Twee derde deel van alle Noren wil geen islamitische schoonzoon of schoondochter

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee derde deel van alle Noren zouden volgens een peiling van het Noorse Directoraat voor Integratie en Verscheidenheid (IMDI) negatief reageren als een van zijn kinderen met een moslim zou trouwen.

58% van alle Noren zei niet gelukkig te zijn met het idee een islamitische schoonzoon of schoondochter te krijgen. Wat betreft Hindoes bedraagt dit percentage 32%, voor boeddhisten 27%, 24% voor Joden en 6% voor christenen.

Ongeveer 15% van de Noren met een Irakese migratieachtergrond, 19% met een Somalische en 39% met een Pakistaanse achtergrond zei dat hij bedroefd zou zijn als een van hun kinderen met een christen zou trouwen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thelocal.no

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Islam, Noorwegen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Twee derde deel van alle Noren wil geen islamitische schoonzoon of schoondochter

 1. Bob Fleumer zegt:

  Heerlijk he al die geloven, mensen luister toch naar je eigen hart!!

  Like

 2. Assyrier/Syrier. zegt:

  Welk idioot gaat met moslims trouwen?Hij verdient het leven niet.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Een gezond mens niet!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Geen enkele moslim is het waard om met mijn dochters te mogen omgaan; ze hebben geen respect voor vrouwen.Onze levens Bronnen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Met dat laatste doe je je eigen uitspraak nou weer teniet, Lucky’, althans door dat weer als eerste op te noemen:
   Vrouwen zijn nog wel wat meer dan levensbronnen, mijn beste: Het zijn mènsen en als zodanig op méér punten waardevol, net als mannen.
   Maar ja, waar het díe gedachtegang betreft lijken Grefo’s dan ook wel weer wat op moslims……..

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Theresa Geissler,
    Vrouwlijke Grefo’s lijken niet op moslima’s.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Scheerzeep Nu, 12.55U.: Kijk uit: Zeg dat niet te snel!
    Qua uiterlijk niet, nee, want de hoofddoek ontbreekt. -hoofdbedekking betekent bij de Grefo’s eerder hoedjes- maar ondertussen…..Deep down…….
    Ik heb ooit een artikel gelezen, waarin een 30-jarige vrouwelijke Grefo aan het woord werd gelaten. In deze tijd! Nou, de honden lustten er geen brood van!
    “Elke morgen als ik wakker word kniel ik neer, ik vouw mijn handen en en dank God: Ik dank hem voor de nachtrust……blablabla……Man en vrouw zijn gelijkwaardig, ja, maar niet gelijk: De vrouw heeft haar eigen belangrijke plaats in huis. zij is niet geroepen om te prediken, te besturen……blablabla……Mijn man en ik overleggen samen, maar hij neemt de beslissingen: De man is het Hoofd van het gezin, de man leidt de vrouw, zo staat het geschreven…..blablabla…….” Eh,……moet ik nog verder gaan?
    Ah, gelooft U me, als vrouwen, waar ook ter wereld, dusdanig gehersenspoeld zijn, dat ze zich hebben overgegeven aan een strenge geloofsleer, Grefo, islamitisch of Chassidisch-Joods, dan sta je versteld van de overeenkomsten in denken en zelfverloochening! Ik vermoed, dat ze het ergens wel comfortabel vinden, zo’n dienende rol, waarin ze ‘verzorgd worden….”
    Ik heb er ooit nog eens een artikel over geschreven; staat hier op de site: “Waarom -zichtbaar- gelovige vrouwen onze irritatie wekken.”
    https://ejbron.wordpress.com/2014/04/23/waarom-zichtbaar-gelovige-vrouwen-onze-irritatie-wekken/

    Like

 5. Ad zegt:

  “Ongeveer 15% van de Noren met een Irakese migratieachtergrond, 19% met een Somalische en 39% met een Pakistaanse achtergrond zei dat hij bedroefd zou zijn als een van hun kinderen met een christen zou trouwen.”

  Dit is heel verbazingwekkend, ik geloof er eigenlijk geen bal van. Ik verwachtte van moslims (hier wordt gesproeken over Iraki’s, Somaliërs en Pakistanen, waarom?) dat die tussen de 97 en 100 procent zouden scoren op deze vraag.

  Like

  • Fred zegt:

   Als de mossels zowat overal met percentages tussen de 70% en de 100% aangeven onder de sharia te willen leven, dan zou je inderdaad analoge percentages verwachten. Waarschijnlijk werden die cijfers vervalst om de noblesse van de bruinzakken tov de xenofobe, racistische, achterlijke europees inheemse bruinhemden dik in de verf te zetten.

   Like

  • Assyrier/Syrier. zegt:

   Uit irak komen ook veel christenen ,vandaar.

   Like

 6. Charles Martel zegt:

  Als een niet-moslim met een islamitische wil trouwen, moet zich eerst ‘bekeren’ tot die abjecte ideologie. Omgekeerd, een moslim mag wel een christelijke vrouw trouwen, maar de kinderen zijn so wie so moslim. Discriminatie? Nee, natuurlijk niet. Bij het ware geloof mag dat allemaal; de PC anti-discriminatiehuurlingen kijken toch de andere kant op.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Twee derde? Hm. Nou ja, het is mogelijk: De goeden blijven meestal lang uit de spotlights.
  Maar dan behoort dat goedmenschelijke-idioten-journalistenpaar, dat we eerder behandelden toch denkelijk tot de resterende één derde.
  Trouwens, óók de inwoners van dat Noorse stadje, dat hier ooit aan de orde kwam: Die rustig hun kinderen lieten intimideren en molesteren omdat je met immigranten ‘geduld’ moest hebben….
  Of het moet met islamitische schoonzoons/dochters weer anders liggen…..

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Twee derde deel van de Noren ziet het niet zitten dat hun zonen en dochter omgaan met een moslim, hetzelfde geldt natuurlijk óók in Nederland. Alleen vind ik twee derde aan de lage kant het derde deel wat geen antwoord heeft op deze stelling verkeer nog in een gigantische ontwenningsfase of wil het niet bekennen uit respect voor deze veroveringsideologie welke de moslimasbakken 1400 hanteren. Ongelooflijk wat een randdebielen zijn de overige een derde deel van de Noorse bevolking, zeker óók al helemaal geïndoctrineerde door de achtereen volgende regeringen van Noorwegen, ach in heel Europa zullen deze cijfers wel van toepassing zijn…

  Like

 9. Future Child zegt:

  Hoeveel zouden niet willen dat schoonzoon of schoondochter met een andere ras kwam. Ik denk ook heel veel in Europa, en dat wordt meer naar mate blanken in de minderheid komen, en dat gaat gebeuren. De tolerantie van afrikanen, aziaten en moslims is niet zo tolerant. Maar blanken worden nog altijd neergezet als de enige racisten, dus voorlopig gaat de zelfhaat en menging van rassen hand in hand

  Like

 10. boorzalf zegt:


  Zou je schoonzoon maar wezen. Echt een verijking voor de familie.

  Like

 11. Fred zegt:

  Het derde deel is dus ofwel moslim of verstandelijk gehandicapt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s