Nieuw: Rode Kruis opent giro voor bootvluchtelingen in Europa

Screenshot_17

(Door: David Oranje)

Normaliter zamelt het Rode Kruis geld in voor rampen en conflicten in verre oorden – Nepal, Syrië, Haïti. Maar de Nederlandse tak van de hulporganisatie opent vandaag gironummer 7244 voor een ‘humanitaire ramp’ in Europa – de stroom van bootvluchtelingen naar Italië.

‘Het is ongebruikelijk dat we voor een situatie in Europa geld inzamelen’, zegt Merlijn Stoffels van het Nederlandse Rode Kruis. De relatief welvarende Europese landen kunnen problemen meestal zelf het hoofd bieden. Het beste, zegt hij, zou dan ook zijn als ze het vluchtelingenprobleem weten op te lossen. Zover is het nog niet. ‘Tot die tijd zijn we genoodzaakt deze mensen te helpen.’

In Italië nam tot nu toe het plaatselijke Rode Kruis de hulpverlening voor zijn rekening. Maar volgens Stoffels wordt de druk zo groot dat eind juni de hulpgoederen op zullen zijn. De eerste vier maanden van 2015 kwamen alleen al meer dan 26 duizend asielzoekers in Italië aan, aldus het Europese grensbewakingbureau Frontex. Naar verwachting zal dat aantal deze zomer nog flink toenemen en volgens het Rode Kruis is 3 miljoen euro nodig om de meest noodzakelijke hulp te bieden.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Europa, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Nieuw: Rode Kruis opent giro voor bootvluchtelingen in Europa

 1. luckybee zegt:

  Geen cent meer naar de nep Rodekruis meer.vergeet dat het bestaat.

  Like

 2. Cathja zegt:

  “We moeten de mensen fatsoenlijk opvangen na alle ellende die ze hebben meegemaakt”……!!
  Maar hebben ze die ellende niet over zichzelf afgeroepen dan? Moeten we serieus mededogen hebben met mensen die willens en wetens met verkeerde bedoelingen hun land hebben verlaten?
  Het is niet overal oorlog. Men zegt steeds dat veel ‘bootvluchtelingen’ getraumatiseerd zijn. Ik noem het gewoon ZEEZIEK! Ik zou na enkele kilometers op zee ook al kotsmisselijk zijn.

  Mensen, word wakker! Zeer velen horen hier niet te worden opgevangen. Het zijn mensen die de boel besodemieteren! Denk aan al die lapswansen die hier inmiddels zijn, en overal kritiek op durven te hebben. Niet genoeg geld, geen goede kleding, eten deugt niet, geen rokerij, etc.

  Opzouten met die lui. Van mij krijgt het Rode Kruis GEEN CENT!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind het weer ongelooflijk. Dus het Rode Kruis gaat geld geven aan die zogenaamde vluchtelingen, aan al die dobbernegers die hier hun hand komen ophouden. Doch gedurende de Tweede Wereldoorlog deed het Rode Kruis helemaal niets voor de Joodse bevolkingsgroepen. Werkelijk helemaal niks. Ook toen de schoorstenen der crematoriums dag en nacht de zwarte rook uit walmde in de vernietigingskampen deed het Rode Kruis niks. Ze keken de andere kant uit. Ze waren mooi niet thuis.

   De Tweede Wereldoorlog is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van het Rode Kruis. In 2005 erkende het Rode Kruis dat het in de Tweede Wereldoorlog weinig tot niets heeft gedaan om de joodse gemeenschap te helpen. Ook in de opvang van overlevenden na de oorlog liet het Rode Kruis steken vallen.

   En dan nu ineens royaal die negers te hulp schieten, een zooitje gelukszoekers. Zijn ze nou helemaal gek geworden. Ik hoop dat iedereen voortaan z’n hand op de knip houdt. Maar ja, die Nederlanders kennende, die geven met de eerst volgende collecte van het rode Kruis weer een zak met geld. Stommelingen.

   Like

 3. Dicksy zegt:

  Sponsor al jaren genoeg zulke hypocrieten via de belastingen en onze weggeefregering, daar zullen ze het mee moeten doen. Geen extra duit meer uit mijne zak voor hunne zak.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Dit maakt de ontvangst in Europa nog aantrekkelijker, dus geen geld hieraan geven. Neem een voorbeeld aan Australië: bepaal zelf wie ons land binnen mag (slechts echte vluchteling) en laat niet zo met je sollen

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Bindend advies aan elke Nederlander rode kruis voor de deur of in een spotje = hand op de knip houden,ook het rode kruis is zijn goodwill aan het verbranden.

