“Vrouwen in jeans oorzaak van wereldrampen”

Screenshot_22

(Door: R. Luiten)

Groningers moeten stoppen met zeuren over de gaswinning, het zijn namelijk jeans-dragende vrouwen die de oorzaak zijn van aardbevingen. Dergelijke dekselse dames hebben ook andere natuurrampen én de financiële crisis op hun geweten.

Dat heeft Maulana Fazlur Rehman, leider van de Pakistaanse regeringspartij Jamiat Ulema-e-Islami Fazl (JUI-F), gezegd tijdens een persconferentie, meldt DNA India. Het heerschap riep bovendien het leger op om een militaire operatie te beginnen tegen de “onbescheiden vrouwen” in Pakistan.

In de redevoering wist Rehman moeiteloos de Taliban bij het probleem te betrekken. “De Taliban zijn onze broeders. Hun angst jegens de staat is terecht. Hun aanslagen dienen als Allah’s toorn. Het is hoog tijd om de echte vijand van Pakistan uit te roeien: elke vrouw die jeans draagt.”

Bron:
www.powned.tv
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Pakistan. Bookmark de permalink .

37 reacties op “Vrouwen in jeans oorzaak van wereldrampen”

 1. Abeja zegt:

  Oei! Ik ben medeschuldig aan de aardbevingen!

  Like

  • tjonge zegt:

   kreeg in ene het besef bij dit filmpje, goh, wat seksistisch !
   om vervolgens er meteen er achteraan te bedenken,
   hee, dat dacht ik toentertijd helemaal niet, in die tijd werd daar niet over nagedacht/moeilijk gedaan.
   .
   heeft de gedachtenpolitie toch al flink wat bereikt…..

   Like

   • BertG. zegt:

    En niet zo’n beetje ook.
    Je ziet zelf dat mensen elkaar corrigeren. Dat links is er in gestampt.
    Maar daar hebben we hier de Nederlandse Propaganda Omroep.
    Geheel in de lijn van de gewenste gedachte. Zelfs jij had er even last van.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Wel, wel, wel….., ze hebben weer eens iets nieuws gevonden om over te zeiken, de mossels in Pakistan! Jeans voor vrouwen, dat mag niet. Elke vrouw die jeans draagt moet daarom haar leven inleveren.
  Ik weet zeker dat hun ‘geliefde profeet mo’ nooit iets over het dragen van jeans heeft gezegd. 😉 Veel Pakistani kunnen niet lezen en schrijven, maar ze weten precies te vertellen waar ‘allah’ boos over wordt. Hoe kómen ze er op? Deze mensen hebben gemiddeld genomen een zeer laag IQ, en dat betekent dat je ze van alles wijs kunt maken. Dus als de imam zegt dat volgens ‘mootje’ deze zondige vrouwen gestenigd moeten worden, dan gebeurt dat ook. Ze doen blindelings wat ‘noodzakelijk’ is.

  Achterlijk volk!

  Like

 3. Andre L zegt:

  atoombom erop…….klaar

  Like

 4. loebas zegt:

  Dit land heeft ook kernwapens.

  Like

 5. Tom zegt:

  Ha, hoe ironisch:
  Jamiat Ulema-e-Islami Fazl (JUI-F). JUIF, oftewel Frans voor Jood. En de Islam zou geen humor kennen…..

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Woehahaha! Hoe achterlijk wil je ’t hebben, vrouwen in blue-jeans ik denk eerder dat lelijke baardapen in jurken allerlei ellende veroorzaken. De pislam toont zich wederom een intellectuele supermacht. Pfffff.

  Like

 7. Marc zegt:

  Zie je nou wel? Ik dacht altijd al: met die vrouwen is iets niet in de haak. Of ze dragen wel minirokken, dan weer spijkerbroeken.

  Als ze niet onder ‘zachte’ drang de vrijheid van een boerka willen aanvaarden, dan… nou a la, dan moeten ze maar gewoon dood.

  Logisch toch?

  Like

 8. luckybee zegt:

  Komt dat mischien om dat de blillen van vrouwen veel mooier is als die van ons mannen?Dat kan aflenkend werken neem ik aan?

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Nou, daar val ik dan in ieder geval buiten, want ik draag al 40 jaar niets dan rokken en niet eens jeansrokken……
  Maar alle gekheid op een stokje: Ik weet niet of er verwacht wordt, dat we hierom moeten lachen, maar ik kan dat dus niet: Daarvoor is het té hemeltergend!
  Volgens mij weet dat soort klootzakken zelf heel goed, dat ze flauwekul verkopen; het gaat ze er alleen maar om, een nieuwe manier te vinden om de vróuwen te pakken: Je moet tenslotte regelmatig laten zien, wie er de baas is!
  What’s next? Vrouwen zonder méér zijn de oorzaak van alle wereldrampen, dus na de geboorte van 2 of 3 zoontjes: Aan de galg ermee?

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  In de menselijke schedel is ruimte voor hersens of voor Islam.
  Beide is niet mogelijk.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Volslagen krankzinnig, die Pakistaanse mafketel .

  Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  Nog meer van dit. Misschien worden we wakker.

  Like

 13. koloth zegt:

  Nou ja het klopt niet helemaal maar in principe heeft hij gelijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Leg uit.

   Like

   • koloth zegt:

    Als je bv. naar een geweldfilm kijkt dan zetten je hersens dit om in elektomagnetische golven en omdat alles uit elektromagnetische golven bestaat worden die daardoor beinvloed en vormen zich daar naar (het resultaat is dan geweld)
    In dit geval is zo’n broek iets vreselijks en dan gebeurd er ook iets vreselijks.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat moet je hier nou van zeggen. Je hersens zetten uit door een film en dan kan een jeans iets vreselijks zijn.
    Bij koloth thuis hoeft niemand het in ze hoofd halen om zo’n lekkere strakke jeans aan te trekken. Dat is ook weer duidelijk. want dat kan vreselijke dingen oproepen. Zielig voor je vrouw of dochters. Wat ze bij jou er toch niet in krijgen bij zo’n koninkrijk zaal gesprek blijft me verbazen. En dan denk je dat je wat weet, helemaal niets blijkt alweer.
    Het is nog veel erger dan ik gedacht had, daar zal de duivel dan ook wel achter zitten.
    Wat een naar leven moet jij toch leven met zoveel regeltjes en voorschriften.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG, 22.24u..:Sipke van der Land beschreef in de Jaren ’70 in zijn boek “Wat bezielt ze?” de Jehova ’s Getuigen al als keurig nette, maar ongestudeerde mensen die hun theorietjes met een opgeblazen elan presenteren om het nog wat te laten lijken. Hij beschreef onder andere een grote bijeenkomst in de Wielerbaan in Rotterdam, nou, je lacht je dood als je het leest: Er werd bijvoorbeeld een Forum van mannen (let wel: MANNEN, hè) op het podium gezet aan wie ‘ernstige, levensbeschouwelijke vragen’ werden gesteld: Wie zijn vinger opstak, mocht het zeggen. In een volgend onderdeel van het programma werden door vrouwen moralistische kwestietjes aan de orde gesteld door middel van ‘rollenspel.’ -Ergens anders las ik daarover, dat een Getuige zelf uitlegde: “Bij de vrouwen is het allemaal wat speelser, omdat zij van Hogerhand niet geroepen zijn om te prediken.” (Oh. Juist. Voel je ‘m? Wie zouden dat nog meer zo zeggen? Het begint met een M. Maar enfin…..) Kortom het draait allemaal om de simpelste moralistische stellinkjes, verpakt in een gewichtig jasje.En opeens vallen ze dan weer door de mand met als frappant voorbeeld hun ontkennen van de Heilige Drievuldigheid: “Want wat is juist? 1+1+1=1 of 1+1+1=3?” Waarop van der Land: “Het is blijkbaar niet bij ze opgekomen, dat je ook zó kunt cijferen: 1x1x1=1” Dat soort dingen. En dan heb ik het nog niet eens over de inhoud van die ‘rollenspelletjes’ waaruit maar al te goed blijkt, wàt binnen die kringen de plaats van de vrouw is, al proberen ze dat nóg zo te verdoezelen met ‘opgewekte’ praatjes. De braafheid ligt er zogezegd dik bovenop en druipt er vanaf, Tja, @Koloth, kijk mij er niet op aan, hoor: Ik geef het hier alleen maar weer, zoals van der Land het beschrijft. Maar hij komt dan ook uit de Youth for Christ gelederen en moet van de Jehova’s -zachtjes uitgedrukt- niet veel hebben.

    Like

   • koloth zegt:

    Bert en Theresa het is niets anders dan kwantummechanica/fysica.
    Maar dat is ff te hoog gegrepen voor eenvoudige zielen.
    Heeft verder niets te maken met geloof maar met de natuurwetten,
    Het geloof is ook een gevolg op natuurwetten alleen is de vraag wie heeft die natuur en alles gemaakt omdat blijkt dat alles uit atomen/elektronen/enz.bestaat een soort digitale matrix. Die digitale matrix is beinvloedbaar door onze gedachten

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M53&s=M89&ss=P2152&l=NL

    Het is evengoed wel leuk dat jullie telkens de jehova’s overal de schuld van geven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Houding tegenover de wereld.
    Jehova’s getuigen gehoorzamen de overheid zolang hun geboden niet in strijd zijn met hun interpretatie van Gods wetten. Hoewel Jehova’s getuigen zich onderwerpen aan de overheid, beschouwen zij deze autoriteiten als relatief en zullen zij niet gaan stemmen en niet actief deelnemen aan door de overheid opgezette programma’s, bijvoorbeeld ter verbetering van een wijk of iets dergelijks.

    Dus je zal koloth wel zien schrijven over de PVV maar stemmen zal hij er nooit op doen.
    MAG NIET. MAG GEWOON NIET.

