Cola Light niet open in vliegtuig? Islamofobie!

Screenshot_13

Tahera Ahmad

(Door: Martien Pennings)

De moslima op de foto heeft alle reden om smartelijk te kijken. Ze heet Tahera Ahmad en ze is geestelijk verzorgster, ongetwijfeld alleen voor de moslimmeisjes, op Northwestern University in Chicago en ze heeft deelgenomen aan allerlei evenementen in Amerika waarbij over de onderdrukking van de moslims wordt geklaagd. Ze is op de foto geweest met Obama en dat is niet wonderlijk want Obama is een Moslimbroeder, dan wel een apokalyptische gek, een Manchurian Candidate die het wél gehaald heeft en wiens eerste prioriteit het verzwakken van Amerika is. Ahmad pakte ook een fotomomentje met Tariq Ramadan, een van de meer stiekeme Taqiyya-angehauchte ondersteuners van terreur tégen en ondermijning ván het Westen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", Appeasement, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Cola Light niet open in vliegtuig? Islamofobie!

 1. koddebeier zegt:

  O help een bijna jankende moslim . Is Cola trouwens wel halal !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, wat kan het verdommen of het halal is! Dat serpent hadden ze moeten oppakken voor verhoor, wegens ‘verdacht gedrag!’
   Want waarom maakt ze uitgerekend daar zo ’n stennis over, huh? Misschien tóch iets in de zin gehad met een ‘ongeopend’ blikje ?

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Dit is een onzin foto. Een van de voorwaarden voor het mogen voeren van het halal-predicaat is dat een beroepsmoslim het hele proces nagekeken heeft of er ook redenen zouden kunnen zijn waarom het niet halal zou kunnen zijn, The Coca Cola Company houdt haar receptuur angstvallig geheim, en zal dit echt niet onthullen aan iemand van de concurrentie.

    Er bestaat sinds enige tijd Mecca Cola, gemaakt met water uit de Zam Zam-bron, en die is wel halal, Coca Cola is NIET halal, overigens kan halal cola NOOIT in een plastic fles worden verkocht, want geen enkele soort plastic is halal! De reden is dat plactic gemaakt is van aardolie, en dat komt weer van afgestorven diertjes uit de oudheid, en die zijn NIET halal!

    Het is heel goed mogelijk dat een beroepsmoslim aan The Coca Cola Company het recht verkocht heeft om het halal-predicaat te mogen voeren, maar dat houdt niet in dat het op juiste gronden is verstrekt, meestal is zo’n halal-certificeerder gewoon te koop voor geld en als je genoeg betaald dan kan men zijn gang gaan. Oftewel Babi-Pangang bij de Chinees is ook halal, net als saté natuurlijk en iedereen weet dat voordat de stokjes er in werden gejast het nog in de varkensstal liep en knorde.

    Like

 2. Jean zegt:

  Het is veiliger niet op het vliegtuig te stappen als er een kopvod of baardaap opstapt.
  Dat zootje is voor niets te vertrouwen, ik gun ze zelfs geen blik en dan bedoel ik niet colablik…

  Like

 3. Jan zegt:

  Met Cola Light meer kans op overgewicht en ziekte


  Onderzoekers van “the University of Texas Health Science Center” hebben data gepresenteerd waarin wordt bewezen dat Light frisdranken ons dikker maken. Ze ondervonden dat hoe meer Light frisdrank er gedronken werd, hoe meer gewicht men toenam. De conclusie luidt: Light frisdrank drinkers hebben 41% meer kans op overgewicht met elk glas dan de drinkers van de reguliere frisdrank.

  Naast de kans op overgewicht zijn er nog meer gevaren gekoppeld aan de ingrediënten in Cola Light. Het bevat namelijk Cafeïne (ook in reguliere Cola) en Aspartaam (alleen in Cola Light). Cafeïne is met mate ongevaarlijk, maar teveel ervan kan leiden tot een versneld hartritme, misselijkheid, angstaanvallen, depressie, onrustigheid en slapeloosheid. Daarnaast onttrekt cafeïne vitaminen en mineralen uit je lichaam.

  Aspartaam is een kunstmatige zoetstof en een potentiële neurotoxine. Het heeft maar liefs 92 verschillende bijwerkingen zoals: hoofdpijn, darmaandoeningen, diarree, buikpijn, slapeloosheid, gewichtstoename, hyperactiviteit, concentratiegebrek, chronische vermoeidheid, wallen en nog véél meer!

  http://voedzo.nl/gezondheid/met-cola-light-meer-kans-op-overgewicht-en-ziekte/

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Typisch staaltje van provocerend slachtoffergedrag.
  Dat mens moeten ze een levenslang vliegtuigverbod geven.

  Like

 5. toestroom zegt:

  Aspartaam is een kunstmatige zoetstof en een potentiële neurotoxine. Het heeft maar liefs 92 verschillende bijwerkingen zoals: hoofdpijn, darmaandoeningen, diarree, buikpijn, slapeloosheid, gewichtstoename, hyperactiviteit, concentratiegebrek, chronische vermoeidheid, wallen en nog véél meer!
  Dit weet ik al jaren. Je moet goed kijken wat je eet en drinkt als u weet wat er in het balletje gehacht zit dan eet u deze ook niet meer.
  Gisteren een programma gezien melk is ook zeer slecht voor de mens?? Volgens de USA de melkotum is er af en nu komen USA met deze mededeling

  Like

 6. toestroom zegt:

  Gehakt staat niet goed

  Like

 7. Thomasson zegt:

  “moslimaatje probeerde om een vliegtuig van China Southern Airlines te laten neerstorten met ongeopende blikjes bubbels. Die had ze namelijk ingespoten met een ontvlambare vloeistof en in een vuilnisbakje op het toilet gegooid”.