  Like

 6. Johan zegt:

  Als het Rode Kruis nou een kanonneerboot zou kopen, om die gammele vluchtelingenboten meteen lek te schieten voor de kust van Libië, dan wil ik nog wel een donatie geven.

  Like

 7. skrheinlandmodell zegt:

  Verrading zonder grenzen…..

  Like

 8. fleckie zegt:

  ‘wie niet waagt, die niet wint’. ( overigens,daar moet je lef voor hebben, om voor ‘binnendringers ‘te willen bedelen)

  Like

 9. helletocht zegt:

  Dit is stuitend en praten voor eigen kassa. Dit soort organisaties zijn grotendeels afhankelijk van crisissen en ellende. Ze vare er wel bij. Zonder shit bestaan ze niet, en is er ook geen geld voor hun volumineuze bestuursrangen. Ze slaan ook nu weer duidelijk munt uit de door misdadige M-Oosten en Noordafrikaanse regimes en criminelen georkestreerde “vluchtelingenramp”, en proberen te appelleren aan het morele besef van de Nederlander. Het is de zoveelste klap in ons gezicht. Na de voortdurende uitbuiting van onze leiders proberen dit soort ondernemingen ons eveneens financiëel, maar ook qua volk uit te schakelen. Hoe meer vreemdelingen hoe beter is hun credo. NIeuwsuur, het politiek-correcte afschaffingsuurtje van de linkse elite ging om zes uur vandaag dan ook volledig in de “vluchtelingenmodus”. Het Rode Kruis, een hoge en hijgerige vertegenwoordiger van de VN, en Belan, een vluchtelinge, kwamen allen voorbij om de multi-culti droom nog meer glans te geven. Belan zit “al anderhalf jaar” in Haarlem en is er zelfs journaliste geworden. Ze krijgt warempel sneller een baan dan de gemiddelde Hollander. Zij heeft dan ook PRIORITEIT, iets dat wij niet hebben. Een paar dagen geleden kwam de multi-culti droom uit de USA al voorbij, met een hint dat wij daar ook wel bij zouden varen. Het is een samenzwering van NPO en overheid ( incl.Europa) mensen. Wie waagt het op een Petitie die, de afschaffing van de NPO ten doel heeft op te starten Zij zijn de vreselijke handlangers van de Haagse junta. Het kabinet vaart duidelijk de Erdogan koers en heeft alle publieke nieuwsuitzendingen gelijkgeschakeld. Waarom doen ons land en Europa geen dringend appel op de regeringen in deze crisisgebieden om hun burgers een menswaardig bestaan te geven? Het is hun plicht.

  Like

 10. Igor zegt:

  Het rode kruis heeft zijn goodwill allang verbrand met de exorbitante hoge salarissen van de top.
  Als die top nu eens de helft van hun salarissen voor dit doel ter beschikking stelt, hebben ze de helft van die paar miljoen al binnen. En gij geleuft dah.??

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Als er een organisatie zou bestaan als het zwart kruis die gespecialiseerd is in het lek schieten van bootjes op de Middellandse zee, zoiets als de voormalige Kruisridders, dan zou ik heel spontaan en royaal mijn medewerking verlenen. Vanaf nu is het rode kruis voor mij voltooid verleden tijd.

  Like

 12. koloth zegt:

  Rode Kruis/VN allemaal commerciele bedrijven van de Illuminatie, gaat alleen maar om geld verdienen voor de rijken.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Kunnen ze lang wachten voor ik wat stort !!!

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Snap niet wat het ‘Rode Kruis’ hiermee van doen heeft; voor ( van de 100 % mensen komt slechts 98 % moslims aan, de 2 % christenen worden onderweg verzopen) moslims is er de ‘Rode halve Maan’.
  Het Rode Kruis kan me de bout hachelen, ze krijgen van mij niks!

  .

  Like

 15. Jean zegt:

  Wanneer gaan de Europese grenzen nu echt toe?
  Wanneer starten de plezierboten richting Afrikaanse kust, uiteraard ook gevuld tot de nok met Afrikanen en moslims?
  Of moet eerst Europa verstikt worden onder gespuis, ziekten en geweld?

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 17. bill zegt:

  Mijn geld gaat, met liefde, naar hulpinstanties in Israël.
  Niets naar NGO’s, Rode Kruis, PKN, RK, VN en links georiënteerde zieligheidsmiljonairs.

