Merkel: Duitsland is een immigratieland

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) ziet Duitsland als immigratieland en bevestigt daarmee een oud standpunt van de Groenen. “We zijn in principe al een immigratieland”, zei ze maandag in Berlijn aan het begin van een serie van 150 door de regering geïnitieerde bijeenkomsten onder het motto “Goed leven in Duitsland – Wat wij belangrijk vinden”.

De bondskanselier sprak zich uit voor het concreet aanbiedingen van betrekkingen aan bijvoorbeeld Afrikanen. Er zou een lijst bestaan van beroepen waarvoor in Duitsland niet genoeg geschoolde krachten zouden zijn, bijvoorbeeld chemielaboranten. Afrikanen zouden hierop gewezen moeten worden. Wie hiervoor de kwalificaties zou hebben, zou geen asielverzoek hoeven indienen.

“Immigratie kan verrijken”

De voorzitter van de CDU en bondskanselier benadrukte tegelijkertijd dat Duitsland een betere welkomstcultuur nodig zou hebben: “We moeten hier nog veel zelfbewuster zeggen: het kan zeer verrijkend zijn.”

(Passage uit een artikel in de FAZ)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Merkel: Duitsland is een immigratieland

 1. toestroom zegt:

  Goh dat weet ik al vanaf 2005 wij zijn ook auslanders in Duitsland

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt alleen maar gíssen, wat die tang precies voorheeft, net als bij verreweg de andere Europese politici.
  Hoe bizar ook, ergens móeten ze zich nog steeds gebonden achten aan zoiets als Straatsburg ’75…. hoewel nieman van hen er ooit met ook maar een woord over spreekt……

  Like

 3. danny zegt:

  Zal de gemiddelde Duitser die last heeft van asielzoekers in zijn buurt, het eens zijn met Merkel? Ik denk van niet.
  Nu is het wachten tot Rutte met de opmerking komt dat Nederland een immigratieland is. Niets verbaast mij meer als het Rutte betreft.

  Marokko wijst kussende Françaises uit

  PARIJS –
  Marokko heeft twee Françaises die elkaar met blote borsten voor een moskee in de hoofdstad Rabat zoenden, dinsdag het land uitgezet. Dat berichtten Franse media. Met hun actie wilden de twee protesteren tegen de onrechtvaardige behandeling van homoseksuele mannen en vrouwen in het Noord-Afrikaanse land.

  http://www.telegraaf.nl/feed/24110651/__Kussende_vrouwen_uit_land_gezet__.html

  Schijnheiligen Marokkanen! het wemelt van de homo’s in Marokko, maar dat zal altijd ontkent worden in een islamitisch land , waar homo’s, volgens de koran gedood mogen worden en van daken afgegooid mogen worden.

  Like

 4. hans-e-pans zegt:

  Natuurlijk kan immigratie verrijken, maar niet door wat ze nu binnenhalen/laten.

  Gemaakte fouten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

  Like

 5. Driek zegt:

  De voorzitter van de CDU en bondskanselier benadrukte tegelijkertijd dat Duitsland een betere welkomstcultuur nodig zou hebben: “We moeten hier nog veel zelfbewuster zeggen: het kan zeer verrijkend zijn.”

  En dit lezende, vraag ik mij af, is die uitspraak van Angela Merkel werkelijk oprecht gemeend?
  Of – en dat lijkt mij eerder het geval – het is geraffineerde opzet om heel Duitsland op te offeren aan de islam. En aan de armoe. Want, die vrouwe Merkel moet toch zo langzamerhand wel weten, dat die Afrikanen absoluut niet de nodige bagage hebben om chemielaborant te worden? Want dat vergt een behoorlijk zware opleiding. En geen van deze zwarte stamleden hebben een dergelijke opleiding genoten.
  Ja, misschien, heeft een enkeling stage gelopen, bij een toverdokter, of bij een medicijnman, ergens in een donker Afrikaans oerwoud. En roffelen op de trom, om boodschappen door te geven. Maar daar houdt het wel mee op.
  Ik geloof, eerlijk gezegd, dat die Afrikanen nergens voor deugen. Die lui willen hier gewoon lekker zitten niksen, naar vrouwen kijken, een beetje rond lummelen, en als het mooi weer is, lekker buiten in de zon zitten. Het zijn ongevormde mensen zonder enige diepgang en beschaving. Die moet je nog van alles en nog wat leren.

