Bram Moszkowicz – J’accuse, ik beschuldig

Screenshot_24

(Door: Van Rossem)

Mr. Moszkowicz is de politiek in gegaan. Dat doen wel meer mensen die denken dat ze het verschil kunnen maken in die slangenkuil, en in het specifieke geval van De Moszk vonden wij daar dan ook wat van. Desondanks benaderde de parlementaire tweezitter Voor Nederland ons met de vraag of wij een J’Accuse van Moszko’s hand wilden publiceren. Abraham doet namelijk een Zolaatje zonder ijs en spreekt zich in onderstaande brief uit tegen de weigering van de linkse partijen in Den Haag om voor een motie te stemmen die de subsidiëring van organisaties die antisemitische uitingen doen stop moet zetten. De motie werd aangenomen, maar niet dankzij tegenstemmend links. (Stemuitslag.) Omdat toenemend antisemitisme een grote zorgfactor is en een boodschap daartegen de persoon en de partij overstijgt, hebben we ja gezegd. Derhalve hierbij, van Bram Moszkowicz aan de minister-president en EXCLUSIEF op de GeenStijl:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bram Moszkowicz – J’accuse, ik beschuldig

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  brabo Bram…zoals verwacht mocht worden: een meesterstukje…. !

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind het een zeer mooi opgestelde brief van Mr. Moszkowicz. Fijn dat hij het antisemitisme nu eens aan de kaak stelt. Maar ik geloof niet zo in die politieke aspiraties van onze Bram. Liever had ik gezien dat hij zich had vervoegd bij Geert Wilders. Maar ik heb ook een beetje het idee, dat als het allemaal is mislukt, dat je dan nog altijd de politiek kan ingaan,.Voor een goed salaris waar wij weer voor op moeten draaien. Trouwens er zijn veel te veel partijen, er moet een drempel komen, iedereen begint tegenwoordig maar een partij of gaat in z’n eentje in die kamer zitten. We schieten met al dat gedoe geen pest op.

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. Driek, het maakt Bram allemaal niets uit als ie maar geld kan vangen.
   En hij heeft gelijk, het is toch al een corrupt zootje.

   Like

   • Giny zegt:

    Laat we met z’n allen gaan klappen voor Bram, ik blijf het een oplichter
    vinden die zich nergens voor schaamt!
    Geert wilde hem gelukkig niet!!!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Goed initiarief wel, van Moskowicz. Al merkte een reaguurder op GS ook al -terecht- op, dat het woord ‘islam’ niet één keer in deze brief genoemd wordt. Wel jammer.
  Maar het is waar, dat uiteindelijk Links al deze ellende aanhaalt; Dat hebben wij hier ook al meermalen geconstateerd: De eigenlijke oorzaak van alle shit is niet eens de islam, maar het goedmenschendom, dus Links.
  Dus wordt de beschuldigende vinger in ieder geval op de juiste gericht, dat is al wat.

  Like

 4. toestroom zegt:

  Bram zit bij de verkeerde partij jammer.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Zet ‘m op Bram!

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Het is natuurlijk een mooie brief van Bram. Maar ik ben bang, dat hij het volk hiermee aan het bespelen is ten behoeve van zijn partij. Het Nederlandse volk staat open voor sentiment. Bram weet als geen ander , hoe je mensen moet aanpakken , Beschaafd ,o zeker. Maar geef mij Geert Wilders maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s