Nieuw boek van Udo Ulfkotte: “Mekka Duitsland – De stille islamisering”

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Zijn we nog te redden? Of hebben we al voor de islam gecapituleerd? En wat komt er op ieder van ons af? Wist u bijvoorbeeld dat op dit moment het Openbaar Ministerie een onderzoek instelt, omdat Duitse verzorgingspatiënten op hun etensrantsoenen gekort zouden worden ten gunste van moslims? We doen nu dingen die we tien jaar geleden nog als krankzinnig beschouwd zouden hebben. In vooruitsnellende gehoorzaamheid tegenover moslims hebben wij volgens een zwijgende meerderheid niet alleen het recht op vrije meningsuiting opgegeven – en daarmee de kern van de democratie. In de plaats van onze voormalige vrijheid is angst gekomen. De angst voor het feit de religieuze gevoelens van een geïmmigreerde minderheid te kwetsen.

Toen zich in januari van dit jaar bijvoorbeeld enkele moslims door een nieuwe Oriëntaalse crèmezeep in hun religieuze gevoelens gekwetst zouden voelen, omdat er op de verpakking bij de Aldi ook een moskee stond afgebeeld, werd het product onmiddellijk uit de schappen verwijderd. Aldi capituleerde. Uit angst voor moslims. Dat is inmiddels routine in het voormalige land van dichters en denkers. De primaire deugd van de islam, onderwerping, is nu ook de belangrijkste deugd van de Duitsers.

Bestsellerauteur Udo Ulfkotte schetst in zijn nieuwe boek “Mekka Duitsland” welke concrete gevolgen dat voor ieder van ons heeft: voor scholieren, voor mensen in opleiding, voor arbeiders en ambtenaren, voor werklozen en voor pensioengerechtigden. Er is bijvoorbeeld midden in Duitsland sprake van om zwaar zieke patiënten die verzorging nodig hebben te korten op hun etensrantsoenen om met het aldus bespaarde geld van de verzekerden uit de ziektekostenverzekering van de staat speciale maaltijden alleen voor moslims te kunnen financieren. En iedereen kijkt weg. Terwijl politiek en media betwisten dat er sprake is van een islamisering, wordt bij het Duitse leger tegelijkertijd gescheiden bestek voor de maaltijden van moslims en niet-moslims verstrekt. Ulfkotte belicht deze steeds ernstiger ontwikkeling van de islamisering ook tegen de achtergrond van de enorme vluchtelingenstromen uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten. Hij komt tot de conclusie: een kind, dat tegenwoordig in het Duitstalige gebied geboren wordt, sterft volgens alle denkbare scenario´s in een verregaand geïslamiseerd land.

Ulfkotte laat ons in “Mekka Deutschland” een absurde wereld zien, waarin we nu weliswaar sharia-conforme autoverzekeringen, levensverzekeringen en de sharia mastercard invoeren, maar de islamisering in de politiek en de massamedia nog steeds hardnekkig ontkennen. In de nieuwe wereld van de islamonderwerping, waarin we kerken in moskeeën veranderen en daar onder applaus van onze media laten oproepen tot de strijd tegen de “ongelovigen”, bestaan sharia-vakantie en sharia-reizen. En in het Duitse ministerie van Justitie inmiddels zelfs een officiële formatieplaats voor sharia-recht. We leiden Afghanen, Syriërs, Tsjetsjenen en Turken als wandelgids voor de Alpen op, zodat zij toeristen tegelijk ook nog in aanraking kunnen laten komen met de schoonheden van de islam. Politiek en media liegen de bevolking voor dat dit allemaal niets met de islam te maken zou hebben, maar slechts een vanzelfsprekend deel zou uitmaken van onze “welkomstcultuur”.

De Duitse president is nu al peetoom van veel kinderen uit islamitische bigamistenfamilies. En tot twee derde deel van de moslims in stedelijke gebieden is tegelijkertijd met meerdere vrouwe getrouwd en laten deze omstandigheden volledig legaal door de staat financieren. Een met meerdere vrouwen getrouwde islamitische man kan er in Duitsland tegenwoordig op rekenen dat al zijn vrouwen na zijn dood een weduwepensioen krijgen. Tegelijkertijd wordt steeds vaker het Duitse rechts als vanzelfsprekend vervangen door het islamitische sharia-recht. Ulfkotte schrijft in “Mekka Deutschland” op wat onze media voor ons verzwijgen: politici eisen nu serieus “gender-conforme stenigingen”, omdat vrouwen bij het barbaarse gebruik in de islamitische wereld per slot van rekening tot nu toe benadeeld werden tegenover mannen. Net zo onvoorstelbaar lees je in “Mekka Deutschland” hoe door de Duitse belastingbetaler gefinancierde juristen in de Oriënt als onderdeel van de wederopbouw wetten uitwerken, volgens welke islamitische mannen hun vrouwen straffeloos mogen verkrachten als ze meer dan vier dagen lang geen geslachtsgemeenschap hadden. En dan zijn we er verbaasd over wanneer mannen uit deze cultuurkring bij ons wegens verkrachting voor de rechter staan en zich van geen schuld bewust zijn.

De bestsellerauteur schetst ook de parallelmarkt voor islamitische geneesmiddelen, waarop moslims andere medicijnen krijgen dan niet-moslims, omdat dierlijke bestanddelen van medicijnen bij moslims immers niet van “onreine” dieren afkomstig mogen zijn. En dierenbeschermers zullen geschokt zijn wanneer ze het hoofdstuk over Europese diepvriesproducten lezen, waarvan de meeste vleesproducten tegenwoordig al lang – en wel zonder etiket – “halal” zijn. Dus volgens islamitische rites zonder verdoving geslacht. Ulfkotte noemt de namen van de producenten. “Mekka Deutschland” beschrijft bovendien heel concreet hoe Duitse politici en media gechanteerd en met geld omgekocht worden om de islam d.m.v. een positieve verslaggeving te bespoedigen. Want de stille islamisering vindt immers niet toevallig plaats, maar volgt een geheim plan. “Mekka Deutschland” is provocatief en politiek niet correct. Wie zichzelf en zijn familie op de toekomst wil voorbereiden, komt niet heen om dit van ruimt 700 voetnoten en bronvermeldingen voorziene gefundeerde boek. Islamverenigingen en politici hebben geprobeerd het verschijnen van het boek te verhinderen. Duidelijk is: binnen enkele jaren al zal een boek zoals “Mekka Deutschland” in Europa niet meer mogen verschijnen. We verbranden nu geen boeken meer. We drukken ze dan gewoon niet. Wie zijn persoonlijke toekomst en die van zijn familie niet aan het toeval wil overlaten, die zou moeten weten wat hier wordt bekokstoofd.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, mainstream-media, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nieuw boek van Udo Ulfkotte: “Mekka Duitsland – De stille islamisering”

 1. luckybee zegt:

  Chritiaan Snouck Hurgronje heeft Mekka 1 jaar lang ontweidt; is Mekka dan nog wel Hallal?

  Like

 2. Pingback: Nieuw boek van Udo Ulfkotte: “Mekka Duitsland – De stille islamisering” |

 3. 4sjun zegt:

  Snouck werd moslim om Mekka in te kunnen.

  Maar even iets anders, ik zou toch denken dat er ook in andere taalgebieden van Europa behoefte begint te ontstaan aan de informatie die Ulfkotte vrijgeeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s