Wenen: Identitairen tegen “de grote vervanging”

Screenshot_16

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Zaterdag stuitte de Identitaire Beweging in Wenen weliswaar op luid schreeuwend en gewelddadig verzet van de linkse straatterreur, maar dat weerhield haar er niet van haar protest met succes in de straten van het sterk “verrijkte” 10e stadsdistrict van Wenen, Favoriten, te houden. Met meer dan 200.000 aangiftes van strafbare feiten behoort het district ook tot de meest criminele districten van Wenen. Propagandakraampjes van Salafisten en pro-Erdoğan demonstraties behoren hier al evenzo tot het straatbeeld als hoofddoeken, volledige versluiering en Afrikaanse drugsdealers. In Wenen bestaat geen betere en meer terechte plek voor de luide leuze van de Identitairen: “Stop de grote vervanging!”

De manifestatie duurde ongeveer een uur, die plaatsvond van de Columbusplatz naar de Reumannplatz. Steeds opnieuw in begeleiding van het domme geschreeuw van de ongeveer 700 aanwezige Oostenrijk-vijandige linkse idioten trok de vreedzame stoet door het district.

Op haar Facebook-pagina bericht de Identitaire Beweging:

“De Identitaire Beweging heeft vandaag een succesvolle demonstratie gehouden. We konden met meer dan 400 deelnemers de geplande route door het 10e district lopen. De blokkadepogingen van extreemlinks hadden geen succes. Desondanks kwam het tot aanvallen van de links-extreme kant. Men gooide met stenen, zakjes verf en brandbommen, waarbij enkele Identitairen gewond raakten. Tijdens de demonstratie ging van Identitaire zijde geen geweld uit.

Na de demonstratie werden onze groepen door gewelddadige “antifascisten” achtervolgd. Bij de daaropvolgende ruzie raakte o.a. een Identitaire zwaar gewond, die zich op dit moment nog in het ziekenhuis bevindt.

Net zoals bij onze vreedzame demonstratie in mei van het afgelopen jaar zien we dat extreemlinks probeert vreedzame, patriottische demonstraties met geweld en provocatie te verhinderen. Wij eisen daarom opnieuw het verbod op zinloze blokkades en gewelddadige demonstraties, waarvan het enige doel is de vrijheid van meningsuiting van andersdenkenden te beperken.

Alle gewonden en het verspilde belastinggeld voor de inzet van de politie komen uiteindelijk op rekening van extreemlinks. Net zoals we dat al bij PEGIDA hebben gezien, wil zij met geweld andere meningen onderdrukken.

Desondanks lieten we ons niet tegenhouden en trokken met succes door het 10e district. We zijn niet te stoppen! Stop ´de grote vervanging´!”

Screenshot_15

Ondanks zitblokkades, het bekogelen met o.a. flessen, vuurwerk en eieren werd de manifestatie met behulp van de politie doorgezet, wat bij ons helaas steeds vaker niet meer gebeurt.

De Identitaire Beweging wordt, net zoals de meeste van dit soort verzetsbewegingen, door de politiek en de media als rechts-radicaal zwartgemaakt. De beweging begon in Frankrijk met de Génération Identitaire, inmiddels bestaat zij in meerdere Europese landen. Steeds opnieuw vallen de Identitairen op met korte, maar meestal spectaculaire acties. Het gaat om jonge mensen, die hun identiteit, hun vaderland en onze waarden niet zonder verzet willen opgeven. Ze verzetten zich tegen de uitverkoop van hun toekomst. Onder de streep was de manifestatie “Stop de grote vervanging!” een geslaagde actie, die ons toch weer hoop geeft in de jeugd van Europa.

Hier een video van de manifestatie:

 

Een ORF-verslag van het programma “Wien-Heute”:

 

Aanval van de linksen:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wenen: Identitairen tegen “de grote vervanging”

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Eigenlijk niet al te moeilijk met de nodige groenen in de regering.
  Die zooi heeft jaren geleden al weten te verklaren dat dat ze niets liever zouden willen dan de nationale identiteiten naar de kloten helpen
  BTW alle lezers en schrijvers een zeer goede avond

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Altijd weer die antifa’s zij zijn waarlijk de echte nazis van deze tijd, terwijl ze triest genoeg zelf denken dat ze keurige jonge linkse gutmenschen zijn de habbezakkers.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Smerige fascisten zijn het en niet anders ! Het verschil tussen socialisten en nationaal socialisten is niet zo groot, dat is duidelijk te merken aan de zogenaamde antifa’s.

   Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Je weet het Bert.
  Ik kom soms lezen maar heb weinig tijd om te reaguren.
  Geloof me ook maar dat Ik de artikelen door Henk V en Wachteres nog steeds geweldig vind.
  BTW het was me opgevallen dat een aantal sterke namen die mee blogden verdwenen zijn.
  All well on board.

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Zum Beispiel Vederso

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s