VIDEO: Christelijke asielzoekers in Nederland worden bedreigd en aangevallen door moslims

 

Uit een onderzoek door de hulporganisatie voor christelijke asielzoekers “Gave” blijkt dat in 75% van alle Nederlandse asielzoekerscentra christenen gediscrimineerd worden. In 67% van de centra worden ze geconfronteerd met doodsbedreigingen en in 33% van de centra zijn zij het slachtoffer van lichamelijk geweld.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Christelijke asielzoekers in Nederland worden bedreigd en aangevallen door moslims

 1. Cathja zegt:

  De daders kun je maar beter kennis laten maken met een honkbalknuppel. Meer wil ik er niet over zeggen. Het is duidelijk genoeg wie de kwaden en wie de goeden zijn.
  Overheid, leest u even mee, en kijkt u ook even naar de video?
  De beelden spreken voor zich.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  En waarom denk je dat juist die christenen zijn gevlucht uit hun land…….juist om het geweld en de bedreigingen van de moslims te ontvluchten. Ja dan moet ze lekker weer bij elkaar zetten stelletje achterlijke idiote ambtenaren….. En dan kun je dus gelijk de “asielaanvraag” van die moslimvluchtelingen gelijk weigeren…….

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Wat een vuile politieke correcte klootzak is die Adries Knevel: “In veel nederlandse asielcentra worden christelijke asielzoekers bedreigd en mishandelt door mede-bewoners.”

  Worden deze christenen bedreigd en mishandelt door christelijke medebewoners of door islamitische mede-bewoners. Ik ben hierover zo boos dat ik even moet afblazen. God verdomme dit. Vuile politiek correcte EO, brandt in de HEL.

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Kleine nuance op mijn reactie.

   En David zegt: Laat hun tafel voor hen worden tot een strik, tot een valkuil, tot een struikelblok en tot vergelding. Laat hun ogen verduisterd worden, zodat zij niet zien en doe hun heupen voortdurend wankelen, maak hun rug voor altijd krom.

   Dat geldt eveneens voor die kutmoslims.

   Like

   • Albert FGiet zegt:

    de IS wordt bedreigd met een plaag van steekvliegen uit de openbaring van de Bijbel ze steken ze en zweren kunnen niet genezen

    Like

 4. Thoth zegt:

  Oh, kijk eens aan, een ex-moslima of iets wat er het op lijkt. Nu wel, volgens de invloedrijke European Council for Fatwa and Research (ECFR) die heeft hierop heeft geantwoord, je mag’m vermoorden wanneer je een moslim bent. Met behulp van een executie beschermd zij de gehele islamitische natie tegen het kwaad van dit individu. Dit zijn de lichte, gematigde en de extreme moslims, eigenlijk dus… alle moslims.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  En wat doen onze “Grand Signors en Signora’s” van de SOA (pardon COA) en de aardige minister en Staatssecretaris van Justitie en Vreemdelingen Zaken om het probleem op te lossen? In de tijd waarin de video afspeelt, had de SOA een MOSLIMA als directeur, genaamd Nurten Albayrak: een smerige nominatie van …natuurlijk!!!… de PvdA!. Later bleek dat deze Moslima tot de bot is corrupt. De COA was, in haar tijd, als soort Maffia honk. Niet vreemd dat christenen werden in deze asielzoekerscentra vervolgd: dat is conform de wetten van de islamitische enclaves waaronder deze centra vallen. DOCH DENK IK DAT ER IN HET BEDRIJFSCULTUUR OP DEZE PLEKKEN NIETS IS VERANDERD.

  Like

 6. Die man van de organisatie ‘Gave’ heeft het over een omgekeerde wereld als de bedreigde moet verkassen naar een ander AZC en de daders op hun plek mogen blijven. De oplossing die hij aandraagt (een safehouse bieden) is dat dan toch ook?
  Het is toch de omgekeerde wereld dat je in een vrij land als Nederland weer andere maatregelen moet treffen dat die mensen hier ook echt veilig kunnen zijn.
  Het zogenaamde ‘probleem’, een christen, moet een veilig onderkomen krijgen, terwijl het echte probleem (u weet wel) verder geen stro breedte in de weg gelegd wordt.
  Dat is toch gvd nog steeds de omgekeerde wereld.

  Dat is toegeven aan een doodscultus, een geweldadige ideologie die hier in Nederland geen vinger in de pap zou mogen hebben.
  De daders worden niet onder handen genomen, nee, het is veel makkelijker om die ‘enkele’ bedreigde een iets (schijn) veiliger onderkomen te bieden.
  Maar iedereen kan toch wel aanvoelen dat daarmee het werkelijke probleem nog niet is opgelost.
  Een volgende christen die ze daar stallen in dat AZC wordt net zo behandeld.
  Ook maar weer in dat safehouse proppen?

  Hoever willen we hier in door blijven gaan?
  Straks moeten we nog onze eigen (christelijke) burgers (kent u ze nog; de autochtonen) onderbrengen in safehouses omdat de ‘trojanen’ een andere opvatting hebben.

  Het is toch gvd anno 2015 niet meer zo moeilijk te achterhalen wie dat soort doodsbedreigingen stuurt via een bepaald net/provider.
  Opsporen dat soort gasten en het land uitflikkeren.
  Elke kans op een langer verblijf hier is daarmee verspeeld.
  Opgerot!

  -Die laatste opmerking van het COA is erg typerend voor de situatie waarin veel niet-moslims in de AZC’s zich begeven.
  ‘Er is niks aan de hand. Er zijn wel eens wat incidentjes maar daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Dat gaat over cultuurverschillen. De islam speelt daarin geen rol.’-

  Diep triest als je wel weet wat er aan de hand is.

