zijn….” die volgens mij toch ook staatsburger is van een land wat onder de Common Wealth valt . Maar haar muil niet opentrekt tegen de Britse vorstin . Doelend op racisme en discriminatie .
  Of zie ik het nu allemaal verkeerd ?

  Like

  • koloth zegt:

   Je ziet het helemaal goed oud marinier, maar of het nou helpt dat denk ik niet.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Koloth , dat zou dan toch een REDEN kunnen zijn waarom een rechter het zou kunnen (moeten) verbieden om dan zulke rechtszaken uberhaupt te voeren ? Toch ? Je wist immers dat NL “racistisch en discriminerend” was , toch kies je ervoor om er te wonen en te “werken.”
    Dus bij voorbaat ONGEGROND verklaard . Lijkt me toch wettelijk gezien moeten kunnen ? Of het inderdaad helpt zoals u zegt , vraag ik me ook af . Maar in theorie , zou het toch mogelijk moeten zijn. Toch ? Nu nog een advocaat vinden , die dit op zich wil nemen . En desnoods , gaan we op dezelfde wijze als die Surinaamse choco-prins doet , iedereen die VOOR Zwarte Piet en SINTERKLAAS viering zijn en FB account hebben , laat die mensen zich samen pakken en gezamelijk ieder 1 of 2 Euro in een pot gooien , en daar een advocaat van inhuren , om dit soort belachelijkheden aan te vechten. ( Crowd-funding ) . Jammer dat ik geen advocaat ben. Zou desnoods zelf zo’n actie op gaan starten. Om die klojo’s aan te pakken .

    Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Alleen de blanken hebben de slavernij afgeschaft. Slavernij bestaat nog in Afrika (in ernstige maten), het Midden-Oosten(in zeer ernstige mate) en Azië (in ernstige mate).
  Als je wijst naar een ander (Quinsy ½ co) dan wijzen er 3 vingers naar jezelf.

  Like

 12. Jan zegt:

  (Imbeciele) zwarten beschuldigen Henderson State University in Arkansas van racisme omdat zij geen imbeciele broeken, dwz. rondlopen met een blote reet, accepteren:

  http://www.thecollegefix.com/post/23825/

  Like

 13. Jan zegt:

  Met dank aan de imbeciel in het Witte Huis:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s