  Like

 6. Hans zegt:

  De gemiddelde volwassen negertman heeft het intellect van een 11 jarig blank kind.
  Dat is onderzocht, bewezen & gedocumenteerd.
  Negerts kunnen totaal niet cognitief denken.
  Wat we binnen halen aan primitieven in onze verlichte samenleving zal die verlichte samenleving in totale duisternis dompelen.
  Zwart if you like.
  De alom verguisde professor Buikbuizen legde al verbanden tussen gelaatstrekken en gedrag.
  Dat mocht niet want van links MOETEN we allemaal gelijk zijn.
  En dat zijn we niet. Totaal niet.
  Mensen met grove gelaatstrekken doen grove dingen. Klaar.
  Kijk maar naar moslims en wees eerlijk. Die zien er toch niet uit!
  De dikke koppen weggepropt in de hoofddoeken met snor, grote neuzen, de vette mannen met worstvingers en doorgegroeide wenkbrauwen, de diepliggende en tegelijk uitpuilende ogen. Je kunt gewoon zién wat ze van plan zijn.
  “Wat je bent komt op je lichaam te staan” zei mijn moeder altijd.
  Degenen die zich nog “Paulus de boskabouter” herrineren weten dat wij bang werden gemaakt met poppen (Eucalypta) die eruit zagen als de moslimprimaten die we hier binnen zuigen.
  Hooeloos.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Seit wann Frouw Merkel?Seit de Keiser war das niecht zo, en Hitler meint lebensraum zu veroveren muste?

  Like

  • fleckie zegt:

   het ging in feite helemaal niet om ‘LEBENSRAUM” dat was onder mom van, het ging om de enorme…. delfstoffen’…voorraad, in vooral Rusland. En als het Russische …volk totaal…. uitgeroeid was,[Endlosung[ net als de Joden] :::::vanaf pag. 69, uit boek;..’.Klaus Barbie, een NAZI in dienst van de V.S.’auteur Erhard Dabringhaus, isbn-Batteljee & Terpstra uitg.Leiden.isbn 9067740101………..vanaf pag.68 e.v. ‘Dr.Augsburg en zijn ..’definitieve oplossingen’……”Ik stond op het punt te zeggen dat we naar Augsburg moesten vertrekken,toen er nog een man de kamer binnenkwam. Hij werd voorgesteld als professor Emil Augsburg,een ander lid van Merk’s en Barbie’s netwerk van informanten. Professor Augsburg, een voormalige SS-KOLONEL, was vroeger medewerker geweest van het BERUCHTE Wannsee Instituut. Dit instituut speelde een grote rol in het ontwikkelen v.d.zogenaamde ‘definitieve oplossing’ van het Jodenvraagstuk’.Dr.Augsburg werd later toegevoegd aan het OOST-INSITUUT,wiens opdracht was een soortgelijke ‘definitieve oplossing’ voor te bereiden voor de RUSSISCHE bevolkin. Volgens Dr.Augsburg kwam het Oost-Instituut van 1941 tot 1943 in Konigsberg bijeen,om een geschikte methode te ontwikkelen voor de vernietigin v.d.RUSSISCHE bevolking…na de DUITSE overwinning. De leden van het instituut,die door Heinrich Himmler werden benoemd, waren voornamelijk hoge SS-officieren….Terwijl ik naar Dr. Augsburg’s verhaal luisterde,realiseerde ik me nog eens dat Hitlers oogmerken zich niet beperkt hadden tot de vernietiging v,d,Joden, maar de..TOTALE..UITROEIING van al zijn vijanden inhielden…………Vele leden van bijzondere SS-afdelingen werden als oorlogsmisdadigers tussen 1946 en 1948 berecht wegens het uitvoeren van opdrachten van Hitler’s Oost Instituut, die de onderwerping en vernietiging van allemensen die in de overwonnen OOSTELIJKE gebieden leefden. Duitse troepen pakten burgers op,vernielden hun dorpen, en hielden ze als gijzelaars vast. Als willekeurige vergeldingsmaatregel werden voor elk gedode Duitse soldaat 100 gijzelaars geexecuteerd.. Zelfs het reguliere leger deed mee aan het oppakken van Joden, zigeuners en andere ;ongewenste’ personen, om ze ter liquidatie aan de SS..over te dragen. Het …HERKOLONISATIEPROGRAMMA van het Oost-instituut had een tweeledig doel:het VERNIETIGEN ..van de cultuur en zelfs het leven van de OVRWONNEN ..VOLKEREN in het OOSTEN, en het in hun plaats vestigen van mensen van Duitse origine. Dit waren maar een paar v.d.voorstellen die het instituut,dat werd voorgezeten door Alfed Rosenberg,Hitler’s zogenaamde rassenexpert deed.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jezus, Lucky! Met alle respect natuurlijk.
   Ik wist echt niet dat jouw Duits nog slechter kon zijn dan je Nederlands.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je zegt het! Ik las het nu pas en het zou om te lachen zijn als het niet zo om te huilen was!
    Nu heeft Lucky’ wel geruime tijd in Duitsland gewoond, voor zover ik begrepen heb, maar om te beginnen heeft hij daar in ieder geval níet regelmatig de pèn ter hand genomen, dat staat wel vast!
    Anders zaten ze dáár nu allemaal te huilen…….

