Harvestehude: Rijke Hamburgers blijft vluchtelingencentrum bespaard

Screenshot_16

Fantastische locatie: Harvestehude in Hamburg

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Het gebouw van de voormalige afdeling militaire zaken van het district in het deftige stadsdeel Harvestehude in Hamburg zal niet verbouwd worden tot een vluchtelingencentrum. Na de administratieve rechtbank heeft nu ook de administratieve rechtbank in tweede instantie de bouw van het onderkomen aan de Sophienterasse eerst verboden. Bij een vluchtelingenonderkomen zou het namelijk niet om woongebruik in de zin van het bouwrecht gaan, aangezien de eigen vormgeving en de vrijwilligheid van verblijf zouden ontbreken. Bovendien zou het bouw-juridisch gezien gaan om een gebouw voor sociale doeleinden, wat in een speciaal beschermd woongebied slechts sporadisch toelaatbaar zou zijn, bericht mopo.de.

Zozo, het gebied wordt dus als speciaal beschermd woongebied aangemerkt, en in dit gebied mogen gebouwen slechts in beperkte omvang voor sociale doeleinden gebruikt worden. Vermoedelijk hebben de deftige dames en heren ingeseind gekregen wat zich afspeelt rondom andere vluchtelingenonderkomens, namelijk dat sociale conflicten en trammelant, massale vechtpartijen, messentrekkerijen, lawaai, vervuiling en de plotselinge sterke toename van inbraken in de buurt voorgeprogrammeerd zijn.

Screenshot_17

Het bewuste gebouw van de voormalige afdeling militaire zaken

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Harvestehude: Rijke Hamburgers blijft vluchtelingencentrum bespaard

  1. Pingback: Harvestehude: Rijke Hamburgers blijft vluchtelingencentrum bespaard |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s