Moslimagent: ‘Ik zou elk Jood afslachten’

Screenshot_35

Joods Museum van België in Brussel

België, juni 2015

Een agent uit Brussel schreef op zijn Facebook dat hij ‘elke Jood zou vermoorden’. De betreffende agent wordt omschreven als Mohammed N. Mohammed N. werkt als ‘vredebewaker´ in de Brusselse wijk Molenbeek, waar veel moslims wonen.  Zijn volledige citaat op Facebook: ‘Het woord Jood is op zichzelf al smerig. Als ik in Israël zou zijn, zou ik met de Joden doen wat zij met de Palestijnen doen: ik zou ze allemaal stuk voor stuk afslachten’. 

De voorzitter van de Belgische Liga tegen Antisemitisme, Joël Rubinfeld, zegt in een commentaar: ‘Ten eerste is daar het feit dat een vredebewaker publiekelijk uitspraken doet die volledig haaks steen op de waarden die hij wordt veronderstelde te belichamen, uit te dragen en te verdedigen. Ten tweede gaat het hier om antisemitische uitspraken waarvan ik bang ben dat die in bepaalde kringen gemeengoed zijn’.

Rubinfeld waarschuwde al vaker tegen dat het toenemende antisemitisme tot een exodus uit België zou kunnen leiden. Vorig jaar pleegde een teruggekeerde ISIS-jihadi  een aanslag in het Joodse museum in Brussel.

Bron:
www.nieuwreligieuspeil.net

Bron oorspronkelijk artikel:
www.timesofisrael.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Brussel, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Moslimagent: ‘Ik zou elk Jood afslachten’

 1. luckybee zegt:

  Zo staat dat ook in de a Hadith, dat elke boom of rots een Jood die achter hem schuil houdt door ze verraden wordt.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Als “vredesbewaker” in het Brusselse aangesteld, gelet op EU versus Israël wel begrijpelijk.

  Brussel is een bestuurlijk EU-enclave buiten België.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en? Is-ie er nog voor geschorst of hoe zit het?
  Zoiets is naar westerse begrippen toch volkomen ingeschikt als “Vredebewaker?” Of ligt het aan mij?

  Like

 4. Jean zegt:

  En Dewever wil meer van dat gespuis bij de Antwerpse politie????
  Zou er echt iets fout zitten in het hoofd van Dewever of is het voor de stemmetjes te doen?
  Wat de burgers willen interesseert Dewever geen reet, hij heeft echt Junckercellen.
  Wat zijn dat Walter, Junckercellen? Wel ik ga het je zeggen, “dictatorcellen”, gevaarlijke cellen.
  Die Luxemburgse eikel denkt dat hij heel Europa kan dicteren en in de afgrond duwen, wel wij gaan de keren, wij gaan die eikel en zijn club reetlikkers in de afgrond duwen samen met die islamsmeerlappen want wij willen, wij eisen een leefbaar veilig welvarend Europa en dat kan NOOIT met die EU misdaadorganisatie en die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam op ons grondgebied.
  Europa is een seculier continent en blijft een seculier continent, wij moeten stoppen met eender welke achterlijke bullshit financieel te onderhouden, dat ze maar gaan werken voor een inkomen die schijnheiligen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kun je de goede link sturen! Deze werkt niet!!!

   Webmaster

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, inderdaad niet, helaas: “Pagina niet gevonden.”
    Nou ja, er wordt dus “een ontslagprocedure ingesteld.” Tjonge, daar zijn ze dan bijtijds mee, zeg!
    Hadden ze die vent van tevoren niet beter kunnen screenen?!

    Like

 5. Marc zegt:

  Tsja, zijn werk laten uitvoeren in Tel Aviv. Kijken hoe lang die dat uithoudt.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Het wordt vast als een ‘ongeluk’ afgedaan. Net als Haifa, die de IS als een zionistisch complot kwalificeerde…

  Like

 7. Chris Bos zegt:

  Vanwege dat wat de Joden de Palestijnen aan doen. Goh wat zou deze mafklapper dan doen met al die IS figuren die zijn mede moslim broeders afslachten > Maar daar hoor je zo een dienst draaiend lulletje niet over. Want dat gebeurd in naam van zijn vredelievend geloof.

  Like

 8. Driek zegt:

  Mohammed N. werkt als ‘vredebewaker en zegt: Als ik in Israël zou zijn, zou ik met de Joden doen wat zij met de Palestijnen doen: ik zou ze allemaal stuk voor stuk afslachten’.

  Maar, stel, beste lezer, stel dat een Joodse vredebewaker zegt: Als ik in Palestina zou zijn, zou ik met de Palestijnen doen wat zij met de Joden doen: ik zou ze allemaal stuk voor stuk afslachten.

  Als dat werkelijk zou plaatsvinden, ja, dan is het huis te klein. Dan gaan die volgelingen van Mohammed meteen wraak nemen. Dan gaan ze met stenen gooien, en dan krijsen ze, met het schuim op de bek: Dood aan de Joden. Dood aan Israël.

  Ik kan me die rot koppen van dat bedoeïenenvolk zo goed voor de geest halen, want toen, in Den Haag, het kalifaat van Jozias Johannes van Aartsen, toen stonden die volgelingen van de profeet ook te schreeuwen, met zwarte vlaggen en hakenkruisen. Toen riep dat schorem: Dood aan de Joden. En dat mocht, van burgemeester van Aartsen. Hij vond het niet erg. Dat moest kunnen.

  Like

 9. Benesha zegt:

  Terwijl deze week een Belgische leraar die op facebook had verklaard dat landen waar islam regeert veelal onderontwikkeld zijn, prompt werd ontslagen. Dubbele moraal. Dubbele standaarden in België. we worden geregeerd door de islam en zijn bondgenoten. Het is niet anders. Maar de opstand zal er ooit wel komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s