IS-strijders lachen de Zweden uit – en beloven de oorlog naar Zweden te brengen

Screenshot_29

(Door: “Miscellaneous” – Vertaling: E.J. Bron)

“Een volk zonder ruggengraat, mannen en vrouwen die geboren werden zonder trots. Allah heeft ons een veilige haven gegeven in het land van de ongelovigen, zodat we kunnen rusten en op krachten kunnen komen. Weldra zullen we ook deze plek vernietigen, als Allah het wil”, zegt de 23-jarige Abu Ibrahim. Hij wordt geïnterviewd door een Zweedse nieuwszender en hij belooft dat de grenzen van Zweden net zo zullen worden veroverd als die in Syrië, Libië en Irak.

Hij heeft twee jaar in Syrië gevochten. Het is verbazingwekkend hoe hij vertelt dat hij leeft en dat hij vecht voor zó iets heiligs en goeds als het rijk van de Islamitische Staat in de wereld. “In de strijd voelen we de aanwezigheid van Allah, hij staat aan onze kant en is in onze harten. Hij geeft ons de moed en de kracht om door te gaan.”

Hij zegt dat het niet zijn echte naam is, maar dat hij er de voorkeur aan geeft Abu Ibrahim genoemd te worden, een naam die hem gegeven werd toen hij begon te vechten voor IS.

“Hoe voelt het om alles achter te laten en te gaan vechten?”

Eerst zegt hij niets en legt alleen maar zijn ene hand over de andere.

Wij zijn op de weg van Allah en wij, die zijn heilige woord volgen, hebben niets te vrezen. Wij zijn niet bang, wij sterven met een doel – een doel dat ons het vermogen geeft om te glimlachen als het leven ons verlaat. In de oorlog is het net zo´n grote eer om naast je broeders te sterven als de eer om naast hen te leven tot het uur van Allah en zelfs in Jihad. Dat voelen we in het heetst van de strijd terwijl we de profetie zien uitkomen dat iedere seconde een mogelijkheid is om te dienen, en als dat de dood betekent, is dat alleen Allah´s wil. Het is de angst binnenin je die ervoor zorgt dat je verliest. Met angst in het hart kun je nooit winnen.

“Wat bedoel je met verliezen?”

Deze strijd is al gewonnen zonder gevecht. Jullie hebben jezelf al aan ons overgegeven zonder te vechten, omdat jullie geen kracht hebben in jullie hart. Jullie hebben geen leger, jullie kunnen jezelf niet verdedigen zonder de hulp van anderen en wie wil een volk helpen dat nooit voor zichzelf opkwam? Ondertussen lacht de wereld jullie uit als ze het in Syrië hebben over het “zich onderwerpende volk” en “een plek om te mobiliseren en te rusten”. Jullie hebben voor ons een toevluchtsoord geopend waar de broeders kunnen rusten tot ze terugkeren.

“Hoe zou je het vinden als de oorlog naar Zweden komt?”

De Zweden lijken niet te begrijpen dat wij vechten voor de islam en gerechtigheid. De oorlog is hier al en overal. Jullie politici proberen jullie iets anders te vertellen, maar wij verbergen waarom we bestaan en wat we van plan zijn te bereiken. Terwijl jullie thuis zitten en doorgaan met jullie leven alsof er niets gaat veranderen. Je kijkt men een blind oog naar de realiteit, die spoedig op jullie deur zal kloppen.

Jullie ongelovigen zijn ongedisciplineerde mensen. Julie drinken, jullie zijn oneerlijk en egoïstisch. Jullie hebben mensen die stelen en misdaden plegen zonder daarvoor goed gestraft te worden. Onder het sharia-recht kappen we de handen van dieven af of kruisigen we hen. Let op mijn woorden, als we de grenzen van Irak voorbij zijn, komen we voor jullie grenzen. We hebben de mannen, we hebben de bronnen en de benodigde vuurkracht – maar bovenal hebben we geloof.

We hebben al gebieden veroverd die groter zijn dan Zweden en we zullen doorgaan.

“Maar wat vind je van een oorlog tegen de Zweden?”

