Wie de ouders van Jihadisten wél moeten aanklagen

Screenshot_25

Gesluierde vrouwen bij een toespraak van een salafistische spreker

(Door: Afshin Ellian)

In de sociale verzorgingsstaat denken ouders vaak dat de staat verantwoordelijk is voor schade aan de kinderen. Ouders van Jihad-kinderen kunnen de schuld beter zoeken bij salafisten.

Het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen kinderen en hun gedrag lijkt bij sommigen ver te zoeken. De oorzaak hiervan ligt niet alleen bij de ouders. De cultuur van de sociale verzorgingsstaat leidt er toe dat je de staat en de samenleving verantwoordelijk acht voor de materiële en immateriële zorg voor kinderen.

Dit geldt ook voor sommige immigranten. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw behandelde de staat de immigranten als een machtige vader. Alsof de staat als vader en niet de reële vader verantwoordelijk is voor opvoeding en onderwijs. De groei van het jihadisme brengt dit oude dogma weer naar voren.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wie de ouders van Jihadisten wél moeten aanklagen

 1. luckybee zegt:

  Ooooooooooooof voor de ouders van Martelaren , delen mee in de beloning dat Mohammed de martelaren beloofd heeft.72 maadjes en verblijf in Mohammed’s hemelse bordeel?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dit is wel zó spitsvondig, dat het bijna gràppig genoemd kan worden, Professor Ellian!
  Moslims, die zich bij Wilders aansluiten of een Bond tegen Het jihadisme oprichten: U weet zelf maar al te goed,dat ze geen van beide ooit zullen doen!
  Juist daarom neigen ze er voortdurend toe, de Staat aan te klagen: Iemand moet toch de schuld krijgen en die bij de radicale islam leggen, officieel, als het ware? Oh, nee, kommt nicht im Frage!

  Like

 3. koloth zegt:

  Wat weer een neuzel verhaal.
  Die mensen hebben groot gelijk de staat moet aangeklaagt worden:
  De staat bevordert overal meer moskeeën en laat alle haatimams toe, het hele Islamitische geloof moet hier gewoon verboden worden. Dit heet nou de kat op het spek binden.
  En verder heeft onze regering ook meegedaan aan promotie van de Arabische Lente en is ook promoter van ISIS, dus de staat is volledig verantwoordelijk voor deze in scene gezette Jihad.
  Als straf moet Rutte onthoofd worden door een Moslim

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s