Grexit of Graccident: Waarom de eurozone door Griekenland ten onder zal gaan

Screenshot_18

´Op een dag zullen historici op het euroteken wijzen en zeggen dat het eindspel van het Keynesiaanse centrale bankensysteem –dat niet snel genoeg kan beginnen- hiermee begon.’

(Door: “Xander”)

‘ECB heeft ten bate van grote financiële spelers honderden miljarden van de burgers gestolen’ -‘Mensen moeten bidden om…. donderende ineenstorting van het kankerachtige superstaat regime dat in Brussel en Frankfurt is gebouwd’.

Een paar jaar geleden had het – als ‘onze’ politici bij hun verstand waren geweest – nog kunnen worden voorkomen, maar anno 2015 is er geen redden meer aan. Inmiddels stromen er wekelijks miljarden euro’s van de ECB in Frankfurt naar de failliete Griekse ‘zombie’banken, en dat enkel om de eurozone overeind te houden. Als dat niet leidt tot een Grexit – de uittreding van Griekenland uit de eurozone – dan wel tot een Graccident: ‘Als deze zwendel uiteindelijk explodeert, dan zal er een ongekende heksenjacht ontstaan in de hallen van het grootse nieuwe $ 2 miljard kostende ECB-paleis, een die er in vele generaties niet is geweest in Europa,’ schrijft financieel analist en auteur David Stockman.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, Elite, euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Graaien, Griekenland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Grexit of Graccident: Waarom de eurozone door Griekenland ten onder zal gaan

 1. OphEUffen zegt:

  De taart kunstmatig groter maken vanwege onvoldoende ingredienten zal ons zwaar op de maag komen te liggen. De Eurofiele likkertjes gun ik het echter van harte. Wie niet hoort of ziet, moet maar voelen. Keihard, genadeloos en zonder mededogen. Daaag, links Nederland.

  Like

 2. Dicksy zegt:

  Wat deze verteld weet toch iedereen, Griekenland zal en moet bij de EU blijven en dat mag kosten wat het wil. Nog nooit een politieker geweten die zijn fout(en) durft toegeven, te snel willen lopen en men kon nog niet eens gaan.
  Toch verbijsterend dat analisten die buiten de EU staan steeds tot dezelfde conclusies komen en hier in dit hele continent geen enkele analist tot dezelfde conclusie komt of het gewoon verzwijgt voor het plebs. Ik hoop ook dat Griekenland het been stijf houdt zodat dit gedrocht in elkaar stuikt en we echt met een schone lei kunnen beginnen ondanks de daaraan verbonden kosten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Laten we vooral niet vergeten om na de ineenstorting de schuldigen te straffen, waarbij als waarschuwing de doodstraf de beste oplossing zal wezen !!

  Like

 4. tjonge zegt:

  mocht het zo ver komen (totale crash) dan mag ik toch hopen dat mario en al zijn kornuiten plus onze vette kees jan -alles komt terug met rente- de jager, dat die gasten allen een mussolini-einde mogen bekomen !

  Like

 5. OphEUffen zegt:

  JanKees is sowieso de Sjaak. IS flikkert hem van een flatgebouw en de rest van NL wil zijn gegarandeerde geld terug. Succes De Jager.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  En warempel, het nieuws verkondigt net een soortgelijke boodschap.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wie moet als eerste hangen, letterlijk en figuurlijk?
  Juist, de lawaaimaker verafstoot uit Gent want die heeft Griekenland binnengehaald wetende dat het via leugens was en die Italiaanse mummie draghi, beide naast elkaar aan de hoogste lantaarnpaal, voor al de overige palen zijn er nog veel kandidaten zoals die natte dweil, die flipper uit Portugal, de kapo uit Duitsland, de klucht enz.
  Leve Europa, weg met de EU misdaadorganisatie volgepropt met lafaards en verraders van eigen volk.

  Like

  • bobzelf zegt:

   wij in nederland hangen op als 1 e op MET STIP OP 1

   De CDA er , de VOC roepende lul, BALKENENDE , die bij 62.9 % NEE ons op aandringen van frau Merkel, alsnog DE leugen van lissabon intekende !!!

   OP 2, de VVDer Gerrit in steel als de raven , de grote lachebek, wat hem dus snel zal vergaan , GERRIT ZALM, die de grootste roof uit de nederlandse geschiedenis
   heeft uitgehaald
   Iedere nederlander zijn Euro leven lang bestolen heeft van 15 a 20 % van al het geld wat u had, dan wel hebt , dan wel ooit zal krijgen of verdienen !

   HONDERDEN , DUIZENDEN MILJARDEN !!

   ik weet waar hij boodschappen doet, iemand geinteresseerd ?

   we will have our revenge in this life or in the next, ( gladiator Russel crowe )

   GR. BOB

   Like

 8. bigljohn zegt:

  Griekenland het begin van het einde van de Euro en de E.U. ? Laten we het hopen ! En toch weet ik niet hoe ik hier over moet denken. Al vrij kort na de invoering van de Euro wist men op forums al te vertellen dat deze geen lang leven beschoren was. Maar na een dikke 10 jaar, en met allerlei trucs en duistere zaken, wist men de E.U. alsmede de Euro staande te houden, kunstmatig op de been gehouden gelijk een zombie. Hier in Nederland maakt men ons wijs dat de economie steeds beter gaat draaien. Mensen zouden volop allerlei dure zaken aanschaffen en veel geld uitgeven. Bedrijven zouden staan te springen om arbeidskrachten. Nederland geeft miljarden uit aan de derde wereld , wordt overspoeld met kansloze Islamieten, moet zich blauw betalen aan Brussel, terwijl onze economie zich in de richting van een nieuwe gouden eeuw zou bewegen. De sprookjes van Hans Christiaan Andersen en van de gebroeders Grimm zijn nog veel geloofwaardiger dan al die sprookjes die door Brussel en Den Haag voor ons opgelepeld worden !

  Like

 9. bobzelf zegt:

  zoals Bob het oracle al meerdere malen het net opgooide :

  AND THE WINNER IS :

  GREECE !!!

  alsof je een Asterix zit te lezen , whahahahaa

  Hoe een klein Landje ( dorpje ) moedig tegenstand bood aan de EU ( romeinen )

  heel europa naar de kloten ,

  mag ik u feliciteren,!!!!!!!!!!!!! terug naar 1930

  whahahahahahahahah

  en effe afsluiten :

  RARE JONGENS DIE ROMEINEN ( draghi c.s. )

  Geweldige spreuk van OBELIX , de simpele !!!

  gr. Bob

  Like

 10. Europa en de euro( dingplofbips) dag in dag uit via de media geïndoctrineerd. Het is een grote splijtzwam geworden er wordt vergoot door met geld te smijten naar Griekenland en vervolgens naar Italië, Frankrijk etc. Terwijl hier voedselbanken zijn . Heeft de regering bewerkstelligd en het land uitgeknepen, terwijl er een volgende dreiging is door zg asielzoekers applaudisserend Europa binnen te halen. Tegengestelde culturen en religie. Voor de asielzoekers is de koran de wet en niet de Europese of Nederlandse wet .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s