Zwijgen is halal

Screenshot_7

(Door: Raymond Meijer)

Een schokgolf is door de wereld gegaan door de gewelddadigheden van ISIS.

Deze organisatie wil een islamitische staat vestigen en een kalifaat stichten waar koran en sharia leidend zijn. ISIS volgt daarbij de opdracht van Allah en zijn profeet om de mensheid te bestrijden tot iedereen zich tot de islam heeft bekeerd en de wereld is gezuiverd van ongeloof. Deze ‘strijd op de weg van Allah’, deze jihad, is een plicht voor elke moslim (cf. Koran, soera 2, vers 216). Er is geen sprake van eigen keuze. De islam is de grondslag voor alle activiteiten van ISIS, zoals is beargumenteerd in KN 36.

Waarom protesteren moslims niet in groten getale tegen de activiteiten van ISIS en haar sympathisanten? Waarom worden niet overal ter wereld imams door gelovigen ter verantwoording geroepen en gedwongen met kracht ISIS-sympathisanten tot de orde te roepen? Waarom beperken moslims zich tot het uiten van een not in my name en verzetten vertegenwoordigers van de moslimgemeenschappen zich tegen het idee dat ze min of meer moreel verplicht zouden zijn zich uit te spreken?

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zwijgen is halal

 1. luckybee zegt:

  Zo te zien is ook mensen vermoorden Halal in de islam.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Duidelijk artikel. Niet, dat wij dit thema niet allang behandeld hadden…..
  Je kunt eens te meer stellen: IS heeft te vroeg het stilzwijgen verbroken en de moslims in het westen moeten nu zien, hoe ze de brokken lijmen tot het zover is, dat ze hun masker kunnen laten vallen.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Algemeen bekend dat alle moslims er achter staan. Het is hun plicht volgens de koran en dus is men stil. Men kan en mag niet verontwaardigd of het er mee oneens zijn. Dat is verraad en kost hun de kop zowel letterlijk als figuurlijk. Die onderzoeken hebben het al uitgewezen ruim 70% staat er achter (die andere 30% durfden er waarschijnlijk niet voor uit te komen….dus taqqiya). Maar het is makkelijker en veiliger om de BOODSCHAPPER van het slechte nieuws te beschuldigen en te demoniseren (in politiek en bedrijfsleven doet men hetzelfde met de zgn klokkenluiders….) dan actie te ondernemen tegen de “aanvallers”/bedriegers enz enz

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Nu de moslims in afwachtging van de oorlog zwijgen is het onze morele plicht tegenover onze mede-landgenoten TE SPREKEN.
  Deze analyse is, zoals Theresa terecht opmerkt, door en voor ons al herhaaldelijk behandeld maar ons antwoord op deze zaak wordt nog altijd niet luid genoeg gehoord.
  Wij moeten in verzet komen tegen de islamisering als ons leven ons lief is.
  Bent u al zover? Of ligt u straks ook in die greppel met het machinegeweer achter u?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Um Shmum zegt:

  Deze ongesluierde mossel, want hollandse moeder, houdt haar mond nog steeds niet! Als ze nu nog niet ontslagen wordt, dan weet ik het ook niet mee4 …Zij is notabene voorwaardelijk ontslagen…

  “Yasmina Haifi, de medewerkster van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding die eerder dit jaar voorwaardelijk werd ontslagen omdat ze beweerde dat IS een zionistisch complot is, heeft zich op Facebook uitgelaten over een omstreden conferentie

  Ze stelt geïnteresseerd te zijn in de bijeenkomst, waar onder andere een spreker komt vertellen dat Israël achter de aanslagen van 11 september 2001 zat, en reageert op kritiek op de conferentie dat het de ‘gebruikelijke lastercampagne’ is.

  Haifir twitterde vorig jaar dat IS een vooropgezet plan van zionisten is die bewust de islam willen zwart maken. Het leverde een hoop commotie op. Aanvankelijk bleef ze vierkant achter haar opmerking staan. Pas later krabbelde ze terug.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s