  Vreemd genoeg dit nieuwsbericht was, zo ver ik weet, niet op het nieuws. Wanneer is dat gebeurt? Misschien krijgen wij maar heel weinig over verijdelde terreur aanslagen te horen? Dat het Islamitische gevaar is veel en veel groter dan wat wij denken. Als dat zo is, hoe durven onze leiders dat gevaarlijk gespuis hier naar binnen te laten stromen? Men krijgt steeds meer het gevoel dat de leiders van de westerse wereld zijn succesvolle TBS’ers met bitter weinig verantwoordelijkheidsgevoel

  Like

 8. luckybee zegt:

  PLEURT ZE ALLEMAAL WEG IK WIL GEEN VAN ZE MEER ZIEN.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik kende dit verhaal al maar geheel anders. Die mohammediene was hevig verontwaardigd omdat iemand anders, een man, een blikje bier kreeg. Toen zei daarover iets zei, zou de man hebben gezegd dat zij haar kuttekop diende te houden en dat zij het als wapen zou gebruiken omdat zij een volgelinge van mo is. Dus bek dicht. Aldus de mohammediene.
  Ik geloof er eerlijk gezegd niets van, want dat volk liegt waar je bij staat. In 10 van de 10 gevallen is hun verhaal bij elkaar gelogen. Let op deze reacties:


  “I felt the hate in his voice and his raging eyes,” Ahmad wrote in an earlier Facebook while the plane was still in flight. “I can’t help but cry … because I thought people would defend me and say something. Some people just shook their heads in dismay.”
  http://edition.cnn.com/2015/05/30/us/united-flight-muslim-chaplain/

  Dat volk is niet kosher.

  Like

 10. Zou best kunnen, Jan, dat ze liegt dat een blikje bier ongeopend aan de man naast haar is gegeven.
  Zou kunnen dat het waar is.
  En als het waar is, dan blijft het tóch heel begrijpelijk van die steward, zoals iedereen meteen snapt.
  Wijf met symbool van wereldwijde terreur op d’r kop – (en speciaal openbaar-vervoer-terreur en nog specialer vliegtuigterreur en allerspeciaalst de terreur van nine-eleven) – vraagt specifiek om ongeopend blikje bubbels waarmee . . . . . . . enzovoort.

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  In het verleden was er een professor in Nederland, Buikhuizen was zijn naam, hij stelde dat men aan het gezicht kan zien hoe misdadig iemand is. Hij werd verguisd en hem werd verweten Nazi-theorieën toe te passen. De man is gestopt met zijn werk en is antiekhandelaar geworden, maar ik ben toch van mening dat Professor Buikhuizen gelijk had, aan het gezicht van iemand kan men zien hoe iemand is. Soms is het moeilijk, maar toch ben ik van mening dat de trekken in het gezicht meer laten zien dan wat de drager van het gezicht soms wil. Moeders kunnen aan kinderen zien of je jokken, vrouwen zien aan het gezicht van de man of hij vreend is gegaan.

  Als we het gezicht van Tahera Ahmad bekijken dan is duidelijk zichtbaar dat er iets is dat niet deugt. Het is duidelijk dat zij iets verbergt. Wat weet ik niet, maar Tahera Ahmad zit gewoon fout. Iedereen die wel eens gevlogen heeft die weet dat men aan boord van vliegtuigen geen flesjes of blikje serveert maar van die goedkope kleine bekertjes. Die bekertjes zijn maximaal 0,2 liter, een blikje is 0,33 liter, met twee blikjes krijgen drie mensen een glas cola. Elke kilo vracht die overbodig is wordt in de luchtvaart voorkomen, de stuwardesses zijn ook altijd 1m75 en niet 1m80, altijd slank en nooit vet of Rubens.

  Op de foto zie ik een mishandelde vrouw, die Tahera Ahmad heeft iets te verbergen, het is geen verbolgen gezicht maar het is een angstig gezicht. Het zal mij niets verbazen als we in de toekomst meer van haar horen en dan bedoel ik niet in de positieve zin, maar wéér als slachtoffer, echt of weer verzonnen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Vanhetgoor:

   “In het verleden was er een professor in Nederland, Buikhuizen was zijn naam, hij stelde dat men aan het gezicht kan zien hoe misdadig iemand is.”

   Als dit werkelijk jouw opvatting is over het werk van prof. Buikhuizen, dan kan ik niet anders dan vaststellen dan dat je het absoluut niet begrepen hebt. Buikhuizen deed ónderzoek (hij stelde dus niets, hij deed onderzoek) naar mogelijke relaties tussen uiterlijk en misdadig gedrag. Zijn theorie was dat als iemand doorlopend schuin aangekeken wordt vanwege een afwijkend uiterlijk, dit op den duur mogelijk zou kunnen leiden tot misdadig gedrag. Dit beweerde hij dus niet, hij onderzocht of het mogelijk was.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s