Aan Alexander Pechtold: “Palestijns” liegen is islamitisch liegen

Screenshot_21

Why not? We’ve already seen Zionist squirrels, and Zionist pigeons, and Zionist rats, and Zionist sharks, Zionist vultures, and even sexually predatory Zionist cats.

(Door: Martien Pennings)

Daniel Greenfield vertelt op hilarische wijze het verhaal van de samenzwerings-theorieën rond de dood van Arafat. Die is in een Frans hospitaal gestorven. Ja, de islamitische medemens ziet het Westen als verderfelijk-verraderlijk en als toekomstige oorlogsbuit, maar toch ook als ”smulbos”, producent van uitkeringen en technologische hebbedingetjes, zoals atoomcentrales, jachtvliegtuigen en smart-phones. En van medische verzorging natuurlijk, die desnoods Israëlisch mag zijn. Als ik weer eens een hoofddoek tegenkom waaruit een smartphone steekt terwijl mevrouw moslima erin kwekt en tegelijk de kinderwagen voortduwt, denk ik altijd: “Daar is de Europese toekomst: made in Saoedi-Arabië.”

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabische wereld, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, D66, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, politici, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Aan Alexander Pechtold: “Palestijns” liegen is islamitisch liegen

 1. luckybee zegt:

  Die hoofd doekjes worden niet minder integendeel; er worden steeds meer van ze.en dat ondanks de oproep dat kalief hebben gedaan.om naar het Kalifaat te reizen.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  De stelling die jij uitwerkt in je voortreffelijke artikel is volstrekt juist, Martien: zodra een persoon, of partij, of net gelijk welke instelling of organisatie dan ook, zich actief verbindt met islamitisch denken begint de islam de westerse de logica en redelijkheid te infecteren. Daar valt dan ook niet aan te ontkomen,wanneer je een theocratisch gerichte doctrine wilt combineren met het flexibel, westerse denken dat daar diametraal tegenover staat!
  De teloorgang van de Nederlandse politiek is daarvan het trieste gevolg!.

  Vanuit het politiek correcte milieu komt werkelijk geen zinnig , rationeel verantwoord geluid meer en bij al die waanzin is steeds één constante factor aan te wijzen: overleg met lieden uit de islamitische hoek.
  Naarmate het percentage islamitische politici toeneemt wordt het gedrag van de geïnfecteerde partij of organisatie toenemend warrig, met een voorspelbare uitkomst:
  we zien toename van begrip voor alles wat ,met de islam heeft te maken. Verder valt een groeiende afkeer op van het eigen land in combinatie met een aantoonbare minachting van de eigen cultuur/identiteit EN bovendien neemt ook de afkeer van en zelfs haat haat tegen Israël absurde vormen aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s