Stichting Moslimpleegkind: blanke pleegouders zijn stom!

Screenshot_23

(Door: Danny Roodbol)

Stichting Moslimpleegkind, opgericht nadat Turkije meende dat wij schandalig met moslimpleegkinderen omgaan omdat ze misschien wel door christelijke of homoseksuele gezinnen worden opgevangen, vindt blanke pleegouders niet goed genoeg. In bovenstaande filmpje laat de stichting zien hoe een kind dat door blanke pleegouders wordt meegenomen niet alleen haar tas vergeet, maar ook rap weer wordt teruggebracht.

Vooral minder, minder, minder blanke pleegouders voor mishandelde moslimkindjes vond Turkije en stichting Moslimpleegkind roept nu ‘dat gaan we regelen’. Dus moslimouders, geeft u op en redt een moslimkindje uit de gemene klauwen van de blanke pleeggezinnen!

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Nederland, Turkije. Bookmark de permalink .

20 reacties op Stichting Moslimpleegkind: blanke pleegouders zijn stom!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  #pvv @geertwilderspvv @MinPres Stichting Moslimpleegkind: idd STOMME blanke pleegouders! http://wp.me/p1O7aM-nsz via @wordpressdotcom

  Idd STOMME BLANKE PLEEGOUDERS! Alleen bedoel IK dat anders dan die sufgerukte moslems.
  Blanke pleegouders die een krullerig moslemkindje ‘adopteren’ kùnnen niet anders dan linxe gutmenschen zijn die een exotisch aandoend kindje willen hebben…. zij zullen nog lelijk op hun neus kijken!

  Buiten dat, die hypocrieten zouden eens in kindertehuizen moeten kijken want er zijn helaas meer dan genoeg ‘eigen volk’ kinderen die in pleeghuizen/internaten/onbekwame ouders zitten!

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Ah Ja, Pure propaganda… dossier Yunus…..Die zogenaamde pleeggezin die Blank, Lesbisch en vooral Gristelijk zijn…waarom word er iets verzwegen en is het dus geen item dat 1 van die christelijke lesbische pleegouders een Ex werknemer is van die linkse Jeugdzorg, waarom mag het Nederlandse Volk dat niet weten????????

  Like

 3. Cathja zegt:

  Natuurlijk ‘deugen’ wij niet! De beste ouders zijn toch wel de moslim-ouders. Dat kunnen we duidelijk zien aan de gedegen opvoeding die de kinderen krijgen. Nooit zul je criminele Marokkaantjes of Turkjes tegenkomen; de ouders hebben ze prima in de hand!
  Uitreizen naar oorlogsgebied? Hoezo? Dat doen onze kinderen niet. En áls ze het zouden doen, dan is het de schuld van de Nederlandse overheid, want die zou hen tegen moeten houden.

  Zo ongeveer zal er wel gedacht worden in de koppen van moslims. Oh, wat zijn ze ‘goed’!! 😦
  Bah, altijd commentaar op ons. Als het hier zo slecht is, wat doen jullie dan hier, behalve onze centen opvreten en ons hier lopen te bekritiseren?

  Rot toch op!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Bij de Adoptie van kinderen is zo wie zo geen overdracht van genen aan de volgende generatie plaats
  het is geen goeie idee.

  Like

 5. Andre L zegt:

  een kind KAN NIET islamitisch christelijk of anderszins zijn! Zo wordt je niet geboren, daar kies je voor! En nou optiefen met dat achterlijke geloven in een god! Ik geloof toch ook niet meer in sinterklaas, stelletje achterlijken!
  En als het je niet past hoe we het hier regelen dan neem je je turkse onderdaantjes maar lekker weer terug erdogan, stomme kutfascist.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Goh, en ik maar voortdurend twijfelen of móslimmoeders wel van die goede moeders zijn!
  En weet U ook, waarom?
  Hierom: Als een vrouw er tenminste gedeeltelijk zèlf niet eens mag zijn -want je haar is een deel van jezelf- hoe kan ze er dan zijn voor een kind?
  Niets met mekaar te maken, zegt U? Toch wel: Die hoofddoek spreekt al uit, dat àllah voor haar het allerbelangrijkste is, belangrijker dan haar kind(eren) dus…….
  Ach, hou op! Het is gewoon een leugenachtig, goedkoop propagandafilmpje!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Spijker op de kop Theresa! Vooral ook die fijne moslemmoeders die met ‘liefde’ hun kinderen met bomgordels zien opgetuigd… en als ze dat al niet doen of liever gezegd nog niet deden.. dan is de ‘moslem-opvoed-manier’ boekdelen sprekend….

   ik wilde er eigenlijk al niet eens meer zo op in gaan want ik ben die moslems zoo spuugzat en die domme ‘blanke’ pleegouders stompzinnige gekken waarvan ik sowieso vind dat zij dat al nooit zouden moeten doen omdat moslems tsja… nou eenmaal moslems zijn en die horen maar op één plek… en die zal ik hier maar niet noemen…

   en ineens zie ik dat filmpje van Edwin Lauxen….
   juist ja….