  Like

  • fleckie zegt:

   ZIELIGHEIDSMILONAIRS’…..uit het NW.ISR.WEEKBLAD, 10.12.1999! ……’NEDERLAND..WIL
   INZICHT IN…..PALESTIJNSE…..MILJARDEN’…………….Nederland wil meer weten over het bestaan van eventuele GEHEIME BANKREKENINGEN van Jasser Arafat en de HERKOMST v.d.TEGOEDEN….Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft haar vertegenwoordiger voor de PALESTIJNSE GEBIEDEN gevraagd de zaak te onderzoeken. Ook de bijbehorende speciale afdeling gaat zich over ‘de kwestie’ buigen. ……………Zondag meldde de Engelse krant The London Sunday Telgraph’ dat de PLO ..zeker zeventien,(17) miljard gulden..op..geheime..bankrekeningen heeft staan. Dat zou zijn ontdekt door computerkrakers,vermoedelijk critici van PA-voorzitter Arafat, 9zie pag.24). Zij kropen in het computernetwerk op het PLO-hoofdkantoor in TUNIS en zouden hebben ontdekt dat de organisatie dit enorme bedrag heeft staan op rekeningen in ZURICH,GENEVE..EN..NEW YORK. In noord-Afrika,Europa en Azie zouden kleinere bedragen uitstaan. Alles op naam van particulieren. ……….De krakers ontdekten ook gegevens over investeringen op de BEURZEN van FRANKFURT,PARIJS en TOKIO. Verder zou de PLO aandelen MERCEDES-BENZ hebben en onroerend goed op prestigieuze plaatsen in Europa, zoals MAYFAIR in Londen. Volgens de Sunday Telegraph heeft de organisatie die ‘tot voor kort was gespecialiseerd in vliegtuigkapingen’
   bovendien een aardig aandelenpakket in vliegtuigmaatschappijen,zoals de nationale luchtvaartbedrijven v.d.Malediven en Guinee Bisseau. ……….Veel tegoeden zouden afkomstig zijn van ‘belastingen’ die palestijnse arbeiders in de Golfstaten in de jaren zeventig en tachtig afdroegen aan de PLO en van giften van diverse staten, WAARONDER…SAOEDIE-ARABIE…….
   Een woordvoerder van Buitenlandse Zaken in den Haag zei woensdag dat er ‘waarschijnlijk geen Nederlands geld op de rekeningen staat. NEDERLAND steunt de palestijnse GEBIEDEN, NIET de PLO. Wel is het belangrijk te weten of deze rekeningen bestaan,en wat de herkomst van deze bedragen zijn. Dit vertelt iets over de kwaliteit van het bestuur in de palestijnse Gebieden.”Of de onderzoeksuitslag de NEDERLANDSE DONATIES aan de palestijnen beinvloedt,..kon de woordvoerder niet zeggen. In Israelische diplomatieke kringen is men niet verbaasd over de ontdekking van de computerkrakers. Zij noemen deze het topje van de ijsberg.>>>>>>>>>>>>>>>
   Alg.Dagblad 25.6.1990: Koning Fahd van Saoedi-Arabie heeft …20 miljoen DOLLAR geschonken ter ondersteuning v.d.palestijnse opstand in de door Israel bezette gebieden.>>>>>>>>>>>>>>>>
   Alg.Dagblad 20.8.1985:De palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO verdient elk jaar een miljard dollar met haar investeringen in EUROPA en AMERIKA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   Alg.Dagblad 18.5.1990: De palestijnen in de door Israel bezette gebieden krijgen de komende 2 jaar :36 miljoen gulden v.d.Wereldgezondheidsorganisatie(WHO). Van dat geld wordt een hulpprogramma bekostigd. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   CIDI 9 APRIL 2003: …………….’CORDAID stopt HULP AAN PALESTIJNSE ORGANISATIE i.v.m.VERDUISTERING’ …………De Nederlandse MEDEFINANCIERINGSORGANISATIE ..CORDAID heeft de samenwerking met de palestijnse mensenrechtenorganisatie LAW(“Palestinian Society for the Protection of Human Rights & the Environment’) beeindigd omdat LAW 3,5 miljoen EURO HEEFT VERDUISTERD. Dit zei Cordaiddirecteur Hans Kruijssen afgelopen zondag in het radioprogramma ‘De andere wereld’. …..Een extern palestijns accountantsbureau heeft de financiele verantwoording aan alle donoren ten onrechte goedgekeurd. De werkelijke uitgaven voor projecten waren lager dan in het rapport was aangegeven. CORDAID,dat de afgelopen vijf jaar 1,5 miljoen euro aan LAW doneerde,wil het ten onrechte uitgegeven deel daarvan terug, aldus Kruijssen. Het grootste gedeelte van het budget van medefinancieringsorganisaties als CORDAID is afkomsti van het Ministerie van ONTWIKKELINGSSAMENWERKING. ……….De inmiddels afgetreden LAW-directeur Khader Shkirat en de accountant v.d.organisatie zijn verantwoordelijk voor de valse financiele rapporten. In totaal werd ongeveer 40% van de totale inkomsten van donoren verduisterd. Een deel van het bedrag is teruggevonden op ARABISCHE en ISRAELISCHE bankrekeningen. Een ander deel werd besteed aan leningen voor familieleden en aandelen in een radiostation. ………..De kamerleden…..GEERT WILDERS en Erika Terpstra (VVD) hebben de staatssecretaris van Ontwikkelingssamenwerking en de minister van Buitenlandse Zaken inmiddels schriftelijke vragen over de kwestie gesteld. De kamerleden willen weten of de regering in een eerder stadium heeft ‘besloten om aan de palestijnse Autoriteit geen hulp te geven in het kader van de tructurele bilaterale ontwikkelingssamenwerking omdat de prestaties op het terrein van bestuur onder de maat bleven, gezien onder meer het ontoereikende democratische gehalte van het bestuur,de aanhoudende geruchten over corruptie, de ontoereikende controle op het uitgavenbeleid, de gebrekkige wijze waarop de rechterlijke macht functioneert en de mensenrechtenschendingen”. …………….”Is daarbij tevens besloten om wel hulp aan de palestijnse gebieden te geven in het kader van Goed Bestuur. Mensenrechten en Vredesopbouw (GMV)? ..Bent u bereid opnieuw te willen bezien of ook deze hulp niet aan corruptie onderhevig is en dus dient te worden herzien? ………..WILDERS en Terpstra willen voorts weten welke palestijnse projecten en programma’s de Nederlandse regering in het kader van de GMV ondersteunt en of LAW ook rechtstreekse hulp v.d.Nederlandse regerinh heeft ontvangen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    CIDI, ISRAEL NIEUWSBRIEF JUNI 2015: Gazaanse krant:”PA houdt geld voor GAZA..achter”.
    ONDERZOEK stelt misstanden PA aan de kaak.(‘PA raakt jaarlijks ruim 1,8 miljard kwijt’)……………
    De beschuldiging van Hamas dat de palestijnse Autoriteit gelden achterhoudt die zijn bestemd voor GAZA staken vorige week opnieuw de kop op door een onderzoek v.d.Engelstalige Gazaanse krant Alresalah. ALLE subsidies en donaties van INTERNATIONALE FONDSEN voor de ontwikkeling v.d.palestijnse gebieden,inclusief de Gazastrook,worden overgemaakt naar de PA. DIE VERDEELT ze volgens ALRESALAH niet eerlijk. ……………De PA hudt geld voor Gaza achter en pleegt politieke chantage,schreef de Engelstalige Gazaanse krant Alresalah donderdag 28 mei. De krant publiceerde een eigen onderzoeksrapport naar de allocatie van gelden door de PA. Journalisten van Alresalah bekeken de cijfers op de door de PA vrijgegeven begroting van 2014. Toegang