    Afgedwongen sociaal isolement en uitsluiting.
    Sociale contacten buiten de groep worden afgeraden en waar ze wel plaatsvinden, vooral gezien als mogelijkheden tot prediking. Dit maakt de leden sociaal erg afhankelijk van de lokale groep. Als een lid wordt uitgesloten valt de groep weg (Jehova’s getuigen mogen niet spreken met uitgeslotenen) en daarmee vaak het volledige sociale netwerk. Deze regels zijn ook van toepassing op familieleden.

    En dan vraag ik me af of je als jehova wel op een forum mag reageren zonder prediking.
    Volgens mij is hier nu iemand in overtreding…………………………….
    (ik herinner je er alleen maar aan, meer niet.)

    Like

 14. Robbert zegt:

  Lekkere billen in een jeans mag ik graag zien.

  Like

 15. Armani zegt:

  Dat is toch geen ontwikkelde man die dit uit bazelt , zal wel een pedofiele geloofsgek zijn in zo,n lange jurk

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Dat we zouden moeten ophouden met het gezeur (!) over de gaswinning in Groningen beschouwen de inwoners aldaar vast als pure nonsens en lariekoek. Ik heb zelfs het idee dat de politici, die de gaswinning ten oosten van de gelijknamige hoofdstad willen blijven toestaan, het liefste geheel Groningen zien verdwijnen wat door fanatieke ex-PVDA’ers van Turkse komaf, Kuzu en Öztürk, stevig wordt aangemoedigd! Zij willen alles daar tenslotte aan de natuur teruggeven, het gas dan verkopen en hopen dat de Groningers (dat zijn in hun ogen gewoon zondaars en in de ogen van de Haagse politici lastposten en stiefkinderen) maar uitwijken naar de omringende provincies terwijl zij nog niet eens op de binnenkomende asielzoekers zitten te wachten.
  Maar dit walgelijke stinkdier van een Maulana Fazlur Rehman heeft vast niet goed begrepen dat zowel hij als zijn soortgenoten ooit in de schoot of nageboorte van een vrouw zijn gegroeid en aldus ter wereld gekomen! Zonder vrouwen waren er ook geen moslims of andere mensen op de wereld en daarbij ben ik zelf erg gek op vrouwen die hoge en strakke jeans dragen. In de jaren ’80 van de 20ste eeuw zag je in tv-series zoals The A-Team, Knight Rider, Bionic Woman, Airwolf, Dukes of Hazzard enz. talloze knappe jongedames in soortgelijke jeans rondlopen en hoe vaak gebeurde het niet dat de meiden ooit een vriendelijk klopje op hun achterwerk kregen, over de schouder werden gedragen of in de armen lagen van stoere kerels!
  Wie weet lijkt het me een goed plan om een spotprent te maken van die Maulana Fazlur Rehman waarin hij B.A. Baracus tegenkomt, gekleed in jeans, spijkerjas, een gouden sieradenwinkel om diens nek heen en getooid met een hanenkam. Als de eerstgenoemde daar dan ruzie mee maakt dan zegt B.A. natuurlijk: “Shut up, Fool, and go back to your islam-bastards!” en verkoopt hierna de Schweinhund van een Maulana Fazlur Rehman een stevige kaakslag waar hij hopelijk tijden van bewusteloos raakt!
  Of anders sturen ze hem gewoon naar Nepal toe waar hij op de top van de Mount Everest gaat zitten om daar zijn haatperikelen in de ijzige kou rond te strooien terwijl allerlei rondvliegende gieren hem hongerig bekijken. Alleen zal ik de arme roofvogels hen niet het vlees van dat stuk ongeluk van een moslimextremist toewensen, zodra hij overleden is, want de dieren zouden namelijk gigantische maagklachten van Maulana Fazlur Rehman krijgen of misschien een acute voedselvergiftiging!

  Like

 17. Tempelier zegt:

  Nou , een spijkerbroek is wel erg haram hoor, dat is namelijk een Joodse uitvinding ( Levi Strauss)
  Dus als daar dan een aardbeving van komt is dat heel begrijpelijk. Want alles wat er op de wereld verkeert loopt is de schuld van de Joden toch ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ah kijk, nu zijn we der. LEVI STRAUSS, een Jood.
   Daar moet ik ze dan toch eens aan gaan herinneren wanneer ik er weer ze weer zie in een jeans. Maar ze gebruiken wel meer Joodse uitvindingen.
   Erg consequent zijn ze niet daarin, het is maar net hoe het uitkomt.

   Like

 18. Jan zegt:

  Egyptische sjeik Mustafa al-Adawy: “De termen die een zoekmachine bij het invoeren van een woord grenst aan tovernarij en kan beschouwd worden als haram”

  Answering the question of a viewer of his show on Safa TV concerning search engines that predict user’s search terms, Sheikh Mustafa al-Adawy said that the method of suggesting words or phrases to the user could be considered haram. He likened this method to the practices of sorcerers and soothsayers.

  http://www.moroccoworldnews.com/2015/06/160387/egyptian-sheikh-says-using-internet-search-engines-is-haram/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s