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Geen enkele weldenkende ‘blanke’ leest christen of ongelovige zou een moslimpleegkind moeten nemen, laten de moslims daar zelf maar voor zorgen !!! En liefst in eigen land !

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   precies koddebeier! Maar ja daar zeg je t al… geen enkele wèldenkende blanke lees christen etc etc etc…
   maar ja die t wel doen zijn dan ook geen weldenkende enz enz enz enz en wat dat betreft dat filmpje van Edwin Lauxen… ik hèb mijn best gedaan om er naar te willen luisteren maar ten eerste is het heel moeilijk te verstaan en dan die vréselijke RAP geluiden… en ik hoorde weer wat slachtofferachtige zinnen en toen ben ik er mee gestopt… maar ik zag een oorbelletje in linker oorlel??

   t is toch niet zo dat die slechte blankerikken die goede moslemknaap HOMO hebben gemààààkt??

   Like

   • koddebeier zegt:

    Beste Scarlatti Bombatti, eerlijk gezegd ik heb niet eens de moeite genomen om het filmpje van die nitwit te bekijken, ik word altijd een beetje misselijk van dat soort.

    Like

 8. Wachteres zegt:

  Zo’n filmpje zou een autochtone stichting eens moeten maken, en dan omgekeerd, dan was de wereld te klein.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  En wat zat er in die rugzak , haar islamitische bagage , die huiselijk geweld goedkeurt ?

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Off topic , hij gewoon leuk !

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Dan kunnen we heel kort zijn; geen moslimkindjes meer naar blanke pleegouders. Als er geen pleegouders zijn, zal het kindje opgenomen moeten worden door St. moslimpleegkind of naar het land van het tweede paspoort gebracht moeten en daar naar kindertehuis. Andere oplossingen zijn er niet.

  Like

 12. topsporter zegt:

  Die stichting is niet stichtelijk bezig, als ongewenst naar andere oorden verplaatsen. In het paleis van Erdogan is genoeg Lebensraum volgens de Mufti van Jeruzalem, zittend tussen 72 maagden en uiteraard ook al een nasi-liefhebber.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Ik geloof dit niet je krijgt als niet moslim gezin een moslim kind geadopteerd
  En zeker niet als het gezin christelijk is

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, laten we dat áánnemen….Hoewel ook chrístenen hun menselijke eigenaardigheden kunnen hebben.
   Maar nieem dit hele filmpje toch niet serieus: Het is niets dan gekleurde quatsch!
   Trouwens wel typisch: Die moeder als een ‘westerse moslima’ afbeelden, dus zonder hoofddoek à la bv. Naeeda Aurangzeb, wilden ze duidelijk niet.
   Kun je zien, hoe on-waar de uitdrukking “Het is toch maar een lapje stof” is.

   Like

 14. toetssteen zegt:

  Turken zijn net zo blank als de doorsnee Hongaar, Bulgaar, name it. Het is in oorsprong een Balkanvolk, dus wat nou blanke pleegouders?

  Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Twee ouders, moeder is doof en vader slechthorend, zij eisen een doof echtpaar voor hun kinderen als zij er niet meer zijn. Een blind echtpaar idem dito. Man en vrouw opgesloten in een inrichting voor ernstig geestelijk gehandicapten krijgen een kind, en omdat zij niet voor hun kind kunnen zorgen komen er andere geestelijk gehandicapten om voor hun kinderen te zorgen.

  Ziet U de onzin reeds schemeren aan de dageraad? Mensen met een gebrek moeten niet willen dat hun kinderen opgevoed gaan worden door mensen met een zelfde gebrek. Als kinderen uit een moslim-gezin uit huis worden geplaatst omdat de ouders moslim zijn en daarom niet voor hun kind kunnen zorgen, dan moet er niet gezocht worden naar andere ouders die met een zelfde probleem zitten!

  Per definitie zijn moslims niet geschikt om kinderen op te voeden tot zelfstandige normale mensen, het kàn niet. Een moslim is een persoon die afwijkt van het normale patroon omdat hij een denkbeeldig godje heeft die eist dat hij rooft en steelt en de opbrengst naar Allah gaat brengen, en omdat Allah alleen een fictief bestaan kent moet de moslim elke maand 5% van zijn inkomen en 20% van de opbrengst van roof en afpersing, drugshandel en oplichting naar de moskee komen brengen (dit staat in Soura ‘de Buitgevenden’ in de koran). Elke imbiciel die zichzelf moslim noemt brengt zonder dat hij er over nadenkt elke maand weer geld naar de plaatsvervanger van Allah, de imam!

  Moslims zijn psychopaten, en daarom niet geschikt om kinderen op te voeden, dus men moet ophouden met zeuren. Ik ben van mening dat alle kinderen uit alle moslim-gezinnen uit huis moeten worden geplaatst om die kinderen te leren hoe een mens op een menswaardige manier dient te leven, met respect voor het leven en respect voor anderen. De islam is geen geloof maar georganiseerde misdaad, gewetenloze klootzakken storten alles en iedereen in het verdriet, het maakt hen niet uit hoeveel doden er moeten vallen. Dat moslim-tuig heeft geen enkele schaamte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s