tot meer informatie werd hun ONTZEGD:de journalisten baseerden hun onderzoek verder op financiele analyse die over de begroting van de PA in 2014 zijn vrijgegeven. …..De krant beticht de PA van een beleid van nalatigheid tegenover en marginalisering v.d.Gazastrook, en misbruik v.h.monopolie van geldverdeling……Hierover is al sinds 2007 ruzie tussen de Fatahpartij van ABBAS en HAMAS.,dat in dat jaar de macht overnam in de Gazastrook. ……….Hamas,dat de wederopbouw van de Gazastrook belemmert door niet mee te werken met afspraken hierover,schuift steeds vaker eendeel v.d.schuld af op de PA. Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri beschuldigde al in januari de PA ervan dat zij fondsen achterhoudt die bestemd zijn voor de Gazaanse wederopbouw. Daardoor is de PA medeschuldig aan de grote financiele problemen humanitaire tekorten in de Gazastrook. Abu Zuhr zei toen dat een v.d.PA-ministers dit had toegegeven. Nu heeft Alresalah met zijn onderzoek cijfers ingevuld voor de beschuldigingen. De totale begroting v.d.PA was voor het jaar 2014 ruim…3,8 miljard…euro, dit staat volgens Alresalah op de website v.d.palestijnse ministerie van Financien. De PA stelt dat ongeveer 47% van haar budget wordt toegewezen aan de Gazastrook. Tot 2007 werd 40% van de begroting aan de Gazastrook toegewezen. Als dit ook in 2014 zou zijn gebeurd,zou er ruim 1,5 MILJARD EURO naar de Gazastrook zijn overgedragen. Maar de onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PA in 2014 slechts een bedrag van ong. 837 MILJOEN euro heeft uitgekeerd en dus niet meer dan 22% v.d.totale begroting aan de Gazastrook heeft toegekend. …..De begroting v.d.PA is al jaren zeer ONDOORZICHTIG, ondanks pogingen van onder meer de EU hier verbeteringen in te brengen. Volgens Alresalah blijkt de PA jaarlijk ruim…1,8 MILJARD euro van het totale beschikbare budget”KWIJT TE RAKEN”. ……….Een onderzoeker v.h.palestijnse Economic Research Institute (MAS) stelde dat de PA-begroting voor 2014 minder nauwkeurig was dan voorgaande begrotingen en dat er significante afwijkingen en manipulaties in staan. ……….Het Hamas-rapport stelt dat de inkomsten v.d.PA zeker ruim 145 MILJOEN euro hoger waren dan in de begroting staat vermeld. ……….Alresalah vroeg Ibrahim Dahbour,rapporteur v.d palestijnse Wetgevende Raad voor Begroting en Financien, om een reactie op de bevindingen v.h.onderzoek. Volgens Dahbour zouden de cijfers die de PA heeft vrijgegeven over de afdracht aan de Gazastrook in 2014 zijn gemanipuleerd. …..Ook vice-voorzitter Hassan Khreisheh v.d.palestijnse Wetgevende Raad zei tegen de Engelstalige Arabisch krant Al Monitor” dat hij twijfelt aan het waarheidsgehalte v.d.gegevens die het Ministerie van Financien heeft gepubliceerd,omdat de cijfers niet kloppen en een poging zijn de situatie nooier voor te stellen dan hij is. De kosten voor veiligheidsdiensten zijn veel hoger,ze belopen 35% v.d.begroting”. DE PA publiceert de jaarlijkse begrotingen zonder de etgevende Raad te cosulteren, schreef al Monitor–altijd een luis in de pels v.d.PA: Dit betekent dat er onvoldoende toezicht wordt gehouden op het werk v.d.zes takken van de Palestijnse veiligheidsdiensten,nl.de politie,Preventieve Veiligheid,Algemene inlichtingen,Militaire inlichtingen, de Nationale Veiligheidsdienst”. …..(MD)