    Like

 8. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Pak maar vast een dwangbuis voor dit mens!

  Like

 9. Pingback: Merkel: Duitsland is een immigratieland |

 10. Tempelier zegt:

  Immigratie kan niet meer ( als het dat al ooit heeft gedaan) verrijken, als men al verzadigd is !

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  Dat heb je als je een communist aan het stuur. Bovendien wat je vandaag bent en loopt het spaak dan verander je dat morgen toch!

  Of denk ik te gemakkelijk of is het te makkelijk?

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Merkel is een verdomde criminele landverraadster!

  Like

 13. Jan zegt:

  “Miniröcke könnten zu Missverständnissen führen”

  Ein Gymnasium in Niederbayern hat Eltern gewarnt, ihren Töchtern durchsichtige Blusen oder Miniröcke anzuziehen. Offenbar hat man Angst vor Übergriffen durch junge Asylbewerber in der Nachbarschaft.

  Ob das “Allgemeine Elternrundschreiben” für die 5. bis 11. Jahrgangsstufe des Gymnasiums dieser Bereitschaft zuträglich ist, darf getrost infrage gestellt werden.

  Wenig Verständnis haben einige Eltern offenbar jedoch für die Aufforderung in dem Elternbrief, gerade Mädchen nicht freizügig aus dem Haus zu lassen: “Da unsere Schule in direkter Nachbarschaft ist, sollte eine zurückhaltende Alltagskleidung angemessen sein, um Diskrepanzen zu vermeiden”, heißt es vonseiten der Schule. Und weiter: “Durchsichtige Tops oder Blusen, kurze Shorts oder Miniröcke könnten zu Missverständnissen führen.” Zudem bitte man darum, ein “direktes ,Anglotzen/Begaffen’ oder das Fotografieren” unbedingt zu unterlassen. “Abfällige oder rassistische Äußerungen können in keinster Weise geduldet werden”, schließt der Brief

  Franz Meyer, findet nichts Verwerfliches an dem Brief: Da der Brief “unseres Wissens nach auf eigene Veranlassung der Schule verfasst worden” sei, wolle man das Handeln der Schule auch nicht kommentieren. Persönlich sehe Meyer aber keinen Grund, “das präventive Vorgehen der Schule zu kritisieren”. Gleichzeitig sagt Meyer aber, dass es “für Verunsicherungen” aus seiner Sicht “keinen Grund” gebe.
  http://www.welt.de/vermischtes/article143128131/Miniroecke-koennten-zu-Missverstaendnissen-fuehren.html

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De omgekeerde wereld!Laten ze die asielzoekers maar een brief sturen,dat ze zich netjes hebben te gedragen en te leven conform westerse normen en waarden op straffe van uitzetting per omgaande!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s