Computernerd van “BILD” eist gratis WiFI voor “vluchtelingen”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

“Gratis WiFi – ook en juist voor vluchtelingen!” Dat eist Nico Lumma, lid van de media- en internetpolitieke commissie van het SPD-partijbestuur, in zijn actuele column in “BILD”. Wij van PI vinden dat een uitstekend idee! De zielige vluchtelingen hebben immers vaak al bij de landing in Lampedusa hun smartphones paraat, dan kunnen ze deze in ieder geval ook direct gebruiken. En als er geen smartphone, tablet of laptop voorhanden is, dan zouden deze snel van belastinggeld aangeschaft moeten worden. In voorkomende gevallen vereenvoudigt dat immers ook de activiteit als geschoolde kracht in bijvoorbeeld de drugshandel. Of niet soms, meneer de SPD-computernerd?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Computernerd van “BILD” eist gratis WiFI voor “vluchtelingen”

 1. Drs.P. zegt:

  Volgens mij is deze hele wereld een grote open inrichting aan het worden van compleet geschifte linkse guttmenschen. Alles voor de “zielige vluchteling” en eigen volk die alle belasting opbrengt kan letterlijk doodvallen. Dan moet ik meteen denken aan het vorige artikel van Martien Pennings, waarin hij schrijft over moordneigingen en daar kan ik mij helemaal bij aansluiten, ik ken die gevoelens maar al te goed.
  Wanneer barst de bom en krijgen al de linkse idiote guttmenschen en eigenvolknaaiers een “toetsie” behandeling (mes in de nek)?? Of barst er geen bom en gaan we met z’n allen ten onder aan de binnengehaalde 5e colonne met dobberbooslims??

  Like

 2. Sjoe! zegt:

  Moet men aan hen ook gratis pijpbeurt leveren?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ja, en met deze service kunnen we ook sneller berichten ‘van belang’ oppikken natuurlijk! Het is toch niet meer van deze tijd dat we het zonder al deze moderne hulpmiddelen zouden moeten stellen?
  Wij vluchtelingen komen uit ontwikkelde landen en weten echt wel hoe we met moderne apparatuur moeten omgaan. Daarvoor hebben we echt geen cursus nodig. 😦

  Diep treurig dat de Duitsers al zó ver gezakt zijn dat ze het onze toekomstige slagers zo gemakkelijk willen maken! Want denken ze nou echt dat ze die vluchtelingen deze voorzieningen nodig hebben om met de familieleden in het thuisland te communiceren? Nee, natuurlijk niet. Was dat wel het geval, dan hadden ze aan een doodeenvoudig mobieltje wel voldoende gehad.
  Ziet men nu nóg niet in dat hier zeer waarschijnlijk een heel netwerk van terroristen achter zit?

  Eikels!

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Duitsers zullen deze SPD man gelijk kiel halen. de idioot.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, nou…..Wat dat laatste vooral betreft: Weet hij veel!
  Ik heb een zijdelingse indruk van dat computerwereldje, doordat mijn oudste zoon erin zit en, voor zover dat nog niet algemeen bekend is, kan ik verzekeren, dat dergelijke figuren vaak heel goed zijn in hun beroep -voor de branche- onmisbaar zijn, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid -in de branche- weliswaar met onregelmatige werktijden zéér productief en ijverig zijn -in de branche- en goed verdienen -in de branche. Alles met betrekking tot de branche, want daarbuiten bestaat er amper iets voor ze, Deze is dan, om onduidelijke redenen, nog politiek geëngageerd, wat op zijn manier al heel wat is: Verreweg de meeste van zijn soortgenoten houden het bij eens in de zoveel tijd stemmen op één of ander randpartijtje, dat opkomt voor de belangen van, men raadt het al, de branche, waaronder die van de ‘hackers.’ Gezien zijn functie bij het partijbestuur van de SPD is het ook nog zeer goed mogelijk, dat hij in de politiek gegaan is om zich langs deze weg een positie te verwerven, waarin hij zich verder kon bekwamen in…….de branche.
  De wereld daarbuiten gaat volstrekt langs ze heen en je moet er niet raar van opkijken als hij zelfs binnen de SPD amper één naam kent, noch waar die voor staat. Zoals je wetenschappers-ten-koste-van-alles hebt, zo heb je ook ICT-ers ten koste van alles. Al zijn ze in deze tijd, zoals gezegd, wèl onmisbaar.
  Geloof me als ik veronderstel, dat hij op dit onzalige idee gekomen is omdat hij het begrip ‘vluchteling’ onmiddellijk in verband bracht met computerbenodigdheden, die zij nodig zouden kunnen hebben, in plaats van met eten, kleding, geld en onderdak, waar de gemiddelde goedmensch het eerste aan denkt -en ze ermee volstopt. Het illustreert dan ook, in hoeverre een dergelijke figuur het überhaupt in zich heeft om een goedmensch te zijn: Juist ja: Net zover als het met de BRANCHE te maken heeft.
  Het ware zeer komisch als het niet zo treurig zou zijn!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dus als we ze het gratis geven dan vervallen ze ook niet zo gauw in drugs handel.
  Maar ze krijgen toch al alles gratis.

  En dan EIS ik hierbij voor elke dag een gratis krat Grolsch, en dan beloof ik, dat ik iedereen die ik tegenkom vriendelijk zal groeten, zo niet dan verval ik in de criminaliteit.
  Ik denk, ik zeg het maar even zodat ze er vast rekening mee kunnen houden.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Even kijken wat hij of zijn mede “Gutmenschen” kunnen nog meer eisen ten bate van de arme vluchtelingen? …Ach Ja! ..Ik weet het! …GRATIS HOEREN SERVICE.

  Like

 8. Republikein zegt:

  De tering voor ze.
  Maar als we het over de verschoppelingen hebben krijgen we tegenstrijdige berichten.
  Eerst dit, dus weg ermee![zijn het weggooi producten?]
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/truckers_willen_niet_meer_naar.html
  Dan dat, dus zet de grenzen open![ geschreven door holmaat van Barroso]
  http://www.nytimes.com/2015/05/06/opinion/open-up-europe-let-migrants-in.html?_r=0
  Om het lange verhaal in te korten: Een krankzinnige open inrichting die EU!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s