Het is niet aan mij om sympathie te koesteren met de sceptici en niet-gelovigen, onafhankelijk van hun nationaliteit of mijn eigen geschiedenis en opvoeding, omdat dit niet de wil van Allah is. De Islamitische Staat zal sharia-wetten implementeren en dit kan alleen plaatsvinden met wapens. Diegenen die onze weg niet volgen, zullen uiteindelijk een eervolle dood krijgen. Wij zijn in ieder geval zo genadig in vergelijking met de Europeanen en westerlingen. Allah is de grootste en als Allah het wil, zal hij ons naar de overwinning leiden.

Even later maakt hij een eind aan het interview. Abu Ibrahim doet de deur open en vertrekt. Hij laat me met een onbehaaglijk gevoel achter. Het is niet fijn om mensen te ontmoeten die zo gemotiveerd zijn en geloven dat hetgeen zij doen goed is, dat eigenlijk niets hen tegenhoudt om te onthoofden, in brand te steken en angst te verspreiden. Wat hen betreft is dit heel gewoon, zij dienen een doel en er is niets dat hen kan stoppen.

Behalve een kogel uiteraard.

Bron:
http://speisa.com
Auteur: Miscellaneous

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

43 reacties op IS-strijders lachen de Zweden uit – en beloven de oorlog naar Zweden te brengen

 1. Pingback: IS-strijders lachen de Zweden uit – en beloven de oorlog naar Zweden te brengen |

 2. OphEUffen zegt:

  Het wordt weer tijd voor Odin, Thor, Freya, Freyr, Njord, Týr, Loki en Baldr.

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Nou linkse habbezakkkers, je ziet ’t ze komen ons onderwerpen c.q. vermoorden precies zoals verstandige mensen als Geert Wilders al jarenlang waarschuwen maar dat wilden jullie niet horen hè, liever de boodschapper verketteren dan de onaangename realiteit onder ogen zien. Ik kan haast niet wachten totdat ze voor jullie komen want dat zal gebeuren ze vinden jullie echt niet liev omdat jullie hun altijd geknuffeld hebben ze vinden jullie blinde idioten.

  Like

 4. Marc zegt:

  Heldere taal! En? Geven we nu nog steeds voorrang aan het bestrijden van Russen?

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Ik vrees dat ze het nooit leren, misschien moet er inderdaad hulp komen van Poetin en dat zou verre te verkiezen zijn want die laat niet met zich sollen.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Ik denk, eigenlijk al geruime tijd, dat het misschien niet eens zo onverstandig zou zijn alvast Russisch te leren, het zou wel eens het enige toevluchtsoord kunnen zijn als hier de pleuris uitbreekt.

    Like

   • Jo Vanhees zegt:

    Ben het volledig met u eens. Het rijke en (op wapengebied) technologisch sterke westen laat nog liever een miljoen (of meer) ‘gematigde’ Syrische moslim vluchtelingen, de EU binnenstromen I.p.v het huidige Syrische beleid ( IS idem Bashar al-Assad ) hardhandig en onverbiddelijk aan te pakken waarbij de enige oplossing is …. geen genade (dat hebben zij ook niet) De paus predikt over “vreedzaam samenleven” ook met moslims? Hij heeft blijkbaar nog steeds niet door dat er een niet overbrugbare hindernis ligt tussen hun cultuur, religie en de onze. Het is gewoon een feit dat moslims en hun islam niet willen samenleven met westerse ‘ongelovige honden’ die de zich de wil van de sharia of islam niet laten opleggen. Hun gedachtegoed is: “in naam van Allah”, streven naar één islamitische wereld! Misschien dat als die IS psychoten de Russen in het vizier krijgen (wat ze tot nu toe nog niet durfden) Poetin of de Russische beer durven te bedreigen, ze eindelijk de deksel op hun bakkes krijgen…. iets wat het ‘vredelievende en lakse’ westen tot op heden niet durft te doen.

