Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .

Screenshot_18

(Door: Martien Pennings)

Soms zijn stukken van mijzelf het waard om nog eens op geheraandachtvestigd te worden,  niet alleen omdat ze inhoudelijk kei- en keigoed zijn, want van mijzelf, maar ook omdat ze geschreven zijn in de weergaloze stijl van mijzelf. Daarom heb ik, Martien Pennings, de webmaster verzocht om af en toe een artikel van mijzelf uit grootmoeders doos te herplaatsen. Hier een stuk van 11 februari 2012 dat oorspronkelijk verscheen op de site van wijlen Jaap Mollema, aka Professor Doctor Van Frikschoten: AmsterdamPost. Het tumult, vooral op twitter, dat  in linkse kringen ontstond rond dit stuk, was zo enorm dat het op een gegeven ogenblik iets van 30.000 (!) views had. Maar Jaap zag zich wel genoodzaakt het stuk te verwijderen, omdat “links” weer eens chantage en intimidatie toepaste en was gaan klagen bij de adverteerders van AmsterdamPost. Jaap was niet rijk, zoals insiders weten, en dat geld kon-ie echt niet missen. Enfin, hier is het stuk en onderaan worden nog zes andere stukken genoemd die ik in de nasleep van het tumult schreef.

 . . . . . . . drie vrouwen van wie niet duidelijk is waaraan ze schuldig waren. Een terechtstelling die zich afspeelt op het centrale plein van Kaboel. Om precies te zijn op een desolate parkeerplaats van dat plein. En ziedaar. Op deze desolate parkeerplaats arriveert plotseling een bestelbusje waaruit drie dingen stappen. Drie dingen, drie vrouwen bedekt met het laken met het fijne netwerk ter hoogte van hun ogen, oftewel een burqa. Die van de eerste vrouw is bruin, die van de tweede wit, die van de derde grijs. De vrouw met de bruine burqa is duidelijk doodsbang. Ze wankelt, waggelt, blijft niet op de been.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .

 1. Driek zegt:

  Zal ik Halsema ook maar een sharia-rechtbank in Pakistan toewensen? En zal ik maar in het midden laten of ik het doodvonnis door steniging echt verhoop? Want ik weet het gewoon niet meer.

  Nu, geachte meneer Pennings, ik weet het wel, maar ik ben dan ook ouder dan u. Ik twijfel allang niet meer. Stel je voor, dat ik nu nog zoude twijfelen. Want dit zijn dezelfde mensen die in de oorlog fout waren. Schijnheilige rotzakken zijn het. Overigens weer mooi geschreven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Driek, dit stuk is niet alleen een ‘gouwe ouwe,’ ik kan mer zelfs met zekerheid herinneren, dat Martien het al eens eerder ook hier geplaatst had, ergens in 2013 of zo.
   Je moet wten: Ik zat hier toen nog niet zo lang -om precies te zijn zit ik hier vanaf de 24ste Maart van dat jaar, maar ik was vrijwel meteen wèg van de kunst van Martien om verbaal dezelfde soort nitwits onderuit te halen, die mij ook zo verschrikkelijk ergerden: Elke keer als er in de titel van een artikel weer zo ’n hele ris aan namen tegelijk genoemd werd, wist ik al spoedig: Ha, dat is van Pennings! En dan de hele scheldkanonnade weer verzaligd ópzuigen! Verrukkelijk!
   En sterker: Dat vind ik nóg!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Theresa, jij kunt bij Martien niet meer stuk!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, dat weet ik wel,. Al een tijdje, zelfs:
    Toen ik hem laatst eens gedachteloos aansprak met “Bert” en dat onmiddellijk corrigeerde met: “Oh, nee, sorry: Martíen bedoel ik natuurlijk! Hoe kom ik nou aan ‘Bert?’ ” kreeg ik als antwoord een goedmoedig: “Jij mag mij best Bert noemen, Theresa.” En zeg nou zelf: Uit de mond van Martíen heeft dat tóch wel ergens iets bijzonders, Vraag me niet, waarom, maar het is wèl zo.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Even een teiltje halen…

    Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  SHOCKING PHOTOS of woman passenger who was savagely beaten, strangled, raped, and nearly thrown overboard by an Indonesian Muslim crew member on Holland America Cruise Ship

  http://www.barenakedislam.com/2015/06/04/shocking-photos-of-woman-passenger-who-was-savagely-beaten-strangled-raped-and-nearly-thrown-overboard-by-an-indonesian-muslim-crew-member-on-holland-america-cruise-ship/

  Like

 3. Republikein zegt:

  Dat ik het nog beleven mag!
  Kans is groter dat één van ons kapot gaat.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Wat verschrikkelijk, geen woorden voor, ben er misselijk van. Kansloos ben je als vrouw tegen zo’n woeste kerel.

  Like

 5. luckybee zegt:

  2 reacties op Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .
  Dat wens ik ook heel langzaam graag terbescherming van onze vrouwen en kinderen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Al blaast een allah-schreeuwer zich tijdens een demonstratie van links tegen Israël op de Dam op, links volk zal dit weten goed te praten. Hoe groter de slachtingen in omringende landen hoe groter de hetze.
  Links volk bestaat uit boeddorstige zombies.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Dat heb zo’n man toch helemaal niet nodig denk ik dan, om complimentjes over en aan je zelf te maken. Dat vind ik dan weer een beetje jammer.
  “niet alleen omdat ze inhoudelijk kei- en keigoed zijn, want van mijzelf, maar ook omdat ze geschreven zijn in de weergaloze stijl van mijzelf.”
  Verder een zeer goed artikel en zeer duidelijk. Vreemd dat dit verwijderd is later.

  (en dit was dan weer zo’n een reactie geheel in de stijl van mijn weergaloze commentaar stijl omdat ik het ben)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ha, ha, Bert laat me je dit vertellen:
   Dat was ook nog in 2013, wat ik me herinner, toen Martien nog eens aankondigde, een artikel te gaan schrijven over…..dat weet ik nou net niet meer, want het is niet gerealiseerd, maar ik had het wel gewild, dus ik reageer meteen van: “Jij? Oh, fijn! Ik kan bijna niet wachten om het te lezen.” Waarop “Martha” die zich tóch altijd al zo lekker geroepen voelde om mede-reaguurders ‘her- op te voeden’: “Nou, nou, kalm aan, Theresa: Martien loopt tóch al naast zijn schoenen van verwaandheid!”
   Nou ja, so be it. Maar ach, een site is ongeveer de laatste plek, waar je daar echt last van hebt en trouwens, ik zeg maar zo:Láát de grote geesten een beetje hun excentriciteiten. Zolang ze maar niet persoonlijk worden, want dàt vind ik dus wèl erg, zoals je weet.

   Like

  • fleckie zegt:

   is misschien?een beetje sarcastisch bedoeld?

   Like

 8. alidas1 zegt:

  Maar voor het gebeurd moeten ze wel eerst verkracht worden door die moslim.
  Dat gun ik ze dan wel.

  Like

 9. Nu de discussie hierboven een beetje tot rust is gekomen, zal de meester zelf ook nog even spreken.
  Kijk: ik moest dus een bescheiden manier vinden om aan te kondigen dat ik sommige stukken die ik in de loop van bijna 20 jaar heb geschreven – tegen de 800 – het waard vond om nog eens onder de aandacht te brengen.
  En ik zag eigenlijk geen andere mogelijkheid om die toch van enige assertiviteit getuigende aankondiging te doen dan als het ware auto-ironisch mijn eigen ego te zelf-sarcasticeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s