  Like

  • Zo werkt het rechtssysteem,het is meestal de dader,die aan het langste eind trekt, die zijn bij rechters zielig,niet het slachtoffer. Word je in elkaar geslagen en doe je aangifte,dan kun je bij justitie doodvallen en moet jij al slachtoffer worden opgenomen in een ziekenhuis voor jouw veiligheid en de dader loopt vrij rond,dat is al decennia zo, begon in de jaren 70 al met winkeldiefstallen, de winkelier zat langer voor zijn aangifte dan de dief en verkracht door twee allochtone jongetjes,krijgen die 20 uur werkstraf en het verkrachte meisje heeft er 15 jaar last van. Van rechters heb ik geleerd,dat daar de leugen regeert, bewijs is ook overbodig,alleen hun aannames en veronderstellingen zijn maar nodig. Het zijn hier ook daders en daders hebben rechten,slachtoffers niet.In de jaren 80 had ik een professor Loek Hulsman ,waarbij was ingebroken en hij had de daders uitgenodigd bij hem thuis, alles was vernield,maar hij had begrip voor deze inbrekers en schaamde zich zoveel spullen te hebben, deze idioot heeft een hele generatie jongelui als jurist opgeleid op de Erasmus universiteit en zo waren er meer universiteiten.Er is veel meer begrip voor de moordenaar,dan voor de vermoorde,per slot moeten ze de moordenaar weer op het rechte pad krijgen,daar gaat de aandacht naar uit.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goeie genade! Was die professor van U misschien verre familie -Nederlandse tak- van dat Noorse idioten-journalisten-echtpaar? De overeenkomsten zijn frappant!

    Like

 7. tjonge zegt:

  stichting gave heeft kilo,s boter op zijn hoofd !
  fijn alle schaapjes hier binnen halen uit m.o. en afrika, en nu verontwaardigt melden dat er problemen zijn !
  .
  alle stichtingen/organisaties die bestaansrecht hebben door vluchtingen hebben absoluut geen recht van spreken.
  zij zijn de oorzaak van de problemen in nederland/eu

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Daarna gaan ze natuurlijk de Nederlandse bevolking lastig vallen en intimideren .

  Like

 9. luckybee zegt:

  Door de Chrostenen binnen te laten , raken wij niet in conflickt met onze God van Abraham, ze aanbeden de zelfde God als wij.Maar de mosselmannen die moeten weg als ze hun poten niet van ze kunnen afhouden.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ze moesten vluchten en dachten, in Nederland in een vrij land te komen……
  Nee, Nederland w a s een vrij land tot ze al die kolere-moslims zo nodig moesten gaan opnemen!
  Maak schoon schip, trap die er uit, dan vinden andersgelovige vluchtelingen althans weer een veilige haven -als we dan tóch zo nodig vluchtelingen moeten toelaten:
  Op deze manier ishet asielbeleid nog zinlozer dan we aanvankelijk dachten! En dàt wil wat zeggen!

  Like

 11. johannes zegt:

  theresa idd niet er uit zetten maar er uit trappen(schoenen met stalenneuzen).

  Like

 12. Ehlaam zegt:

  Ik wil haar graag helpen
  Ik ben Irakees christelijk
  Ik weet hoe het voelt

  Like

 13. Pingback: VIDEO: Christelijke asielzoekers in Nederland worden bedreigd en aangevallen door moslims | zwetsmajoor

 14. Jan zegt:

  Braziliaanse regering wil wet die christofobie als misdrijf beschouwt

  After blasphemous gay pride parade, Brazil seeks to ban ‘Christophobia’

  June 11, 2015 (LifeSiteNews.com) – In the wake of numerous homosexual “pride” parades laced with anti-Christian profanities that have sparked outrage in Brazil, legislators are advancing a new law that will make “Christophobia” a felony.

  Photos of the desecration of Christian images at the parades – an activity which is common in homosexual “pride” events throughout the world – have circulated widely in the Brazilian media and social networking sites this year. The offensive image that is receiving the most attention is that of the male to female transsexual Viviany Beleboni in this year’s Sao Paulo parade, who was portrayed as crucified on a cross seminude with a sign reading “Enough of Homophobia.”
  https://www.lifesitenews.com/news/after-blasphemous-gay-pride-parade-brazil-seeks-to-ban-christophobia

  Like

 15. b. gast zegt:

  Dit is natuurlijk onaanvaardbaar, maar de regering zal de daders toch geen strobreed in de weg zitten, want het zijn zielige Moslims. De politieke correcte beschaving is erop gericht om de christelijke westerse beschaving te vervangen door de islamitische beschaving. Ze sluiten hun ogen voor elk islamitisch geweld, intolerantie en discriminatie. Als ze het wel veroordelen zeggen ze meteen dat het niets met de Islam te maken heeft. Onze westerse regeringen en main stream media hebben zich de laatste twee decennia schuldig gemaakt aan de grootste morele oplichterij, volksverlakkerij en achterbaks bedrog door hun agressieve demoniseringspropaganda tegen elke kritiek op de Islam. Dit zullen ze natuurlijk ook weer goedpraten net zoals het COA doet.

  Like

 16. Bjorn777 zegt:

  Te gek voor woorden dit! Is maar 1 oplossing voor, atheïst worden en niet meer in die sprookjes boeken geloven! 1 grote ellende het geloof. Gehersenspoeld alle mensen die in die fabels geloven. Echt niet te geloven dat mensen in die onzin geloven.Dom dom dom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s