    Like

   • fleckie zegt:

    …..GASTCOLUMN………..’PAS OP GAZA’……:ISRAEL NIEUWSBRIEF ,CIDI, JUNI 2015 …………..DOOR ARIK SUISSA, BESTUURSLID VAN CIDI…………….op 26 mei werd Israel opgeschrikt door een raketaanval vanuit de GAZASTROOK. Die liep —gelukkig–uit op een fiasco. Voor sommigen kwam het raketvuur als een donderslag bij heldere hemel. Het leek immers relatief rustig in dit deel van de regio. Maar niets is minder waar. Sinds het einde van het gewapende conflict tussen Israel en Hamas van een klein jaar geleden,is HAMAS hard bezig om haar militante systeem weer op te richten. Neem de tunnelinfrastructuur. Volgens de Israelische geheime dienst is Hamas sinds de zomer van 2014 bezig om het door Israel grotendeels vernietigde tunnelsysteem te herstellen. Hiervoor gebruikt het,volgens de Jerusalem Post,onder andere cement en bouwmaterialen die eigenlijk zijn bedoeld voor de recostructie van huizen in Gaza. Deze bouwmaterialen komen sinds oktober 2014 Gaza in, nadat de VN een systematiek introduceerde die moest voorkomen dat zij zouden worden ingezet voor foute doeleinden. Helaas tevergeefs dus en dat is zeer kwalijk. Maar Hamas is niet alleen bezig met tunnels herstellen. Volgens Marwan Issa(een hoge Hamascommandant) is de organisatie bezig haar raketarsenaal op 2X de hoeveelheid te brenngen die Hamas had voor het conflict van vorig jaar. En dat opbouwen gaat snel. Schattingen v.h.Israelische leger wijzen op een produktie van honderden raketten per week. Volgens de Israelische marine worden er geregeld testen uitgevoerd met deze raketten,in de MIDDELLANDSE ZEE.De IDF telde in januari 2015 alleen al 20 tests. Naast het feit dat Hamas zich militair aan het oprichte is,broeit het ook op politiek gebied. Zoals het Cidi op 12 mei al op haar website publicerde,worstelt Hamas met salafistische groeperingen in de Gazastrook. Lang heeft Hamas deze groeperingen eronder kunnen houden,maar sinds het regime is verzwakt door de oorlog van afgelopen zomer nemen de spanningen toe. Er suddert daarnaast ook een conflict tussen de militaire vleugel van Hamas en de politike arm. En zoals in deze Nieuwsbrief ook staat vermeld: tussen de PA en Hamas botert het ook niet bepaald. …..Het is dus allesbehalve rustig in Gaza,. Al deze ontwikkelingen echter,vinden grotendeels plaats buiten het gezichtsveld v.d.Nederlandse media. En dat is bijzonder zorgelijk. De interne spanningen in Gaza en de opbouw van het militaire apparaat van Hamas kunnen leiden tot een nieuwe fase van grote instabiliteir en een mogelijk gewapend conflict. Deze ontwikkelingen tonen eens te meer dat Israel zich in de gevaarlijkste regio van de wereld bevindt. Nederlandse beleidsmakers en politici moeten dus,ondanks het uitblijven van media-aandacht,waakzaam blijven. Zij moeten de situatie blijven monitoren en activiteiten blijven ondernemen die groeperingen als Hamas isoleren en minimaliseren.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 18. Thomasson zegt:

  Ik zal naar GIRO 555 een stuk stront van mijn hond in een enveloppe sturen. Jammer dat ik postzegels erop moet plakken; dat kost mijn dure centen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze zijn wel zo slim geweest om geen antwoordnummer te nemen. Anders zouden ze alleen maar van dat soort enveloppen toegestuurd krijgen.
   Dus het kost je nog eens een postzegel ook mocht je nog iets willen opsturen.
   Postadres
   Stichting SHO
   T.a.v. SHO Back Office
   Postbus 30919
   2500 GX Den Haag

   Like

 19. tijluylenspiegel zegt:

  Ik spoel mijn geld nog liever door het toilet dan het aan “bootvluchtelingen” te spenderen, in beide gevallen ben je het kwijt maar bij het doorspoelen weet je in elk geval dat het niet misbruikt kan worden.

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Ik geef niks, late dienst zit er op, ga nu slapen.

  Like

 21. exmarineman zegt:

  Hiermee heeft het (internationale) Rode Kruis haar ware gezicht laten zien. Bovendien waarom zou je moslims helpen? Die zouden als het goed is niet eens hulp willen accepteren/hebben van een organisatie met een “kruis”…..want dat verachten ze.

  Like

  • fleckie zegt:

   moslims voeren de rode halve maan, dus…moet men daar maar geld los zien te peuteren!!.

   Like

   • Dot zegt:

    De Rode Kruis werkt samen met de rode halve maan, dat heb ik in een spot om geld te vragen op de TV gezien.

    Like

   • Igor zegt:

    Al werken ze samen met de volle rode zon, geen cent voor islamitische zwart mensen, maar dit geldt ook natuurlijk voor islamitische witte en lichtbruine mensen.
    Vroeger hadden we kruisvaarders die naar het Midden Oosten gingen.
    Tegenwoordig hebben we cruise vaarders die uit het Midden Oosten komen

    Like

 22. Thomasson zegt:

  De directeur van het Nederlandse Rode Kruis heeft in 2013 € 135.000 verdient. In 2015 moet het wel meer zijn. Directeuren van Goede Doelen gaan met de muziek mee, en het leven wordt steeds duurder. Er moet geld binnenrollen. De tsunami van Drek dat de Italiaanse kunst nu massaal overspoelt, is een aardige niche om wat te verden’n (dat zeggen ze in Twente). Dus waarom zou Het Rode Kruis niet een beetje moeite doen om de centen van de Nederlanders af te troggelen? Als het moet, is de directie van dergelijke organisaties bereid om zelfs van de duivel wat centen gratis en voor niks te krijgen.

  Like

 23. Tempelier zegt:

  Daar kan ik dan heel kort over zijn , 0,0 euri.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s