EU strekt haar tentakels steeds verder oostwaarts uit

Screenshot_31

(Door: Sicarius)

Vorig jaar beloofde Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, dat de Europese Unie (EU) in de komende vijf jaar niet verder zou uitbreiden. Of Juncker de waarheid sprak, is nog maar de vraag. Ieder jaar worden er weer miljarden geïnvesteerd in potentiële lidstaten. De verslechterende relatie met Rusland kan de toetreding van verschillende Oost-Europese staten doen versnellen. Daarbij komt nog eens dat steeds meer mensen zich terecht beginnen af te vragen waar de expansie van de EU ophoudt.

“Ook al willen de mensen geen EU-expansie, we doen het toch.”

Deze uitspraak van de oud-voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy omschrijft perfect de werkwijze evenals het ondemocratische karakter van de EU. Alle Europese staten moeten lid worden van de EU, koste wat het kost. Wat de Europese burger hiervan vindt, maakt niets uit. Zodra de Europese elite ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal het ook gebeuren.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, dictatuur, Elite, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EU strekt haar tentakels steeds verder oostwaarts uit

 1. toestroom zegt:

  Ik kijk radar wat worden we belasert door de EU.

  Like

 2. koloth zegt:

  Groei is voor de EU de enigste manier om te overleven, want dan kunnen ze weer extra geld in omloop bengen en kan het circus weer ff draaien. Als er geld uit de markt gehaald wordt stort de hele zooi in mekaar omdat het niet eerlijk in mekaar zit, het hangt van truks aan elkaar.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Het Angelsaksische economie model past een Neo-liberaal overheidsbeleid inzake de economie, de economische vooruitgang is gebaat bij groei, deze zijn inherent. De jaarlijkse huurverhoging, abonnements-kosten, levensonderhoud ect, ect. Wat er gebeurt wanneer de economische groei stopt of op hetzelfde niveau blijft staan, dat heeft bijna iedereen in de laatste 7 jaar kunnen merken o.a. aan zijn bestedingspatroon, lang leve de EU dictatuur. Dat de economische groei enigszins tot stilstand is gekomen is niet verwonderlijk óók een mens blijft niet in hoogte ongebreideld door groeien, als het goed is wel zijn verstandelijke vermogen deze mag tot in het oneindige groeien mijns inziens…

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Verstandige woorden van een verstandig, pragmatisch man. Sinds de staatsgreep door Al-Sisi hoopte ik al, dat zulke geluiden in Egypte zouden gaan opklinken en ziehier!
  De ontwikkelingen in Egypte lijken vooralsnog een gunstig verloop te hebben; jammer dat dit (nog) niet van méér landen in het Midden-Oosten gezegd kan worden!

  Like

 4. koloth zegt:

  leerzame film op veronica (Red Dawn), is een echte aanrader voor onze zgn. patriotten club, daar kunnen ze wat van leren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik mag toch hopen voor je dat je er geen koppijn van gekregen hebt want der zat een hoop geweld in en je weet het hé, dan ga je hersentjes uitzetten en dan mag ik toch hopen voor je, dat er niet toevallig iemand met een strakke jeans in je buurt was.
   Dat geeft alleen maar ellende, zo’n combinatie.

   Like

 5. Jan zegt:

  ‘Mikhail Sakaashvili…..trekpop van het westen.’

  Aangezien Rusland een agressieve politiek voerde en voert tegen Georgië kiest het vanzelfsprekend niet partij voor de Kremlinmaffia, maar voor het westen.
  De verhouding tussen Rusland en Georgië was al bijzonder slecht door de oorlog die Rusland tegen Tsjetsjenië voerde. Strijders vanuit dat land vluchtten naar Georgië, naar de Pankisi vallei om van daar uit aanvallen uit te voeren op het Russische leger. Rusland beschuldigde Georgië van samenwerking met de Tsjetsjenen wat onzinnig is. Georgië zelf had en heeft enorme overlast van de terroristen aangezien zij hun oorlog financieren door drugshandel en ontvoeringen (1)

  Tijdens de oorlog tussen Rusland en Georgië greep Rusland, en dus niet Georgië zoals door Sicarius schrijft, zijn kans om etnische zuiveringen door te voeren in dorpen bewoond door Georgiërs:
  ‘While Russia claimed to intervene on the basis of humanitarian concerns, its forces subsequently permitted or endorsed the systematic ethnic cleansing of ethnic Georgians from South Ossetia. UN Satellite images available at [http://unosat.web.cern.ch/unosat/] provide graphic evidence of the systematic destruction of Georgian villages in the conflict zone, mainly after the end of major hostilities.’ (2)
  ‘In Abkhazia and South Ossetia, Moscow explicitly rewarded and endorsed ethnic cleansing. This includes both the ethnic cleansing of over 240,000 persons, mainly ethnic Georgians, from Abkhazia in 1992- 93, and the ethnic cleansing of several tens of thousands of ethnic Georgians from South Ossetia as a direct result of Russia‘s invasion.’ (2)

  1. Georgia’s Sakaashvili promises to reverse “dangerous” stance on Chechnya
  http://reliefweb.int/report/georgia/georgias-sakaashvili-promises-reverse-dangerous-stance-chechnya
  2. How Russia prepared and executed ethnic cleansing of Georgians
  http://ireport.cnn.com/docs/DOC-930662

  Klik om toegang te krijgen tot UNOSAT_GEO_Village_Damage_Summary_Tskhinvali_19aug08_Highres.pdf


  http://www.hrw.org/news/2008/08/12/georgian-villages-south-ossetia-burnt-looted

  Like

 6. koloth zegt:

  Ik he ff gegoogeld en kwam erachter dat Georgie is begonnen met de oorlog tegen Zuid-Ossetië, daarna heeft Rusland pas ingegrepen en het door westerse Nazi’s bestuurde Georgie heeft teruggedrongen om Zuid-Ossetie te beschermen.
  Met hetzelfde gemak hadden ze dat hele Georgië kunnen plat walsen maar dat deden ze niet.
  Alweer een bewijs dat de westerse expansiedrift niet te stoppen is en bloed en verderf zaait.
  Een heel ander verhaal dus dan dat Jan weer eens weet te vertellen.

  Like

 7. Dicksy zegt:

  Ook het heelal zet uit tot het tenslotte implodeert en net zo zal het gaan met de EU maar met dit verschil dat het met de EU veel sneller zal gebeuren dan met het heelal. Hopelijk maak ik beide nog mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s