    Like

   • Frans zegt:

    En nu is Putin in eens wel de reddende engel! nou dat is nou preccies wat hij bedoeld met geen ruggengraat, eerst Putin tot een vijand maken dan naar hem toegaan om hulp vragen dus een dubbel moraal.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Marc, Ad de Koning en Claudia M.: Ik begrijp volkomen, dat het ons af en toe bang te moede wordt, maar een kléin beetje méér nationaal bewustzijn zou jullie toch sieren, mensen!
   Neem een voorbeeld aan Geert: Die overweegt dat van z’n levensdagen niet!

   Like

   • Marc zegt:

    @Theresa
    Dat suggereer ik toch helemaal niet? Ik duid alleen maar dat het gevaar voor Zweden ook hier geldt. En dus dat er een duidelijk verdedigend standpunt ingenomen moet worden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Marc, 14,26u.: Toegegeven: J i j vraagt je enkel af, of ‘de Russen bestrijden’ nog voorrang verdient. Ergens een terechte vraag: Natuurlijk niet. De andere twee gaan echter nog een stapje verder, iets, waarvan ik blijf zeggen -zuiver persoonlijk hoor- Geef je vertrouwen niet te snel aan Poetin; Geert heeft zijn redenen om het ook niet te doen.

    Like

 5. Thomasson zegt:

  Deze gast zegt de waarheid. Zijn woorden zijn een profetie …de schrijvende hand aan de muur (boek Daniel). Men kan ook weinig respect tonen voor mensen die zich gedragen domme achterlijke gedrochten. Met moslims van dit soort gooit men massaal over de grens en zelfs in de sont.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Deze moordenaar heeft hierin gelijk dat hij stelt dat wij niet voor onszelf opkomen. Dat we dus een gemakkelijke prooi zijn. Hij spreekt de waarheid als hij zegt dat onze politici ons iets anders proberen wijs te maken. Hoe vaak hebben wij hier al gezegd dat we voorgelogen worden? Deze uitspraak van hem klopt.
  Helaas moeten we dit vaststellen. Ik hoop alleen dat er op tijd wordt ingegrepen, zodat deze gewetenloze bende moordenaars geen kans krijgen om van Europa een slagveld te maken.

  Zijn woorden klinken wel zeer onheilspellend!

  Like

 7. Hans zegt:

  Een kogel, en ik.

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Het meest gruwelijke verhaal dat je kunt bedenken en de westerse wereld zal toch echt gezamenlijk oorlog moeten voeren om dit alles te stoppen en te vernietigen, je zult nu maar geboren worden met deze vooruitzichten. Het is te hopen dat Amerika, Rusland en andere landen actie gaan ondernemen want ook zij worden bedreigd want ze zullen niet rusten voor de hele wereld onderworpen is. Wie had dat ooit kunnen denken dat zoiets gruwelijks nog tot de mogelijkheden zou gaan behoren, men zal echt de atoombom toch nog moeten gaan gebruiken denk ik en dat moet dan maar. Zou men in Zweden nu eens niet wakker worden?

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Dit artikel gelijk op de voor pagina zetten van de telegraaf op zaterdag. Misschien dat nederland een beetje wakker wordt. Zal wel niet gebeuren, tja de islam he, dat is toch vrede?

  Like

 10. Benesha zegt:

  Zou die man die woorden niet eens kunnen gaan herhalen op het spreekgestoelte van het Europees parlement of zou dat niet politiek correct zijn?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Het rotte is, dat zo ’n arrogante klootzak natuurlijk donders goed doorheeft, dat-ie kan zeggen, wat-ie wil zonder daarop gepakt te worden. Ik bedoel: Hij zat daar rechtstreekse bedreigingen te uiten aan het adres van het Zweedse volk en zo’n interviewer heeft het maar met een pokerface aan te horen, tot de lul het zelf welletjes acht en op eigen initiatief vertrekt, die journalist achterlatend met die bedreigingen, die nog midden in de ruimte hangen…..
  Ik deug waarschijnlijk niet voor de journalistiek, want ik zou halverwege al aanvechting hebben gekregen om die lefgozer naar de strót te vliegen!
  Het wordt werkelijk tijd dat het westen zich zulke aanmatigende taal niet meer laat welgevallen: Dreigementen tijdens een interview? Oppakken en uitzetten, GVD! Zó zou het moeten gaan en niet anders! Zijn ze helemáál belazerd?!

