ANC/Haatzaaiblad weigert weerwoord Martin Bosma

Screenshot_12

(Door: Pritt Stift)

Het is al een tijdje hommeles tussen Martin Bosma en NRC, de courant der pijp rokende D66-rechters. Ooit (2010) schreef Bosma ‘wisselcolumns’ voor NRC (samen met Jolande Sap en Ton Elias). Maar daar kwam al snel een einde aan. Zogenaamd omdat baas & tv-belg Peter Vandermeersch ‘meer reuring in zijn krant’ wilde hebben. Maar feitelijk omdat Bosma’s erudiete aanwezigheid in de Avondblad-kolommen veels te veel abonnees en adverteerders kostte. En vlak die vele cordon sanitaire-telefoontjes naar de NRC-directie & redactieraad niet uit, uiteraard van de rancuneuze magistratuur die te kakken werd gezet in het Wilders-proces. Met dit in het achterhoofd is het niet zo gek dat een NRC-journalist geweigerd werd bij de presentatie van Martin Bosma’s boek Minderheid in Eigen Land vorige week.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "goedmenschen", "Nuttige idioten", betutteling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

4 reacties op ANC/Haatzaaiblad weigert weerwoord Martin Bosma

 1. leefbarbaar zegt:

  En zo brengt de foutkrant NRC de discussie op een zijspoor. Kunnen we het hebben over de aantallen negerts per vierkante kilometer oostelijk van Johannesburg in 1888. Bijvoorbeeld.
  En hebben we het niet over de boodschap van het boek van meneer Bosma: Als de PvdA-stemmers hier de meerderheid vormen, kunnen normale mensen een zeer zware en onrechtvaardige tijd tegemoet zien. Racisme is niet wit namelijk, niet altijd dus.

  Like

 2. toetssteen zegt:

  De man had zich gewoon te laat aangemeld. De beveiliging is nogal strikt, maar dat wenst deze huilebalk niet in te zien.
  Het zou me overigens niet verbazen als NRC journalist het knipwerkje van Jole voor journailstiek heeft aangenomen:

  http://www.joop.nl/media/detail/artikel/32392_jeroen_pauw_interviewt_pvv_ideoloog_martin_bosma/

  Een ieder die het hele interview heeft gezien weet wel beter.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik ken de hele geschiedenis van de Boeren en de VOC; wij waren VOC aanhangers toen wij naar Indie gingen, en wij hebben Indie nooit gecolloniceerd.Aleen gehandeld.met de inboorlingen, na dat wij met hun Sultaten waren eens gekomen.Batavia lig in het hoogheits gebied van de Sultan van Banten.Daar heeft de sultanen van Mataram niets te zoeken.Ik geloof hij heet Pakoeboewono, maar daar ben ik niet zo zeker wel dat hij een Javaan is en geen soendanees.

  Like

  • BertG. zegt:

   Is jou familie soms eigenaar van een plantage daar geweest of zo.
   Zulke lieverdjes worden die Nederlanders nou ook weer niet volgens mij.
   Alleen zaken doen is toch echt iets anders dan inlijven en veroveren en de baas spelen.
   Ik betwijfel het of al die Indische mensen het met jouw versie eens zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s