Hoe de immigratie ons door de strot is geduwd. Een lezing.

Screenshot_33

(Door: Joost Niemöller)

Voor de JOVD Rijnmond gaf ik vandaag een lezing in Rotterdam. Met de VVD heb ik niets, maar VVD-ers zijn leuke, hartelijke, positieve en spontane mensen. JOVD-ers zijn dat ook. Bij de JOVD verklaren ze zich nadrukkelijk onafhankelijk van de VVD. Volgens mij klopt dat ook. De intelligente jonge mensen die ik sprak hadden duidelijk veel meer sympathie voor de PVV, dan met de huidige VVD van Rutte. Om dit te bewijzen werd voor mijn ogen de vlag van de EU vertrapt. Maar er werd me verzekerd dat er verschillende vleugels zijn.

De JOVD organiseerde een symposium over immigratie. Voor me was een mevrouw van Vluchtelingenwerk die vooral van haar betrokkenheid kwam getuigen. Na mij gaf Sid Lukkassen, auteur van het interessante boek Avondland en Identiteit een lezing. Wanneer je Lukkassen hoort spreken, hoor je eigenlijk Martin Bosma spreken. Toch is ook Lukkassen Raadslid voor de VVD. Als ik al dit soort signalen achter de schermen goed opvang, mogen we in de toekomst van de VVD misschien nog wel echt aan immigratiekritische en zeker anti-EU partij verwachten. Helaas willen VVD-ers nogal eens andere taal uit gaan slaan als ze aan de macht komen. Nu goed.

Hieronder de tekst van de lezing.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe de immigratie ons door de strot is geduwd. Een lezing.

 1. luckybee zegt:

  Wij moeten het stoppen, maar hoe moeten wij dat den? als de Heilige Geest ons maar een clue geeft hoe wij dat moeten doen.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  De liefdadigers moeten voor het tribunaal.

  Like

 3. Stradi zegt:

  Luister maar naar Brigitte Gabriel over haar thuisland Libanon, hoe de infiltratie begonnen is, hoe moslims met open armen ontvangen werden, in scholen, universiteiten, de beste van de regio, mochten studeren, TOT ZE IN DE MEERDERHEID WAREN, dan begonnen stilletjes aan de eisen voor meer politieke en andere rechten, met oorlog als gevolg.
  Nog enkele jaren te gaan en we zijn het volgende Libanon.
  Aan u het woord Brigitte Gabriel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s