  Like

 12. Jade zegt:

  Volgens mij is dit verhaal voor compleet europa en de u.s.a. van toepassing…
  Zweden loopt slechts op de zaak vooruit.

  Like

 13. Peter Rissing zegt:

  3/4 van de moslims in Nederland steunt bovenomschreven gedachtegoed.
  http://www.motivaction.nl/kennisplatform/in-de-media/driekwart-nederlandse-moslims-vindt-syrie-gangers-helden
  Daarmee scheiden zij zichzelf af van de autochtone Nederlandse bevolking. Syrie-gangers vinden ongelovigen (iedereen die geen moslim is) “ongedisciplineerde mensen die drinken en oneerlijk en egoïstisch zijn”.
  Bij ieder moslim die ik ontmoet is de kans dus groot dat hij/zij geen respect heeft voor mijn cultuur. Geen respect voor de geschiedenis en de waarden van mijn land, iets waar ik trots op ben en graag aan volgende generaties wil overdragen.
  Onze premier Rutte is dat gelukkig met mij eens, bijkt uit zijn ‘Dikke-ik’ speach van kort geleden.
  Hij wil “geen samenleving waarin mensen denken dat ze alles kunnen maken en recht hebben op allerlei voorzieningen”. Hij pleit voor een samenleving waarin de waarden van “hardwerkend Nederland” centraal staan.
  In ieder geval 3/4e van de moslims voelt zich dus niet thuis in de samenleving die Rutte benoemd. Die 75% vinden wat de Syrie-gangers vinden. Namelijk “De strijd is al gewonnen zonder gevecht. Westerlingen hebben zichzelf al aan ons (moslims) overgegeven zonder te vechten, omdat Westerlingen geen kracht hebben in hun hart. Westerlingen hebben geen leger, en kunnen zichzelf niet verdedigen zonder de hulp van anderen en wie wil een volk helpen dat nooit voor zichzelf opkomt” ? En helemaal ongelijk heeft Abu Ibrahim niet.
  Gelukkig heeft Rutte nu het licht gezien want hij spreekt van Dikke-ik moslims die hier niet thuishoren. Of, zou ik Rutte verkeerd begrepen kunnen hebben ? ? ?

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Rutte is wat dat betreft precies als Cameron: Tegen de theorie is in principe weinig of niets te zeggen, maar ze negeren volkomen het feit, dat de moslims weigeren er in mee te gaan en hun eigen plan trekken. -Van dat laatste doen ze al helemáál of het niet bestaat!

  Like

 15. 4sjun zegt:

  Om een of andere reden vindt er nog geen onderzoek plaats naar wat Nederlanders van islamiseringspogingen en uitwoning van hun samenleving vinden (of meer eufemistisch geformuleerd: in hoeverre aanwezige solidariteit in hun optiek overvraagd wordt) en of zij eventueel bereid zijn vuile handen te maken om de verworven vrijheid te verdedigen en zaken als gelijkheid van de seksen, vrijheid van spreken en stevige aanpak van intimidatie/terreur op de agenda te krijgen.

  Like

 16. luckybee zegt:

  De Zweden kunnen ze met gemak uitroeien , stuur ze allemaal naar de Pool cirkel, daar kunnen ze ramadan vieren tot ze uitgroeid zijn.Voor al ten tijde dat de zon nooit ondergaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heiligschennis, Lucky’, om dat ook maar één ogenblik in overweging te nemen: Wáár zit je humaniteit,, je begríp, je wil om het “samen op te lossen?!” (vragen de Zweden zich af.)

   Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Slijpt uw democratisch wapen en stem u naar de ondergang !

  Laten we er een burgerraad tegen aan gooien , dat zal ze leren !

  Like

 18. rommelig zegt:

  Weer een artikel wat ik op mijn vertaallijstje had staan en nu kan afschrijven. Doe is wat rustig aan Bron. Laat voor een ander ook wat over.

