Dijsselbloem wil mr. €uro blijven

Screenshot_27

(Door: Ronald van Gessel)

Minister Dijsselbloem wil ook de komende twee jaar mister Euro blijven. De PvdA-bewindsman stelde zich vanmorgen officieel kandidaat voor een tweede termijn, hetgeen er op duidt dat hij hiervoor ook steun heeft in de rest van Europa.

De Spaanse minister van Economische Zaken, Luis de Guindos, wordt een rivaal van Jeroen Dijsselbloem bij de strijd om het voorzitterschap van de Eurogroep (de vergaderingen van de ministers van Financiën van de eurolanden).

‘Nu economische groei aantrekt en de meeste eurolanden herstellen van de crisis wacht de eurozone nieuwe uitdagingen. Daar wil ik graag een coördinerende rol in blijven spelen. Ik denk dat er brede steun is’, aldus Dijsselbloem, die wel een tegenkandidaat aantreft in de persoon van de Spaanse minister De Quindos.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, euro, Eurocrisis, EUSSR, Graaien, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dijsselbloem wil mr. €uro blijven

 1. Cathja zegt:

  Laat Dijsselbloem maar gewoon weer terugkeren naar de Tweede Kamer, in plaats van een nieuwe termijn aan te gaan in Brussel. Een Minister van Financiën zou geen twee petten op moeten hebben.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Waarschijnlijk verdiend minister Dijselbloem ook entsprechend veel; meer als Rutte?

  Like

 3. Jean zegt:

  Nog 2 jaar denkt distelbloem dan is de bankrekening goed gevuld en kan de EU de pot op.
  distelbloem volgt mak de spelregels van die EU misdaadorganisatie en zingt als hij in de wagen zit het lijflied “eerst ikke en de rest kan stikke”.

  Like

 4. bokito zegt:

  als hij dat blijft dan heeft het ons wel veel gekost

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Een betere benaming voor Dijsselbloem zou moeten zijn: mr. Pleuro! Deze gast gedraagt zich precies als Donald Duck toen deze een zeepfabriek kreeg van zijn neef Guus Geluk en met zijn oom Dagobert ging concurreren. Terwijl Dagobert juist goede zeep maakte voor een redelijke prijs maakte Donald zijn zeep steeds kleiner, probeerde iedereen te verleiden met reclames en mysterie-telefoontjes om deze prutszeep te kopen, hij betaalde zijn rekeningen niet, gebruikte ongevraagd de naam van beroemdheden in zijn advertenties en hield alleen maar van mooie zeep en niet van nuttige.
  En die stomme Dijsselbloem denkt nou zeker dat hij weer bij talloze kwade Europeanen opnieuw hetzelfde kan doen maar ik geloof zijn kletspraatjes dat de economie goed verloopt totaal niet meer!
  Recent geleden werd hij zelfs nog in zijn gezicht bespuwd door een voetbalspeler (blij toe!) en de volgende keer zal het een moddertaart wezen of een stevige kaakslag van degenen die hem terecht haten! De eurozone is alleen maar bezig om zichzelf te verwoesten en reken maar dat ik van harte zal juichen als deze dag HEEL snel aanbreekt, net als vele anderen!

  Like

 6. Igor zegt:

  Stoelendans, handjeklap, vriendjespolitiek, zakkenvullen, liegen, what’s new voor een socialist/communist. God, wat haat ik die gasten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s