  Like

  • BertG. zegt:

   Rommel, gewoon kopiëren en plakken waar je het bij wilt hebben, dat doen we met jouw stukjes ook.
   Ik struin regelmatig je site af om te kijken of ik nog wat kan stelen van je.

   Like

   • rommelig zegt:

    Je begrijpt het niet Bert. Van dat vertalen word ik rustig en ontspannen van. Het werkt als een soort therapie voor me. Mijn gedachtes zijn dan even met wat anders bezig dan de islamitische ellende op deze wereld. Het leidt me af. Een uurtje vertalen en ik kan er weer een dag tegen. Maar als Bron alle interessante stukjes voor me neus wegkaapt blijft er weinig voor me over dan totally nuts te gaan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou , ik denk dat er nog veel meer rare dingen gebeuren in Zweden, wat wij nooit tegen komen op geen enkele site. Dus vertalingswerk zat van die smurfentaal.

    Like

 19. louis portugal zegt:

  Weer zo´n “doorgeschoten snotaap” die duidelijk in ontwenningskliniek behandeld moet worden zeggen de linksen.
  Moslims zijn aardige nette mensen die nooit iets fout doen maar met begrip benaderd moeten worden en vooral flinke uitkeringen en grote moskeen moeten krijgen.
  De halsafsnijders die allah hun onderwerping demostreren door het halve M.O uit te moorden en bezetten zijn NATUURLIJK geen moslims ondanks dat ze dat de hele tijd roepen.

  Like

 20. Pingback: Waarschuwing aan Europa! | eunmask

 21. Pingback: Waarschuwing aan Europa! |

 22. Danny Van Linden zegt:

  Wanneer gaan wij hier in Europa eens een simpel referendum houden onder de bevolking (nu ze nog in meerderheid autochtoon is) voor of tegen nog meer Moslim-immigratie en voor of tegen uitzetting van haatbaarden,misdadigers en al diegenen die het niet eens zijn met onze Westerse democratie!? Maar in afwachting daarvan zou ik toch onze nationale legers al versterken!

  Like

 23. Snoepje zegt:

  Ben elke dag blij dat ik geen moslim ben. En oh wat zal het die moslims tegenvallen als het uur u is aangebroken.

  Like

  • Longpedro zegt:

   Die hele moslim bende, zou binnenkort moeten branden als de grootste fakkel van de wereld in de Hel, er waren voorheen voor mij nog goede moslims bij, maar dat was, nu niet meer het is een pot nat, van oud tot jong, laat ze maar branden, ben er helemaal klaar mee bah, wat een klote volk.

   Like

 24. JCC zegt:

  Nou, erg rouwig zal ik niet zijn als er wat Zweedse socialisten over de kling worden gejaagd. Die verdienen niet veel beter.

  Like

 25. kim zegt:

  Wat zijn deze wezens toch dom!!!! Ze laten zich stuk voor stuk beinvloeden!!! De wereld kijkt toe en het geweld komt steeds dichterbij!

  Like

 26. abu dabbidabbi zegt:

  Kom maar hier proberen je misselijke verering en totaal waanzinnige gedrocht van een gedachtengoed, en goddeloosheid over hen en ons uit te strooien. Onder je paraplu van machtswellust. Ziekelijk zijn jullie . Hij die een ander. Wil overheersen en zich verschuilt achter een geloof om met zijn wapens anderen te overheersen heeft meestal een slappe piel en geen ruggengraat , anders ben je blij met wat en wie je bent en weet je dat god geen plek heeft in de energiecirkel die je hemel noemt. Jullie energie zal verdwijnen. Weggesodemietert in een zwart gat om voor eeuwig je eigen copie te bekijken. Zielige gasten zijn jullie, met je berdreigingen. Dat kan ik ook, want je zult me niet herkennen als een ongelovige, volgens jou misplaatste gedachtengoed dan, maar je klauwen zullen aan mijn bijl ten prooi vallen en je kop hak ik er daarna mee doormidden net als die van je zogenaamde broeders. Blijf nou maar in die zandbak daar bij de evenaar, want Allah zul je nooit ontmoeten. Stelletje gestoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s